Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

mrb hame hikayeni yeni okudum gerçekten çok üzüldüm Allahtan rahmet ve sabır diliyorum sezeryanla doğumda yazıştık ama hikayeni bilmiodum gerçekten zorlu süreçten geçmişsin benimde 2 ay önce 28 haftalık kızım kanatlandı kalbi durmuş ve sebeb bulunamadı doktorum pıhtılaşma testi yaptırmaya gerek yok dedi aspirin içsen yeterli olur dedi siz aspirin kullandığınız halde pıhtılaşmamı oldu ? rabbim inşallah bi daha yaşatmaz ve en kısa zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız...

doğru söylüyosunuz hamile kalabilmiş olmak bile yüce rabbimin hediyesi inşallah rabbim bize sağlıklı evladıda nasip eder...

inşallah canım.pıhtılaşman varsa yetersiz kalır. üniverste hastanelerinde ücretsiz yapıyolar.bence risk almaya gerek yok.pıhtılaşma çok sinsi bir hastalık belirti vermiyor.ben 5 bebek kaybettim bir hastalığın adını koyana kadar, heterezigotum tehlikesi düşük bir mutasyon ama neler yaşadım hep ihmalkar doktorlar yüzünden düşüklerimde yapılsaydı test ,şimdi bebeğim kollarımdaydı.bende bu kadar yıpranmamıştım

Bugun tam bir ay oldu meleklerim. Sizi kaybedeli tam bir ay...kabus gunun ardindan dolu dolu bir ay gecti..

Kulak uguldamalarim kalp kiriklarim uzuntulerim gecmedi ama.

Herkes dogum yapti yeni hamile haberleri geldi herkes mutlu ama ben bitkin mutsuz...

Sahte gulucukler atmak ne kadar zormus meger.

Baskalarinin bebek sevincini paylasmak ne zormus...

Bir aydir karnim bos.
Simdi tekmelerinizi hissetmenin yerini koca bir sessizlik aldi bedenimde..

Yasasaydiniz 5 ayimizi doldurAcaktik

Yasasaydiniz bu cuma doktor kontrolumuz vardi..

Ben yeni ciciler almaya baslayacaktim size

Hala arastiracaktim herseyin en iyisini...

Ama simdi arastirrdigim tek sey yasadiklarimizin sebepleri...

Kizmayin bana kirilmayin.
Ben sizi gonulden istedim
Ben size zarar gelmesini hic istemedim
Siz simdi cennettesiniz ve eminimki beni duyuyor hatta goruyorsunuz..

Sizi cok seviyorum ve omrumun sonuna kadar unutmayacagim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok üzüldüm, o kadar benzer duygular yaşamışızki Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde o kadar heyecanlanıp şaşırmıştımki uçuk çıkmıştı kocaman. Eşimle çok sevinmiştik. Ama işte heyecanla oğlumuzu görücez aman da babası annesi diye oğlumla konuşa konuşa gittiğimiz kontrolde bir sorun olabilir hemen detaylı ultrason yaptırın demesi ile doktorun kabusum başladı. 20. haftasında doğum yapmam gerekti. 3 gün sürdü doğum çok çok zor birşey doğum yapıyorsun ama bebeğin yok. Ben de yeniden hamile kalmalıyım diyorum başka türlü iyileşemeyeceğim gibi geliyor. nasıl atlattın yeniden bebeğin oldu mu? Çok korkuyorum ya yeniden aynı şey olursa yeniden kaybetmek çok ağır gelir Sürekli heryerde hamile ve bebekler var, hafifleyecek mi bu his, çok korkunç

canım okurken ağlamak üzereydim. allah bir daha sen ve senin gibilere bu acıyı yşaatmasın.

canım okurken ağlamak üzereydim. allah bir daha sen ve senin gibilere bu acıyı yşaatmasın.

Allah sabırlar versin. bende oğlumu kaybedeli 33 gün oldu.yasasaydı 1 ayı gecmiş olacaktı.yazdıklarınızı okadar derinden hissettim ki birtek bu acıyı ben yasıyorum sandım .3 gün yasadı bebeğim öpemedim koklayamadım. gözleri ne renk bilmiyorum bile .bakmaya fırsatım bile olmadı doğumdan cıktım odaya geldim yavrum yağun bakıma gitti 3 gün sonunda ölüsünü kucağıma aldım.dayanılmaz bi acıydı tarifsiz hersey kaldı sakladılar benden zaten görmeyede gücüm yok . hiç böyle olacağını düşünmedim kendi öleceğim geldi aklıma da oğlumun 3 gün yasayıp öleceği aklımın ucundan gecmedi.hep sağlıklı dedi doktorlar bu doktorlarada mı güvenmiycez artık kalbe giden damarların yönleri tersmis hiçmi anlamadılar.özel hastanelere gittim hep kızıyorum sağlıklı beklerken bunları duyunca yıkıldık yavrum o küçücük bedenile iki kez anjiyo oldu.kime kızayım kimi kime sikayet edeyim .hamileyken öğrenseydim de yıkılırdım tabi işte bilmiyorum .rabbim bizi bizden cok düşünüyor vardır bi bildiği diyorum.canım yanıyor cok özlüyorum. içimde hiç dinmeyecek bi acı var.rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürü yavrular nasip etsin.cennet meleklerimzinde şefaatine ermeyi nasip etsin bundan sonra diyecek bişey yok sanırım .Ağlama diyorlar o melek hisseder üzülür nasıl ağlamaz insan 9 ay ne umutlarla bekledim. bende hareketin biraz az olduğunda korktum bişey mi oldu diye .içim yanıyor kabim acıyor .bi kez canlı halini kucağıma alamadım emziremedim kokusu bile nasıl bilmiyorum.Aldığımız hersey kaldı hem alınanlar hem hayallermiz yarım kaldı .rabbim yeniden anne baba olmayı nasip etsin inşallah.

Allah sabırlar versin. bende oğlumu kaybedeli 33 gün oldu.yasasaydı 1 ayı gecmiş olacaktı.yazdıklarınızı okadar derinden hissettim ki birtek bu acıyı ben yasıyorum sandım .3 gün yasadı bebeğim öpemedim koklayamadım. gözleri ne renk bilmiyorum bile .bakmaya fırsatım bile olmadı doğumdan cıktım odaya geldim yavrum yağun bakıma gitti 3 gün sonunda ölüsünü kucağıma aldım.dayanılmaz bi acıydı tarifsiz hersey kaldı sakladılar benden zaten görmeyede gücüm yok . hiç böyle olacağını düşünmedim kendi öleceğim geldi aklıma da oğlumun 3 gün yasayıp öleceği aklımın ucundan gecmedi.hep sağlıklı dedi doktorlar bu doktorlarada mı güvenmiycez artık kalbe giden damarların yönleri tersmis hiçmi anlamadılar.özel hastanelere gittim hep kızıyorum sağlıklı beklerken bunları duyunca yıkıldık yavrum o küçücük bedenile iki kez anjiyo oldu.kime kızayım kimi kime sikayet edeyim .hamileyken öğrenseydim de yıkılırdım tabi işte bilmiyorum .rabbim bizi bizden cok düşünüyor vardır bi bildiği diyorum.canım yanıyor cok özlüyorum. içimde hiç dinmeyecek bi acı var.rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürü yavrular nasip etsin.cennet meleklerimzinde şefaatine ermeyi nasip etsin bundan sonra diyecek bişey yok sanırım .Ağlama diyorlar o melek hisseder üzülür nasıl ağlamaz insan 9 ay ne umutlarla bekledim. bende hareketin biraz az olduğunda korktum bişey mi oldu diye .içim yanıyor kabim acıyor .bi kez canlı halini kucağıma alamadım emziremedim kokusu bile nasıl bilmiyorum.Aldığımız hersey kaldı hem alınanlar hem hayallermiz yarım kaldı .rabbim yeniden anne baba olmayı nasip etsin inşallah.

Melegim canimm Annesinin boncuk gozlusu...
Birtanemm kac gun kac saat gecti sayamiyorumm artikk yuegimm almiyor cunkuu ama sunu biliyorum kii birgunn birgun annene kavusucaksin sana kavusucamm oyle bir yuregime basacam ki seniii oo minicik ellerini doyasiya opucek annen ;((((
Anneni goruyosun biliyorumm gozumden yaslarin eksik olmadiginida goruyosun ama yapamiyorumm annemm sensizlige alisamiyorumm bugun yine disari ciktimm komsularla oturdumm parka hepsinin cocugu oynuyorduu yuregime dokundu geldimm eve agladimmm sensiz vede sessizzzzzz ;(((
sonra sonra seninle cektigimiz videolara baktimm daha cok agladimm annemm dayaniilmaz bir aci yuregimdeki dayanilmazz
Allahim yardimm etsin... Biliyomusun annen herkese mutlu gorunuyo babana bile belli etmiyorumm uzunutmuu halbukiii dolopta ki fotografini hergun opuyorumm agliyorumm belli etmiyorumm gozyaslarimi kimse bilmiyor icimdeki firnitanii ruzgariii
seninle kanusuyorumm duyuyorsun biliyorumm hissediyrumm sabahleyin o camimda guzel sesli minik kusta sensin biliyorumm hergun geliosunn birtanemm annenin yanina SENI COK SEVIYOR ANNEN COK OZLUYOR COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
SENSIZIMM ANNEMMM SENSIZZZ NASIL YAPAYIMM SEN SOYLE YAPAMIYORUMM YAPAMAYACAGIM DA ANNEMM KAC GUN KAC AYY GECTII BILMIYORUMM KIZIMM SAYAMIYORUMM SADECE SUNU YAPABILIYRUMM SENIII COKKKK AMA COKK OZLUYORUMMMMM BIRTANEMM BONCUK GOZLUMM RAHAT UYU MELEGIMMMM....

