Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Bilge sultan kizimizin dogum gunu kutlu olsun mutlu olsun ...
Muhakkak kendi icin yapilanlari elbette goruyor bir yerlerden; muhakkak coook mutlu ...
Rabbimiz bilge sultani en guzel makaminda agirliyor annesi...
Bu dunyaya yakismayan bir melekti ki rabbim cennetiyle můkafatlandirdi insallah ...
Dogum gunun kutlu olsun Bilge Sultan

Canımın içi Yavrum...

Bir yaz daha bitti sensiz..
Senelere senelere ekleniyor..
İsmini..
Mırıldanıyorum bazen içimden..
-İBRAHİM... diyorum, yıkılıyor sanki
kalbimdeki duvarlar...
Sana açılan bir kapı var burada
biliyorum, sonsuzlukta açılacak
ve hiç kapanmayacak...
Evlat sevgisini yaşayamadan kaybetmek seni..
En zoru buydu be yavrum...
Tek muradım sendin.
O çok bilenler...
"Sus" dediler söyleme, "dileklerini her yerde"
Ben seni her yerde söyledim...
Gelmeni bekledim...
Kavuştum yavruma dedim, kaybettim...

Bu acı beni günden güne yaşlandıran...
Eski neşemden bir damla bırakmayan...
Seni kaybedişimin acısıdır, gecelerimi uzatan...

Güzel bir buluta bakıp, seni geçiriyorum içimden..
Güzel bir çiçek görsem, aklıma geliyosun..
Benim yavrum hepsinden güzeldi..

Ah İbrahim...
Adına yandığım...

Kalbim hasretinin yorgunluğuyla
daha yavaş atıyor sanki..
Sensiz beni hiçbi'şey mutlu etmiyor...

Can yarası...
Geçmişte gelecekte
şimdi de hep aklımdasın!

Ağlayan bir bir güvercinim sanki,
sana uçamıyorum...
Konsam dallarına, belki biraz güler yüzüm..
Tebessümler gelir seninle...
O güne kadar yavrum...

Ya sabır!

Eylül/2019

Son düzenleme:
İbrahimlerin, Hamzalarin , Özgürlerin, Bilge Sultanların yaşadığı o mutlu gunlere dönebilseydik bu kadar mahsun olmazdik...
Dünyanin en mutlu anneleri biz olurduk kim bilir ...
Anne ölür bebek kalır , bebek ölür anne kalır adı İMTİHAN'dır
Anne ve bebek hayattaysa; adı Mucize MUTLULUK'tur...
Bize bu dunyada İMTİHAN kaldı mutluluk yaşayanlara ne mutlu . . .
İbrahim Asaf'ın şimdi cennet bahçelerinde misafir gönlünce koşup oynuyor binlerce cocuk bebek abi abla ile ... bizi bekliyorlar hepsi...
Cok sukur ki bu dunyanin elbette bir sonu var ... yavrularimizla vuslatimiz olacak elbette...
O gune dek bizim payimiza aglamak ve sabretmek düsüyor Asmin...

Rabbim sabır versin
Cennette kavuştursun

Bilge Sultanım
Canımın içi
Kalbimin dinmeyen sızısı
Boğazımda ki düğüm
Kuruyan gözyaşım

Gidişinin üstünden 4 yıl geçti.
Bir asır kadar uzun
Bir gün kadar kisa.
Bensiz uyumayan bensiz durmayan sen
4 senedir nerdesin bitanem.
Bilge Sultanim annenin en büyük duası
Allahım beni Bilge Sultanıma kavuştur diye artık.
4 yıl önce bu gün son defa kucağımda uyudun. Bu günde gel kuzum..

Hepsi mutlu evlatlarımızın, bundan eminim.
Ama dediğin gibi hüzün peşimizi bırakmıyor..
Bizim imtihanımız en zoru arkadaşım..
"Kimse evladıyla imtihan olmasın Rabbim.." diye
dualar ediyorum...
Aynı acıyı yaşayanlar olarak
bizi biz anlarız ancak..

Her gece oğlumu Rabbim'e emanet ediyorum..
Buradaki mektuplarım, kimsenin yanında konuşamadıklarım,
içimden bile geçirirken gözlerime söz geçiremediğim acılarımdan ibaret.
İbrahim'in yokluğu ... İçimi acıtan...
Rabbim sabır versin, hepimize..

Evlat kaybeden yüreği yanık tüm annelere..

"Hiç uçurtma uçurmadım ben.
Kumdan kaleler yapmadım hiç.
Sokaklarda oynayamadım..
Kardan adam yapamadım..
Çocuğum ben ama

Çocukluğumu yaşayamadım... "

Rabbim hepimize sabırlar versin yedi ayda iki kez bebeklerimi kaybettim birinin 9 haftalıktan kalbi duruverdi diğeri de ansızın kanamayla düşüverdi oysa ki nasıl sevinmiş hamile olduğumu öğrenince nasip böyleymiş Rabbimin takdirine den öte yol yok

Ne guzel yazmissin canim benim yuregine saglik... keske yanimizda olabilselerdi biz de doya doya evlat sevgisi ile mutlu mesut gezebilseydik...
Ama her seyi en iyi bilen
Bize de bu hikayede sabretmek kaliyor asmin ve bol bol dua etmek kaliyor adı imtihan ...

