Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

28mavi canım başın sağolsun, ben imde kuzumu yaklasık 11 ay evvel suyum bitince aldılar böbrekleri çalışmıyordu 21 gün diyorum ama bakma sen 21 yıl gibi geldi bize,acı çekti, etimden et kopardılar. şimdi sadece sükunet içerisindeyim, daha fazla acı çekmedi diye avutuyorum kendimi.
hiç bitmezmiş gibi geliyor, herkes için dönerken dünya senin için duruyor biliyorum.ama kabullenmekten başka çare yok. acını boynunda asılı bir kolye gibi taşıyacaksın ama, biraz zaman iyi gelecek emin ol. Şimdi bolca yaşa acını okula başalyınca herşey daha kolay olur. zaman sen istemesende geçer.[/QUO
sağolasın canım böbreklerinin çalışmadığını nasıl anladılar biz otopsi istedik sonuç çıkmadı doktorun söylediği ölüm sebebi böbrek yetersizliği idi

canım meleklerim sizi içimde taşıyamadığım için affettiniz mi beni? sizler başka bir dünyadasınız şimdi artık ama bu dünyada yanımda olan herşeyden daha çok yanımdasınız sizi her an hissediyorum hep sizinleyim en yakınım sizlersiniz birbirimize dokunamasak göremesek sarılamasak öpemesek de her dakika sizinleyim ve her biten günle size biraz daha yaklaştığımı hissediyorum bebeklerim.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın canım yavrum bir gün daha geçti nasılsın nerelerdesin hiç rüyalarıma gelmiyorsun anneciğim beni cezalandırıyor musun yoksa seni çok özledim yavrum karnımda değilsin hareketlerin yok elimde bir fotğrafın yok sadece ultrason görüntülerin var onlar içimi dağlıyor dünyam sensiz bomboş şu anda hep erafımda birileri var senden sonra beni yalnız bırakmıyorlar babaannenler geldi sana bakmaya geleceklerdi oğluşum ama kısmet değilmiş lütfen anneciğim senin yüzünü göremedim arkadan sadece saçlarını görebildim seni çok merak ediyorum beni affet elimden gelen her şeyi yaptım ama yeterli değilmiş seni geri getiremem canım oğlum ne olur beni rüyalarımda yalnız bırakma

canım kızım benim annen seni çok özlledi sensiz yaşamak annene çok zor geliyo oysa ne umutlarla hayallerle beklemiştim seni sabretmiştim mevlam verecek demiştim iki senenin sonunda güldürdün yüzümü yavrum seninle yaşadığım sekiz ay belki ağrılarım bulantılarım dayanılmayacak hal aldı ama yinede ömrümün en güzel sekiz ayıydı acaba daha o kadar mutlu olurmuyum evet olurum ahirette kavuşunca sana yavrum ama ben böyle olmaya devam eersem sana kavuşamıycam yavrum hayyattan bıkmışım sana kavuşmak için allah bağlanmam lazım ibadetimi yapmam lazım kızım içimden hiç bişey gelmiyo sadece seni özlüyorum seni istiyorum akşam babanla konuştum oda çok özlemiş seni dayanamadı fazla konuşmak istemedi gene lafı değiştirdi sakın kızma babana canım kızım oda seni çok özlüyo ama içini dökemiyo dayanamıyo ne olur bizi sensiz bırakma kızım rüyalarımıza gel orda öpüp koklayalım seni

Canım oğlum,
Seni özlemle , ümitle ve sevinçle bekliyorduk, artık doğumuna az bir zaman kalmıştı 36. haftam bitiyordu ve ben doğum iznine ayrılacaktım, kontrole gittiğimde kalbin durmuştu, hiç ses yoktu o an dünyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim şok oldum , her şey çok normal gidiyordu oysa ! Sana bir türlü giysiler alamıyordum elim gitmiyordu demek bu yüzdenmiş. Hastaneden boş elle çıktığımda en acısı da bu oldu. Hep içimde bir yerler acıyor. Seni göremedim ama görmek isterdim Allah'a dua ediyorum rüyalarımda göreyim diye, biliyorum gittiğin yer çok güzel , meleğim benim, ışığım. Sen gideli58 gün oldu hep içimde bir yerler acıyor. Mezarının toprağına dokunduğumda bile sana dokunuyor gibi seni içimde hissediyorum meleğim, seni orda bırakmışım bir parçam benden ayrılmış ama biliyorum sen rabbimin yanındasın, ne mutlu bir meleğimiz var diyorum, gerçekten çok acı rabbim bir daha yaşatmaz inşallah gerçi her şey Allah'ın takdiri, veren de alan da rabbim, hakkımızda her şeyin hayırlısını verir inşallah demek ki hakkımızda bu hayırlıymış.

