- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.321
merhaba kader arkadaşlarım bende oğlumu hasan ömerimi kaybedeli 6gün oldu 2ay8günlüktü vefat etti canım giştti yavrum gitti mektup yazmaya bile yüreğim dayanmıyor 19aralık gece 4 5 arası vefat etti bebeğim yüreğim yanıyor oadar güzel bir bebektik,i herez bu dünyanın bebeği değilmiş dediler öleceği gün annesini güldürdü gitti gözlerimin içine bakarak rabbim dayanma gücü ver hiçbiryere sığamıyorum ben yavrumu ogün banyo yaptıracaktım ölüm banyosunu yaptırdım yanıyorum arkaşlar dayanamıyorum rabbim sizlerede sabır versinEki Görüntüle 907697
Umutlar Başka Bahara....
Merhaba Bebeğim..
Bilmiyorum birgün benim olup,büyüyüp bu satırları okuyabilecek misin?
Sana kavuşmak için her gün dua ediyorum Meleğim,,,İlk başta senin hemen aramıza
katılacağını sanıyorduk..Bilmiyorduk senin bu kadar uzak yollardan geleceğini ama inanki sana
olan özlemim hiç azalmıyor bebeğim.Sen gelmedikçe , gelmekte inat ettikçe daha da artıyor sana olan özlemim...
Sana kavuşmak için nelere katlandığımı bilseydin bu kadar geç kalmazdın heralde Bebeğim...
Senin için ne hayaller ne umutlar büyüttük yüreğimizde evlenir evlenmez hemen anne olacağım diye sana ilk aydan başladım
patikler kazaklar örmeye,, SeNİ pamuklara saracaktım oysaki, kimselerin ağlatmasına,üzmesine
izin vermeyecektim gelseydin eğer,,sana en güzel beşikleri, en güzel kıyafetleri alacaktım..Beraber parklara gidip
oyunlar oynayacaktık...Sen benim için dünyanın en güzel Bebeği Olacaktın,,biz de dünyanın en güzel bebeğine sahip anne baba
olacaktık....
Biliyor musun Bebeğim, etrafımda öyle kötü insanlar varki sen gelmedikçe beni üzmek için Senin niye gelmediğini soruyorlar inatla
kendi bebeklerini seviyorlar yanımızda...Onlar öyle yaptıkça inanki çok üzülüyorum ama kimseye bir şey diyemiyorum
gözyaşlarımı hep içime akıtıyorum...Her ay belki gelirsin Umuduyla bekliyorum,,,yalvarıyorum Allahıma,,,
Sonra yine olmadığını anlayınca ağlıyorum hıçkıra hıçkıra....Bazen niye ben diyorum,,,,sonra yine içimi bir umut kaplıyor
ama göz yaşlarımı asla babana göstermiyorum,onu da üzmek istemiyorum...Biliyor musun Bebeğim banan da seni hasretlee bekliyor
hani erkekler ağlamaz derler ya o yüzden o gözyaşlarını hep içinde tutuyor....Bebeğim baban da öyle fedakar bir insan ki o da
sana kavuşabilmek için her şeyden vazgeçti..Bir bilsen ne kilometrlr kattettik beraber , belki o yolların sonunda Sen varsındır diye hep
Her tedavi sonunda tahlil sonucunu o aldı hastaneden,,alıştırarak söyledi bana yine olmadığını kavuşamayacağımızı..
O yıkıldı benden önce hep.
ilk tedavide çok olumlu konuştu doktorlar.Kendimizi sana öyle hazırladıkki baban hemşirem oldu ve iğnelerimi o
vurdu.Babanla ikimiz geleceğinden çok emindik.senin embriyo halini gördük verdikleri fotoğrafda...
VE seni o fotoğraflarda sevdik.O fotoğraf bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı.....15 gün sonra baban sonucu
getirdi çok yıkıldım ,günlerce ağladım tutunamamıştın...
Sonra 2. deneme 3 ay zor bekledik yeni bir tedaviye başlamak için ve yine aynı umutlar ve aynı kötü son:2:
VE bu sefer aradan 1 yıl geçti merkezimizi değiştirdik.YİNE aynı umutlarla çıktık yola ..
Günlerce gittik geldik tedavi için .O uzun yollar bize kısa geliyordu sonunda Sen vardın çünkü Bebeğim,
Her şey çok güzel gidiyor dediler hep....Bu sefer geleceksin, bizim olacaksın diye çok emindim..Ve yine tedavimiz
bitti ve aynı kötü sonu yine yaşadık Bebeğim..
