Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

2009papatya Allah sabırlar versin. Ben de oğlum Metemi gelişme geriliği nedeniyle 29 haftalık dünyaya getirdim. 2,5 küvezde yaşadı benim oğlum ama ne yaşamak,hergün iğnelerle delinmedik yeri kalmadı, ameliyat oldu, diyalize girdi, çekmediği acı kalmadı. Ben hergün onun çektiği acıları gördükçe kederimden öldüm. O kadar uğraşa rağmen kurtulamadı yavrum melek oldu bizi bıraktı. Keremin acı çekmeden gitmiş bu dünyadan, şimdi çok güzel bir yerde bunu düşün kendini teselli et arkadaşım. İnşallah Allah bize yeniden anneliği nasip eder de yaramız biraz olsun sarılır.

canım yaramı nasıl sardın anlatamam sana...benim oğlumda küvezde kalıp yaşam savaşı vereceğini düşündükçe içim parçalanıordu nasıl olacak nasıl nefes alacak nasıl yemek yiyecek diye çok araştırdım durdum ama hiç bir yanıt olumlu değildi...
allahıma hep bir çıkış doğru çıkış yolunu göster dedim ve bana oğlumun acı çekmeden bendi de hergün o acı çekerken öldürmediği için çok dua ediyorum...
inan şuan seni o kadar derinden yaşıyorumki ağlamadan duramıyorum...kıyamam bende metene....(::(:(:(canım...tanımıyorum seni ama o kadar üzüldümki anlatamam sana...arkadaşım allah sabrını versin görmek çok zor...
oğlumun yanında da bir mete bebek yatıyor biliyormusun...her gidişimde o kadar çok bebecikler varki kahroluyorum hepsine ayrı ayrı....

Peki senin sorunun belli mi? Ne zaman doğum yaptın?

canım yaramı nasıl sardın anlatamam sana...benim oğlumda küvezde kalıp yaşam savaşı vereceğini düşündükçe içim parçalanıordu nasıl olacak nasıl nefes alacak nasıl yemek yiyecek diye çok araştırdım durdum ama hiç bir yanıt olumlu değildi...
allahıma hep bir çıkış doğru çıkış yolunu göster dedim ve bana oğlumun acı çekmeden bendi de hergün o acı çekerken öldürmediği için çok dua ediyorum...
inan şuan seni o kadar derinden yaşıyorumki ağlamadan duramıyorum...kıyamam bende metene....(::(:(:(canım...tanımıyorum seni ama o kadar üzüldümki anlatamam sana...arkadaşım allah sabrını versin görmek çok zor...
oğlumun yanında da bir mete bebek yatıyor biliyormusun...her gidişimde o kadar çok bebecikler varki kahroluyorum hepsine ayrı ayrı....

Peki senin sorunun belli mi? Ne zaman doğum yaptın?

Canım ben 2009 nisanında doğum yaptım. Oğlumu kaybettikten sonra bir sürü test yaptırdım bende kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı. Gerçi çok önemli faktörlerde mutasyon yok ama yine de ondan başka neden bulunamadı. Sen de muhakkak kan pıhtılaşması testlerini yaptır. Ben 6 aydır folbiol, bemiks ve asprin kullanıyorum tekrar hamile kalınca da hergün kan sulandırıcı iğne vurulacağım. Ben doğumdan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ama o da maalesef 6. haftamda düşükle sonuçlandı. Allah kısmet etmedi mi etmiyor işte. 2 aydır tekrar korunmuyoruz. Geçen ay olmadı belki bu ay gelir bebişim de yüzüm biraz olsun güler. Ben genelde erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğindeyim. Orada çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. Sen de gel sohbetimize katıl istersen.Birbirimize destek oluyoruz. Hem hamilelerimiz de çoğalmaya başladı, onları gördükçe umudumuz artıyor. Gel canım paylaş rahatla, bu yük tek başına kaldırılmıyor.

canım meleğim annen gene çok yanlız sana o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam seni çok özlüyorum sensiz yaşayamıyorum neden böyle oldu kızım bu kadar acı yaşamayı hakettim mi ben şimdi tvde bi bebek doğdu filim ama ağlamadan duramadın ailesi nasıl mutlu oldu kızlarını kucaklarına aldılar biz niye yaşayamadık kızım ben çok güçsüzüm seni çok özlüyorum o anı doyasıya tadamadım ahhhh yavrum canım meleğim annnen bitti artık

Canım ben 2009 nisanında doğum yaptım. Oğlumu kaybettikten sonra bir sürü test yaptırdım bende kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı. Gerçi çok önemli faktörlerde mutasyon yok ama yine de ondan başka neden bulunamadı. Sen de muhakkak kan pıhtılaşması testlerini yaptır. Ben 6 aydır folbiol, bemiks ve asprin kullanıyorum tekrar hamile kalınca da hergün kan sulandırıcı iğne vurulacağım. Ben doğumdan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ama o da maalesef 6. haftamda düşükle sonuçlandı. Allah kısmet etmedi mi etmiyor işte. 2 aydır tekrar korunmuyoruz. Geçen ay olmadı belki bu ay gelir bebişim de yüzüm biraz olsun güler. Ben genelde erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğindeyim. Orada çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. Sen de gel sohbetimize katıl istersen.Birbirimize destek oluyoruz. Hem hamilelerimiz de çoğalmaya başladı, onları gördükçe umudumuz artıyor. Gel canım paylaş rahatla, bu yük tek başına kaldırılmıyor.

canım benim cevabın için tşk ederim.Bende testlerimi yaptım.kromozomal bozukluk yok çok şükür diğer gen testlerde sorun sadece mhfr değerinde heterozigot taşıyıcı çıktı.doktorum bunun için söylediği magnezium 1000 mg ve kan sulandırıcı ilaçlar ve hamile sonrası kan sulandırıcı iğne olicam.ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve tedavimde folbiol coraspirin kullandık.birde elevit ile demir hapı aldım hamileliğim süresince.demekki yetersiz di..sanırım senin gibi bende kullanacağım tekrar doktora gidip önce den kullanmam gereken ilaçlar varmı diye..allah nasip ederse ağustos gibi tekrar tüp bebek e başliyacağız...bende sitenize gelincem tavsiyen için tşk ederim...

Canım oğlum seni o kadar çok özledim ki..

Sen son ana kadar çok güzel çok sağlıklı bir bebektin.. son anda da öleydin oğlum gördüm ben seni çok güzel melektin sen..gören herkez de öle diyodu zaten..o güzelliğine kokuna doyamadım ben uçup gittin Alperenim canım meleğim benim..

9 ayı bana o kadar güzel yaşattın ki..hayatımda yaşadığım en güzel aylar günler dk lardı..
Herşeyinle harikaydın sen..o hareketlerin, nst deki kalp sesin, ultrasonda ki o güzel görüntün, ellerin burnun yanakların gözlerin o kadar güzeldi ki sana bakmaya doyamazdık babanla...doktordan rica ederdik az daha bakalım lütfen die...demek böle olucakmış oğlum doğduktan sonra sana bakamıcakmışız sana doyamıcakmışız o yüzden bu kadar çok hevesliydilk..senin kıyafetlerini öle özenle yıkadım kuruttum ütüledim ki , her anına resim çekmiştim doya doya bakarım die..demek böle olucakmış oğlum o resimler kalıcakmış senden geriye Allah böle şeleri bana yapmayı nasip etti demek oğlum..sen uçup gittiğinde onlara bakıp seni hatırlıyım die..geride az da olsa hatıra kalsın die..

git gide büyüyodun karnım çıkmaya başlıyodu o kadar mutlu oluyodum ki, oğlum büyüyo diyodum ..seni okşayıp okşayıp duruyoduk babanla..Babanın sesini de tanıyodun canım oğlum..o seni sevdiğinde daha da bi hareketli oluyodun..Alperen vur bakiim babana derdim sende hareket ederdin canım meleğim..ne güzel günler yaşattın bize öle sen çok ii bebeksin...sen meleksin sen cennet kokulusun oğlum...ikii sen karnımdayken bi sürü resimler çekilmişim...Alperenle cezmelere giderken, Alperenle uyurken, Alperenle doktora giderken, Alperenle ultrasondayken, alpernle alperenle alperenle...böle böle bi sürü resim çekildim senle oğlum..Allah iiki bana bunları yapmayı nasip etmiş..şimdi senle olan resimlerime bakıyorum oğlum..ne kadar güzel büyümüştün karnımda..o kadar şekilli güzel duruyodun ki orda ,halaların teyzelerin ablaların çok beğenirlerdi seni ..yakışıklı oğlum benim..