canım kızım benim annen seni çok özlledi sensiz yaşamak annene çok zor geliyo oysa ne umutlarla hayallerle beklemiştim seni sabretmiştim mevlam verecek demiştim iki senenin sonunda güldürdün yüzümü yavrum seninle yaşadığım sekiz ay belki ağrılarım bulantılarım dayanılmayacak hal aldı ama yinede ömrümün en güzel sekiz ayıydı acaba daha o kadar mutlu olurmuyum evet olurum ahirette kavuşunca sana yavrum ama ben böyle olmaya devam eersem sana kavuşamıycam yavrum hayyattan bıkmışım sana kavuşmak için allah bağlanmam lazım ibadetimi yapmam lazım kızım içimden hiç bişey gelmiyo sadece seni özlüyorum seni istiyorum akşam babanla konuştum oda çok özlemiş seni dayanamadı fazla konuşmak istemedi gene lafı değiştirdi sakın kızma babana canım kızım oda seni çok özlüyo ama içini dökemiyo dayanamıyo ne olur bizi sensiz bırakma kızım rüyalarımıza gel orda öpüp koklayalım seni

Canım oğlum,
Seni özlemle , ümitle ve sevinçle bekliyorduk, artık doğumuna az bir zaman kalmıştı 36. haftam bitiyordu ve ben doğum iznine ayrılacaktım, kontrole gittiğimde kalbin durmuştu, hiç ses yoktu o an dünyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim şok oldum , her şey çok normal gidiyordu oysa ! Sana bir türlü giysiler alamıyordum elim gitmiyordu demek bu yüzdenmiş. Hastaneden boş elle çıktığımda en acısı da bu oldu. Hep içimde bir yerler acıyor. Seni göremedim ama görmek isterdim Allah'a dua ediyorum rüyalarımda göreyim diye, biliyorum gittiğin yer çok güzel , meleğim benim, ışığım. Sen gideli58 gün oldu hep içimde bir yerler acıyor. Mezarının toprağına dokunduğumda bile sana dokunuyor gibi seni içimde hissediyorum meleğim, seni orda bırakmışım bir parçam benden ayrılmış ama biliyorum sen rabbimin yanındasın, ne mutlu bir meleğimiz var diyorum, gerçekten çok acı rabbim bir daha yaşatmaz inşallah gerçi her şey Allah'ın takdiri, veren de alan da rabbim, hakkımızda her şeyin hayırlısını verir inşallah demek ki hakkımızda bu hayırlıymış.

allahım cennette meleklerımızın yanında olmayı nasıp etsın bıze tekrar yasatmasın ve hıckımseye yasatmasınn bıran once meleklerımızn kardeslerını gondersın inşallah acımız bıraz da olsun hafıfletsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sensiz günler çok zor oğluşum bir ayı geride bıraktık doğum haftanı hesaplarken bunlar hiç aklıma gelmezdi sürekli internette bebek gelişimine bakıyordum doktorum yasaklamıştı ama çok merak ediyordum bu hafta bebeğimin neresi oluşmuş neler değişmiş hep baktım senden geriye sadece ultrason görüntüleri ve otopsi sonucu kaldı otopsiyi ölüm sebebini öğrenmek için yaptırdık annem ama hiçbir şey çıkmadı sonucu görünce şok oldum her tarafını kesmişler seni parça parça etmişler yavrum ben seni kucağıma almayı beklerken bunları görecektik inşallah canın yanmamıştır böyle yapacaklarını bilmiyordum seni üzmek istemem oğluşum beni affet artık o kadar yorgunum ki keşke bunları hiç yaşamamış olsaydık bir mezarın bile yok gücüm kalmadı yavrum seni gömmeye beni anla lütfençok üzgünüm bir bebek hamile görmeye dayanamıyorum hele doğacağın haziran ayında ben ne yapacağım anneciğim şimdiden haziranı düşünüyorum

Canım kızım bugÜn annenın doĞum gÜnÜ ama sensız ÖlÜm gıbı kızım senın ıÇın Çok hayallerım vardı hep dÜŞnÜrdÜm derdım babana doĞum gÜnÜmÜzde kızımız bı aylık evlılık yıldonÜmÜmÜzde ıkı aylık olucak bızım ıÇın Çok gÜzel bı hedıyeydın hep bu gÜnlerın gelmesını senınle gÜzel zamanlar geÇırmeyı hayal edıyodum ama olmadı Çok kÖtÜ bı doĞum gÜnÜ oldu benım ıÇın ÇÜnkÜ annen sensız olmaya tahammÜl edemıyo senı Çok ÖzlÜyo meleĞım canım kızım benım buĞÜn benı gÖrmeye gel bana hedıye ver senı yaŞıyım rÜyada olsa gel annene canım yavrum

nereye gitsem nereye baksam hep sen varsın kimse beni senden koparamıyor bazen küçücük mavi bir tulumda bazen küçük bir ayakkabıda bazen bir bebek arabasında hep seni görüyorum seninleyim gözümün yaşı hiç kurumuyor anneciğim kimse beni anlamıyor senin hasta olduğunu söylüyorlar ama ben onlara inanmıyorum ne olur bir kere rüyamda göreyim seni ne yapıyorsun bileyim seni çok özledim