Neden gelmiyordun , bizi neden bu kadar üzüyordun ? Benim hep bir yanım eksik mi kalacaktı Allahım
Olmayacaktı,iki kişilik ailemizi 3 kişiye çıkartamayacaktık,,evimiz yine sessiz kalacaktı .Oysaki sana
ne umutlar beslemiştim yüreğimde biliyor musun Bebeğim...
Ben aradan 3. negatif sonucu almıştın ve aradan 20 gün geçti geçmedi halan 2. bebeğini kucağına aldı..
Kıskanmadım ama çok üzüldüm....Aradan bir kaç ay geçti ve artık teyzen de ilk bebeğine hamileydi.
Ama teyzen hamile olduğuna sevinemedi bile ,belkide sevindide belli edemedi sadece ben üzülmeyeyim diye ...
Ama ben o nun hamile olduğunu duyunca o kadar üzüldümki MELEĞİM evimize geldim saatlerce gözyaşı
döktüm senin için. Onun bebeği büyüdükçe benim de sana olan hasretim büyüyordu.
Biliyormusun MELEĞİM teyzenin güzel bir kızı oldu sen onun büyüğü olacakken O senin ablan olacak gelirsen eğer.
Niye bebeğim niye bu kadar inat ettin bizimle...
VE daha fazla dayanamadık ..Biz de anne baba olmalıydık..2010 yılının sonlarında yine düştük yollara
Bu sefer her şey daha güzel olacak dedi doktorlarımız...Ama yine olmadı , yine tutanamamıştın bana..
Biliyor musun Bebeğim; baban beni mutlu etmek,senin yokluğunu unuturmak için elinden geleni yapıyor inanki,
ama hep bir yanım eksik kalıyor sen yoksun diye...
Herkez doğum hikayelerini , bebeklerinin yaramazlıklarını anlatırken ben sadece susuyorum..Ne senden ne de
yaptıklarından bahsedemiyorum....
Seni sadece rüyalarımdan tanıyorum...Bazen ruyalarıma girdiğinde öyle seviniyorumki o an hiç bitmesin,
hiç uyanmıyayım istiyorum...Ama sonra ruya olduğunu anlıyorum...
6 yıldır ne bayramlar geçti sensiz, her bayram gelirsin de sana bayramlık alırım diye bekliyorum...
Çocuklarını elinden tutup okula götüren anneleri gördükçe iç geçiriyorum..Bir gün ben de onlar gibi senin
doğum hikayeni anlatırmıyım bilmiyorum ama sen geç olsa da yine de gel Bebeğim..Gelki seninle ertelediğimiz
her şeyi yaşayalım...Gel gel de geceleri beni uykumdan uyandır..Sabahları babanı işe beraber gönderelim,
seninle beraber parklara gidelim...
Senin için ne adaklar adadık...
Biliyor musun bebeğim sensiz biz hep kışı yaşıyoruz, gel artık kışımızı bahara döndür,, ağlayan gözlerimizi güldür
bu hasreti bitir.............
merhaba kader arkadaşlarım bende oğlumu hasan ömerimi kaybedeli 6gün oldu 2ay8günlüktü vefat etti canım giştti yavrum gitti mektup yazmaya bile yüreğim dayanmıyor 19aralık gece 4 5 arası vefat etti bebeğim yüreğim yanıyor oadar güzel bir bebektik,i herez bu dünyanın bebeği değilmiş dediler öleceği gün annesini güldürdü gitti gözlerimin içine bakarak rabbim dayanma gücü ver hiçbiryere sığamıyorum ben yavrumu ogün banyo yaptıracaktım ölüm banyosunu yaptırdım yanıyorum arkaşlar dayanamıyorum rabbim sizlerede sabır versinEki Görüntüle 907697
canım neden öldü bebeğin bende hamileyim çok korkuyorum rabbim yavrumu korusunsizlerede çook sabır versin yavrumu kaybetme korkusundan kendimi kaybedicem lütfen dua edin sağlıkla alayım kucağıma
allah razı olsun canım bebeğimin soluk borusuna süt gitmiş nefes alamamamış doktorun dediği bu ALLAHU TEALANIN hikmetine sual olunmuyor canım yavrumun meleğimin benim le ailesiyle geçireceği ömür 2ay 12 gün müş vadesi yetti oyüzden diyor herkez çünkü
ço sağlıklıydı bebeğim sakın korkarak yaşama geçireceğin günlerin kıymeti,ni bil ona göre yaşa korkarak yaşarsan o olur geniş düşün bebeğinin sağlıkla doğanacana inan ve bebeğini geceleri emzirmemeye çalış emzirincede 1yarım saat uyumamaya dikat et inşallah bebeğini kucağına alıpta sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahım korkma arkadaşım dua ile yaşa umutlarını kesen insan zaten keybetmiştir demektir allahım o gün yardımcın olsun sağlıkla doğum yap bebeğinde sende iyi olun inşallah her aklıma geldikçe hamilelere hastalara çok dua ediyorum canım rabbim yar ve yardımcınız olsun ve bizlende yardımcımız olsun
