• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Amin canım Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın. 2.oglu yeni doğmuştu ilki vefat etti. Cok zor seninki de onunkide zor. Unutmadı mezarına ilk goz ağrım yazmışlar her onu gördüğümde icim acıyor yaranı deşmek istemem 2.bebeğine ne oldu?

Önemli değil yara açık, kanıyor zaten. Benim tek kızım vardı, birde düşük yaptım. Şimdi ikiside cennette

Kuzum, BİLGE SULTAN'ım

13 Eylül bu gün doğum günün Bitanem. Sensiz geçen 2. d.günün. Annen kocaman bir pasta yapmadı, çok güzel elbise almadı ama kelebekler aldı senin için,, mum aldı. sabah babanla ilk işimiz yanına gelmek oldu, ama yetmedi bana, babanı daha fazla üzmemek için ağlamayadım, d. günün kutu olsun diyemedim. biraz sonra geleceğim tekrar mumunu üfleyeceğiz beraber sonra bidaha deyip tekrar üfleyeceğiz. Eminim sen cennette en güzel şekilde kutluyorsun dur , en güzel pastalar vardır.
Son d. gününde melek kanatları almıştık ya ne mutlu olmuştun 'şimdi uçabilirmiyim ' demiştin sonra uçamamış ve üzülmüştün. Kim öğretti sana uçmayı da uçtun gittin bizi bırakıp.
Doğum günün kutlu olsun kızım, seni kocaman öpüyorum ve sıkı sıkı sarılıyorum.
Seni çok seviyorum.

evlat acısı zor en çokta anne ve baba için. bizler daha 2 aylik doğmamış bebeğimizi kaybedip bu kadar üzülürken sizlerin elinize alip vakit geçirdiğiniz evlatlarinizi kaybetmeniz.. sizi asla anlayamayiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Derdi veren Rabbim dermani da verir. Herkes unutur ama Anne ve Baba asla..

İnsan sınanmadığı bir acıyı ne kadar anlayabilirse o kadar anlayarak ama gözyaşları içinde okudum çoğunuzun mesajını.
Kelimler eksik bu kayıp karşısında.
Rabbim hepinize sabır versin.

Allah razı olsun ,
ateş düştüğü yeri yakıyor
Yanan yerin külleri etrafa dağılıyor
Biz burada bu acıyı yaşarken küllerimizi sizler izliyorsunuz, acimızı paylaşıp bizleri anlıyorsunuz ve biliyorsunuz ki buradaki mektuplarımizda o dağılan kül parçalarindan oluşuyor .. Bu mektuplar okuyana da yazana da çok zor .. vesselam *

Allah razı olsun ,
ateş düştüğü yeri yakıyor
Yanan yerin külleri etrafa dağılıyor
Biz burada bu acıyı yaşarken küllerimizi sizler izliyorsunuz, acimızı paylaşıp bizleri anlıyorsunuz ve biliyorsunuz ki buradaki mektuplarımizda o dağılan kül parçalarından oluşuyor .. Bu mektuplar okuyana da yazana da çok zor .. vesselam *

Evet aynen dediğin gibi "Ateş düştüğü yeri yakar" her acı gibi bunu da yaşamayan anlayamaz eminim.
Ben tesadüf forumda gördüm konuyu ve okudukça içim her kelimeniz de cız etti, yazmak istedim sizlere ama uygun kelime bulamadım bir süre fakat sadece acınıza tanıklık ettiğimi ve her biriniz için tek tek sabırlar diledim içimden ve sizinle de paylamak istedim dileklerimi..

