Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

ben bebeğimi çok özledim 12 gün koklayabildim sadece sonra toprağa verdim ben doyamadım saramadım toprak sarıyor yavrumu çok özlüyorum bebeğimi cennet kokulumu nasıl dayanılır bu acıya nasıl yaşarım 15 gün oldu ama ben 15 gündür yaşamıyorum sanki hep onu arıyorum kokusu burnumdan gitmiyor dayanamıyorum çok zor çooook sanki nefesim kesiliyor içim yanıyor.anasının kuzusuydu yavrum benim mis kokulum annen seni çok amaçok özledi benide al yanına cennet kokulum benimm...

EMEĞİM bugün sensiz 10. günüm senin karnımda öldüğünü 18 martta öğrendik dünyam karardı 20martta seni ölüme doğurdum simsiyah saçların küçücük bedenin gözümün önünden gitmiyor en baştan beri risk vardı 15 günde bir doktora gittik ama hiç bir işe yaramadı seni yaşatamadım böbreklerin çalışmıyormuş anneciğim doktorlar öyle söyledi doğsan da fazla yaşamazmışsın Allah çektirmedi diyorlar doğarken bile anneni hiç üzmedin çok kolay bir doğum oldu göğüslerim süt doldu ama seni emziremedim seni kucağıma alıp öpüp koklayamadım hep aklımdasın canım herkes Allahtan diyor ağlama artık diyor gözyaşlarımı içime akıtıyorum seni her şeyden çok seviyorum Allah seni bizden daha çok seviyormuş ki yanına aldı artık cennettesin beni affet anneciğim hareketlerini farkedemedim suyunun bittiğini anlayamadım rüyalarımda seninleyim sen hep içimde olacaksın
ALLAHIM SABRIMIZI VERSIN YA CANIM EN KISA ZAMANDA MELEKLERIMIZIN KARDESLERINI GONDERSIN MEVLAM HIC KIMSENIN KUCAGINI BOS KOYMASIN DAYANMAK COK ACI AMA BASKA CAREMIZ YOK

ben bebeğimi çok özledim 12 gün koklayabildim sadece sonra toprağa verdim ben doyamadım saramadım toprak sarıyor yavrumu çok özlüyorum bebeğimi cennet kokulumu nasıl dayanılır bu acıya nasıl yaşarım 15 gün oldu ama ben 15 gündür yaşamıyorum sanki hep onu arıyorum kokusu burnumdan gitmiyor dayanamıyorum çok zor çooook sanki nefesim kesiliyor içim yanıyor.anasının kuzusuydu yavrum benim mis kokulum annen seni çok amaçok özledi benide al yanına cennet kokulum benimm...

ACIN COK TAZE NE SOYLESEM NE DESEM BOS TABIKI ICIMIZDEN ACISI GITMIYECEK AMA HAYAT DEVAM EDIYOR BE CANIM BOL SABIR DILIYORUM MELEKLERIMIZ CENNETTE VE HEPSI ARKADAS ORDA RABBIM TEZ ZAMANDA KUCAKLARIMIZI KARDESLERIYLE DOLDURUR INSALLAH:sinifsinif::sinifsinif:

canım kızım bu sana yazdığım ilk mektubum bugün 64.gün oldu senden ayrılalı yavrum seni öpemedim koklayamadım saramadım sana hasret kaldım 15 küvezde kalacak dediler ben nasıl onsuz durucam hergün yanımda olmasını istiyorum onu saatlerce seyretmek istiyorum dedim ama sen sadece 3 gün kaldın sonra beni bıraktın annem şimdi ben nasıl dayanayım 15 yanımda olamamana dayanamazken şimdi bi ömür yoksun canım kızım seni çok özlüyorum dayanamıyorum yokluğuna sen gideli babanıda sevmiyorum onada kızıyorum artık kendimi çok yanlız hissediyorum meleğim hiç olmazsa annenin rüyalarına gel öpeyim koklayayım canım kızım sende haklısın bende senin yanına gelmiyorum o yüzden mi gelmiyosun rüyama kızım kendimi toparlıyıp gelicem seni orada görmeye dayanamıyom annem ne olur sen gel beni bekleme anneni bekletme gül kokulum

Kuzummmm , aşkımmm , bebeğimm , meleğimmm, annesinin bitanesi , çok seviyorum seni canımmm yavrumm...
Hep aklımdasın , bir an bile çıkmadın aklımdan bebeğimm...
Kardeşin gelecek inşallah bebeğimmmm...Senin kokunu alıcamm kardeşinde...Kardeşini her öptüğümde , her sarıldığımda seni de öpüp koklamış gibi olucam canım yavrummmm...

