- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Oğlum senin acın yaktı kavurdu bizi. Toparlandık umutla kardeşini bekledik. Rabbim hiç bekletmedi bizi ama onu da senin gibi bizden çok sevdi ve yanına aldı. Yine toparlandık Rabbim neylerse güzel eyler dedik. Biliyorsun amcanın oğlu kuzenin Deniz hastaydı. İyileşmesi için ilik nakli gerekiyordu ve 3.5 aydır Ankara'da hastanede yatıyordu. Biz de onu görmeye gitmiştik. Bacağı mikrop aldı ameliyat edildi. Damarları bulunamadğı için katater takıldı. Beyin kanaması geçirdi yine apar topar Ankara'ya gittik. Dalağı alındı her şeye rağmen hayat mücadelesine devam ediyordu. Herkes seferber olmuştu. Biz pazartesi sabahı geldik doğrudan okula gittik. Cuma sabahı yani sadece 4 gün sonra DENİZ'İ KAYBETTİK diye bir telefon aldık. İskenderun'a gittik ama cenazesine yetişemedik. 7 mevlüdüne kadar kaldık mezarına sarılıp ağladık ve bırakıp geldik. Bu nasıl bir hayat anlamıyorum artık. 4.5 yaşındaydı 5 aylıktan beri bu hastalıkla mücadele ediyordu tam iyi oldu derken hayat yine sillesini vurdu. Bu zamana kadar hep kötüydüm karamsardım baban beni motive ediyordu. Artık babanda da güç kalmadı. Bu acıyı yaşamaktansa bu defteri kapatalım diyor. Haksız da değil galiba. Gücümüz tükendi yavrum. Siz orda bir aile oldunuz. Oğlum EMEK'im, kardeşin ve kuzenin DENİZ. Biz ne zaman size kavuşacağız yavrum???????????
Annen bu gün çok kederli ve yorgun,yine seni çok özledim. platonik aşk acısı çeker gibiyim,sensizliği özümsemek zor ,sensizliği anlatmak da zor...bazen dipte bazen yüzeydeyim ama aklım hep sende ,hep yarım hep noksan annen,ne ölecek ne yaşayacak gücüm yok bugün...keşke sen ben ve baban bir araya gelsek yine, sonra zaman dursa,kimse karışmasa kimse seni bağrımdan koparmasa ,Berk bebeğim annen bugün hiç iyi değil,sana olanlar beni tüketti oğlum,Rabbim kendine asi etmesin inşallah sitemim kaderime değil,nefsime,acizliğime,günahlarıma,kusurlarıma yavrum...
canım arkadaşımm..biliyorumm aslında artıkk çok iyiyim demek mümkünmüki bizim için en mutlu anlarımız bile hep yarım olacak hep bi tarafımız acıyla yanacakk ama diliyorumki rabbim bu acımızı unutturacak acı vermesin...allahım bebeklerimizi kardeşlerinin suretinde gönderip bizleri teselli etsinnn...kalplerimizi ferahlatsınki...onların mutlu olduğu yere gidene kadar sabredebilelim...
biliyorum acılarınız çok büyük rabbim sabırlar versin bende melek annesiyim oğlum cennette şimdide 59günlük kızım 5gündür yoğun bakımda aspire oldu banyo yaptırırken dualarınıza muhtacız teyzeleri bizden esirgemeyin nolur daha 2 mayısa kadar kalacak hergün sadece 1dakika uzaktan görüyorum çok özlüyorum dokunamıyorum çokzormuş rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin
ahh canım..allahım sabırlar versin sana...minik meleğinede sağlık versin inşlallah en kısa zamanda..çok zor senin yerinde olmakda gerçketen çok acı ama inşallah güzel bi şekilde geçicek.iyileşicek yavrun...
biliyorum acılarınız çok büyük rabbim sabırlar versin bende melek annesiyim oğlum cennette şimdide 59günlük kızım 5gündür yoğun bakımda aspire oldu banyo yaptırırken dualarınıza muhtacız teyzeleri bizden esirgemeyin nolur daha 2 mayısa kadar kalacak hergün sadece 1dakika uzaktan görüyorum çok özlüyorum dokunamıyorum çokzormuş rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin
Oğlum senin acın yaktı kavurdu bizi. Toparlandık umutla kardeşini bekledik. Rabbim hiç bekletmedi bizi ama onu da senin gibi bizden çok sevdi ve yanına aldı. Yine toparlandık Rabbim neylerse güzel eyler dedik. Biliyorsun amcanın oğlu kuzenin Deniz hastaydı. İyileşmesi için ilik nakli gerekiyordu ve 3.5 aydır Ankara'da hastanede yatıyordu. Biz de onu görmeye gitmiştik. Bacağı mikrop aldı ameliyat edildi. Damarları bulunamadğı için katater takıldı. Beyin kanaması geçirdi yine apar topar Ankara'ya gittik. Dalağı alındı her şeye rağmen hayat mücadelesine devam ediyordu. Herkes seferber olmuştu. Biz pazartesi sabahı geldik doğrudan okula gittik. Cuma sabahı yani sadece 4 gün sonra DENİZ'İ KAYBETTİK diye bir telefon aldık. İskenderun'a gittik ama cenazesine yetişemedik. 7 mevlüdüne kadar kaldık mezarına sarılıp ağladık ve bırakıp geldik. Bu nasıl bir hayat anlamıyorum artık. 4.5 yaşındaydı 5 aylıktan beri bu hastalıkla mücadele ediyordu tam iyi oldu derken hayat yine sillesini vurdu. Bu zamana kadar hep kötüydüm karamsardım baban beni motive ediyordu. Artık babanda da güç kalmadı. Bu acıyı yaşamaktansa bu defteri kapatalım diyor. Haksız da değil galiba. Gücümüz tükendi yavrum. Siz orda bir aile oldunuz. Oğlum EMEK'im, kardeşin ve kuzenin DENİZ. Biz ne zaman size kavuşacağız yavrum???????????
Rabbim yavruna Resülullah hürmetine acil şifalar versin,yoğun bakımın kapısında bin bir umut,korku ve dua ile beklemenin acısını tadan bir anne olarak,yavrucağının cesediyle evine dönen bir anne olarak dilerim ki Rabbim sana ve yavruna merhamet etsin,sizleri birbirinize bağışlasın,bizim tattığımız acıyı sana ikinci kez yaşatmasın inşallah,ahiretteki yavrun ve yavrularımız hürmetine tez vakitte kuzunla sapasağlam evinize dönmenizi nasip eylesin,..manen yanındayız canım...müjdeli haberlerini bekliyorum inşallah....
canım ne zordur yoğun bakım önünde beklemek bilirim Allah acil şifa versin benim gibi eli boş döndürmesin inşallah dualarım seninle...
helak oldum aglamaktan ne acı seylerr yurek nasıl dayanıyor
Allahım yuzunuze gulsun kucaklarınızı bos bırakmasın evlat acısı yasatmasın
Allahım ne büyük bir acı çook iyi biliyorum..Bende 10 gün boyunca yoğun bakım kapılarında sadece 3 dk bebeğimi görebilmek için saatlerce beklemiş bir melek annesiyim.. Sonunda Allahım onun bana cesedini verdiler kucağıma bir kez bile kucağıma alamamıştım ben onu.. Bir kere koklayamamıştım ama cesedini sarılıp kucaklayıp kokladım..
Rabbim sana o büyük acıyı yeniden yaşatmasın inşallah... inşallah yavrunu güle oynaya eve getirmenizi nasip etsin... Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?