- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #2.421
Allah senden de razı olsun ; şair yürekli güzel anne"İnsan yüreğinden akan tek şeyin kan olmadığını öğrenmiştim."
@hamzam06
Allah razı olsun..
Basin sagolsun canim . Allah sabredenlerle beraberdir ; karların icinden cicek actıran yuce mevla elbette sesini duyacaktir . Hic kimseye hic bir seye kizma : her acizligimize Allah yeter . . .Günaydın cennet kuşum denizim sol yanım...Yine sensiz bir sabaha açtım gözlerimi artık senli bir sabah yok zaten.Bu bile yetmez mi gözlerimi açmak istemememe senin olmadığın bir dünya bana çok ağır geliyor.Bu aralar imtihanım biraz zor annecim herşey üzerime geliyor sanki ciğerim yanıyor kavruluyor sensizliğe alışmakta zorlanıyorum bıraksalar saatlerce ağlarım.Baban bile anlamıyor halimi özledim diyorum kimi diyor sen aklına bile gelmiyorsun çok zoruma gidiyor hayat devam ediyor unut diyor bir anne evladını nasıl unutsun ? Parmak kadar da olsa kucak dolusu da olsa bir anne evladını unutamaz annem ben seni unutamıyorum aklımdan çıkmıyor ki ultrason kağıdındaki duruşun senin her zerrene kurban olurum ben nasıl alışacağım sensizliğe seni hiç kucağıma alıp kokunu duymadan daha minicikken bu kadar zor geliyorsa kucağına alıp kaybedenlere Allah kolaylık versin annecim imtihanların en zoru evlatla olanmış meğer.Enes amcanların bebeği doğdu miniğim hani korkuyordum ya ağlarım diye ağlamadım o bebeği kucağıma alınca kokusu ömre bedeldi sanki acın hafifledi annecim korktuğum gibi olmadı.Bana kırılmadın dimi onu kucağıma aldım diyeGeçen gün rüyamda hz.İbrahim peygamberi gördüm ben kuzum huzurla uyandım gülerek uyandım hemen bir hocaya sordum dedi ki evlatla tabir edilir belki kardeşinin gelmesi yakındır.Zor ama yakın demek ki.Bu dünyada tek avunacağım şey bi kardeşinin olmasıdır ama maddi durumumuz el vermiyor en çok da bu zoruma gidiyor benim de babana yardım etmem gerekiyor.Kızgınım herkese babana herkese neden neden bu durumun içine düştük neden borçlar bitemedi hala diye.Neden deden olacak adam bu kadar borcun içine soktu bizi diye..ben kardeşinin gelmesi için maddi durumumuzun düzelmesini bekleyeceğim beklemek zorundayım ama zoruma gidiyor annem evlatsız geçen her gün zor bana, karnımın dolu olmasını istedikçe bir şey çıkıyor sanki çok ama çok üzülüyorum. Herkese herşeye kırgınım kızgınım bir tek Rabbim var bir de yokluğun arasında sen varsın yokken bile varsın aslında minik meleğim güzel mucizem benim cennet bahçelerine layık evladım Rabbimin cennete layık gördüğü yavrum seni herkesten çok seviyorum
Başınız sağ olsun keşke oto koltuğu vs olsaydı bebek sabit olsaydı savrulmak olmazdı. Arabada anne kucağında yolculuk bebekler için en tehlikeli şey çünkü aynı anda hem kendimizi hem bebeği tutmak imkansız. Allah sabır versin.canım 2.5 sene oldu şimdi ikiz bebeklerim var Allahıma şükürler olsun.
Kaza, Konya da oldu kendi arabamızla.Erkek kardeşimi askere götürdük (eşimin sözü vardı nereye çıkarsa ben götürecem demişti) dönerken oğlum kucağımda uyuyodu arabanın sağ arka tekeri patladı 4 takla atmışız eşimde ufak tefek sıyrıklar vardı, benim kaburga kemiklerim kırıldı, oğlum baygındı sanki hala uyuyomuş gibi.
1 gün yaşamış ben yoğun bakımdaydım, doktorun dediğine göre vücudunda kırılmayan kemik kalmamış, boynu bile kırılmış yavrumun, o günleri nasıl atlattım bilemezsiniz, ilk başlarda aptal gibiydim devamlı sakinleştirici vuruyolardı ama eve gelince eşyalarını görünce içime biriken bütün gözyaşlarımı akıttım .
