Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Basin sagolsun canim . Allah sabredenlerle beraberdir ; karların icinden cicek actıran yuce mevla elbette sesini duyacaktir . Hic kimseye hic bir seye kizma : her acizligimize Allah yeter . . .

“Ağlasam ayıp olur mu?”
“Ağlamak asla ayıp değildir, sersem.Niye ki?”
“Bilmem, henüz alışamadım. İçimdeki kafes bomboş kaldı sanki...”

"Toprak,
sevdiklerimizi aldığı için mi
böyle güzel kokar?"

"Göz yaşarır. Kalp hüzünlenir.”
Hz. Peygamber kaybettiği oğlunun ardından ağlarken,
“Sen peygambersin, sen de mi ağlıyorsun?"
diyenlere böyle cevap vermişti...

Günaydın cennet kuzum günaydın Denizim rüyama gelen meleğim.Dualarımız kabul oldu annem seni gördüm ben rüyamda güzelliğim benim mis kokulum çektim kokunu içime aldım seni kucağıma cinsiyetin kızmış kurban olurum sana öyle güzeldin ki sol yanım benim dualarımızı kabul eden Rabbime şükürler olsun şimdi daha iyiyim meleğim benim acım hafifledi sanki kurban olduğum Rabbim.gösterdi seni bana öyle güzeldin ki sen kıvır kıvır kumral saçların pamuk gibi tenin vardı öptüm öptüm doya doya sevdim seni sonra birinin kucağında gittin ben uyandım ne güzeldi ah annem ah dünyadaki en güzel kaybedişim cenneti kazanan yavrum cennet bahçelerinde sen bana Allaha dua mı ettin de bana gösterdi güzelliğim çok seviyorum seni cennet kuşum şimdi senin adın Deniz ya sen kız olsaydın senin adını Hüma koyacaktık benim adıma uyumlu diye biliyor musun Hümanın anlamı cennet kuşu demekmiş.Ben cinsiyetini bilmediğim için Deniz koydum adını ama o da güzel bir isim...sen rüyamda kız olduğuna göre kızdın isminin anlamını mı taşıdın cennet kuşu mu oldun annem annesinin güzelliği ahirette cennet nasip olursa seni kocaman sarıp öpeceğim mis kokulum benim annen seni çok ama çok seviyor

Başınız sağ olsun keşke oto koltuğu vs olsaydı bebek sabit olsaydı savrulmak olmazdı. Arabada anne kucağında yolculuk bebekler için en tehlikeli şey çünkü aynı anda hem kendimizi hem bebeği tutmak imkansız. Allah sabır versin.

Olacak olunxa her türlü oluyor keskelerin onemi olmuyor maalesef

Olacak olunxa her türlü oluyor keskelerin onemi olmuyor maalesef
Kesinlikle katılıyorum. Nasipte öte yol yok demişler.. Fakat bu forumu okuyan binlerce insan var. O yüzden çocuğunu kucağında taşıyan bir anne görüp bu bilgiden faydalanabilir diye düşündüğüm için yazdım. Zaten üye 2008 yılında yazmış o zamanlar böyle oto koltukları vsler pek yoktu ama günümüz için biri görür okur hayatına fayda sağlar umudu. Nasipten öte yol yok ya da her şey olacağına varır desek de elimizden gelen her şeyi yapmış oluruz en azından güvenlik açısından.

Bana örnek oldu mesela.tatile arabayla cikacagiz ve oglum 2 yasinda sikılsa da oto koltuguyla gidecek artik.lastik bile bizimde aklimizda annenin başi sağolsun.size de tesekkürler.