Nasıl biryerdeyim bilemiyorum nasıl bir boşluk anlatamıyorum bundan 4 ay önceki senin olduğun hayatımı merak ediyorum o 4 ay önceki halim ve şimdiki o kadar zıt ki birbiriyle tanımıyorum kendimi sanki alışamıyorum bu hallerime sensizliğe rüyalarımda buluşuyorum seninle küçük bebeklerin gülücüklerinde arıyorum seni bu ay hamile kalmıştım oğlum sana ve korkular dualar içinde yine hamilelik düşünüyorum yavrum acını dindirmeyecek ama kardeşine ihtiyacım var korkuyorum sensiz yaşamaya verimsiz oluşuma birşey yapamayışıma kızıyorum yaşamaktan korkuyorum tekrar yarım kalmaktan korkuyorum.mAYıs ayında anneler günü bugünü de hayal ettim oğlumla ilk anneler günüm diye tutamadığım ellerini ellerime alamayışımın mis kokunu içime çekemeyişimin günü sensizliğim çok büyük yapamıyorum oğlum seni çok sevmekten ve ççoook özlemekten başka birşey yapamıyorum Haktanım

canım bebeğim seni çok özledim
sensizlik inan çok zor.
negüzel melek kardeşlerin annelerine
kardeşlerini yolluyor negüzel hamile kalıyorlar
bebegim bende kardeşini istiyorum
çok kötüyüm buğünlerde umutsuzum öyle yaşıyorum sanki
lütfen Allahım bizlerede o duyguları tekrar yaşat
.

kendimi ne kadar güçlü görürdüm olaylar karşısında hep soğukkanlı davranırdım herkes bana imrenirdi ağlayanlara kızardım niye ağlıyorsunuz çok duygusalsınız diye ama şimdi bütün gücüm gücüm tükendi sürekli ağlamak istiyorum seni istiyorum bebeğim ev kredimiz var sana nasıl bakacağız arabamız yok nasıl hastaneye gelip gideceğiz doğumda yanımda kim kalacak doğum nasıl olacak diye hep düşünür dururdum hepsi boşunaymış seni ölü doğurdum kucağıma alamadım yüzünü göremedim kokunu duyamadım beni bu dünyada yapayalnız bırakıp gittin babana doğumda bana bir şey olursa sana iyi bakmasını söylerdim sakın çocuğuma üvey anne getirme derdim sana bir şey olacağı hiç aklıma gelmezdi niye böyle oldu yavrum Allah seni bana layık görmedi yanına aldı cennet kuşum benim o kadar dua ediyorum bari rüyamda göreyim istiyorum bu bile bana çok bir kere bile görmedim sen iyi ol canım yavrum bu dünyada inşallah öbür dünyada kavuşuruz o zaman seni kucağıma alır bağrıma basarım

Bugün etrafımda o kadar çok hamile gördüm ki aklıma seninle karnımdayken yaşadıklarımız geldi.O şimdi bu ayda şöyle yapıyordu , kafası burdaydı, ayakları burda.......daha bir çok şey ama sen şimdi mezardasın , seni çok seviyorum yavrum, canım benim....

canım bebeğim seni çok özledim
sensizlik inan çok zor.
negüzel melek kardeşlerin annelerine
kardeşlerini yolluyor negüzel hamile kalıyorlar
bebegim bende kardeşini istiyorum
çok kötüyüm buğünlerde umutsuzum öyle yaşıyorum sanki
lütfen Allahım bizlerede o duyguları tekrar yaşat
.

rabbim biran önce meleklerımızın kardeslerını gonderır ınsallah:Saruboceq:

bebişim siyah saçlı kuzum benim senden aklımda kalan simsiyah saçların seni bana göstermediler yavrum ama ben sana baktım yandan duruşunu gördüm iyi ki bakmışım çünkü seni hiç görmüyorum her yerde bebekler var ama sen yoksun anneni affetmedin mi sana sahip çıkamadım seni ölü doğurdum ama inan bebeğim senin için elimden gelen her şeyi yaptım bilmiyor nusun çevremdekiler bana bir tek sen mi doğuracaksın ne kadar abartıyorsun sakınan göze çöp batar bile demişlerdi gerçekten öyle mi oldu dersin sen beni affetsen rüyama gelirdin bir kere bile görmedim seni ben de affetmedim yavrum kendimi ...

canım yavrum anneni şimdi görsen şaşırırsın çoooook sinirli hiçbir şeye tahammülü yok hatta babana bile ağlıyor ağlıyor hayatı boyunca ağlamadığı kadar çok senin için ağlıyor seni istiyor sadece seni ...her şey boş yalan dünya seni bana çok gördü herkesin bebişi kucağında ama sen yoksun Allah'tan bir tek sabır istiyorum

Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm söyleyemedim

Şiirler yazım sana okuyamadım
Türküler yaktım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım

Anneler gününde gel emi yavrum sessizce tut ellerimi otur kucağımda bir elinle elimi tut bir elinle yanağımı okşa ben artık yastıklara sarılıyorum kuzum beni sensiz bırakma

niye beni bırakıp gittin kuzum anneler günüde seninle olacaktık şimdi yokluğun sardı dört bir tarafımı
sen varsan her şey tamammm
sen yoksan her şey eksik

bebeğimmmm emeğimmm niye yoksun annem????? niye

dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi

hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor