Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

anneciğim sensızlık hergecen gun ıcımı acıtıyor hatıralarla avunmak acı verıyor acılar ıcımı acıtıyor meleğim melegım gonderecegın kardesın acılarımı avutacak bebegım kardesın sımdı yolda anne ve babana gelmek ıcın can atıyor kucagımıza almayı nasıp eyle ınsallah rabbım bıran once gonder melegım beklıyoruz hasetleee

Annem seni kaybedeli 25 gün oldu...bana veda edişin hala gözlerimde son el kaldırışın...ben seni 4 yıl bekledim annem...doğum günümde duydum kalp atışını...toprağa verdim evlilik yıldönümümde...bütün zamanlarda sen varsın...ömrümdün sen,ümitlerim,hayallerim,nefesimdin...insan ne için yaşar,nefessiz yaşarmı insan... Annem içimin yangını sönmüyor,acım dinmiyor,gözyaşlarım durmuyor...ruhum bedenime ağır geliyor...sabahları uyandığımda içimde hareket etmeni bekliyorum ama yoksun keşke diyorum keşke kabus olsa ben uyansam meleğim benimle olsa diyorum ama yoksun yoksun işte seni çook özlüyorum...kocaman bir düğüm var boğazımda geçmek bilmeyen...hiç birşey eskisi gibi olmayacak...özlemim dinmeyecek...bu yürekteki yangın sönmeyecek...

Oğlum doğsaydın bugün 20 günlük olacaktın. Yarı kırkın çıkmış olacaktı. Okullar kapandı baban sen ve ben tatile çıkacaktık. ılk önce anneanneye mi gidelim, babaanneye mi gidelim diye tartışıp durmuştuk. Böyle olacağını bilemedim yavrum. Şimdi sen yoksun ve bana tatile gitmek ölüm gibi geliyor. Bütün planlarımda sen vardın. Mevlütler okutacaktım, bebek şekerleri yaptıracaktım, bebek tatlıları yedirecektim. Olmadı, olmadı......
Ultrason cd ne baktım. Bir yerde elini yüzüne sonra alnına koymuşsun sonra da yana çekmişsin. Nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam. Testler yaptırdım bebeğim. Annende kan pıhtılaşması varmış. Sana yeterince kan gönderemedim, seni besleyemedim. Kimseyi dinlemeyip 4 gün önce gitseydim iğne vururlar mıydı acaba? Seni yaşatabilir miydim? Bu düşünceler hep aklıkmda ama sen yoksun. Hiçbir şey seni getirmeyecek meleğimmmmmmmmmmmmm

Canım oğlum , sen gideli 4 ay oldu ama hala içimdeki boşluk dolmadı, hala elim karnıma gidiyor sanki sen ordaymışsın gibi , mezarına da uğrayamıyorum ne zamandır meleğim benim beni affet, ama annen seni unutmadı ... canım benim

Bizi bırakalı 1 sene 1 ay oldu annecim ben seni hiç unutmadım unutamıcam da sen benim ilk göz ağrımdın şimdi kardeşine hamileyim ama sana anlatıklarımı ona anlatamıyorum haksızlık ediyorum belki ama napim Allah'ım beni affetsin o içimi biliyo.. Baban senin yanına getirmiyo beni çok ağlıyomuşum napim senin orda yattığını düşününce bile çok kötü oluyorum Allahımın gücüne gitmesin ama keşke diyorum ben ölseydim de sen yaşasaydın baban sana öyle güzel bakardı ki bende babanla seni izlerdim annecim... Ben hala sana yanıyorum meleğim annen seni hiç unutmadı unutmıcak...

yağmur yağsada durduramaz sankı kılıtlendı yuregım gıtmek ıstese kurtulama.....delı fırtınam delı gozyasım yağmurum bebeğim.....üşüdün yine sakın titreme bırak üstünü örteyim meleğim.........

