Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Benim güzel bebeğim , benim canım bebeğim...Çok özledim seni...Sana gelemiyorum annecim , ziyaret edemiyorum seni , ama bilki hep aklımdasın ve hiç bir zaman çıkmıyorsun...Annecim kardeşin karnımda şimdi , inşallah problem yaşamadan kardeşini kucağına alırım güzel bebeğim...Senide kucağıma alabilmek , öpebilmek , koklayabilmek için neler vermezdim annecim...Keşke sende şimdi yanımda olsaydın , kardeşini birlikte karşılardık , onunla oyunlar oynardın , hep birlikte çok ama çok mutlu olurduk...Ahh güzel bebeğimmmm , ahh güzel yavrumm...Koklayamadığım bebeğimm...Annen seni çok seviyor...Annecim seni göremesemde hep benim yanımda ol bebeğim , seni hep yanımda hissetmek istiyorum , rüyalarıma gir bebeğim...Annecim inşallah cennette birlikte oluruz , inşallah bu mutluluğu yaşarız benim güzel bebeğimm...

mafoldumbencanım oğlum serdoşum seni çok özledim kokunu bile duyamadan verdim seni toprağa 3 ay 10 gün oldu seni kaybedeli cennet kokulum melek oğlum senağlamaseni zor bulduk çabuk kaybettik babanla bizi cennette bekliyorsun şimdi buna eminim ordan bize el sallıyon hergün annecim babacım ben iyiyim sizi seviyorum ve bekliyorum diyorsun bizde seni çok seviyor ve sana kavuşacamız günü bekliyoz canım oğlummafoldumben

selam..bende yazılarınızı okuyunca hemen üye olyım dedim..paylaşmak istedim..10 aralıkta 40+3 günlük gebeyken suyum bitti diye sezeryanla doğum yaptım..o ana kadar hiç bir sorun olmadı..mide bulantısı bile..uykusuzlık bile..doğumdan sonra oğlumu kucağıma alıp emzirdim..sabaha kadar kah öyle kah böyle kucağımdaydı yavrum..görseniz 3900 kilo tosun gibi..ama tırnaklarında morluk vardı..geç doğduğundan falan olmalı diyorduk..sabah çocuk doktoru kontrol ederken söyledim..bi bakalım dedi alıp götürdüler oğlumu..sonra araştırmaya..meğer ağır kalp hastasıymış..kalp kapakçığı az gelişmiş,kalbindede delik varmış..anne karnı yoğun bakım ünitesi gibiymiş..o halde büyümüş karnımda..ama doğunca..gitgide ağırlaşıyormuş durumu..yapacak hiçbirşeyim yoktu..öyle bekliyorduk..şok oldum..sanki dünya başıma yıkıldı..kelime varmı duygularımı anlatmaya..belki ameliyatla kurtulur dediler..ptesi başkent hastanesi..ama o ana kadar bir ilaç lazımmış..o ilaç da türkiyede yokmuş..yurt dışından kuryeyle geliyomuş..neyse bi yakınımızın arkadaşının kendi elinde hastası için tuttuğunu öğrendik..gönderdiler..ilaçda verildi canıma..ama 3-4 saat sonra 12 aralıkta giiti yavrum..10 aralıkta doğdu..11 aralıkta hasta olduğunu öğrendik..12 aralıkta dilim varmıyor..yavrum yaşasaymış da yarım bir hayatı ve kısa bir ömrü olurmuş..öyle ise böyle olması çok şükür..tek tesellim bu...ölüm çok garip bir öğretmen..bana sevdiklerimin ve haytın değerini geçici olduğunu öğretti..daha beteride olabilirdi...hep böyle düşünmeye çalışıyorum eşimin sayesinde...onu çok özleyeceğim ve bu dünyada onu birdaha göremeyeceğim..ama biz bu dünyada kalıcı mıyız?inşallah RABBİM sabrımızın bu dünyadaki mükafatı olarak bizlere hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip eder..bu sefer o bizden sonra bizim için dua etsin..yani bu dünyadayken öbür dünyada,öbür dünyaya giderkende bu dünyada yavrularımız olsun..dua edelim arkadaşlar..dualar çok önemli....ama hayırlısı diyelim ne olursa olsun..çünkü neyin bizim için hayırlı olduğunu iyi olduğunu biz bilemiyoruz..benim ablamın 2 oğlu var sağlıklı..ama ilk oğlu hiperaktivite nedeniyle hastanede yattı...perperişan etti..öyle şeyler olabiliyoki hayyattta keşke doğurmasaydım diyebiliyo insan..
işte böyle..tabi çook detay var..ilk zamanlar çok kızıyodum ama şimdi tekrar anne olmanın hayallerini kuruyorum..Rabbim nasip ederse..onu önce karnımda sonra yuvamızda büyütmek beslemek..yetiştirmek..inşallah hayırlısıyla..bakalım ne zaman kısmet..ama sağlığımız huzurumuz herşeyden kıymetli..herkesin sınavı başka..Allah sabır versin bana bize hepimize..

