• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

dün 16haftalık oģlumun kalbi durdu ..... öyle bos ki icim oyle kaybettim ki hayallerimi.... Rabbim tüm cennet melegi annelere sabir versin

dün 16haftalık oģlumun kalbi durdu ..... öyle bos ki icim oyle kaybettim ki hayallerimi.... Rabbim tüm cennet melegi annelere sabir versin
Başınız sağolsun :(
Bir şeyler demek , üzülme demek öyle zor ki Rabbim yar ve yardımcın olsun
Ben de melek annesiyim 39 haftalık bebeğim karnımda öldü 4 ay bugün 6 gün oldu :(
Sebep neydi, hangi hastaneye gittin vs anlatırsan bizlere belki rahatlarsın
İçinden ne geçiyorsa hepsini yazabilirsin, şuna inan ki buradaki melek anneleri çevrendeki insanlardan seni daha iyi anlarlar , belki anlattıkça rahatlarsın :(
Rabbim sabrını artırsın, üzülme demeyeceğim içinden nasıl geliyorsa öyle davran
Ama şuna inan ki sen bir melek annesisin ve seçilmiş bir annesin, evladın cennette gülüyor Rabbimin bir vildanı artık o ,
Rabbim canını alırken de asla belli bile etmedi buna inan,
Sabır güzel ana sabır :(

Allah
Başınız sağolsun :KK43:
Ben de melek annesiyim 39 haftalık bebeğim karnımda öldü 4 ay bugün 6 gün oldu :KK43:
İçinden ne geçiyorsa hepsini yazabilirsin, şuna inan ki buradaki melek anneleri çevrendeki insanlardan seni daha iyi anlarlar , belki anlattıkça rahatlarsın :KK43:
Ama şuna inan ki sen bir melek annesisin ve seçilmiş bir annesin, evladın cennette gülüyor Rabbimin bir vildanı artık o ,
Sabır güzel ana sabır :KK43:[/QUOTE
Allahimmmm benim bile sabrimdan sana versin ya ne diyeyim yuregim yaniyor ama hepimize yaniyor bi yandan.hep korkmustum sebebi arastirilacak bakalim cikarsa paylasirim . senin neden oldu cok buyukmus ya :(

bo

boyle ellerini kapatmis ayaklarina sarilmis :KK43: yuzu gulumsuyor.kucucuk bir insan :KK43:
Başınız sağolsun :KK43:
Ben de melek annesiyim 39 haftalık bebeğim karnımda öldü 4 ay bugün 6 gün oldu :KK43:
İçinden ne geçiyorsa hepsini yazabilirsin, şuna inan ki buradaki melek anneleri çevrendeki insanlardan seni daha iyi anlarlar , belki anlattıkça rahatlarsın :KK43:
Sabır güzel ana sabır :KK43:
hem korkuyorum hem deeee ne zmana hamile kalirim diyorum :( agustosu falan zor bekliyordum naparim ne ederim besigi kiyafetleri :( hayallerimmmm...yasiyorken hatekrtleri buyumesi normalken 2 gunde durmus kalbiiiii

hem korkuyorum hem deeee ne zmana hamile kalirim diyorum :KK43: agustosu falan zor bekliyordum naparim ne ederim besigi kiyafetleri :KK43: hayallerimmmm...yasiyorken hatekrtleri buyumesi normalken 2 gunde durmus kalbiiiii
Sizi çok iyi anlıyorum , daha fazlasını yaşadım inanın doğuma 1 haftası vardı kaybettim :(
Şu an herş eyi hazır bir tek evladım yok , beşiği, mamaları, elbiseleri, battaniyesi en ufak kremine dek hazır onu bekliyor ama yavrum yok :(
Sizin yavrunuz da cennet meleği idi elbette güzel olacak, nadide olacak , Cennet için seçilmişti tıpkı bizim yavrularımız gibi
Benim yaşım 43 ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok, benim diğer evliliğimden bir evladım var
Bende eşimde bu bebeği öyle isteyip öyle beklemiştik ki tam 5-6 sene sonra kendiliğinden gelmişti
Hayatta tek isteğim eşime bir evlat verebilmekti, verdim de :(
43 yaşındayım içimde hala umut, biliyorum umut olmazsa yaşanmaz :(
Yaşınız gençse acele etmeyin yeni bir bebek için, bu arada testlerinizi yaptırın nedenini araştırın
Kalbi durmuş dediniz ama mutlaka bir vesile var, onu araştırıp bulun isterseniz
Acınız çok yeni , taze , doya doya yaşayın acınızı hiç bir şey için acele etmeyin
Evladınızdan , kaybınızdan başka bir şey düşünmeyin, ben kendimi çok eksik görmüştüm benim yüzümden iyi bakamadığım için öldü diye, zaman zaman da suçluyorum kendimi ama takdir-i ilahi öyle emretti öyle oldu...
Diyeceğim o ki kendi derdinizi dert sanmayın, ne dertler var bizimkilerin yanında
Rabbim sabrınızı artırsın inşallah.