canım tüylerim diken diken oldu rabbim sabır versin en kısa zamanda sana bi evlat daha nasip etsincanım benim ne denir bilmiyorum meleğin cennette bekliyodur seni unutamazsın ama acın inş en kısa zamanda hafifler... bana dua et lütfn
inşallah canım dua edecem sana ilk doğumun olacak herhalde canım inşallah sağlıkla hakında hangi doğum hayırlıysa allahım onu nasip etsin
Günler geçiyo kuzum öyle yada böyle yaşıyoruz babanla. Kalbimiz atıyo ama sen yoksun gelmen imkansız. Ama ben hala keşkelerdeyim keşke şöyle olsaydı bişey olmazdı böyle olsa yaşardı Babacın sürekli teselli etmeye çalışıyo beni mutluluğum için elinden ne geliyosa yapıyo zaten o olmasa nasıl dayanırdım gitmene. Nasıl katlanırdım Sen gittiğinden beri en kısa zamanda hamile olmayı planlıyorum umarım bana kızmıyosundur. Ancak bi kardeşin olursa kucağım dolarsa yürek yangınım söner. Nolur kardeş istiyorum diye kızma bana ve beni affet sana zarar vermeyi asla asla istemedim her ne yaptıysam bilmeden yaptım milyonlarca kez özürdiliyorum lütfen beni affet ve artık rüyama gel çok özledim meleğim seni gerçekten çok özledim
ANNEN
Günlerden 13 ağustos Salı 2013 iyice şüphelenmiştim kimseye belli etmiyodum. Çünkü emin değildim babacından habersiz gebelik testi aldım. En net sonuç için sabah yapılması gerekiyodu ama ben her konuda çok sabırsız olduğum için dayanamadım saat 17:30 sıralarıydı testi yaptım çift çizgi çıkmıştı ve oldukça belirgindi sevinçten zıplayıp bağırdığımı hatırlıyorum.içim içime sığmıyodu bian önce herkeze haykırmak istiyodum. Babana mesaj attım sana çok güzel bi hediye aldım … Kutuya koydum testi hediye paketi yaptım. Sabırsızlıkla babacını beklemeye koyuldum. Çok heyecanlıydım. Baban işten geldi hemen hediyeyi verdim. Tahmin et dedim ama edemedi çünkü sen plansız gelmiştin bize sürpriz yapmıştın.hediye kutusunu açtı testi gördü ve bana baktı evetttt hamileyim dedim sarıldık birbirimize öyle mutluyduk ki tarifi yoktu. Hemen hastaneye gittik. Seninle ilk karşılaşmamızdı.kalbimin çok hızlı attığını hatırlıyorum doktorun ağzına bakıyodum hamileyim hocam dedim evet dedi ve seni gösterdi miniciktin kuzum. dünyanın en mutlu insanlarıydık.ilk fotografın elimdeydi bi çocuğumuz olucaktı. Hemen telefonlara sarıldık. Herkeze bu mükemmel haberi vermeliydik. Beklenmedik bi anda gelmiştin iyikide gelmiştin. Artık bütün dünyamız senin üzerineydi odak noktamız sendin.
Kalp atışlarını dinlemek için 7 haftalık olman gerekidu. Zar zor geçiyodu günler. Tedirgindim sürekli kötü bişey olucak diye korkuyodum. Bu huyumu hiç sevmiyorum zaten negatif düşüncelerin kafamda olmasından nefret ediyorum. Doktor randevumuz geldi çattı. Yatağa uzandım ultrason ekranı karşımda…benim minik yavrumun kalp atışlarını duyabiliyodum canım yavrum kalbinin atışını gördüğümde mutluluktan ağladım. Anne olacağımı ilk o zaman tüm benliğimle hissettim seni tamamen yüreğime aldım. Bazı geceler kabus görüyodum seni düşürdüğümü ve ağlayarak uyanıyodum. Öyle etkileniyodum ki hıçkırarak ağlıyodum babacın teselli ediyodu ona hiç bişey olmucak diyodu. İçime su serpiliyodu. Çok iştahsızdım halsizleşmiştim tatlı delisi olan ben tatlıdan tiksiniyodum. Kilo bile vermiştim. Dayın sana böğürtlen ismini taktı. Cinsiyetini öğrenene kadar seni böğürtlenimiz diye sevicektik. Her şey çok iyi gidiyodu tüm testler, gelişimin, kalp atışın.