Şimdi bi oğlum bi kızım var oğluma aynı ismi verdim
Allah kimseye yaşatmasın, evlat acısı göstermesin
Olacak olunxa her türlü oluyor keskelerin onemi olmuyor maalesefBaşınız sağ olsun keşke oto koltuğu vs olsaydı bebek sabit olsaydı savrulmak olmazdı. Arabada anne kucağında yolculuk bebekler için en tehlikeli şey çünkü aynı anda hem kendimizi hem bebeği tutmak imkansız. Allah sabır versin.
Kesinlikle katılıyorum. Nasipte öte yol yok demişler.. Fakat bu forumu okuyan binlerce insan var. O yüzden çocuğunu kucağında taşıyan bir anne görüp bu bilgiden faydalanabilir diye düşündüğüm için yazdım. Zaten üye 2008 yılında yazmış o zamanlar böyle oto koltukları vsler pek yoktu ama günümüz için biri görür okur hayatına fayda sağlar umudu. Nasipten öte yol yok ya da her şey olacağına varır desek de elimizden gelen her şeyi yapmış oluruz en azından güvenlik açısından.Olacak olunxa her türlü oluyor keskelerin onemi olmuyor maalesef
Bana örnek oldu mesela.tatile arabayla cikacagiz ve oglum 2 yasinda sikılsa da oto koltuguyla gidecek artik.lastik bile bizimde aklimizda annenin başi sağolsun.size de tesekkürler.Kesinlikle katılıyorum. Nasipte öte yol yok demişler.. Fakat bu forumu okuyan binlerce insan var. O yüzden çocuğunu kucağında taşıyan bir anne görüp bu bilgiden faydalanabilir diye düşündüğüm için yazdım. Zaten üye 2008 yılında yazmış o zamanlar böyle oto koltukları vsler pek yoktu ama günümüz için biri görür okur hayatına fayda sağlar umudu. Nasipten öte yol yok ya da her şey olacağına varır desek de elimizden gelen her şeyi yapmış oluruz en azından güvenlik açısından.
Rica ederim 1 kişiye bile fayda sağladıysa ne mutlu banaBana örnek oldu mesela.tatile arabayla cikacagiz ve oglum 2 yasinda sikılsa da oto koltuguyla gidecek artik.lastik bile bizimde aklimizda annenin başi sağolsun.size de tesekkürler.
Ben esimi dinlemem bazen, sehir icinde uzak yere giderken..esim oto koltugunda duracak elleme der cocuk, dedigin gibi aglar, al diyeRica ederim 1 kişiye bile fayda sağladıysa ne mutlu bana ☺ ağlasa da orada sakinleştirin. 1 dakikacık alıveriyim diyoruz bazen ama kaza zaten 1 saniyede olan bir şey Allah beterinden korusun inşallah evladınızı da size bağışlasın
Kesinlikle canım Allah korusun kaza denen şey bir anlık sonra ömür boyu keşke desen başını taşlara da vursan dönüşü yok... Allah yardımcımız olsun çocuklarımız konusunda hiç keşkelerim olmasın inşallahBen esimi dinlemem bazen, sehir icinde uzak yere giderken..esim oto koltugunda duracak elleme der cocuk, dedigin gibi aglar, al diye
Uzak yolda ise daha dikkatli olmam lazim demek ki.
İste böyle Allah korusun amin cok sagol
Amin sagol sevgilerKesinlikle canım Allah korusun kaza denen şey bir anlık sonra ömür boyu keşke desen başını taşlara da vursan dönüşü yok... Allah yardımcımız olsun çocuklarımız konusunda hiç keşkelerim olmasın inşallahSevgiler... ❤
Gülerken yüzündeki hüzün gibi, yaptığın herşeyde yediğin yemekte,içtiğin suda,aldığın nefeste her anda aklında oluyor. Evin bahçesine çıkıyorum,oğlum gitmeseydi burda oyunlar oynayacaktık diyorum.
Sevdiğin birini kaybetmenin ne demek olduğunu bilirim.
Gülerken bile yüzünde hep bir hüzün olur insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?