27 Haftalıkken doğdu oğlum, yaşama ihtimalinin düşük olduğunun farkındaydık ama Rabbimin mucizesi mi yok, günler geçtikçe umutlanmaktan da alamadık kendimizi. En ümitsizliğe düştüğümüz an, gülümsemesiyle teselli ettiğinde, tamam dedik savaşmaya devam edecek, tanıdık tanımadık bir sürü teyzesinin dualarındaydı, Allah'ım önce sana hayırlı kul, sonra bize hayırlı evlat olsun diye ettik hep dualarımızı, melekten daha hayırlı kul olur mu? Rabbim duamızın karşılığı olarak 27. gün aldı kuzumuzu.
Sabah namazından sonra durumu kötüleşti gelin diye çağırdılar, açıklama yapılırken dinlemiyorduk bile, içimizde hala bir umut bebeğimize doğru gittiğimizde gözleri açık bizi bekliyordu, hemşiresi kucağıma bırakana kadar gerçek gelmiyordu bana, hep ölümün soğuk olduğu anlatılırlardı ya, sıcacıktı oğlum, ilk kucağıma alışım öldüğünde nasip oldu, Ruhum çekiliyordu sanki, bu acıyı tarif edecek cümle yok, ne söylesek hafif kalır yanında, biri beni teselli etmek için empati kurmaya çalıştığında sakın diye atlıyorum, öyle bir can acısı ki kimse benim gibi yanmasın diye düşünüyorsun, başkasının içinin seninle aynı şekilde yanma ihtimaline bile yanmaya başlıyorsun.
Bizim yangınımızı hafifleten tek şey bebeklerimizin, milyarlarca inananın gitmek için yıllarca ibadet ettiği cennete, dünyanın hiçbir pisliğini, kötülüğünü öğrenmeden gitmiş olması, artık tek duam inşallah Rabbim evlat acısıyla yanan her anne babayı, öldükten sonra evladına kavuşturur, hayalini kurduğu şekilde büyütmesini nasip eder.

Minik Meleğim Yüzünü Göremediğim Gitti
16. haftamda kanamam başladığında korku sarmıştı içimi, sonra 4 hafta hiç hareket etmeden yattı annen senin için. Üzülsem de sıkılsam da o iyi olsun aylarca yatarım dedim. 20. haftamız bittiğinde ayrılık varmış kaderimizde. Kurtaramadım, yaşamam için elimden bişey gelmedi kızım. Şimdi cennete ruhun, ama annen bi karanlıkta. Sırf baban için dik durmaya çalışıyorum. Onun çabasına, göZümün içine bakmasına kıyamıyorum. Acısını hiçe sayıp kenarlarda ağlayıp yanıma sonra geldiğini görmesem de biliyorum. Allah ona uzun ömür versin, başımdan eksik etmesin diyorum. Canım kızım, yüzünü göremediğim kuzum... Annen seni kaybetmekten çok korktu, ama kaybedince fark etti yokmuş korkunun ecele faydası. Sana veda edemedim, tekmelediğin karnım şimdi boş, olduğun yerde bir sızı kaldı. Annen seni öpemedi, koklayamadı. Cennette güzel ruhun huzur bulsun annem.

1604822_643481769045514_504952397_n.jpg

Can içim..

O kadar çok özledim ki seni..
Bir kaç haftaya kuzenin dünyaya geliyor.
Yalan dünyada anne olamadan "teyze" oluyorum..
Buna da şükür diyor içim, teyze de anne yarısı demek değil mi..
Seni saramadım kuzumu saracağım, kim bilir nasıl misler gibi kokusu..

Annecim ben senin kokun nasıl onu bile bilmiyorum,
teyzenin kızı olucak oğlum, bir prenses geliyor
onu merakla huzurla sevgiyle bekliyoruz..
Bir yanım sızım sızım sızlıyor, bunu ancak
evladını kaybedenler anlar diyorum içimden,
bir yanımda teyze olmanın verdiği merakla bekliyor..
Gelsin de doğsun da sarayım canıma can katayım diyor..

Sen küsmüyosun dimi oğlum bana oralardan?
Annen senin için yapamadıklarını belki onun için yapar..
Ah kuzum!!
Nasıl bir yaradır ki bu dermanı yok!!
Hiçbir gece seni getirmiyor,
hiçbir gündüzde sen yoksun...

Babana bakıyorum,
ondan öyle güzel baba olurdu ki...
Seni eminim çok iyi yetiştirirdi,
ben sahiplenmeyi, sevmeyi ondan öğrendim.
sana da o öğretirdi, ama öğretemedi..