Günler musmutlu ve gereksiz tedirginliklerimle geçiyodu. 3 aylık olmuştun bile. 2li tarama testi yapan doktor % 95 erkek dedi. Öyle merak ediyoduk ki cinsiyetini merakımız dinmiş oldu. İçimden hep kız geçiriyodum ama dualarım hep sağlıklı olsun diye oluyodu gerçekten öyle düşünüyodum sağlıkla kucağıma alayım gerisi boştu. Ama 16 haftamda doktor kontrolune gittiğimizde kıza benziyo dedi doktor tam göstermemiştin kendini. Biz dahada merakla bi sonraki randevuyu beklicektik. Karnım büyümeye başlamıştı. Karnım büyüdükçe mutluluğumda büyüyodu. Sürekli karnımla konuşup okşuyodum seni okşar gibi. Aynanın karşısına geçip karnımı seyrediyodum deli gibiydim mutluluk delisiydim…Artık hareketlerini hissetmeye başlamıştım. Bu bi mucize olmalıydı. Rabbim kadınları kutsal kılmıştı. Babana sürekli teşekkürediyodum ve kadınların çok şanslı olduğunu söyluyodum onlar bu duyguyu asla bilemiceklerdi. Bi sonraki doktor randevumuz gelmişti. Her şey yolundaydı ve cilveli işveli nazlı bi kızımız olucaktı kesindi doktor kukuşunu göstermişti. Çok çok çok mutlu olmuştuk çünkü babanla sen olmadan önce hep kızımız olsun diye hayal ederdik rabbim gönlümüze göre vermişti. Hemen alışverişe başladım. Çok heyecanlıydım kızım olucaktı bi örnek giyinip süslü süslü gezmelere gidecektik. gelinlik bile almıştım hemde 2 tane bembe ve beyaz. Tulumlar ,taytlar, elbiseler, cicili şapkalar,çoraplar…daha bi sürü şey. Sürekli kıyafetlerini çıkarıp seviyodum gelen misafirlere gösteriyodum. miniciklerdi bu kadar minikmi olcaktı benim kızım. Sürekli seni hayal ediyoduk bananla. Babana çok düşkün olucaktın, bahçede oyunlar oynucaktık ,Geceleri ağlıcaktın sırayla seni uyutucaktık,seni emzircek koynumda uyutcaktım,emekleyip yaramazlıklar yapıcaktın , gözlerin bana dudakların babana benzicekti , kara kızımız olucaktın,sen bizim dünyamız olucaktın … Bi yandanda aptal tedirginliklerim devam ediyodu sanki sana iyi bi anne olamıcam gibi geliyodu yersizdi ama elimde değildi . Rüyamda bile görüyodum tutamıyodum seni düşürücek gibi oluyodum. Sanada anlatıyodum güçsüz hissediyodum kendimi diye.
Günler böyle geçerken karnım iyice büyümüş yusyuvarlak olmuştu. Benim mutluluğumda kocaman oluyodu artık hareket ettiğinde karnımda oynuyodu. Sen oynadıkça benim yüzümde güller açıyodu çok hoşuma gidiyodu. Baban sana gitar çalınca daha bi oynuyodun. Babanın müziğiyle dans ediyodun sanki. Çift rahimli olduğum için erken doğum riskim vardı zaten korkak olan ben sürekli tetikteydim. İnternetten araştırıyodum. 27 haftadan sonra bebeğin ciğerleri tamamen geliştiği için nefes alabiliyomuş. O haftamın gelmesini bekler olmuştum. Bi gece rüyamda deprem olduğunu gördüm öyle net hatırlıyodum ki merak ettim tabire baktım. Hamile olan bebeğini düşürür yazıyodu. Tedirgin oldum ablama anlattım korkma bişi olmaz dedi. Bende görüyorum hiç çıkmıyo yalan onlar dedi rahatlamıştım. Doğumum yaklaştıkça heyecanım artıyodu sana yaklaşıyodum. Bi an önce zaman geçsin kollarıma alayım seni emizireyim koynumda uyutayım istiyodum. Çevremdekiler bolca uyu dinlen bebek olunca çok arıcaksın bu günleri dua et gazlı bebek olmasın falan diyolardı. Ben her şeye razıyım dualarımda sağlıkla kucağıma alayımda başka bişi istemiyorum diyodum. 27. Haftalığa gelmiştim. Bi nebze olsun rahatlamıştım doğsada yaşar diyodum. Yinede korkuyodum tabi ama eskisi gibi değildi.