melegimmmm seni o kadar cok özledimki,hep aklimdasin.......cok sükür kardesini alabildim kucagima,senin gönderdigini biliyorum bitanem.su anda gözyaslarimi tutamiyorum.hamileydim tutamadim,kardesin dogdu yine tutamadim,cünkü hep aklimdasin annem.simdi 1 yasini gecmistin.kardesin o kadar güzel kokuyorki,seni koklayamadim ben bebegim.simdi gidip kardesine slki slki sarilacagim,sükredecegim kuzummm.sanada slki slki sarilacagim.koklayamadigim mis kokunu koklayabilecegim.eninde sonunda seninlede kavusacagiz,bekle bizi annecim.

canım meleğim annen gene mutsuz yavrum gördün mü beni izledin mi ne zor günler yaşadım senden sonra kardeşin olacaktı hasretimiz dinecekti seninle yaşayamadıklarımızı onunla yaşayıp senin hasretini giderecektik senin hatırına rabbim göndermişti bize yine melek bi kız ama onuda kaybettim kıymetini bilmedim aldı mevla benden annen çok kötü bebeklerini kucağına almak sevgilerini tatmak nasip olmuyo demekki çok kötüyüm kızım sizin gibi melekleri haketmiyorum ikinizide çok seviyorum canım kızlarım bak seni abla yaptım kardeşini sana yolladım artık orda bi aile oldunuz babaannende orda bense sizsiz ve yanlızım

annem seni kaybedeli 1 hafta oldu tam...burnumun direği sızlıyor..sabahları dümdüz bir karınla uyanıyorum..içimde pıt pıt atışlarını hissedemiyorum...baban ise benden daha kötü...Cem im güzel yavrum.seni bana göstermediler,teyzen gözlerimi kapattı,anneannen gördü seni bir tek...çok güzelmişsin melek gibi aynen...6 ay sana o kadar iyi baktım ki,sen gittiğin günden beri hiçbir şey yemiyorum,yiyemiyorum.herkes annene 'seni iyi gördük,maşallah ne güzel toparlamışsın 'diyor.bilmiyorlar ki içimde neler var,yüreğim alev alev yanıyor...biliyorum kardeşini yollayacaksın bana,ama bil ki ben seni hiç unutmayacağım sen benim ilk göz ağrımdın...tek tesellim hiç acı çekmedin,küvezlerde kalmadın canın hiç acımadı.hep dua ettim Rabbim onun acılarını bana ver diye.cennet köşkünde koşup oynuyosun şimdii.bugün bir daha yıkıldım.yanına yasin amca nın oğlu da gitmiş...o da sadece 3 gün yaşadı ve yanına geldi...el ele koşup oynayın annecim,cennetin tüm güzellikleri sizin olsun...

Kızıma;meleğime

hiç istememiştim seni aslında;nasıl bakarız,geleceğini nasıl saglarız demiştim..içime düştügünde ve doktor düşük tehliken var dediginde ise vazgeçtim isteksizliğimden..
her ay doktorda aldım solugu;ve sana bir dosya hazırladım..şeffaf ve resimlerin bilgilerinin yazdıgı bir dosya..kızım ne şanslı diyordum..karnımdaki halini bile görebilcek
dogumdan öyle korkuyordum ki seni görünce her şey bitmişti zaten..hayatımı sana adamaya öyle hazırdım ki!!
Kucagıma aldıgım ilk günden o anlamlı bakışlar sanki sadece benim meleğime özeldi..
Altını degiştirişim;yıkayışımız seni;emzirmem,uyudun sanıp bereni açtıgımda bana cin gibi gözlerinle bakışın hep her an aklımda..
Her emme saatinde gögüslerim sızlıyor kızım;her bebek agladıgında benim kızım diyorum..
Her gece yeni;senli bir güne uyanmak ümidiyle yatarken;sabah oldugunda çıldırıyorum bebegim,prensesim benim..
Gece sende üşürsün diye camı kapatıyorum..bir an çıldırcak gibi oluyorum..sonra şükür deyip toparlanıyorum..
Çok güzeldin bebegim;benim güzelimdin belki de..günahsızdın..tertemizdin..içimde hiçbişeyi bırakmadın..ANNE de dedin bana son üç gün..kurtar beni der gibi baktın yüzüme..Ama çaresizdim öyküm..canımı çıkarabilsem sana verirdim inan..
Seni hiçbir zaman unutmayacagım..gülüşün hep benim gözlerimde yasayacak..akan yasım;geçen dakikalar bizi hep birbirimize yakınlaştıracak..
Beni bekle kızım;er yada geç bende senin yanında olacagım;sende benim kollarımda..
SENİ ÇOK SEVİYORUM