seni kucağıma almak için o kadar sabırsızdım ki..doğana kadar senin ultrasonda her anını görmek isterdim doktora gideceğimiz gün o kadar heyecanlanırdım ki Alperenimi görücem die...baban hep benle geldi oğlum demek buda Allahtan mış..bak babanda senin her anını gördü iiki gelmiş baban bizle..çünki sen doğduğunda baban dayanamam die bakamamış sana,sonradan pişman oldu ama ben teselli ediyorum onu oğlum..bak 9 ay boyunca gördün meleğimizi diyorum bunada şükür diyorum..öle teselli ediyoruz birbirimizi...seni her an anıyoruz..akşam uyurken,sabah uyandığımızda, kahvaltı yaparken, gezerken vs vs seni hep anıyoruz..Alperenimiz şimdi olsaydı yanımızda uyuyor olucaktı diyoruz, sabah kalktığımızda senin melek yüzünü o güzel nefes alışını görüyor olacaktık diyoruz,kim bilir biz kahvaltı yaparken sen ağlıcakmıydın bende süt istiyorum ağlamasımı yapıcaktın diyoruz hep hayal kuruyoruz oğlum..senle Allah nasip etseydi o yaşıcamız günlerin hayalini hep kuruyoruz meleğim..Hayatımıza iyiki girmişsin o güzel 9 ayı iyiki bizze yaşatmışsın oğlum..şimdi cennettesin biliyorum ki orda çok rahatsın..her ne kadar mezarında üşücen korkucan die bazen ağlasamda Allaha inancımız sonsuz olduğundan tekrar iyi şeyler düşünmeye başlıyorum..benim oğlum cennette melek diyorum orda en ii insanlarladır diyorum , bebeğim yalnız değildir ki korkmaz ki diyorum cennetten korkulmaz ki çünki..Ne kadar iyi bi melekmişsin ki her şeyin tamamlana kadar seni büyüttüm sonra Allahımız seni cennetine sağlıklı yakışıklı delikanlı bi çocuk olarak aldı..Sen çok özel bi çocuksun oğlum..böle özel bi çocuk doğurmuşum buda güzel bişii..cennet kokulu oğlum benim..

Babaannen senin için hala ağlıyo oğlum doğdun defnedilene kadar sabaha kadar yanında uyumadan durmuş oğlum..benim yerime seni doya doya öpmüş koklamış..anlata anlata bitiremiyo seni..ağzın burnun bana, gözler yanaklar babana benziyomuş..boyun öle uzunmuşki paşa gibi bi oğlanmışsın...Sen ne harika bi çocukmuşsun öle..iiyiki seni 9 ay boyunca incitmeden elimden gelidiğince güzülce büyütmüşüm...paşam benim..

keşke doğduğunda da bizimle olsaymışsın ama elden bişii gelmiyo işte sende biliyosun akıllı oğlum benim ..Takdiri ilahi işte ..herşey Allahtan o verdi o aldı seni oğlum..napalım doyamadık birbirimize, öpüp kokluyamadık seni napalım..sakın isyan etmiyelim oğlum tamam mı sende akıllı bi çocuksun isyan etmiyelim Allahımıza ki bizi cennette kavuştursun..Doya doya hasret giderelim..seni çok seviyoruz seni çok özlüyoruz...senin yerin ap ayrı oğlum ilk göz ağrımızsın seni hiç unutmuyacağız..

babaannen mezar başlığı aldı senin mezarın için..çok güzel olmuş mezarın öle diyolar oğlum ,çiçeklerle süslenmiş çok güzelmiş .Bana mezarın çok yakın ama ben hala gelemedim oğlum sakın bana kızma..senin bedenini orda öle hayal edince dayanamam gibi geliyo bana..oraya gidersem neler bekliyo beni bilemiyorum ..cesaret edemiyorum ..ama üzülme sen tamam mı ben seni her yerde seviyorum ..sen benim oğlumsun canımsın seni ben Allah ömür verdiği sürece seveceğim..inş kardeşlerin olcak onlarıda seveceğim..senin resimlerini göstericem kardeşlerine inş..tüm herşeyini saklıyorum albüm yapıcam onlara hatıralarını özenle saklamak istiyorum...sen özelsin çünki seni çok seviyorum..

