- Konu Sahibi MelegimveAskim
2009papatya Allah sabırlar versin. Ben de oğlum Metemi gelişme geriliği nedeniyle 29 haftalık dünyaya getirdim. 2,5 küvezde yaşadı benim oğlum ama ne yaşamak,hergün iğnelerle delinmedik yeri kalmadı, ameliyat oldu, diyalize girdi, çekmediği acı kalmadı. Ben hergün onun çektiği acıları gördükçe kederimden öldüm. O kadar uğraşa rağmen kurtulamadı yavrum melek oldu bizi bıraktı. Keremin acı çekmeden gitmiş bu dünyadan, şimdi çok güzel bir yerde bunu düşün kendini teselli et arkadaşım. İnşallah Allah bize yeniden anneliği nasip eder de yaramız biraz olsun sarılır.
canım yaramı nasıl sardın anlatamam sana...benim oğlumda küvezde kalıp yaşam savaşı vereceğini düşündükçe içim parçalanıordu nasıl olacak nasıl nefes alacak nasıl yemek yiyecek diye çok araştırdım durdum ama hiç bir yanıt olumlu değildi...
allahıma hep bir çıkış doğru çıkış yolunu göster dedim ve bana oğlumun acı çekmeden bendi de hergün o acı çekerken öldürmediği için çok dua ediyorum...
inan şuan seni o kadar derinden yaşıyorumki ağlamadan duramıyorum...kıyamam bende metene....

oğlumun yanında da bir mete bebek yatıyor biliyormusun...her gidişimde o kadar çok bebecikler varki kahroluyorum hepsine ayrı ayrı....
Peki senin sorunun belli mi? Ne zaman doğum yaptın?