Ah can içim!!
Gözyaşım yine benimle bu gece,
sana geleyim dertleşeyim dedim,
prensesimize öyle güzel hazırlıklar yaptık ki,
hep sen geldin aklıma!!

Oğlum da olsaydı dedim, beraber giderdik prensesin yanına..
beraber severdik masumca!!

Ama olmadı can içim,
olmadı İbrahimim,

Sensiz kaldım.

Son düzenleme:
1604822_643481769045514_504952397_n.jpg

Can içim..

O kadar çok özledim ki seni..
Bir kaç haftaya kuzenin dünyaya geliyor.
Yalan dünyada anne olamadan "teyze" oluyorum..
Buna da şükür diyor içim, teyze de anne yarısı demek değil mi..
Seni saramadım kuzumu saracağım, kim bilir nasıl misler gibi kokusu..

Annecim ben senin kokun nasıl onu bile bilmiyorum,
teyzenin kızı olucak oğlum, bir prenses geliyor
onu merakla huzurla sevgiyle bekliyoruz..
Bir yanım sızım sızım sızlıyor, bunu ancak
evladını kaybedenler anlar diyorum içimden,
bir yanımda teyze olmanın verdiği merakla bekliyor..
Gelsin de doğsun da sarayım canıma can katayım diyor..

Sen küsmüyosun dimi oğlum bana oralardan?
Annen senin için yapamadıklarını belki onun için yapar..
Ah kuzum!!
Nasıl bir yaradır ki bu dermanı yok!!
Hiçbir gece seni getirmiyor,
hiçbir gündüzde sen yoksun...

Babana bakıyorum,
ondan öyle güzel baba olurdu ki...
Seni eminim çok iyi yetiştirirdi,
ben sahiplenmeyi, sevmeyi ondan öğrendim.
sana da o öğretirdi, ama öğretemedi..

Ah can içim!!
Gözyaşım yine benimle bu gece,
sana geleyim dertleşeyim dedim,
prensesimize öyle güzel hazırlıklar yaptık ki,
hep sen geldin aklıma!!

Oğlum da olsaydı dedim, beraber giderdik prensesin yanına..
beraber severdik masumca!!

Ama olmadı can içim,
olmadı İbrahimim,

Sensiz kaldım.
Senin boyle ince naif yazislarin beni alip uzak masal diyarlarina goturuyor
....
burada kavusamasanda bebegine ebedi dunyada ilk seni prensin karsilayacak ve ebedi kucaginda olacak kardesim...
Ve birgun..
Bu dunyada saglikli uzun omurlu bebeklerin olacak iki kere sev op kokla diye sana cennetteki oglunun kokularini getirecekler doya doya kokla kardeslerinin suretinde meleginin yuzunu goreceksin kardesim inaniyorum...
Sabir teslimiyet ve dua ile...

Seni çok özledim can parçam... Seni çok bekledim..
Rüyalarıma gel diye.. Annene bir an olsun güzel gözlerinle bak diye..
İmtihan! İmtihan ediliyoruz, biz kullar..
Rabbim biliyor doğru zamanı.
Seninle benim kavuşacağımız o gün..
Yazılmış kaderimize, sen bana gelmeden çok önce..
Sen dediğimde kelimeler yere dağılan inciler gibi dökülüyo dudaklarımdan tek tek.. Hiçbi' zorlama olmaksızın bir anda.. Olan oluyo..
Acım cümlelerimden, sözlerimden insanlara geçiyor.
Bazen gözyaşıma karışıyo, bugün olduğu gibi..
Yine dayanamadım ağladım annem arkandan..
Sen acı nedir bilmiyosun ama annen çok acı çekiyor sensiz!
Bir vakti var diyorum içimden, geçecek! Bebeğimin kardeşi gelecek,
teselli olacak annesine diyorum.. Ama senin yerin yavrum dolmuyo..
Seninle kurduğum hayallerim bile küs bana, artık aklıma gelmiyor...
Sadece hasretin var, canımın CANI...
Sadece yokluğun var... Ve bu yokluk bana öyle zor geliyor ki...