Bir umut beslersin, büyütürsün içinde
Sonra yagmur yagar; yitirirsin her şeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın ama duyuramazsın…

Öyküm,ben seni görüyorum,hissediyorum.en çok içimi acıtan ne biliyo musun büyüdügünü görememek ses tonunu bilememek,bayramları sensiz geçirmek..yani, kısaca sensiz yaşamak…gözlerin hep gözlerimde

kızınızı neden kaybettiniz?

KAHRAMANIMA..
annem bu mektubu yazmayı ne çok istiyordum ama hiç cesaret edemedim.gittiğin günden beri aklımda
kalbimde seninle.sen benim ve kardeşlerinin kahramanısın.yavrum senin hiç göremedim ama çok özlüyorum inan.annem seni ben feda etmedim,doktorlar kardeşlerinin hayatı için,yaşayabilmesi için birinizi seçmemi istedi.nasıl seçerdim sizden birini yavrum,seçemedim tabii.sen en aşağıdaydın,rahime en yakın olandın ve en iyi büyüyen bebeğimdin.seni bir iğneyle aldılar benden.annecim o an benide götürdün sen.üçünüzü taşıyamazmışım dediler,ah bilmiyordumki ne yaptığımı.babanda taşıyamayacağımı söyledi.üçünüzüde kaybedebilirdim ve sen kahramanımız oldun.kardeşlerin için cennete gittin.şimdi ikside benimle.onlara baktıkça seni düşünüyorum hep.acaba Deniz gibi beyaz mı,Kağan gibi esmer mi olacaktın diye?seni çok seviyoum bebeğim,beni affet diyemem çünkü kendimi hiç bir zaman affetmiycem.keşke cesur olsaydım,keşke annem..üçünüzüde kaybetmekten korktum.oğlum çok özledim seni.eğer cennetten beni duyuyorsan annen hep senin yasını tutacak meleğim ve inan kardeşleirne çok iyi bakacak.biliyorum birgün kavuşucaz,hep o anın hayaliyle yaşıycam oğlum.bu sana ilk mektubum bir daha cesaretim olur mu yazmaya bilemiyorum.tek bildiğim sen minik bir KAHRAMANSIN güzel bebeğim..

Benim güzel bebeğim,benim canım yavrumm...
Gecenin bu vaktinde yine aklıma düştün.Seni çok seviyorum oğlum.Sen karnımdayken bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın biliyorsun değil mi?Allahtan bir mucize istiyorum,senin tekrar karnıma gelmeni istiyorum,sonra da sağlıkla doğmanı.Seni kucaklamak istiyorum,koklamak istiyorum.Ne dersin bebeğim , olabilir mi?Ahhh bebeğim,güzel bebeğim,canım bebeğim...Nasıl bir özlemdir bu?Büyüdükçe büyüyor...

benim küçük ailem cennet kızlarım biz babanla aile olamadık siz orda abla kardeş güzel bi aile olun yavrularım sizi çok seviyorum hasretiniz çok zor dayanamıyorum çok özlüyorum sizi canım çok acıyor kızlarım insanlar bana acımasın üzülmesin diye herkezin yanında iyi görünüyorum mutlu oluyorum ama hep içime atıyorum siz olmadan hayat çok zor kimse yokken hep ağlıyorum canım kuzularım lohusalığım geçmedi yavrum mezarına gelemiyorum hasretin dahada artıyo bayramda gelicem seni okşayamasamda toprağını okşarım canım yavrum rüyama gelin sizi çok özledim kendimi hiç iyi hissetmiyorum tutunacak dalım kalmadı

annnem annesinin ilk göz ağrısı... seni o kadar çok merak ediyordum ki yüzünü ellerini kokunu... warlığın koskoca bi umuttu hayatta biraz daha güçlenmek için... yokluğunsa karanlık koskoca bii boşluk.. içimde öle güzeldinki her sabah uyandığımda biraz daha sabırsızlanıodum sana kavuşmamdan bir gün daha eksildi die...şimdi benim güzel meleğim cennetteki en güzel yerdesinn...bu sana annenin ilk mektubu ve o kadar zor ki seni anlatmak bitanemm... annneene verilen en güzel duyguydun bu hayatta..

