- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #2.101
Başıniz sagolsun cok uzuldum rabbim sabirlar versinSagol canım amin Rabbim sanada sabır versin. 6aylık karnımda öldü. Doktor ihmali cok oldu en cok içimi yakanda bile bile olume terk ettiler bir gun once USG ye girdim kalbi atıyordu 2.gun tedavi uygulanacağı GÜn kalbi durmuş dedileryalvardık o tedaviyi daha erken yapın diye ama yapmadılar heyete girmeden olmaz dediler... Batsın şimdi heyetleride hastaneleride ve dilerim allahtan ne cok ne az aynı acıyı onlarada tattırsın. Benim içim sogumuyo baş ucumda son USG resmi sabah gunaydın aksam iyi geceler diyerek uyuyorum
eşimin uyumasını bekliyorum iki damlada olsa ağlayıp sakinleşmek için sonra dua ediyorum rüyama gelsin diye oyle uyuyorum. tam 55gun oldu bugün kerem'imi kaybedeli.. Nasıl baş edicem bu acı nasıl dinecek bilmiyorum tek tesellim cennette kavuşmak
![]()
evlatlarimizin bu dunyada yiyecek icecek gunleri yokmus kardesim oyle dusunmemiz gerek her şer gibi gorunende hayirlar vardir mutlak kardesim oyle dusunelim...
Dr vs desek te bende cok diyorum cunku sonucta her sey bir vesile kardesim rabbim verdi ve aldı sonucta kendi emanetini aldı ... bir anne icin cok zor ama daha cok duaya ihtiyacimiz var kardesim..
Rabbim mukafatinizi versin insallah yavrunuz en guzel yerlerde cennette tipki benim kuşum gibi...