Alperenim iyiki hayatıma girdin..uçup gittin ama olsun..iyiki varlığın 9 ay boyunca bizlerleydi..sen bitanesin sen çok özelsin sen cennet meleğisin paşam benim annen baban seni çok özlüyo seni çok seviyoruz...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

KİmmİŞ o tanımıyorum
o gÜlen yÜz mutlu İfade tanıdıkmıŞ
Çıkartamadım...
YÜzÜme yerleŞen acıyı gÖrÜyor gÖzlerİm sadece
gÜlerken zorlanıŞım
kolay yaptıĞım tekŞey aĞlayıŞım
oda katıla katıla
tİtreyen ellerİmİ dİzlerİmİ ovuŞturarak durduruyorum
aĞlayıŞımı zorla gÜlÜmsemeyle kurtarıyorum
neyİm varkİ İyİyİm dİmİ bİraz zayıfladım gÜzel oldu
neyİm varkİ sen gİdelİ herŞeyİm gİttİ
aynalarda gÖrÜyorum bİÇarelİĞİmİ
geÇer denİyor genÇsİn dİyolar yİne olur unutursun dİyolar
ŞaŞkınlıkla bakıyorum nasıl geÇer kİ
baŞ aĞrısı mıydı bu geÇecek?
GÜlÜyorum hallerİne acımı hafİfe alanlara
ne mÜmkÜn anlamaları
geÇmeyen bİr yÜrek sancısı geÇmeyen bİr ÖmÜr
sensİz geÇecek olan zaman
ne basİt oluyor anlatmak bİle
ne zordu yaŞamak
Şİmdİ bedenİmİ terketmİŞ ruhum kalan yıĞma bİr İskelet
Şİmdİ sensİz geÇecek gÜnlerle mÜcadele etme vaktİdİr...
Özlemİne savaŞ aÇmıŞ zamanlar
noktası erken konulmuŞ bu hİkaye muamma
ÇÖlde suyu Özlemek gİbİ Özledİm senİ
yunusun aŞkı gİbİ aŞıktım oysa
rabbİm daha Çok sevdİ benİm aŞkım mevlaya

Canım yavrum sen gideli ben böyleyim işte hiçbirşey gittiğin günden bir öncesi gün gibi olmadı olamıyo yapamıyorum ki sensizim hiçbirşeyim yok ki benim

annenin gülü kızım ilkim bebeğim benim seni çok özledim buğün doktora gittik kardeşini görmeye kardeşinin kalp atışları zayıfmış korkuyorum biraz tabi seninki kadar acı vermez ama kaybetmekten korkuyorum ne olur kızım benim için dua et biliyorum sen mevladan istedin kardeşini senin için gönderdi almasın kardeşini senin hasretini birazda olsa onda dindireyim onun kokusunu içime çekebileyim melek kızım buğün öyle güzel bi hava vardıki herkezin kucağında bebeişleri babana dedim şimdi kızımız tam kucağa gelecekti alıp alıp gezmelere çıkıcaktık babanda dedi şimdi benim aklımada o geldi sensiz hiç bişeyin tadı yok hiçbişey bizi mutlu etmiyo kızım seni çok özledik babanda seni rüyasında görmek istiyo onun rüyasınada gel öpsün koklasın seni balım

oğlum koklayamadığım umudum
günler geçiyor ben yaşıyorum
ama inan ben mutlu değilim
ama görünürde bir sorun yok
ama ben mutlu değilim.
nasıl bir hisbu nasıl bir duygu
seni kaybetmenin acısı hiç dinmedi.
dinmiyor kuzum sen seviyorummm

annenin gülü kızım ilkim bebeğim benim seni çok özledim buğün doktora gittik kardeşini görmeye kardeşinin kalp atışları zayıfmış korkuyorum biraz tabi seninki kadar acı vermez ama kaybetmekten korkuyorum ne olur kızım benim için dua et biliyorum sen mevladan istedin kardeşini senin için gönderdi almasın kardeşini senin hasretini birazda olsa onda dindireyim onun kokusunu içime çekebileyim melek kızım buğün öyle güzel bi hava vardıki herkezin kucağında bebeişleri babana dedim şimdi kızımız tam kucağa gelecekti alıp alıp gezmelere çıkıcaktık babanda dedi şimdi benim aklımada o geldi sensiz hiç bişeyin tadı yok hiçbişey bizi mutlu etmiyo kızım seni çok özledik babanda seni rüyasında görmek istiyo onun rüyasınada gel öpsün koklasın seni balım

allah sabir versin ya cok üzüldüm ama korkamyin okadar dua edin insallah bu öyle olmaz siz yeterki dua edin allah yardim eder hic süphesizki o sizin en derinlerinizde olani bilir kardesim biri gider hasreti kalir ama belki acisini dindirecek biri gelir pek birine nasihat vemeyi bilmm ama bukadar geldi elimden :teselli::1hug:

allah sabir versin ya cok üzüldüm ama korkamyin okadar dua edin insallah bu öyle olmaz siz yeterki dua edin allah yardim eder hic süphesizki o sizin en derinlerinizde olani bilir kardesim biri gider hasreti kalir ama belki acisini dindirecek biri gelir pek birine nasihat vemeyi bilmm ama bukadar geldi elimden :teselli::1hug:

sağol canım allah razı olsun kimseye yaşatmasın böyle acı doğru söylüyosun bizi en iyi rabbim bilir

dr. korunmayın dedi diee korunmuyoruzz ama paranoyakk oldum iyicee 3. ayım yine regl oldum dün işede gidemedimm sancıdan metapolizmam bozuldu resmen:(:( günüm geçince harekett edemiyorum adetaa belki hamileyimdir diee allahım lütfen gönder meleğimii banaa gerii çokk bekletmee bu acıyıı yaşayann bilir ancak duaa edinn rabbimin hikmetii çok büyükk

merhaba arkadaşım yanlış anlamadıysam bebeğinizi kaybedeli 3 ay olmuş bence erken sizi çok iyi anlıyorum bende bebeğimi kaybettim eylül ayında 6 ay sonra hamile kaldım olmicak diye çok korkuyodum doğumdan iki ay kadar sonra korunmayı bıraktık biraz vakit alıyo yani ben şimdi 2.5 aylık hamileyim Allah hepinizede hayırlısını versin inşallah Allah büyüktür merak etme ama biraz sabır

