Üzülmemek eldemi. Ağlıyorum yazarken, o gitti. Zaman nasılda geçiyor, bu ay sonu 2 yıl olacak. Ben 2 yıl onsuz nasıl yaşamışım. Daha dün yanımdaymış gibi, aynı zamanda onu hiç görmemişim kucaklamamışım gibi. Bilmiyorum bu ömür nasıl geçecek.
Siz bana o kadar iyi geliyorsunuz ki. biraz rahatlıyorum sizi okurken, çok teşekkür ederim. Evlat acısı buluşturdu bizi,
İnşallah oğlunla kızımda cennette buluşmuştur.
Allah razi olsun guzel anne
ben senin derdinde kendi derdimi unuttum hele yavrunu o guzel gulusunu gorunce icim ciz etti...
bugun esimin yegeni vefat etti 26 yasinda ve 26 senedir özürlüydü o anneyi dusunebiliyor muyuz olmus evladi özürlü bakmis yedirmis icirmis ve kaybetmis o bir bebegini kaybetti adı da oglumun adından hamza... ben hep kendimden daha buyuk dertlerle kendime teselli veriyorum guzel melek annesi... insallah sende boyle teselli bulursun... yavrunun kardesine ulasmak icin onun guzel bir yerde ve cok mutlu olduguna senin bakacagindan vereceginden daha guzellerine sahip olduguna inanip tesellin bu olmali kardesim yasadigin bizimkilerin yaninda cook buyuk derin bir acı inkar edilemez ancak cok uzulursen yavrunun kardesine ulasamazsin onu dusun belki de rabbim sana oyle bir kiz evlat verecek ki tipki boncuk gozlun olacak bilemeyiz kardesim...
tesellin neyse onu yap bak ben oglumu kaybettim 100 kilo oldum hamile zamanimdan daha kiloluydum oturdum dusundum evladimin kardesini istiyorsam biraz da benim bir seyler yapmam gerekiyor dedim ve spora basladim bir umut psikologlarin yapamadigini spor ve yoga ile kendim evimde yapmaya calisiyorum bugun bir ay oldu ve bes kilo verdim...bunlari yaparken hep oglumu dusunup rabbime yalvariyorum nolur bana onu vermedin ona bezer yavru daha ver allahim diye... yasim 43 oldu...
sen de ne kendini ne de esini oyle birakma kardesim allahtan iste sana evladina benzer bir yavruyu nasip etsin bu dunyada o sana bir ugras olsun insallah...
bizim dinimiz kadar guzel bir din yok dinimizkedi ilim tipta bile yok ben kac kez psikologlara gittim derdime care bulamadim ama dinimizde yazanlar beni o kadar rahatlatiyor ki evladimin gitmesi toprak altinda olmasi hep bunlari dinimize sarilarak atlatmaya calisiyorum...
en basiti olen bir bebegin annesine dinimiz diyor ki ey anne senin yavrun dokuz ay anne karninda iken nasil bir korku hissetmiyorsa toprak altinda beden giysisi de hic bir sey hissetmez ruhu ise en guzel yerlerdedir anne karninda korku keder hissettirmeyen rabbim senin yavruna öldükten sonra mi eza cefa cektirecek... bunlar oyle mucize sozler ki bunlari bilip te uzulmek niye kardesim..
Bu dunya cok uzun degil sen yavruna ebediyen kavusacaksin daima cocuk olarak sevdirme serefine nail edecek rabbim seni bundan daha guzel ne olabilir ki ...
evladina sorgu yok sual yok cennette seni almadan iceri girmeyecek allahi izni ile ...
sevmek icin illa yanimizda olmalari da gerekmiyor ki kardesim giderim oglumun mezarini severim tasini operim ciceklerini operim... sevmek icin illa gormek te gerekmiyor ki guzel anne...
rabbim insallah tez zamanda sana bir evlat verir insallah bu dunyada oyalanirsin evladina sarildimmi boncuk gozlu kizina sarilmis gibi olursun insallah...
bana derdimi unutturan guzel anne gizu yasli anne kizin cok guzel bir yerde sizin sefaatciniz ... bundan daha buyuk mertebe mi var ...
hamdü senalar olsun melek annesi...