Allah yardımcım olsunn canım çok üzüldümm... ben artık ne yazacağımıı kimlee paylaşacağımıı bilmiyorum bu acıyı dediğin gibi sabır sadecee... yeniden doktorumun hamilesin diyeceği o günü birde meleğime kavuşacağım o günüü bekliyorum sabırsızlıkla:(

Benim güzel bebeğim , benim canım bebeğim...Çok özledim seni...Sana gelemiyorum annecim , ziyaret edemiyorum seni , ama bilki hep aklımdasın ve hiç bir zaman çıkmıyorsun...Annecim kardeşin karnımda şimdi , inşallah problem yaşamadan kardeşini kucağına alırım güzel bebeğim...Senide kucağıma alabilmek , öpebilmek , koklayabilmek için neler vermezdim annecim...Keşke sende şimdi yanımda olsaydın , kardeşini birlikte karşılardık , onunla oyunlar oynardın , hep birlikte çok ama çok mutlu olurduk...Ahh güzel bebeğimmmm , ahh güzel yavrumm...Koklayamadığım bebeğimm...Annen seni çok seviyor...Annecim seni göremesemde hep benim yanımda ol bebeğim , seni hep yanımda hissetmek istiyorum , rüyalarıma gir bebeğim...Annecim inşallah cennette birlikte oluruz , inşallah bu mutluluğu yaşarız benim güzel bebeğimm...

sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?? ama belliki acın hafiflememiş bende bekliyorum ikinciyi inşallahh bir an önce kalırım:( ama meleğimiii aslaa unutmam unutamammm

allah sabır versin okadar zorkı ınsanın agzı bıle acılmıyor dılı varmıyor basın sagolsun demeye ben okdar cok duydumkı bu kelımeyı suan bıle yazarken gozlerımden yaslar suzuluyor rabbım tez zamanda tekrar melegını saglıklı sıhhatlı bı sekılde sana yollar

dr. korunmayın dedi diee korunmuyoruzz ama paranoyakk oldum iyicee 3. ayım yine regl oldum dün işede gidemedimm sancıdan metapolizmam bozuldu resmen:(:( günüm geçince harekett edemiyorum adetaa belki hamileyimdir diee allahım lütfen gönder meleğimii banaa gerii çokk bekletmee bu acıyıı yaşayann bilir ancak duaa edinn rabbimin hikmetii çok büyükk

Başınız sağolsun arkadaşlar ben yeni katıldım ve bebeğimi Haktanımı kaybedeli 17 gün oldu ne diyeceğimi bilemiyorum nasıl geçecek hala tekmelerini hıçkırığını duyuyorum uykularımdan uyanıyorum artık çok ama çok özlem var hiç birşeyi böyle özlememiştim bu çok farklıymış arkadaşlar.Şarkıların hayatın anlamı deişti dışardaki hayat bana ait deil gibi.Toparlanmak çok zor olacak.Rüyamda duyduğum kokusu var bana hatıra birde hiç giyemediği kullanamadığı eşyaları kendime gelince yavrmun evini ziyarete gitcem.Ahirette şefaatçi olacak yavrularımız onlar sayesinde cennette olucaz belkide.Annem babam olmadan cennete girmem diyecek.AHıRETTE KAVUŞMAK ÜMıDıYLE HAKTANIM

sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?? ama belliki acın hafiflememiş bende bekliyorum ikinciyi inşallahh bir an önce kalırım:( ama meleğimiii aslaa unutmam unutamammm
Canım sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım ben...İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım.Ama dediğin doğru , hamile kalınca giden bebeklerin acıcı hafiflemiyor :(

Başınız sağolsun arkadaşlar ben yeni katıldım ve bebeğimi Haktanımı kaybedeli 17 gün oldu ne diyeceğimi bilemiyorum nasıl geçecek hala tekmelerini hıçkırığını duyuyorum uykularımdan uyanıyorum artık çok ama çok özlem var hiç birşeyi böyle özlememiştim bu çok farklıymış arkadaşlar.Şarkıların hayatın anlamı deişti dışardaki hayat bana ait deil gibi.Toparlanmak çok zor olacak.Rüyamda duyduğum kokusu var bana hatıra birde hiç giyemediği kullanamadığı eşyaları kendime gelince yavrmun evini ziyarete gitcem.Ahirette şefaatçi olacak yavrularımız onlar sayesinde cennette olucaz belkide.Annem babam olmadan cennete girmem diyecek.AHİRETTE KAVUŞMAK ÜMİDİYLE HAKTANIM

allah sabır versın o gıysılerını en kısa zamanda ınsallah haktanın kardesıne gıydırmeyı nasıp etsın

UNUTMAK KELİMESİNİ ZORDA OLSA KALBİNE KAZIMAK DAHADA ZORDUR DERTLERİMLE BOĞULARAK YAŞAMAK UNUTAMAM BELKİ SENİ VE SENDEN GERİDE KALANIMI AMA SEVİN ARTIK İÇİMDE YAŞATACAĞIM BÜTÜN ACILARIMI BİR DERS ALDIM BU HASRETTEN
MELEGIM COK OZLUYORUM SENI RABBIM TEZ ZAMANDA ACILARIMI DINDIRIR INSALLAH mafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar yazılarınızın birkaçını okudum bende bebeğimi geçtiğimiz ylül ayında kaybettim sizi çok çok iyi anlıyorum sanki ben artık eski ben değilmişim gibi başka şeylerle avunmaya çalışıyorum psikolojim çok bozuldu eşimle bile çok sık tartışıyoruz artık 2 buçuk yıllık evliyiz ilk sene kendimiz istemedik ikince sene artık bebeğimiz olsun istedik Allah verdi hiçbi problemi yoktu antepdeydik ben 8 aylık hamileyken eşimin tayini balıkesire çıktı mecbur bende geldim 12 saatten fazla yol çektim sonra gel kavınvalidemle evi yerleştircem diye uğraş fazla bişey yapmadım ama hiçde durmadım evi yerleştirelim diye neyse antepde doktorlarım çok iyiyidi ama durduğumuz ilçedeki doktor pek ilgilenmedi acil bi durum olursa ben balıkesirde oturuyorum ddi bizde balıkesir de bi hastaneye gitmeye başladık en az hafdada gidiyoduk minibüsle son haftalar karnımın sol üst tarafına doğru ağrım oluyodu doktor normal diyodu hep nst dede normal çıkıyodu ultrasondada neyse antepdedki doktorum eylül 10 gibi tahmin etmişti o gün gece sancım tuttu balıkesire gittik ebeler baktı kalp sesini duyamadı heralde duyamamışlardır diyodum kende kendime aklımın ucundan bile geçmedi böyle bişey olacağı nöb doktoru çağırdilar oda baktı bebek lmüş dedi dünya başıma yıkıldı ya anlatamam size çok kötü oldum resmen şok oldum ne ağlayabildim ne bişey yapabildim dondum kaldım sanki kabustu ve uyancakmışım gibi sanki canlı doğacakmış gibi geldi doğum da normal oldu çok kötü oldum şu an yazarken bile çok kötü oluyorum Allah kimsenin başına vermesin hiç bir sebebde bulamadılar ne bi kordon lolanması dedi ne havasız kalmış dedi doğru dürüst bi cvb veremediler 8 saat olmuş ölel dediler ben bazen kendimde buluyorum kabahatı keşke diyorum yerimden kalkmasaydım dünya işiyle uğraşcam diye fazla konuşmakda istemiyorum Allah a isyan gibi oluyo Alllah ımın bir bilidiği kesinlikle bişey vardır bundan hiç şüphem en azından bebeğim günahsız gitti bizi bekliyo görüyo mezarlıkta çok yakın bize gidiyorum ahmet imin ziyaretine onu çok seviyorum çok güzel bi bebekti tekrar bebebğim olsun istiyorum ama doktor erken daha diyo vücudun kendini toplasın diyo böyle olup hemen hamile kalan varmı acaba