Bir rüya mı gördüm yok yok bir kabus. Kist kontrolüne gittğimizde seni gördük. Babanla inanamadık birbirimize bakıp kaldık. Baban herkese söylemek istiyordu ben ise ne olur ne olmaz diye bekleyelim diyordum. Herkese söyledik tabi sevincimizi paylaştık. Seni hemen benimsedik.
Baban bana çok dikkat etti. Hiç eğilmedim uzanmadım beslenmeme çok dikkat ettim. Çerezler yedim zekan gelişsin diye. Sevmediğim halde süt içtim. Canım hep tatlı çekti ve sen istiyorsun diye hepsini yedim.
Senin için beşik alacaktım mavi yeşil renkli olacaktı. Halan arabası benden demişti. Anneannen hırkalar yelekler ördürdü. Ben hep bekliyordum canım. Hiç bir şey almak istemiyordum. Hep yedi ayı tamamlasın ondan sonra alacağım diyordum. Ama içim gidiyordu annem sana bir şeyler almak için... Bekledim. Nihayet beklenen gün gelmişti. Doktora gittik artık soracaktım bebeğimin çantasını hazırlayayım mı diye. Ben bunları düşündüm. Lakim dr bana hayatımı karartan haberi verdi. Sen yaşamıyordun oğlum. Bizi bırakıp gitmiştin. O kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Elimi koyup dakikalarca hareket etmeni bekledim. Artık yoktun. Herkes benim için endişeleniyordu. Ya sana bir şey olursa diyorlardı. Benim umrumda mıydı sanki sen yoktun! Ne önemi vardı benim yaşamamın. Bir gün daha seninle birlikteydik. Sonra seni benden aldılar. O kadar kolay doğum olmuştu ki herkes şaşırdı. Ben biliyordum oğlum beni hiç üzmedi ki... Sana baktım hemşlireler göstermemek için yan koydular seni. Yandan da olsa gördüm seni bebeğim. Hafızama kazıdım. Küçücüktün seni kucağıma alcaktım emzirecektim uykusuz geceler geçirecektim gaz sancıların olacaktı. Her şeye hazırdım yeter ki bebeğim sağ salim doğsun diyordum. Olmadı anneciğim!!!! Annen seni yaşatamadı. Başkalrını dinledi. Halbuki hareketlerin 4 gün öncesinde azalmaya başlamıştı. Can çekişerek mi öldün oğlum? Annen bilemedi yavrum. Belki de gitseydim yaşayacaktın. Hayatım boyunca hep bunun suçluluğunu duyacağım canım. Seni belki de ben öldürdüm. Affet oğlum. Meleğim benim affet anneni
Neredeyse 3 ay oldu hala sensizliğe alışamadım Her gün güneş yine doğuyor. Ama benim dünyam hep karanlık. Sen yoksun ben hep karanlıktayım bebeğim. Bunu hak ettim. Biliyorum ama sensizlik çok zor. Madem sen bana gelmiyorsun seni rüyamda bile göremiyorum o halde beni al annem yanına. Ben geçtim artık bu dünyadan sadece sana kavuşacağım günü bekliyorum. Beni bekletme

28 Mavicim bebişime mektup yazayım diye girdim ama senin mektubunu okuyunca çok üzüldüm . Canım benim niye bu kadar suçluluk duyuyorsun. Allah eğer bebeklerimizi yaşatmak isteseydi mutlaka bir şey olur bir işaret verir onları kurtarabilirdik. Ömürleri bu kadarmış doğum ve ölüm.... yazılı olanları yaşıyoruz.Bak çok güzel günler beklyor seni 'beni de yanına al diye düşünme canım' içim acıdı gerçekten. Bak seni seven eşin, ailen... var ve gelecekte (inşallah) doğacak olan bebeklerin (Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almak nasip eder, ömürlü olurlar inşallah) Canım gelecekten umutlu olmalıyız kendimizi bırakmamalıyız ki yeni hamileliğe iyi bir şekilde hazılanalım. Her şeyin hayırlısı inşallah, başımıza gelen de Allah'ın takdiri, sabretmeliyiz canım, suçluluk duyarsak nasıl toparlanırız ki: bak benim de birkaç gün önce ölmüş olabilir diyorlar ve ben fark edememişim.Benim de hareketleri yavaşlamıştı ama ben artık 9. aya girdim bebek büyüdü diye düşünüyordum bir de kontrolde her şey normal olunca insanın aklına hiç kötü bir şey gelmiyor ki.Canım her şeyde bir hayır vardır belki bebek sağlıksız olacaktı, belki hayırsız bir evlat olacaktı.... Bak neyse ki tekrar deneme şansımız var Allah'a şükür , Allah inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almak nasip eder, ömürlü olurlar inşallah:Saruboceq:

Rabbim meleklerine sormuş
kulumun yavrusunumu aldınız
Evet rabiim demiş
Yani kulumun ciğerparesinimi kopardınız
evet rabbim demiş
peki o ne dedi
sana hamd etti isyan etmedi demiş
ozaman kuluma cennette ev hazırlansın ve evin adı da hamd evi konulsun demiş

Buluğa ermeden ölen çocuklar, cennette çok canlıdırlar, hareketli balık gibidirler. Onlardan birisi ebeveynini karşılar, elbisesinden tutar, Allah kendisiyle birlikte ebeveynini de cennete koyuncaya kadar bırakmaz.” (Câmiü’s-Sağîr, 3/2364)
Allahıım anem babam cennete girmese bende girmem cennetin kapısında beklerim dermiş

internette yine bir sitede okumuştum benimde yavrum 1 aylıkken vefat etti 5 ay oluyor daha ne zaman butür yazılar okusam ağlıyorum şimdide bu yazdıklarınızı okurken ağladığım gibi çok zor bir durum Allah bizlere sabır versin