Ve o kapkara gün. 13 ocak 2014 … 27 hafta 4 günlüktün. Hayatımın en korkunç günü. Sabah erken kalktım kahvaltı hazırladım babanla kahvaltı yaptık o işe gitti ben biraz daha uyumak için yattım.10 gibi kalktım sağlık ocağına gittim. Tetenoz aşım vardı. Aşımı vurdurdum kalp atışını dinleyelim dedim. Hemşire alet burada değil dedi. Ya morali bozuktu yada hastaydı bilmiyorum isteksizdi ısrar etmedim tamam dedim çıktım. Eve geldim saat 12 olmuştu. Acıkmıştım yemek yedim. Tv karşısına oturdum saat 1 gibi hareket etmediğini fark ettim. Yoruldum ondan diye düşündüm. Uzanıp uyudum. Saat 2 gibi ablam aradı ona soledim hareketlerini hissetmiyorum yoruldum heralde uyuyodum dedim sonra kapattık telefonu. Uykum kaçmıştı. İnternetten araştırdım normal yazıyodu bebek çok uyuyabilirmiş. Çikolata yiyin sağ tarafa yatın müzik dinletin diyodu. Hepsini yaptım ama sen hiç kıpırdamamıştın. iyice korkmaya başlamıştım saat 4 buçuk olmuştu babana mesaj attım yine kızıcaksın ama kızımızın hareketlerini sabahtan beri hissetmiyorum sen gelene kadar yinede hissetmesem doktora gidelim yazdım. Tamam dedi ben gelince gitar çalarım kıpırdar dedi. Zaman geçmemeye başladı 2 saat vardı babanın gelmesine. Saniyeler geçmek bilmiyodu iyice korkmuştum. Ve baban geldi sonunda korkma dedi gitarı aldı çalmaya başladı ama sen hiç kıpırdamadım gözümden yaşlar aktı. Hemen hazırlandık en yakın hastaneye gittik. Doktorun kapısında beklerken hiç bişi olmucak her şey yolunda birazdan eve döncez diye düşündüm. Yine boşu boşuna korkmuştum. İçeri girdik yatağa yattım. Seni görücem diye çok heyecanlıydım. Sen kıpır kıpır bize cilve yapıcaktın öyle emindimki…Doktor baktı ve yüzü değişti. Noldu hocam kötü bişeymi var dedim cevap vermiyodu ağlamaya başladım kollarımla gözlerimi kapattım. Kabustaydım bişey yoktu. baban sakin ol bişey yok diyodu. Sürekli hocam kalbi atıyomu söyleyin diyodum. Oysa ekran karşımdaydı. Kalp atışın yoktu. görüyodum ama inanmıyodum yanlış görüyor olmalıydım doktorun ağzından duymalıydım. Doktor başka hastane adı soledi 4 boyutludan damarlarına bakılsın dedi. Dünya durmuştu. Heryer siyahtı. Kızım gidemezdi. O beni bırakmazdı. Haykırarak ağlıyodum. Babanda ağlıyodu. Hem ağlıyodum hem seninle konuşuyodum hem Allah’a dua ediyodum. Kızım nolur beni bırakma annecim lütfen gitme… Allah’ım yalvarırım onu benden alma… kendi hastanemize doğru yola çıktık. Sürekli dua ediodum. baban arkadaşını aradı ve kızımız öldü hastaneye gidiyoruz dedi. Öldümü ne demekti öldü off kulaklarım tırmalanıyodu ne biçim kelimeydi o bağırdım çığlık attım kızıma öldü deme diye. İkimizde çaresizce ağlıyoduk. Doktorun yanına girdik sakin ol dedi nasıl olabilirdim. Umutluydum bi yolu olmalıydı nasıl giderdi her şey bu kadar normalken. Doktor baktı ve üzgünüm dedi üzgünüm … Bu olamazdı kızım nasıl giderdi o beni bırakmazdı. Bidaha bakın tekrar bakın kızım gidemez… yanıyodum kavruluyodum ne yapmışım yavruma bilmiyodum ne yaptımda dayanamadı kuzum minik kalbine ne yapmıştım.ona nasıl zarar vermiştim. Yerin dibine girmeliydim ben yavruma ne yapmıştım. Odaya aldılar bizi herkez gelip teselli etmeye