- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Teşekkür ederim Alin maalesef ilk bebeğimdi benim..İlk gözağrımdı..Eşimle 5 yıllık evliyiz ve ilk defa bu kadar heyecanla özene bözene evlat sahibi olmaya karar vermiştik..Ama olmadı..Allahım onu bize bağışlamadı elbet vardır bir bildiği... o verdi o aldı diyorum ama napiim yinede içim kan ağlıyor 9 gün yaşadı benim minik kuzum ellerini tuttum..Ona dokundum ..Ama kucağıma bile alamadım hiç..Ona kuzummm diyemedim..SarılamadımAma cesedini aldım kucağıma ellerimle gömdüm onu toprağa ((( Yazamıcam....
saat 4 olmuş minik kelebeğim uyuyamıyorm ben,acım ne zaman hafifler bilmiyorum,tek bildiğim seni çok seviyorum(
dün senden bir gün önce doğan bebeği gördüm bitanem,kocaman olmuş,emekliyormuş annesi söyledi diş de çıkarmış hem... ben ,ben çok özendim,itiraf etmesi zor ama çok da kıskandım onları...seni düşündüm ,beni düşündüm, yaşadıklarımızı ve yaşayamadıklarımızı düşündüm,..uyuyordu bebek,onun uyanacağını düşündüm ve senin dünyaya bir daha uyanamayacağını...ben de uyumak istiyorum BERK, seninle kavuşmak varsa ucunda,her şeyden sıyrılıp uyumak istiyorum,...insanı sadece su veya havasızlık boğmazmış yavrum, bir de acı varmış insanı boğan,boğan ama öldürmeyen, ensenden ayrılmayan sinsi bir acı hem uyursam bebeğim bu acıdan da kurtulurum...
acını anlıyorum bende bebeğimi kaybedeli 76 gün oldu .. benimde 8 haftalıktı. şimdi ilk günlere göre daha iyyim ama hala ve hala aklıma geldikçe ağlıyorum. işte bugünde o günlerden biri... yine uykusuz bir gece.. bugün testlerim yapıldı yine o iğrenç hastaneye gittim. herkes kapıdan elinde gebelik takip kitapçığı formuyla çıkarken ben sadece test kağıtlarıyla kaldım.. oysaki bundan 76 gün önceki günlerde bende o takip kitapçığıyla gider her görüntüsüne saatlerce bakardım. ama olmadı iştee.. allahım verdi allahım yine yanına aldı.. ama çok şükür ki artık tekrar verecek allahım diyebiliyorum. bunu söyleyebilmek bile uzun zaman alıyor inan. çünkü inanmak istemiyor insan tekrardan olabileceğine ilk zamanlar ama şimdi daha bi umutluyum. sende öle olacaksın kader arkadaşım. sende tekrar umutlanacaksın.hep ama hep dua et...
benimde öyle oldu aylarca beklediğim takip dosyamla mutlu mutlu giderdim hastaneye.şimdi bebişimin fotoğrafları çekmecenin bir köşesinde kaldı
senin için çok dua edicem arkadaşım sende benim için et( bir an önce hayırlısıyla önce karnımız sonra kollarımız dolsun
inşallah inşallah.. allahım şu mubarek günde hepimizin sesini duysun.. bizlerede anne olmayı nasip etsin...az önce haberleri izledim. bir erkek bebeği diri diri çöp kutusuna atmışlar. bebek orda ölmüş.. dedim ki allahım sana sitem etmiyorum ama ne olur beni affet içimden geçenlerede hakim olamıyorum.. biz daha yüzünü görmediğimiz sesini duymadığımız o canlar için günlerce haftalarca aylarca belkide yıllarca ağlayacağız. içimizdeki ateş sönmeyecek neden bize değilde böyle vicdansızlara nasip ediyorsun.. allahım affetsin benii haşa onu yargılamak sorgulamak bana düşmez.. ama içimden bu geçti..nasıl kıydıda attı oraya..onun yatacak yeri varmı acaba.. allahım yalvarıyorum sağlıkla hayırlısıyla uzun ömürlü evlatlar nasip et bizlere.. bir değil iki değil çok evlatlar nasip etsin bizlere...bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin..
pazar günü anneler günü...televizyonda dönen reklamlarda ağlıyorum..insanlar annelerimize neler alacağız diye konuşurlarken içime koca bi ateş düşüyo derin bi nefes aldıktan sonra susuyorum...düşüncelerimin içinde buluyorum kendimi..sonra yavaş yavaş boğuluyorum..3 ay oldu geçmedi acım..evlilik yıldönümümüzde eşime en büyük armağanımdı oğlum..ama olmadı..ne hayallerimiz vardı halbuki..anneler gününde 3 aylık olur güzel güzel giyinip çok çok resimler çekiniriz diye hayal ederdim.rabbim ömerimi çok özlüyorum..bana onun kardeşlerini yolla yalvarırım..dayanamıyorum yaa güçlü durmaktan çok yoruldum..bana annecim diye seslenecek evlatlar nasip et.koşa koşa gelip koynuma atılan beni öpücük yağmuruna tutacak evlatlar nasip et yalvarıyorum sana rabbim..hem bana hem burda benim gibi yüreği yanan annelere çifter çifter hayırlı evlatlar nasip et ALLAHIM..