Canım bebeklerim, sizlerden ayrıldıktan sonra zaman hızla geçti gitti. Gebeyken bir türlü ilerlemeyen saatler, günler, haftalar, hatta aylar inanamadığım bir hızla geçiyor. Ama acım hiç geçmiyor yavrularım. Hergün sizlerden ayrılmış olmanın benim için ne kadar zor olduğunu ve gfelecekte beni hasretinizle dolu günlerin beklediğini anlayıp daha da çok üzülüyorum ve korkuyorum. Ben hayatta başıma gelen en güzel üç şeyi üç yavrumu kaybettim. Siz benim hazinelerimdiniz. Siz olmadan yaşadığım yaşayacağım hergünün gecesinde ve bazen gün içinde işyerinde ya da herhangi biryerde bardaktan boşanırcasına akan gözyaşlarımla hep özlemle hem hasretle geçecek zaman. Sizi hatırladığımda dilimden hep aynı iki kelime düşüyor: Özür dilerim.

Kızım Eylül;
Nasılsın annem sen beni bırakalı tam bugün 2 sene oldu.seni asla unutmadım ciger parem ilk melegim benim.seni koklayamadım öpemedim ama sen benim bir parçamdın annem.mezarına gelemiyorum biliyosun sen bana cennetten bir melek kardeşini gönderdin ondan senin kokunu alıyorum annem.sen bir an olsun aklımdan çıkmıyosun, herkes bebeğin olsun bak kızını unutursun derdi ama seni unutmak asla mümkün değil.Kardeşin Efe çok tatlı biliyosun dimi kızım aynen senin gibi.onu seviyorum kokluyorum sakın kıskanma emi annem. onu öperken senide öpüyorum koklarken senide kokluyorum annem.ılkim benim çok yakında kardeşinle seni görmeye gelicem annem. üstünde çiçeklerin kurudu dimi annem otlarda çıkmıştır hep bunları düşünüyorum melek kızım, yagmurda geçenlerde çok yagdı hep aklımdaydın annem.nasılsa birgün buluşacagız annem seni doya doya emzirip koklayacagım beni unutma emi kızım.Babanda seni asla unutmadı nerde minik bir kız görsek hep seni anarız annem.Kardeşine mi benziyordun acaba kızım.Allah kardeşine uzun ömür versin bizden almasın annem..
Seni çok ama çok seviyoruz annem.

İlk göz ağrım annenin mert oğlu olcaktın sen Mert Ali olcaktın sen ama gittin anneyi babayı bırakıp gittin.. Seni bana veren kurban olduğum Allah seni benden çok sevdi kurban olduğum şimdi bana yeni bi melek gönderdi kardeşini gönderdi kuzum. Kardeşin bana kızıyo belki seninle konuştuğum gibi onunla konuşamıyorum, sana dokunduğum gibi dokunamıyorum, ama onu istemediğimden değil sana haksızlık olur sanıyorum.. Hala ultrason resimlerini atamadım elim gitmiyo atmaya bana kızıyolar ama onlar ben seni nasıl sevmişim karnımdayken nasıl okşamışım, nasıl hissetmişim konuşurken sen nasıl bana tepki vermişsin bilmiyolarki. Bugün annecin ellerini açıp senin için dua etcek seni bana göstermediler ama bi kere olsun rüyama gir oğlum nolur.​

Canım oğlum , bitanecik bebeğim...
Seni çok özlüyorum...Bugün kandil ve perşembe...Biliyorum ki sen bugün yanımda olacaksın , belki bana dokunacaksın , belki öpeceksin...Keşke rüyalarıma da gelsen bebeğim...Seni o kadar çok seviyorum ki...Sen gittiğinden beri hayatım o kadar değişti ki , belki de bunları görüyorsun , biliyorsun...Sana kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim...Annen...

canım kızım melek kızım dün gece çok dua ettim rüyamıza gelmeni istedim gelmedin özledim iyice seni hasretin çok zor geliyo ne olur gel rüyalarıma seni çok seviyorum güzel yüzlü meleğim

Back
X