Son düzenleme:
Bana örnek oldu mesela.tatile arabayla cikacagiz ve oglum 2 yasinda sikılsa da oto koltuguyla gidecek artik.lastik bile bizimde aklimizda annenin başi sağolsun.size de tesekkürler.
Rica ederim 1 kişiye bile fayda sağladıysa ne mutlu bana ağlasa da orada sakinleştirin. 1 dakikacık alıveriyim diyoruz bazen ama kaza zaten 1 saniyede olan bir şey Allah beterinden korusun inşallah evladınızı da size bağışlasın

Ben esimi dinlemem bazen, sehir icinde uzak yere giderken..esim oto koltugunda duracak elleme der cocuk, dedigin gibi aglar, al diye
Uzak yolda ise daha dikkatli olmam lazim demek ki.
İste böyle Allah korusun amin cok sagol

Ben esimi dinlemem bazen, sehir icinde uzak yere giderken..esim oto koltugunda duracak elleme der cocuk, dedigin gibi aglar, al diye
Uzak yolda ise daha dikkatli olmam lazim demek ki.
İste böyle Allah korusun amin cok sagol
Kesinlikle canım Allah korusun kaza denen şey bir anlık sonra ömür boyu keşke desen başını taşlara da vursan dönüşü yok... Allah yardımcımız olsun çocuklarımız konusunda hiç keşkelerim olmasın inşallah Sevgiler...

Amin sagol sevgiler

"Üç yıldır bütün sesler senin yarım kalmış sesin,
Üç yıldır yüzün dünyanın tek fotoğrafı,
Üç yıldır senden yapılmış bir kapıyım.
Bunu da sen öğrettin biliyor musun
Sevmek ölümden uzun sürüyormuş..! "

Ah oğlum ah..
"Sevmek ölümden uzun sürüyormuş..."
Nasıl yaraladı bu söz beni..
İbrahim.. Adına yandığım..
Ölüm sana hiç yakışmadı ki annem..
Ne üç senesi beş sene geçti..
Uçup gittin öte alemlere..
Tutamadığım ellerin, bakamadığım gözlerin..
Hepsi benden gitti..
Yıllar geçiyor, geçen zamanlardan bize kalan
tek şey; senin hasretin oluyor...

Tedaviler, denemeler ilaçlar iğneler
kardeşin bize gelmiyor,
bazen düşünüyorum
benim oğlum "cennet meleği" oldu
belki de tek kalmak istiyor..
Belki de hiç evlat sahibi olamıycam
Bu da aklıma gelmiyor değil,
Kafamda bir sürü düşünce..

Bekliyorum kardeşini..
Senin hasretini biraz bastırmak için sanırım!
Rabbim doğru zamanda nasip edicektir biliyorum,
ama işte sensiz yüreğime söz geçiremiyorum..

Seni ilk kaybettiğim sene; hemen bebeğim olsun! istiyodum,
ama olmadı, olmuyor... En tuhafı ne biliyor musun; "sebepsiz" diyorlar..
Tıp bir yere kadar gidiyor, gerisi yok...

İmtihanım bu, tevekküldeyim,
Sabrediyorum...

Beklemek o kadar zormuş ki annem,
Sevmek, ÖZLEMEK ÖLÜMDEN UZUN SÜRÜYORMUŞ...
Seni çok seviyorum..

"Ben sana konuşamadıklarımı hep ağladım..."

İbrahim Asaf'a...

Son düzenleme:
"Öğreneceksın yüreğim.! Öğreneceksin...
Dünyanın hasret, ölümün vuslat olduğunu.."

"Şimdi bir gece başlar..
Bir rüzgar eser senden uzaklarda..
Bu benim gecem işte benim rüzgarım..
Rüzgara güzelliğini anlatırım uzun uzun..

Ve kapanırım dizlerine gecenin.. Ağlarım.. "

Sevdiğin birini kaybetmenin ne demek olduğunu bilirim.
Gülerken bile yüzünde hep bir hüzün olur insanın.
Gülerken yüzündeki hüzün gibi, yaptığın herşeyde yediğin yemekte,içtiğin suda,aldığın nefeste her anda aklında oluyor. Evin bahçesine çıkıyorum,oğlum gitmeseydi burda oyunlar oynayacaktık diyorum.
Okulun önünden geçiyorum gitmese bu okula gelirdi diyorum. Matkete giriyorum oğlum olsa oyuncak alalım derdi deyip yine hüzünleniyorum.Daha çok böyle örnekler
Allah sabır versin inşallah hepimize.
En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…