Bu nasil bir duygudurki (ANNELIK) insani böylesine duygusal, yapabiliyo,su okuduklarimi bir erkek okusaydi eminim uzulurdu ama gecenin 3unde gözleri balon oluncaya kadar ziril ziril aglayarak 50-60sayfa bu tur yazilari okumazdi,sabah ta esini ise yollarken balon gözlerine ne bahane bulsam diye de dusunmezdi(uyanabilirse tabii).Arkadaslar inaninki gözlerim aciyo okuyamiyom artik saat 12 den beri burdayim,anlattiklariniz öyle derinden sarstiki beni cumle kuramiyorum.Sizlerin acisini birebir yasamis 2tane arkadasim var,tup bebekle hamile kalmislardi,ikiside 6nci ayinda dusuk yaptilar,yanlarinda degildim ama daha sonra yasadiklarini acilarini anlattiklarinda tipki su anki gibi olmustum.Allah sabirlar versin hepinize,kaybettiginiz yavru meleklerinizin yerine yenisini göndersin yuce allahim tez zamanda.Hepinizin acisi cok buyuk ve ayni aci ama melegim ve askim diye bir arkadas var ya,onun yazdiklari cok derinden acitti icimi,arkadasim seninde basin sagolsun.Ben henuz bir anne degilim korkarim olamiycamda(bir takim saglik problemleri yuzunden)ama imkansiz degilmis,su an hamile olma ihtimalimde var,gerci adetime daha 1 hafta var ama olabilir gibi.isin kötu tarafi ne arkadaslar biliyomusunuz,gecenlerde bi ruya gördum,netten tabirine baktim,ruya gören gebeyse bebegini kaybedecegine delalettir....diye bir tabir okudum ve bugecede sizin yazdiklariniz dagitti beni......neyse sizin aciniz size yeter ama meleklerinize dua ederken tum gelecek ve göcmus olan melekler icin edin noooluuur,ben edecem her gece......

Bu nasil bir duygudurki (ANNELIK) insani böylesine duygusal, yapabiliyo,su okuduklarimi bir erkek okusaydi eminim uzulurdu ama gecenin 3unde gözleri balon oluncaya kadar ziril ziril aglayarak 50-60sayfa bu tur yazilari okumazdi,sabah ta esini ise yollarken balon gözlerine ne bahane bulsam diye de dusunmezdi(uyanabilirse tabii).Arkadaslar inaninki gözlerim aciyo okuyamiyom artik saat 12 den beri burdayim,anlattiklariniz öyle derinden sarstiki beni cumle kuramiyorum.Sizlerin acisini birebir yasamis 2tane arkadasim var,tup bebekle hamile kalmislardi,ikiside 6nci ayinda dusuk yaptilar,yanlarinda degildim ama daha sonra yasadiklarini acilarini anlattiklarinda tipki su anki gibi olmustum.Allah sabirlar versin hepinize,kaybettiginiz yavru meleklerinizin yerine yenisini göndersin yuce allahim tez zamanda.Hepinizin acisi cok buyuk ve ayni aci ama melegim ve askim diye bir arkadas var ya,onun yazdiklari cok derinden acitti icimi,arkadasim seninde basin sagolsun.Ben henuz bir anne degilim korkarim olamiycamda(bir takim saglik problemleri yuzunden)ama imkansiz degilmis,su an hamile olma ihtimalimde var,gerci adetime daha 1 hafta var ama olabilir gibi.isin kötu tarafi ne arkadaslar biliyomusunuz,gecenlerde bi ruya gördum,netten tabirine baktim,ruya gören gebeyse bebegini kaybedecegine delalettir....diye bir tabir okudum ve bugecede sizin yazdiklariniz dagitti beni......neyse sizin aciniz size yeter ama meleklerinize dua ederken tum gelecek ve göcmus olan melekler icin edin noooluuur,ben edecem her gece......

ALLAH razı olsun cok sevınıyorum sorunlarımız farklı olupta kalplerımızın bır olup ıcten dua eden arkadaslar olunca elden bısey gelmıyor hıcbırımız ıstemezdık yavrularımızı kaybedelım ama nasıp oteye gıdılmıyor.....Rabbım enkısa zamanda sana dunyalar guzelı bır evlat nasıp eyler ınsallah hersey gonlunce olur canım.....a.s.