sizinle bir şey daha paylaşmak istiorum arkadaşlar..bbeğimi kaybettiğiminde kendi annemi aradık ve hemen hastaneye geldi ben öle ağlarken annemde yavrusu içn ağlıyordu.. ama en çokta tuhafıma giden ve aslında biraz daha hayatı anlamk içn bir cümle daha duydumm o güzell cennet kokulu annemden..!!! ben öle ağlayarak anneme sarılırken ALLAHIM SABIR VERR YAVRUMA DAYANMA GÜCÜ İHSAN EĞLE DAHA ÇOK KÜÇÜK YAVRUM DAYNAMIYACAĞI ACILAR VERME annem böle dualar ederken en garibime giden de şuydu YAVRUM YAVRUSUNU KAYBETTİ... bu lafı hala kulağımda çınlarcasına duyuyor ve bu bu lafıı aslaa unutamıyacağım kadar çok büyük bir anlam taşıorduu ...

sizinle bir şey daha paylaşmak istiorum arkadaşlar..bbeğimi kaybettiğiminde kendi annemi aradık ve hemen hastaneye geldi ben öle ağlarken annemde yavrusu içn ağlıyordu.. ama en çokta tuhafıma giden ve aslında biraz daha hayatı anlamk içn bir cümle daha duydumm o güzell cennet kokulu annemden..!!! ben öle ağlayarak anneme sarılırken ALLAHIM SABIR VERR YAVRUMA DAYANMA GÜCÜ İHSAN EĞLE DAHA ÇOK KÜÇÜK YAVRUM DAYNAMIYACAĞI ACILAR VERME annem böle dualar ederken en garibime giden de şuydu YAVRUM YAVRUSUNU KAYBETTİ... bu lafı hala kulağımda çınlarcasına duyuyor ve bu bu lafıı aslaa unutamıyacağım kadar çok büyük bir anlam taşıorduu ...

Başınsağolsun.Allah sabırlar versin. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler. Annelerimiz bizim acımıza daha çok üzüldüler hep.Rabbim meleğinin kardeşini bir an önce yollar inşallah.

Başınsağolsun.Allah sabırlar versin. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler. Annelerimiz bizim acımıza daha çok üzüldüler hep.Rabbim meleğinin kardeşini bir an önce yollar inşallah.
amin inş.cümlemize cümlemizin içnde de bize tekrara nasip eylesin güzel dileklerin içn çok teşekkür edrim canımm aynen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diolar doğruu... senin hikayen nedir canım anlatırsan sevinirim..

çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca
bende ilk oğlumu kaybettim
ben hastanedeykn annemde sanki benle
beraber sancıları çekiyormuş gibi
oda evde hasta yatıyordu.
annemm annemm şuan onla yanyana olmak için neler vermezdim.

çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca
bende ilk oğlumu kaybettim
ben hastanedeykn annemde sanki benle
beraber sancıları çekiyormuş gibi
oda evde hasta yatıyordu.
annemm annemm şuan onla yanyana olmak için neler vermezdim.
biz nasıl yavrumuz meleklerimiz için o kadar çok göz yaşı döküosak kendimizi yiyip bitirirken annelerimiz bunu hisssedio büyük bir sancıyla yavrularının o anki içinin yanmasına dayanamıo.. annemin o lafı hayatı anlammama bazı şeylerin büyük içtenlikle yaşanmasına en büyük kanıttı...annnen yaşıyor mu ? canım yoksa uzak mısın ona ?

Back
X