çok özledim cennet kokulum seni nasıl dayansın bu yürek yokluğuna nasıl alışsın bebeğim annen yapayalnız çaresiz kızım ne olur benide al yanına yaşayamıyorum sensiz ateş oldum yanıyorum mis kokulu kızım..

oğluşum sensiz 12 gün oldu zaman geçiyor ben hala yaşıyorum ama sen yoksun hiçbir şey seni geri getirmeyecek yerin bomboş küçücük varlığın hayatımda o kadar büyük yer kaplıyormuş ki karnıma her dokunduğumda çok üzülüyorum kalabalık içinde yapayalnızım sensiz her şey anlamsız

canım kızım bu sana yazdığım ilk mektubum bugün 64.gün oldu senden ayrılalı yavrum seni öpemedim koklayamadım saramadım sana hasret kaldım 15 küvezde kalacak dediler ben nasıl onsuz durucam hergün yanımda olmasını istiyorum onu saatlerce seyretmek istiyorum dedim ama sen sadece 3 gün kaldın sonra beni bıraktın annem şimdi ben nasıl dayanayım 15 yanımda olamamana dayanamazken şimdi bi ömür yoksun canım kızım seni çok özlüyorum dayanamıyorum yokluğuna sen gideli babanıda sevmiyorum onada kızıyorum artık kendimi çok yanlız hissediyorum meleğim hiç olmazsa annenin rüyalarına gel öpeyim koklayayım canım kızım sende haklısın bende senin yanına gelmiyorum o yüzden mi gelmiyosun rüyama kızım kendimi toparlıyıp gelicem seni orada görmeye dayanamıyom annem ne olur sen gel beni bekleme anneni bekletme gül kokulum

canım çok üzüldüm başın sağolsun nesi vardı bebeğinin?bende 18 gün önce toprağa verdim yavrumu ve aynı şekilde babasınada kızıyorum psikolojim hiç iyi değil senin neden oldu nasıl oldu merak ettim

canım çok üzüldüm başın sağolsun nesi vardı bebeğinin?bende 18 gün önce toprağa verdim yavrumu ve aynı şekilde babasınada kızıyorum psikolojim hiç iyi değil senin neden oldu nasıl oldu merak ettim

34 haftalık doğdu bebeğim doğduğu gibi ağlamadı bebeğim cigerleri gelişmemişti 15 gün küvezde kalacakl dediler 3. günü ciğerleri kanama yapmış pramatüre bebeklerin 100 tanesinde birinde olurmuş oda bana nasip oldu kanama yapınca kurtarma şanslarıda yokmuş dayanamadı bebeğim ama hep içimden geçti söyleyemedim kimseye hissettirdi mevlam beni hazırladı o hazin sona o an sabrettim ama gün geçtükçe artıyo acım dayanılmıycak bi hal alıyo

bu arada sabaha karşı geldi meleğim hasretimi giderdim rabbim çok güzel bi duygu evet rüyada olsa çok güzeldi

başın sağolsun canım nasıl bir duygu olduğunu biliyorum kolumu bacağımı kesseler bu kadar canım acımazdı ve elimizden bişey gelmemesi dahada acı ve insanlar acını anlamdığı gibi bide tuz biber olup dahada acıtıyorlar

canım kızım,yavrum,bebeğim,meleğimmmmmmm.
annem bugün 50gün oldu ama hala alışamadım yokluğuna.az önce bebek gördüm annesinin kucağında ben seni alamadım koklayamadım hiç.çok kıskandım.yavrum bundan sonra ben sürekli her fırsat bulduğumda gelicem yanına ama sen de gel bebeğim çoook özledim ben seni dayanamıyorum artık içim acıyo kızım.

oğluşum nasılsın anneciğim seni çok merak ediyordum acaba kime benzeyeceksin saçların ne renk olacak hep düşünüp druyordum anneni hiç rahatsız etmedin meleğim hiç midem bulanmadı galiba bebeğimin saçları olmayacak dedim simsiyahtı yavrum saçların elime siyah mürekkep dökülmüştü sende leke olacak diye aklım gidiyordu keşke siyah leke olsaymış annen çok üzgün senin neden öldüğünü doktor amcalar araştıracak ve bize söyleyecek inşallah canın acıdı yavrum seni laboratuvarlarda bıraktık anneciğim bazen pişman oluyorum ama sebebi bilmek istiyorum kusura bakma oğluşum umarım iyisindir 17 gün oldu ben nasıl yaşıyorum kendime hayret ediyorum seni kucağıma almak öpmek koklamak isterdim bu dünyada olmadı belki öbür dünyada görüşürüz beni bekle ve rüyalarda yalnız bırakma hep aklımdasın

28mavi canım başın sağolsun, ben imde kuzumu yaklasık 11 ay evvel suyum bitince aldılar böbrekleri çalışmıyordu 21 gün diyorum ama bakma sen 21 yıl gibi geldi bize,acı çekti, etimden et kopardılar. şimdi sadece sükunet içerisindeyim, daha fazla acı çekmedi diye avutuyorum kendimi.
hiç bitmezmiş gibi geliyor, herkes için dönerken dünya senin için duruyor biliyorum.ama kabullenmekten başka çare yok. acını boynunda asılı bir kolye gibi taşıyacaksın ama, biraz zaman iyi gelecek emin ol. Şimdi bolca yaşa acını okula başalyınca herşey daha kolay olur. zaman sen istemesende geçer.