Kızım prensesim gecen sene buzamanlarda benimleydin bilemezdim 5 hafta sonra melek olacagini kuzum yasitlarin 1ay donra bir yasimda olacaklar yavrum
arada özenle hic kullanamadigin elbiselerine sarilip agliyorum
herkes unuttu toparladi kendini diyorlar
bana hala dun gibi kizimm
mezarina gidemiyorum kizim kendimi
hâlâ sucluyorum bem ne yaptim diye icimdeki vesveseyle
sonra rabbim benden çok sevdi o verdi o aldi kizimi diyorum
biri yanimda kızım dese cigerlerim yanıyor kuzum
Hergun kuslarla konusuyorum benim kizimda cennet kusu oldu diyorum
Beni hayata baglayan bir umut dogacak kardeslerinde seni sevmek
kardeslerinde gelmiyorki kizim
cok yanlizim kizim birkerecik girdin
rüyamda ne olur yavrum hep gel ruyalarima...

ya şu yazıları okumak var ya... allahım yine ağlıyorum yine ağlıyorum. özlüyorum ağlıyorum, bebek çocuk görüyorum ağlıyorum. hep ağlıyorum. allahım hepimize sabır dayana gücü versin. bişey diyemiyorum boğazım düğüm düğüm oldu.

canım yazdıklarını gözyaşıyla okudum seninle aynı acıları yaşadım benim yavrumda 31 haftalık doğdu ve 10 gün küvezde kaldı geçen kurban bayramı arifesinde ekimin 13 de melek oldu uçtu gitti bıraktı annesini yüzüstü acım dinmiyor dayanamıyorum ALLAHIM kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşayanlarada dayanma gücü versin seni öyle ii anlıyorum ki ne desem acın hafiflemiycek kendimden biliyorum ama beni sadece ahirette benim kurtarıcım olacaklar bnm üç tane meleğim ikisini 20. haftamda kaybettim ALLAHIM yardımcımız olsun kardeşimmmm

canım kardeşim ALLAHIM sabrımızı artısın senin acın ne kadar büyük ben 10 günlük yavrumu kaybettim küvezde kucağıma alamadım öpemedim koklayamadım sadece elini tutabildim gözünü açtı gözümün içine baktı o bakışını ölürüm unutmam sen nasıl unutursun sen nasıl dayanırsın ALLAHIM YAVRUNLA CENNETTE BULUŞTURSUN CANIM KARDEŞİMMM

Boncuk gozlum Melegimm Kizimmmmmmmmmm....
Birtanemmm gecen dogum gununde geldi annen yanina mezarina bu kelime oyle agir geliyor kii banaaa
Herkes bebeginin dogum gununde hediyeler alir bende sana almak istedimm ama gidip bir tas parcasina dogum gunun kutlu olsun yazdirabildim
annemm canimm simdi evimizde yavas yavas yuruyor surunuyor olucaktin heryeri karistip kiricaktin annemmm bir yasina girecekti benimm kizimm annesinin boncuk gozlusu annesi ona buyuk bi parti verecektii kocaman pasta yaptiracktii ugur bocekli tullu bir elbise aklacaktii birtanesineeeee yawrummmm ne dayanilmazz aciiii yarabbimmmmm
her kizimm boncuk gozlumm dedigimde goz yaslarima hakim olamiyorummm
Birtanemmm rahat uyu tamam arasirada da annenin ruyalarina gir melegimm seniii coooooooooooooook seviyorummm annemmmm
boncuk gozlummm melegimm herseyiùmmmm

benim güzel melek yavrum YAVUZUM annesinin kuzusuuu

bebeğim bugün benden gideli tam bir hafta oldu ne zormuş ne tarifsizmiş evladım yandi yüreklerim kabuk tutmuyoo seni hiç kucaklayamadım sesini duyamadım oğlumm canım acıyo vedalaşmaya cesaret edemedim yavrum senle küsme anneye sakın 40 ım çıkar çıkmaz gelicem kabrine sende benim rüyama gel güzel yavrum her gören nede güzelmiş dedikçe yandı içim kavruldum hastaydın bunu kabullenmiştim özafagus atrezisi ile savaşacaktın doğunca acılar çekicektik hep beraber Rabbim o acıları çekmeni istemedi bebeğimm cennet kuşu oldun melek oldun annen bu taravmayı atlatabilir mi bilmem kontrolüne geldik yavrum babanla hiç bişi yoktu canlı sandım seni bilemedim nst de kalp sesini alamadılar bebeğim yinede aklıma getirmedim ulturasonda bende gördüm o minik kalbin çarpmadını nasıl unuturum o sahneyi yıkıldığımızı sabaha kadar seni içimde tutuşumu sabah gidip sezeryanla bizi bizden kopardıklarını nasıl unuturum yavruuuuum şimdiden çok özledim bebeğim göğüslerim süt doldu acımın tarifi yok sen sabrını ver Allah ım ne olur

nasıl silerim gebelik cetvelini elim gidermi hiç gidermii ah içim sızlıyo Rabbim evladını kaybetmiş herkese sabirlar versin banada amin

canım sana özelden yazdım ama mesaj kutun dolmuş o yuzden burdan cevap veriyorum kusura bakma.

canım benim nereye götürdünüz meleğini memleket neresiydi?
aslında çok yakınında olmaması da iyi.
eşinin dediklerini yapmaya çalış canım bi tarafın toparlayıcı olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…