yazdim ama gozukmuyor senin neden olduuu offf off Allahim benim sabrimi degil tek hepimize versin
Benimki tamamen nutkumuz tutldu Rabbim hiç bir şeyi bilmemizi istemedi, dr hatası diyoruz vesile olarak
Bebeğimi kaybettikten sonra kan pıhtılaşma sorunum çıktı, o acının içinde bir de bu testlerle uğraştım
Bebeğime otopsi istemedik , yavrum 39 haftaya dek dayanmış bir şekilde, beslenip hava alamamış :(
Okumak isterseniz yavrum için bir sayfa açtım , link aşağıda
Belki içiniz rahatlar , acınız geçer
Unutmayın yalnız değilsiniz burada bizim gibi neler var Rabbim hepimize sabır eylesin.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/olu-dogum-hikayem.999355/

Benimki tamamen nutkumuz tutldu Rabbim hiç bir şeyi bilmemizi istemedi, dr hatası diyoruz vesile olarak
Bebeğimi kaybettikten sonra kan pıhtılaşma sorunum çıktı, o acının içinde bir de bu testlerle uğraştım
Bebeğime otopsi istemedik , yavrum 39 haftaya dek dayanmış bir şekilde, beslenip hava alamamış :KK43:
Okumak isterseniz yavrum için bir sayfa açtım , link aşağıda
Belki içiniz rahatlar , acınız geçer
Unutmayın yalnız değilsiniz burada bizim gibi neler var Rabbim hepimize sabır eylesin.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/olu-dogum-hikayem.999355/
seni anlamam miiii o kadar dayanmis oyyyyy melekkk annelerine sabir versin Allahimmmm....dusunemiyorum ben bu kadarken alismissammmmm icimin acisi dinmiyoooo.

Aynen öyle güzel kardeşim
Bu konuyla ilgili Said Nursi efendinin bebek taziyenamesini okuyabilirsin
Çok güzel internette de var hatta youtube'de Uğur Akkafa diye bir adam anlatıyor ben ilk bebeğimi kaybettiğimde günlerce defalarca izledim, her izlediğimde evladıma bırak üzülmeyi imrendim
Şimdi sen de böyle anlatınca aynı duyguları yaşadım imrendim , o adamın çok güzel bir sözü vardı hiç aklımdan gitmez
Ey anne diyor, Rabbim karnında bir keseciğin içinde karanlık su dolu bir yerde evladına korku, ızdırap, açlık , susuzluk vermiyor da canını alırken mi elem acı verecek, onun rahmetinin yanında senin rahmetin ne olur ki diyordu
bunları duyunca öyle rahatlıyorum ki, evladıma üzüntümü unutuyorum , hangi psikolog bunu bu kadar iyi anlatabilir ki
Beden bir elbise , bebekler için de onlar temiz, bembeyazlar ruhları da temiz acı yok dert yok hiç bir şey yok ne güzel biz burda onların özlemlerini çekiyoruz ama onlar o berzahta öyle güzel ve sevimliler ki herkes onlara imreniyor onlar bizi bekliyor . Sadece burası zor, onlardan ayrı olmak zor .
Canm diyorum ya bizi ayakta tutan iman.beden elbise gibidir.düşün çıkardığın bi elbiseyi götür suya at bogulsun götür toprağa koy orda kalsn.bu deni hic etkilemez ki.bebeklerimiz de öyle onun bedeni toprak altnda giydiği bi zıbın ordaymis gibi düşün.kendisi cennet bahcesinde.hem bi bebeğin kalbi atmaya başladığı anda onun bir ruhu oluyo.ve sen o canı karnnda taşıdığın her nefes icin Rabbim bize sevap yazıyo.bi sahabe sırtında annesini taşıyıp kabeyi tavaf ettirmiş.sonra gelip Peygamber efendmze bunu anlatp annemin hakkını ödeyebilmis miyimdir diye sormuş.Peygamberimiz sen bunu yaparak annenin seni karnnda taşırken aldığı bi nefesin bile hakkını ödeyemedin demis.biz de 9 ay taşıdık bebeklerimizi herseyine sabredip güzel hayallerle bekledik.nasip olmadı ama bize o 9 ayn da sevabı vardr muhakkak.bir de internete okumustm ne kadar dogru bilmiyorum.bi bebek ruhunu teslim edecegi zaman 2 melek annesi ve babası kılıginda yanına gelirmis.diger ruhunu alan melek de eline bi meyve verirmis.bebek o meyveyi terken ruhunu teslim ediyormuş.bunu okuyunca gelen melegin benim kılıgmda bile gelmesi cok hosuma gitti.ben biliyorum bebegim beni ve babasını tanyrdu.esim onunla konusunca nasıl tepki veriyordu karnmda.cok hareketli kıpır kıpır oluyordu babası sevince.biz cok sevdik bebegimizi cok.o doğmadan kızm gelmeden bile ben seni özlüyorum derdim.simdi ise o kadar cok özlüyorum ki.ins diger tarafta hasretimi gidermeyi nasip eder mevlam.kadere rıza göstermek bazen zor ama razı olmalıyz.Rabbim beterinden korusun bizleri.hepimize Allah sabır ve dayanma gücü versin.gönlümüze ferahlk versin.v
Ve bizi seytann vesveselerinden korusun.bu tarafta da tesellisi olacak kardeslerini nasip eylesin.

Canım oğlum..

Seni o kadar özledim ki, seninle yaşayacaklarımız mahşere kaldı can yaram.
Seni beklemek sonsuzlukta ama her an benimle olan bir yara gibi,
o yüzden sana can yaram diyorum oğlum, hem canımsın,
hem de canımda yarasın.. Nasıl açıklanır ki senin ölümün..
Bu hayatı tanımadan, babana bir kere sarılamadan,
beni bir kere koklayamadan göçtün gittin..
Ne hayallerim vardı İbrahimim... Ne hayallerim...
Seni kucağımda evimize getirecektim..
YILLARDIR evimizin sessizliği bozulmadı oğlum,
senin sesin yankılanacaktı evimizde...
Olmadı nasip olmadı yavrum..
Sana kavuşamadan kaybettim...
Bir buçuk sene oldu seni kaybedeli, ama sanki daha dün gibi..
Acın içimde acın benimle... Her daim..
Doğumda bebeğini kaybeden bir anne nasıl olur ki..
Yarım bir insan oldum senden sonra.. Meğer ne zormuş anne olmak!!
Seni kaybettikten sonra anladım.. Babanın yanında ağlamıyorum, "üzülmesin" diye..
Şimdi gözyaşlarımı tutamıyorum.. Seni hiçbir zaman unutmadım.. Can yaram..
Sen hep içimdesin! Hep benimlesin..
Bir gün Rabbim'in huzurunda kavuşacağız, o güne kadar bekleyeceğim.
Acınla yaşayacağım melek oğlum...

Canım oğlum..

Seni kaybettikten sonra anladım.. Babanın yanında ağlamıyorum, "üzülmesin" diye..

Allahımmm bu acınin sabrini versin hepimizeeee oyle zor kiiiiiii....ne guzel anlatmissin :( aklimdan cikmiyor benim de oglum...

Canım oğlum..

Allahımmm bu acınin sabrini versin hepimizeeee oyle zor kiiiiiii....ne guzel anlatmissin :( aklimdan cikmiyor benim de oglum...

Canım oğlum..

Basiniz sagolsun sizinde o kadar iyi anliyorumki yasasaydi 15 aylik olacakti yavrum onun yasindaki cocuklara bakamiyorum burnumun diregi sizlamak ne demekmis yasiyorum cokkk ozluyorum Rabbim sabrimizi artrsin InsaAllah guzel gunler gostersin kucagimizi bos biraknasin saglikli uzun omurlu evlatlarimiz olurr InsaAllah

Bugün mezarına geldim güzel oğlum. .
Bugün topraktan aldım kokunu..
Nasıl bir yara var içimde iyileşmiyor...
Hiçbir tabib şu yarama merhem olmuyor...
Gönlüm hep seni arıyor. . Neredesin sen..
Diyor ya türküde..
Aynen öyle zamansız bir yağmur yağması
Gibi.. Ağaçların kuruyan dalları gibi. ..
Kaldım senin ardinda ..
Beşik gibi mezar yapmışlar arkadaşlarına.
Gördüm. . Arkadaslarin çoğalmış. .
Cennet uykularında hep beni gör oğlum. .
Seni kucaklayamadim ama kalbimin yarısını seninle kaybettim...

Nasıl olduysa oldu
Doğum günün ile ölüm günün aynı ayda..

Mezarlıktan dönerken....

Sadece şu cümle vardı aklımda. .
"Allah'ım bana bu acıyı birdaha yaşatma " .....

Son düzenleme:
Canım oğlum..

Gözyaşlarım sel oldu Zeynepcim..Rabbim sabır versin çok zor gerçekten.. Meleklerimiz şefaatçimiz olacak inşallah gülüm.. Anlatılamaz yaşanır. Bu acıyı ancak yaşayan bilir. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Gözyaşlarım sel oldu Zeynepcim..Rabbim sabır versin çok zor gerçekten.. Meleklerimiz şefaatçimiz olacak inşallah gülüm.. Anlatılamaz yaşanır. Bu acıyı ancak yaşayan bilir. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Ah ablacım ah ben de ağlaya ağlaya yazdım..
Bu mektupları yazmaktan vazgeçmeyeceğim.
Sanki oğlumla konuşuyormuş gibi oluyor, inan terapi gibi geliyor.
Rabbim kimseye yaşatmasın "evlat acısını..."

Back
X