nefes almanın zorlaştığı bir an yada nefes almaya bile hakkının olmadığı bir an üzerine kaç tane çocuğun olursa olsun unutamadığın yaşasaydı bu kadarlık olacaktı

nefes almanın zorlaştığı bir an yada nefes almaya bile hakkının olmadığı bir an üzerine kaç tane çocuğun olursa olsun unutamadığın yaşasaydı bu kadarlık olacaktı

çok çok çok haklısın bu kelime hiç bir zaman ağzımızdan düşmeyecekçben mesela kızımın öldüğü günü unutmak istesemde unutamam çünkü 14 şubat en acı 14şubat yani ve her defasında şimdi burda olsaydı şu kadar olcaktı böyle olcaktı mesela şimdi yaşasaydı 54 günlük olcaktı ve ben en çok hayal ettiğim 40mevlüdünü okutacaktım aldığım mevlütlük elbisesini giydircektim ama olmadıı sadece şuanda dolabında asılı duruyo yavrumun elbisesi.canım kızım seni çoooooooooook ama çoooooooooooook özledik bebeğim.

ben şimdi anneyim 14 aylık bir kızım var bütün hayallerimi ve isteklerimi onda fazlasıyla yaşamaya çalışıyorum ama kanamayla hastaneye gittiğimde doktor düşük yapıyorsun dediği anı unutamıyorum ve bütün hamileliğim boyunca beyzamı da kaybetme korkusu yaşadm nolursun bari sen beni bırakma dedim hayallerim 3. defa yıkılmasın dedim Rabbim dualarımı kabul etti hayırlısı böyleymiş hayırsız olacağına 20 yaşına kadar büyüp askere yolluyolar şehit haberi geliyor onlar bizden daha mı az anneler yada yüreği daha mı az yandı HAYIR ama GÖKTEN NE YAĞMIŞ DA YER KABUL ETMEMıŞ Allah herkese sabır versin en hayırlı zaman da en hayırlı evlatları versin

ewet ilkler asla unutulmaz ben doğuma gittim hastaneye sancıyla fakat bebğimin karnımda öldüğünü öğrendim hemde 40 haftalık kızımı o yüzden bende acısın çok fazla onun doğuma gittim gülerek ama bebeğimi kaybettim ağlayarak çıktım o hastaneden.kızımı toprağın altına verdim o melek kızımı sanki ölmemiş uyuyo gibiydi aynı.ve ellerimden kayıp gitti bomboş kaldı kucağım.

ewet ilkler asla unutulmaz ben doğuma gittim hastaneye sancıyla fakat bebğimin karnımda öldüğünü öğrendim hemde 40 haftalık kızımı o yüzden bende acısın çok fazla onun doğuma gittim gülerek ama bebeğimi kaybettim ağlayarak çıktım o hastaneden.kızımı toprağın altına verdim o melek kızımı sanki ölmemiş uyuyo gibiydi aynı.ve ellerimden kayıp gitti bomboş kaldı kucağım.

offffff cok kotu yaa ama sunu unutmayın rabbım kulunun kaldıramayacagı yuku vermezmıs ve tek benım basıma bu geldı dıye dusunmeyın okuyun ve gorunkı yalnız degılsınız benden sonra hıc yazılmasın ıstemıstım hıc bır annenın kucagı bos kalmasın ıstedım ama benım melegım ve sızın meleklerınız orada yalnız deıl bır suru arkadası var ınsallah tekrar anne olmayı nasıp eder mevlam bıze:Saruboceq::Saruboceq:

offffff cok kotu yaa ama sunu unutmayın rabbım kulunun kaldıramayacagı yuku vermezmıs ve tek benım basıma bu geldı dıye dusunmeyın okuyun ve gorunkı yalnız degılsınız benden sonra hıc yazılmasın ıstemıstım hıc bır annenın kucagı bos kalmasın ıstedım ama benım melegım ve sızın meleklerınız orada yalnız deıl bır suru arkadası var ınsallah tekrar anne olmayı nasıp eder mevlam bıze:Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah Rabbim hepimize tekrar anne baba olmayı nasip eder ve birdaha evlat acısı göstermez.seninde başın sağolsun canım biliyotum onlar orda yalnız değil ve eminim burda olcaklar mutluluktan kat kat daha mutlular Rabbimin yanında.biz ilk değiliz ve sonda olmıcaz keske son olsa amaaaa.........kader.

20 gün oldu oğluşum annen artık iyileşmiş işe başlıyor sen olsaydın yarı kırkın çıkacaktı senin etrafında dönüp duracaktım emzirecektim gazını çıkaracaktım küçücük ellerini öpüp koklayacaktım hastanede yine seni düşündüm çok uğraştım ama kendimi tutamayıp yine ağladım sonra aklıma bugünün cuma olduğu geldi belki beni görmeye gelmişsindir ağlarken görmeni istemedim senin için mutluluk maskemi taktım sen bana bu dünyaya layık değilmişsin meleğim inşallah cennette mutlusundur ben ağlarım anneciğim sen sakın ağlama hep gül

Back
X