çalışıyodu tesellisi varmıydı ki. Sürekli örnekler veriliyodu doktor başına gelen benzer olayları anlatıyodu hemşire kendisininde başına geldiğini söylüyodu tek senin başına gelmiyo der gibi. Ama bananeydi. Benim yavrum karnımdaydı beni o ilgilendirirdi. Odada yalnız kaldığımız anda babana ağla aşkım dedim neden çekiniyosun yavrumuz gitti bizim sarılıp hıçkırarak ağladık. Aman Allah’ım nasıl bi acıydı bu nasıl bi çaresizlik nasıl bi çıkmaz bi yol kabus olmalı ve uyanmalıyım artık bu gerçek olamaz kızım beni bırakamaz …
Günler geçiyo kuzum öyle yada böyle yaşıyoruz babanla. Kalbimiz atıyo ama sen yoksun gelmen imkansız. Ama ben hala keşkelerdeyim keşke şöyle olsaydı bişey olmazdı böyle olsa yaşardı… Babacın sürekli teselli etmeye çalışıyo beni mutluluğum için elinden ne geliyosa yapıyo zaten o olmasa nasıl dayanırdım gitmene. Nasıl katlanırdım… Sen gittiğinden beri en kısa zamanda hamile olmayı planlıyorum umarım bana kızmıyosundur. Ancak bi kardeşin olursa kucağım dolarsa yürek yangınım söner. Nolur kardeş istiyorum diye kızma bana ve beni affet sana zarar vermeyi asla asla istemedim her ne yaptıysam bilmeden yaptım milyonlarca kez özürdiliyorum lütfen beni affet ve artık rüyama gel çok özledim meleğim seni gerçekten çok özledim
ANNEN
canım allahım sana sabır versin,,acılarını dindirsin güzel rabbim çok zor,,inan çok kötü oldum bendee,,bir anne için çok ağır bi acı bu,,ne diyceğimi bilemiyorum,,yavrun melek olmuş öbür tarafta kavuşuştursun rabbim sana eşine bütün ailene sabırlar versin...
sağol canım evet ilk doğumum inşaallah hayırlısı ile doğurabilirim
canım benim başın sağolsun böylesi hayırlıymış kucağına alıpta ölseydi daha kötüsü o benim meleğime rüyalarıma gir dediğim gibi, ama girmiyor rabbim sabır versin canım
Allah razı olsun girmiyo maalesef kaybetmeden önce çok görürdüm artık hiç göremiyorum. sizinde başınız saolsun rabbim sabırlar versin her acı çok zor evlat parça ciğeri yanıyo insanın hiç kolay değil rabbim diğer evladınıza uzun ömürler versin inşallah.
Bebegım benı bırakıp gıdelı 5 ay oldu...oysa onu ben 13 yıl beklemıştim...zor oldu çok ezıyet çektım ama olsun hamıle kalmıştımya her şeye degerdı...bhcg ılk defa 0 çıkmamıştı..ılk defa mıden bulanmıştı ...ben hamıleydım kıpırdamadım hıç.. oruç tutmadım..yürümedım bile ....ama salı günüydıu doktor kalbı atmıyor dedı kürtaj olçaksın dedı..önce üzülmedım sankı hamıle kalmıştım anne olabılıyordum...çok şaşkındım.. kürtaj oldum aradan 4 gün geçtı ben aglayaya başladımm.nasıl bır aglama anlatamam içim yanıyor çıglık atıyorum..allahım nasıl bır acı.. göz yaşlarımı durduramıyordum...eşime nasıl ben kürtaj oldum nasıl izin verdım dedım meger doktorum dayanamam ben bu duruma dıye sakınleştırıcı vermış 4 gün sonra anladım bebegımın acısını ..allah kımseye evlat acısı vermesın...allahım hayırlı evlatalr nasıp et bana ve benım gıbı ısteyen herkese...aminnnnnn
9 haftalıktı arkadaşım allah sanada banada sabır versincanım rabbim sabrını versin kaç aylıktı bende onbeş gün önce kürtaj oldum kalbi atmıyordu biiz bizden başkası anlmaz rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?