Canım benim bu anneler gününü belki yalnız yavrularımız cennette geçireceğiz.. Ama dualarım hep bizimle hepimize hep dua ediyorum ki Allahım bir dahaki anneler gününde kucağımızı boş koymasın...
canım bebeğim güzeller güzeli oğlum dün birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşın iki tane oğlu vardı birbirinden güzel yenmekte bi an olsun oturmadı çocuklarıyla ilgilenmekten belki ama ondan mutlusu yoktu dönüş yolunda o kızın iki oğlu da annelerinin kucağıa oturmak istiyorlardı küçük oğlu kucağındayken büyük oğlu ama anne ben de senin kucağında yatmak istiyorum dedi anneleride ikisini de aldı kucağında iki yavrusunu....benim oğlum canımın içi sen yine yoksun karnımda bile değilsin of kuzum neden direnemedin ne oldu kuzucum sana niye gittin.... senin 3 sene bekledim her hırırellezde sen vardın bu hıdırellezde gücüm yoktu dilek bile dilemedim sen yoksun artık yarın anneler günü ben yine yıkık kırık dökük yaralı üstelik
direniyorum acılarına yine dünya yalanmış aşklarında inadına yaşıyorum ama sorma kıyamet ortasında .....rafet el roman ne güzel tercuman oldu tekrar tekrar dinliyorum tekrar tekrar sigara içiyorum
hep ölü gibiydim ama bu msj beni birden kısa süreli mi bilemem ama çok değişik duygulara götürdü
hepimiz çok acılıyız ama bu msj ı okuduktan sonra bir nebze içime umut doğdu. çok pozitif olalım psikoloji çok önemli hepimiz gelecek anneler gününde kucağımızda yavrularımızla buraya fotograflarımızı ekleyelim. buna gönülden inanalım arkadaşlar
bi tanem sarı papatyam yağmurummmm...geçen sene bana ablan baban sen süpriz yapmıştınız hediyemi sen getirmiştinnn...sonrada pikniğe gitmiştik...bana çiçekler toplamıştınız...bebeğimm biliyorumm şimdii sende cennet bahçesinde bir çiçeksinn..orda melek arkadaşlarınla bizleri bekliyorsunuz...annem ne olur rüyama gel gelki en büyük anneler günü hediyem olsun...Eki Görüntüle 191436
Canım birazcık içine umut ve huzur koyabildiysem ne mutlu bana... Evet haklısın psikoloji çok önemli bu zamanlarda... Evet haklısın canım seneye anneler gününde hepimiz kuzucuklarımızı kucağımızda ya da karnımızda sağlıkla görelim inşallah... Canlarım benim inşallah Allahım hepimize mutlu haberler hayırlı sonlar yazsın..
Hepinizin Anneler Günü Kutlu Olsun....
pazar günü eşim çalışacağı için c.tesi günü oğluşumuza UMUT umuza gittik...giderken çiçek adık birde ben rüyamda mezarına şu çimlerin arasında çıkan saru papatyalar varya ondan koyduğumu görmüştüm.çiçekçide çiçek aldıktan sonra yol üzerinde bir yerdende o papatyalardan topladım.mezlıkta bi aile daha vardı bebeklerin olduğuğu yerde..birde kız çocuğu vardı dualar okuyordu 5 yaşlarında falandı...zaten o minik bedenlerin o toprağın altında olduğunu gördğüm an dayanamıyorum...
çiçekleri mezarına koydum o kadar minik ki bir demet çiçek kapladı tamamen üzerini..hiç bişey diyemedim konuşamadım oğlumla ,dualar ettim ..sessizce ağlamaya başladım..ağlamayacağım demiştim ama dayanamadım.insan yürekten yanınca nasıl sicim gibi yaşlar akıyormuş...hiç böyle sırılsıklam olmamıştı yanaklarım ...o kadar zor geldiki oğlum bize geleceketi o bizim evimizin en güzel hediyesi olacaktı ama bizim onun evine gitmemiz varmış demekki..kelimeler tıkandı dokunamadım ..orda yanında yanıbaşında sana diyemedim dilim yüreğim düğümlendi oğlum..seni çok seviyorum..sen benden bendenimden çıkıp gittin en büyük armağanımı kaybettim başka ne yerini alabilirki..hangi hediye benim kolları boş anneliğime derman olabilir ki...
çok özlüyorum seni oğlum canım umudum....babanda bende seni hiç unutmayacağız.... unutmamak değil unutmak en çok canımı yakar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?