Rabbim en kısa zamanda güzel haberler nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin herkese

arkadaşlar yazılarınızın birkaçını okudum bende bebeğimi geçtiğimiz ylül ayında kaybettim sizi çok çok iyi anlıyorum sanki ben artık eski ben değilmişim gibi başka şeylerle avunmaya çalışıyorum psikolojim çok bozuldu eşimle bile çok sık tartışıyoruz artık 2 buçuk yıllık evliyiz ilk sene kendimiz istemedik ikince sene artık bebeğimiz olsun istedik Allah verdi hiçbi problemi yoktu antepdeydik ben 8 aylık hamileyken eşimin tayini balıkesire çıktı mecbur bende geldim 12 saatten fazla yol çektim sonra gel kavınvalidemle evi yerleştircem diye uğraş fazla bişey yapmadım ama hiçde durmadım evi yerleştirelim diye neyse antepde doktorlarım çok iyiyidi ama durduğumuz ilçedeki doktor pek ilgilenmedi acil bi durum olursa ben balıkesirde oturuyorum ddi bizde balıkesir de bi hastaneye gitmeye başladık en az hafdada gidiyoduk minibüsle son haftalar karnımın sol üst tarafına doğru ağrım oluyodu doktor normal diyodu hep nst dede normal çıkıyodu ultrasondada neyse antepdedki doktorum eylül 10 gibi tahmin etmişti o gün gece sancım tuttu balıkesire gittik ebeler baktı kalp sesini duyamadı heralde duyamamışlardır diyodum kende kendime aklımın ucundan bile geçmedi böyle bişey olacağı nöb doktoru çağırdilar oda baktı bebek lmüş dedi dünya başıma yıkıldı ya anlatamam size çok kötü oldum resmen şok oldum ne ağlayabildim ne bişey yapabildim dondum kaldım sanki kabustu ve uyancakmışım gibi sanki canlı doğacakmış gibi geldi doğum da normal oldu çok kötü oldum şu an yazarken bile çok kötü oluyorum Allah kimsenin başına vermesin hiç bir sebebde bulamadılar ne bi kordon lolanması dedi ne havasız kalmış dedi doğru dürüst bi cvb veremediler 8 saat olmuş ölel dediler ben bazen kendimde buluyorum kabahatı keşke diyorum yerimden kalkmasaydım dünya işiyle uğraşcam diye fazla konuşmakda istemiyorum Allah a isyan gibi oluyo Alllah ımın bir bilidiği kesinlikle bişey vardır bundan hiç şüphem en azından bebeğim günahsız gitti bizi bekliyo görüyo mezarlıkta çok yakın bize gidiyorum ahmet imin ziyaretine onu çok seviyorum çok güzel bi bebekti tekrar bebebğim olsun istiyorum ama doktor erken daha diyo vücudun kendini toplasın diyo böyle olup hemen hamile kalan varmı acaba

Arkadaşım başın sağolsun.Rabbim sabır versin.İnşallah yeni yavrunun haberiyle bu acın hafifler.Geçmesi malesef imkansız sakın kendini suçlama Rabbim cennetine layık gördü yavrularımızı.Bende 8 aylıkken ev taşıdım sanki benim anlattın canım.Ama rabbim tekrar kucağımıza nasip eder inşallah.

ALLAH razı olsun cok sevınıyorum sorunlarımız farklı olupta kalplerımızın bır olup ıcten dua eden arkadaslar olunca elden bısey gelmıyor hıcbırımız ıstemezdık yavrularımızı kaybedelım ama nasıp oteye gıdılmıyor.....Rabbım enkısa zamanda sana dunyalar guzelı bır evlat nasıp eyler ınsallah hersey gonlunce olur canım.....a.s.

arkadasim cok sagol dualarin icin,buraya uye olduktan sonra,burda arkadaslarimizin anlattigi paylastigi hersey (olumlu olumsuz)hayata bakis acimi degistirdi,sevincler paylastikca artar,dertler paylastikca azalir lafini burda gercekten yasiyorum,butun herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum,sanadaaaa:1hug:

arkadasim cok sagol dualarin icin,buraya uye olduktan sonra,burda arkadaslarimizin anlattigi paylastigi hersey (olumlu olumsuz)hayata bakis acimi degistirdi,sevincler paylastikca artar,dertler paylastikca azalir lafini burda gercekten yasiyorum,butun herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum,sanadaaaa:1hug:

a.s.a.s.

Back
X