18 Mart 2016
Seni kaybedeli 3 ay olmuş o zamanlar,
Sana yazmışım can içim..
eski sayfalara bakarken denk geldim..
sorsan, acın hafifledi mi anne? diye..
bir an düşünmeden "hayır!"derim..
senin acına çare yok,
senin hasretine vuslat başka zamanların nasibi..
beklerim elbet beklerim de,
beklerken gözlerime söz geçiremem
beklerken sözlerime söz geçiremem.
gözlerim sen diye ağlar yavrum
sözlerim de sen der ağlaya ağlaya..

Bir gün imtihan bitecek..
Sen ve ben
hasretimizi sona erdireceğiz.
eteklerimden tutacaksın değil mi oğlum..?
"gitme anne!" diyeceksin!

bekliyorum can içim..
...

YUSUF TALHAMMM;
YÜREK SIZIM CANIM OĞLUMMMM BUGÜN CENNETE UÇALI TAM 4 SENE BİTMİŞ, OYSA DAHA DÜN GİBÜ ZAMAN NE KADAR ACIMASIZ DİMİ YAVRUM... SEN CENNETTE KARDEŞLERİNLE VE DİĞER MELEK ARKADAŞLARINLA ÇOK MUTLUSUN BİLİYORUM AMA GELDE BUNU BANA ANLAT... RABBİMİN EMRİNE ŞÜKÜRLER OLSUN KARDEŞİN BNMLE SENİ UNUTTURMUYOR AMA TESELLİ EDİYOR RABBİM SİZİN ÖMRÜNÜZÜ İNŞALLAH KARDEŞİNİZE VERİR. ANNECİM SEN BİZE GELEMEYECEKSİN AMA BİZ SANA GELİCEZ BİLİYORMUSUN, HERGÜN BİRAZ DAHA YAKLAŞIYORUZ SANA. RABBİM CENNETTE BULUŞMAYI NASİP EDER İNŞALLAH. BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ HEP ANIYORUZ, SENDE BİZİ UNUTMA OLURMU YAVRUM... BUGÜN YANINA GELEMİYCEM AMA BİKAÇ GÜNE GELİCEM, KARDEŞİNİDE GETİRCEM İNŞALLAH. SENİ VE KARDEŞLERİNİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM YUSUFUMMM....

bu da benim prensesim
CANIM KARDEŞİM KADER ARKADAŞIM, ACIMIZ ORTAK AMA SENİNKİ BİZİMKİNE ASLA EŞ OLAMAZ, BEN ÜÇÜZLERİMİ KAYBETTİM 2 Sİ 5 AYLIKTI KARNIMDA ÖLDÜ, ÜÇÜNCÜSÜ 32 HAFTALIK DOĞDU VE 10 GÜN YAŞATABİLDİK, 4 SENE OLDU BUGÜN ACIM HEP TAZE HEP YENİ DEMİŞSİNİZYA DEVAMLI KANIYOR, AYNEN ÖYLE... O NASIL BİR GÜZELLİK RABBİM NASIL BİR ACI ALLAHIM SİZE KAT KAT SABIR DAYANMA GÜCÜ VERSİN ACINIZI TAAA İÇİMDE YAŞADIM BNM DE SUAN 2,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR. NASIL DAYANILIR NE SÖYLENİR HİÇ BİLMİYORUM... AMA BİLDİĞİM TEK SEY BU ACININ İLLAKİ YÜCE YARADAN KATINDA BİR MÜKAFATI OLACAKTIR İNŞALLAH, ALLAHIM İNŞALLAH MELEK YÜZLU KIZIMIZIN KARDEŞİNİ GÖNDERİR EN BÜYÜK TESELLİ O OLUYOR ÇUNKÜ... RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN GÜZEL ARKADAŞIM....

