Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Oğlum senin acın yaktı kavurdu bizi. Toparlandık umutla kardeşini bekledik. Rabbim hiç bekletmedi bizi ama onu da senin gibi bizden çok sevdi ve yanına aldı. Yine toparlandık Rabbim neylerse güzel eyler dedik. Biliyorsun amcanın oğlu kuzenin Deniz hastaydı. İyileşmesi için ilik nakli gerekiyordu ve 3.5 aydır Ankara'da hastanede yatıyordu. Biz de onu görmeye gitmiştik. Bacağı mikrop aldı ameliyat edildi. Damarları bulunamadğı için katater takıldı. Beyin kanaması geçirdi yine apar topar Ankara'ya gittik. Dalağı alındı her şeye rağmen hayat mücadelesine devam ediyordu. Herkes seferber olmuştu. Biz pazartesi sabahı geldik doğrudan okula gittik. Cuma sabahı yani sadece 4 gün sonra DENİZ'İ KAYBETTİK diye bir telefon aldık. İskenderun'a gittik ama cenazesine yetişemedik. 7 mevlüdüne kadar kaldık mezarına sarılıp ağladık ve bırakıp geldik. Bu nasıl bir hayat anlamıyorum artık. 4.5 yaşındaydı 5 aylıktan beri bu hastalıkla mücadele ediyordu tam iyi oldu derken hayat yine sillesini vurdu. Bu zamana kadar hep kötüydüm karamsardım baban beni motive ediyordu. Artık babanda da güç kalmadı. Bu acıyı yaşamaktansa bu defteri kapatalım diyor. Haksız da değil galiba. Gücümüz tükendi yavrum. Siz orda bir aile oldunuz. Oğlum EMEK'im, kardeşin ve kuzenin DENİZ. Biz ne zaman size kavuşacağız yavrum???????????

çok zor seni öyle iyi anlıyorumki...allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı...benim kızım 2.5 yaşındaydı ve bir gece aniden düşüp bayıldı ne olduğunu anlayamadık bile beyninde oluşan baloncuk patlamış ve beyin kanamsı....28 kasımda kaybettik...öyle acı geldiki bize anlatamam şu an 3 aylık hamileyim ve tek duam bu bebeğin yağmurumu n suretinde gelmesi...
:18:

canım arkadaşımm..biliyorumm aslında artıkk çok iyiyim demek mümkünmüki bizim için en mutlu anlarımız bile hep yarım olacak hep bi tarafımız acıyla yanacakk ama diliyorumki rabbim bu acımızı unutturacak acı vermesin...allahım bebeklerimizi kardeşlerinin suretinde gönderip bizleri teselli etsinnn...kalplerimizi ferahlatsınki...onların mutlu olduğu yere gidene kadar sabredebilelim...

Rabbim güç kuvvet versin, sabır versin lütfen umutsuzluğa düşmeyin etrafımızda yüzlerce sağlıklı bebek var biz de o bebeklerden biri değil miyiz?bize düşen talep etmek,istemek ama hırs yapmadan Allaha teslim olmuş bir şekilde beklemek...verirse hazinesinden neyi eksilir vermeyecek olsa yine azametinden yine merhametinden verir...yaşanılanlar kolay değil doğru ama yavrularımızı yokluktan var eden yine Rabbimiz,bak etrafına hiç çocuğu olmayanlar o kadar çok ki; oysaki bizim ahirette bekleyen ebedi bebeklerimiz ve şefaatçilerimiz var...sonsuza dek bizi üzmeyecek,hastalık sıkıntı çekmeyecek yavrularımız var.denizin yaşadıklarını sen anlattın ne kadar acı çektiğini az çok biliyorsunuz Rabbim ona şifa vermiş onu tüm sıkıntılardan toptan kurtarmış,şimdi ne kadar mutludur tahmin edebiliyor musun?...

canım teşekkür ederim desteklerin için ,dediklerinde haklısın Rabbim acımızı unutturacak acılar yaşatmasın,...

oğlum,yakışıklı kuzum benim,ömer çınar'ım....kelimeler bitiyo annem sana olan özlemimi anlatırken..seni öyle çok özlüyorum ki,geçen gece rüyama gelip ben ölmedim annecim dedin kucağıma uzandın ya, öyle mutlu oldum ki,ilk defa benimle konuştun,annecim dedin,geldin kucağıma uzandın...offf annem off kaderimmiş seni rüyalarda yaşamak..gözbebeğim,aşkım oğlum yine gel rüyalarıma,yine annecim de öyle hasretimki sana ve senin söyleyeceklerine...sinemde koca bir taş var sanki seni düşündüğümde bi ağırlık yapan,nefesimi kesen yada koca bir kor var içimi yakan..yakışıklı oğlum senin cansız bedenini bana verdikleri o anı hiç unutmuyorum..o anı hayalimde başka başka canlandırıp seni kendi kurduğum dünyalarımda hep farklı olarak yaşıyorum..hasretinin acısını böyle hafiflettiğimi düşünüyorum..seni çok özlüyorum annecim..bu hasret ne zaman bitecek nezaman?????

canım oğlum...seni çok özlüyoruz..içimdeki varlığını sanki hala hissediyorum..dün rüyamda gördüm seni ..büyümüştün ama hala karnımdaydın..çok güzel bir bebektin bembeyaz yüzün simsiyah gözlerin vardı yavrum..hasta idin seni verdik iyimisin şimdi canın yanmıyo demi..biliyorum şuan en güzel alemdesin..rabbimdesin..burdaki melek annelerin kardeşleriyle birlikte oynuyorsun..senle olmayı o kadar çok isterdim ki insanların birden uğursuz muşum ...kötü bakacakmışım kendilerine gibi birden kaçmaları çok canımı acııtyo...benim kimsenin yavrusunda gözüm yokki ben canımdan olan canıma hasretim..sana hasretimm....
senin için tuttuğum günlük bile yarım kaldı..ama yüreğim hala senle dolu bebeğim ...UMUT um...
''Sen benim en GiZLi SADAKAM ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın !!!Sen benim solumda saklı,SECDEDEKI DUAMSIN !!!Sen kalbimin en mahrem yanı, Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın..!!! Herkes gitsede ,Sen bana kalansın...:)''

Henüz evlenmedim...
Henüz anne adayı değilim...
Henüz bir bebeğin annesi değilim...
ancak
85 sayfayı dolduran acı dolu yazılarınızı okuyup sizinle beraber ağladım.Allah size bir kez daha bu acıyı tattırmasın, kucaklarınıza sizinle bir ömür boyu yaşayacak sağlıklı güzel bebekler nasip etsin, güzel melek Yağmurun annesine aynı Yağmur gibi güzel bir kız evlat nasip etsin ve hiç ayrılmasınlar.Yakışıklı Berk'in annesine yakışıklı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin ve bir daha acı dolu gözyaşları dökmesin, hepiniz evlatlarınızla beraber ömür boyu sağlıklı güzel günler geçirin ve lütfen umudunuzu yitirmeyin, bir gün kaybettiğiniz melekleriniz cennetin kapılarını size açacaklar, sizi orada bekliyorlar...

Not: Yazılarınızı okurken saatin kaç olduğunun farkına varamamışım.Saat sabın 5'i ve ezan okunuyor... Sabah ezanında edilen dua çok değerlidir.Ben sizin için dua ettim.Hepinizin en kısa zamanda yüzü gülsün, kucaklarınız hiç boş kalmasın.Amin...

Son düzenleme:
biliyorum acılarınız çok büyük rabbim sabırlar versin bende melek annesiyim oğlum cennette şimdide 59günlük kızım 5gündür yoğun bakımda aspire oldu banyo yaptırırken dualarınıza muhtacız teyzeleri bizden esirgemeyin nolur daha 2 mayısa kadar kalacak hergün sadece 1dakika uzaktan görüyorum çok özlüyorum dokunamıyorum çokzormuş rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin

ahh canım..allahım sabırlar versin sana...minik meleğinede sağlık versin inşlallah en kısa zamanda..çok zor senin yerinde olmakda gerçketen çok acı ama inşallah güzel bi şekilde geçicek.iyileşicek yavrun...

inşallah teyzesi dualırınıza okadar çok ihtiyacımız varki

canım ne zordur yoğun bakım önünde beklemek bilirim Allah acil şifa versin benim gibi eli boş döndürmesin inşallah dualarım seninle...

Allah sabır versin canım ne zor ne acı ama yapacak bişi yok bak dediğin gibi oğlun yanız değil çok güzel yerdeler sakın umudunu kaybetme Allahım en kısa zamanda yaralarını saracak sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diye sabredelim canım..

dilerim kızın iyileşir...ve uzun sağlıklı bir ömrü olur...rabbim evlat acısıyla sınamasın hiç birimizi bir daha....

Rabbim yavruna Resülullah hürmetine acil şifalar versin,yoğun bakımın kapısında bin bir umut,korku ve dua ile beklemenin acısını tadan bir anne olarak,yavrucağının cesediyle evine dönen bir anne olarak dilerim ki Rabbim sana ve yavruna merhamet etsin,sizleri birbirinize bağışlasın,bizim tattığımız acıyı sana ikinci kez yaşatmasın inşallah,ahiretteki yavrun ve yavrularımız hürmetine tez vakitte kuzunla sapasağlam evinize dönmenizi nasip eylesin,..manen yanındayız canım...müjdeli haberlerini bekliyorum inşallah....

helak oldum aglamaktan ne acı seylerr yurek nasıl dayanıyor
Allahım yuzunuze gulsun kucaklarınızı bos bırakmasın evlat acısı yasatmasın

Allahım ne büyük bir acı çook iyi biliyorum..Bende 10 gün boyunca yoğun bakım kapılarında sadece 3 dk bebeğimi görebilmek için saatlerce beklemiş bir melek annesiyim.. Sonunda Allahım onun bana cesedini verdiler kucağıma bir kez bile kucağıma alamamıştım ben onu.. Bir kere koklayamamıştım ama cesedini sarılıp kucaklayıp kokladım..
Rabbim sana o büyük acıyı yeniden yaşatmasın inşallah... inşallah yavrunu güle oynaya eve getirmenizi nasip etsin... Amin..

canım ne zordur yoğun bakım önünde beklemek bilirim Allah acil şifa versin benim gibi eli boş döndürmesin inşallah dualarım seninle...

bu acı anlatılmıyor rabbim kimseyede vermesin çok zor çok dayanamıyorum heryeni gün binsene gibi geçiyor saatler durdu zama geriye akıyor sanki

canım benim çok büyük bir acı ohastaneden herkes bebeğiyle dönerken sen cansız bededini sarmak çok zor çok iyi bilirim o acıyıda yaşadım ama hiç isyan etmedim rabbim böyle emretmiş böyle oldu dedim tam 4yıl sonrada prensesimi verdi çok mücadeleler verdik yavruma kavuşmak için rabbim onu bana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…