Bir kış gunuydu kaybettim seni
Üc yil olacak ... demesi kolay yasamasi zor ...
Soguk bir gunde bahce kapimizdan boynu bukuk girdik iceri baban ve ben ...
Cok eksiktik ... sanki bende bir kusur vardi koruyamamistim seni .. bedenini pamuklara saracakken topraga vermistik .. . Ne zaman öldügůn aklima gelse o bahce kapisi geliyor gozumun onune kucagim boş gozum yas giremedin oglum o kapidan iceri inletemedi aglamalarin evimi ...
Ama bizim aglamalarimiz o gun bu gun inletiyor evimin her bir kosesini ...

Bugün doğum günüm annem..
Bugün dünyaya geldiğim gün..
Sana kavuşacağım zamanlara daha çok var...
Elbet bir vakti var, elbet geleceksin..
Yolculuğa ilk seninle çıkmış gibiyim.
Sen benim ilk durduğum duraksın..
Unutmak istemediğimsin..
Unutulmazımsın oğlum, unutulmazımsın..
Senden sonra ne kadar da soldu yüzümdeki gülüşler..
Senden sonrası'nı anlatmak... O kadar zor ki..
Bekliyorum annecim, bekliyorum...
Seni çok seviyorum...

"Gözlerimde sensizlikten gayrı nem kaldı..."

İbrahim Asaf'a...

Son düzenleme:
İbrahim Asaf'ın dogum gunu kutlu olsun. Aslında ne kadar maddiyattayız insan bir evlat kaybedince anliyor maddiyatta oldugunu ; ölen sevilmez unutulur gibi geliyor insan canindan bir parcayi topraga vermedikçe . Oysa ki ; en cok onlarsız dogum gunleri gecirilirmiş icinden en cok ölüm günleri mih gibi kazinirmiş kafasina insanin...
En cok onlar sevilir özlenirmiş oyle bir özlenirmis ki insanin burnunun diregi sizlarmis ; saclara aklar dusermiş insan daha bir sessizlesirmiş ... Öksüz yetimden de daha aci bir şey bu Allah kimseye yaşatmasin İbrahim Asaf'ın yeni yaşı kutlu olsun annesi ...

Günaydın cennet kuşum denizim sol yanım...Yine sensiz bir sabaha açtım gözlerimi artık senli bir sabah yok zaten.Bu bile yetmez mi gözlerimi açmak istemememe senin olmadığın bir dünya bana çok ağır geliyor.Bu aralar imtihanım biraz zor annecim herşey üzerime geliyor sanki ciğerim yanıyor kavruluyor sensizliğe alışmakta zorlanıyorum bıraksalar saatlerce ağlarım.Baban bile anlamıyor halimi özledim diyorum kimi diyor sen aklına bile gelmiyorsun çok zoruma gidiyor hayat devam ediyor unut diyor bir anne evladını nasıl unutsun ? Parmak kadar da olsa kucak dolusu da olsa bir anne evladını unutamaz annem ben seni unutamıyorum aklımdan çıkmıyor ki ultrason kağıdındaki duruşun senin her zerrene kurban olurum ben nasıl alışacağım sensizliğe seni hiç kucağıma alıp kokunu duymadan daha minicikken bu kadar zor geliyorsa kucağına alıp kaybedenlere Allah kolaylık versin annecim imtihanların en zoru evlatla olanmış meğer.Enes amcanların bebeği doğdu miniğim hani korkuyordum ya ağlarım diye ağlamadım o bebeği kucağıma alınca kokusu ömre bedeldi sanki acın hafifledi annecim korktuğum gibi olmadı.Bana kırılmadın dimi onu kucağıma aldım diye Geçen gün rüyamda hz.İbrahim peygamberi gördüm ben kuzum huzurla uyandım gülerek uyandım hemen bir hocaya sordum dedi ki evlatla tabir edilir belki kardeşinin gelmesi yakındır.Zor ama yakın demek ki.Bu dünyada tek avunacağım şey bi kardeşinin olmasıdır ama maddi durumumuz el vermiyor en çok da bu zoruma gidiyor benim de babana yardım etmem gerekiyor.Kızgınım herkese babana herkese neden neden bu durumun içine düştük neden borçlar bitemedi hala diye.Neden deden olacak adam bu kadar borcun içine soktu bizi diye..ben kardeşinin gelmesi için maddi durumumuzun düzelmesini bekleyeceğim beklemek zorundayım ama zoruma gidiyor annem evlatsız geçen her gün zor bana, karnımın dolu olmasını istedikçe bir şey çıkıyor sanki çok ama çok üzülüyorum. Herkese herşeye kırgınım kızgınım bir tek Rabbim var bir de yokluğun arasında sen varsın yokken bile varsın aslında minik meleğim güzel mucizem benim cennet bahçelerine layık evladım Rabbimin cennete layık gördüğü yavrum seni herkesten çok seviyorum

"İnsan yüreğinden akan tek şeyin kan olmadığını öğrenmiştim."
@hamzam06
Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…