CANIM KARDEŞİM KADER ARKADAŞIM, ACIMIZ ORTAK AMA SENİNKİ BİZİMKİNE ASLA EŞ OLAMAZ, BEN ÜÇÜZLERİMİ KAYBETTİM 2 Sİ 5 AYLIKTI KARNIMDA ÖLDÜ, ÜÇÜNCÜSÜ 32 HAFTALIK DOĞDU VE 10 GÜN YAŞATABİLDİK, 4 SENE OLDU BUGÜN ACIM HEP TAZE HEP YENİ DEMİŞSİNİZYA DEVAMLI KANIYOR, AYNEN ÖYLE... O NASIL BİR GÜZELLİK RABBİM NASIL BİR ACI ALLAHIM SİZE KAT KAT SABIR DAYANMA GÜCÜ VERSİN ACINIZI TAAA İÇİMDE YAŞADIM BNM DE SUAN 2,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR. NASIL DAYANILIR NE SÖYLENİR HİÇ BİLMİYORUM... AMA BİLDİĞİM TEK SEY BU ACININ İLLAKİ YÜCE YARADAN KATINDA BİR MÜKAFATI OLACAKTIR İNŞALLAH, ALLAHIM İNŞALLAH MELEK YÜZLU KIZIMIZIN KARDEŞİNİ GÖNDERİR EN BÜYÜK TESELLİ O OLUYOR ÇUNKÜ... RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN GÜZEL ARKADAŞIM....

Allah sizi de meleklerinizle cennette buluştursun. Güzel kızınızada uzun ömürler versin. Tam sevilecek zamanıdır şimdi.
Benim Prensesim gideli 2 yıl oldu. Ama benim zaman kavramım yok artık. An geliyor şimdi yanımdaymış öpmüş koklamış, onunla oyun oynamışız gibi. An geliyor hiç görmemişim gibi. Öyle özledim ki kokusunu, sarılışını. Oynaşmayı çok severdi sarılır öperdi , ıçır(ısır) anne diye önüme yatardı. çok ısırıp acıtmamak için kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girerdi. tabi bazen fazla kaçtığı da olurdu ağlardı kuzum. bazen kene gibi yapışma derdim şakasına, kene gibi yapışcam derdi daha çok sarılır daha çok öperdi.
Çoook zor çok. Kafamı duvarlara vura vura parçalamak geliyor içimden kavuşmanın hayaliyle tutuyorum kendimi.
Allah'ım dayanma gücü ver bana.
ve beni kızıma Kavuştur.

"Ummanında kaybolduğum nursun.
Mecnun'un Leyla'da aradığı, yandığı,
Çöllerde kana kana yudumladığı senin sevgindi.
Annesiz bir çocuğun Anne diye uzandığı,
Babasız gecelerde Baba diye andığı Sensin.

Soğuk ve insaf bilmez yanlızlıklarda hangi hasta vardır;
Gözyaşı döksün de o yaşlar senin avucuna damlamasın?
Hangi masum,hangi mazlum vardır ki?
O merhamet deryası yüreğini sığınak yapmasın...."

Oğlum.. Seni o kadar özlüyorum ki..
Teyzen prensesimizi kucağına aldı yavrum,
kuzenin dünyaya geldi..
O kadar tatlı ki.. Masmavi gözleri var..
Ve bakışları o kadar manalı ve derin ki..
Sanki bana bakarken, içimden geçen;
"teyze ben geldim, ibrahimin kokusunu getirdim sana"

...
Ağlıyorum, yokluğuna..

RABBIM sıze dayanma gucu versin
Şefeatlerıne naıl eylesın
6. Kaybımı yasadım bende karnımda kımısı ıkı aylık kımısı 3 aylık bana da sefeat ederlermı dersınız veren de O alan da O hiç isyan etmedim vardır elbet Rabbımın bildigi ne guzel olurdu 6 sı bırden cennettın kapısında benı beklese anne hoşgeldın deseler
Rabbım umudumu kaybetmedım sana kayık kul olmayı nasıp etkı Cennette yavrularımı göreyım

Back
X