- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #1.621
Acimi sizle paylastim simdi mutlulugumu paylasacagim Rabbim bana Kizima kardes Mihrabima Ecrinini kardesini yolladi Hamdolsun Anneligi bana tekrar nasip eden Rabbime... ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim kucagin almayi nasip eder insaAllah cnm cok sevindim..Acimi sizle paylastim simdi mutlulugumu paylasacagim Rabbim bana Kizima kardes Mihrabima Ecrinini kardesini yolladi Hamdolsun Anneligi bana tekrar nasip eden Rabbime... ☺
Aminnnn aminnnm insallah herkese isteyen herkese Rabbim tekrar yasatsin.. Kaybettikden 1ay sonra tekrar adet oldum iki ay hamile kalmadim 3. Ay hamile kaldim simdiAllahim kucagin almayi nasip eder insaAllah cnm cok sevindim..
Kac ay sonra hamile kaldin?
Aminnnn aminnnm insallah herkese isteyen herkese Rabbim tekrar yasatsin.. Kaybettikden 1ay sonra tekrar adet oldum iki ay hamile kalmadim 3. Ay hamile kaldim simdi
Kalirsin Allahin izniyle ne kadar oldu senin peki kac aydir?Aminnnn aminnnm insallah herkese isteyen herkese Rabbim tekrar yasatsin.. Kaybettikden 1ay sonra tekrar adet oldum iki ay hamile kalmadim 3. Ay hamile kaldim simdi
Kalirsin Allahin izniyle ne kadar oldu senin peki kac aydir?
Rabbim benim gibi seninde yuzune gulecek insallah send3 ben gibi burda bizimle paylasacaksin ben inaniyorum pes etme asla Rabbim.buyuk ben hep Rabbim benim icin ne zaman hayirli ise 10 sene sonra bi gun sonra sen ne zaman hayirli dersen o zaman ver dedim.3.ayin sonunda verdi sinavimiz zor ama en guzel mukafatimiz var sonunda...4.ayin icindeyim 3 kere adet oldum isde,ben normal kalamiyorum tup bebekti kaybettigimde,yine tup olucak malesef![]()
Rabbim benim gibi seninde yuzune gulecek insallah send3 ben gibi burda bizimle paylasacaksin ben inaniyorum pes etme asla Rabbim.buyuk ben hep Rabbim benim icin ne zaman hayirli ise 10 sene sonra bi gun sonra sen ne zaman hayirli dersen o zaman ver dedim.3.ayin sonunda verdi sinavimiz zor ama en guzel mukafatimiz var sonunda...
Allah razi olsun ben inaniyorum dindirecek inan ki ben dun gece bugun bile agliyordum Kizimim acisi hic bitmiyor suan bi evladim daha oluyor ama Kizim kadar sevecegimi dusunmuyorum hep aglayacagim ki bende ama Rabbim buyuk seni oyle bi sevindirecek ki gozyasin sevincten olacak buna inaniyorum eminim Rabbime her an dua edecegim sen icin herkes icinİnsaAllah canim,sen Allahimin sevdigi kuluymussun seni hic bekletmeden gondermis melegini,insaAllah banada gonderir rabbim,gozyaslarimi dibdirir..
Allah razi olsun ben inaniyorum dindirecek inan ki ben dun gece bugun bile agliyordum Kizimim acisi hic bitmiyor suan bi evladim daha oluyor ama Kizim kadar sevecegimi dusunmuyorum hep aglayacagim ki bende ama Rabbim buyuk seni oyle bi sevindirecek ki gozyasin sevincten olacak buna inaniyorum eminim Rabbime her an dua edecegim sen icin herkes icin
Etmem mi inan dilimden dusmez ayni aciyi yasadik 41 gun yawrum aci ceke ceke oldu gitti doktor ihmali gitti Kizim inan hala titriyor kalbim icim herseyim sadece Kizima kardes geliyor inan ki Kizimda ki gibi bi heyecan yok Rabbim.hayir etsin ama insallah insallah insallah tekrar yuzunu guldurecek alacaksin kucagina doya doya koklayip seveceksin biliyorum gercekten icten ve inanarak diyorum bunu Allahin izniyle..Sagol cnm,hamilesin sen benim icin de ne olur et,tekrar hamile kalip kucagima almam icin,saglikli uzun omurlu evlatlar icin,ikiz kizlarimi kaybettim bende,butun dunyam karardi,hic gulemiyorum hic birseyden zevk alamiyorum.
Etmem mi inan dilimden dusmez ayni aciyi yasadik 41 gun yawrum aci ceke ceke oldu gitti doktor ihmali gitti Kizim inan hala titriyor kalbim icim herseyim sadece Kizima kardes geliyor inan ki Kizimda ki gibi bi heyecan yok Rabbim.hayir etsin ama insallah insallah insallah tekrar yuzunu guldurecek alacaksin kucagina doya doya koklayip seveceksin biliyorum gercekten icten ve inanarak diyorum bunu Allahin izniyle..
Insallah gonlumun taaaa icinden dualarim sizlerler insallah...İnsaAllah canimm aminn cumlesiyle..
Aminnn aminnn Allah razi olsun insallah darisi isteyen herkese insallah Rabbimnboyle hepimizin sevincini paylasmayi nasip etsin uzulmek yok yokta bi heyecanda yok Kizimda ki gibi kipir kipir degilim tuhafim sadece dusunuyorum icimde bi can varacar songul canım valla sabah bu sayfayi acar acmaz okuyunca çok mutlu oldum. Allahım sagsalim kucağına aldirsin bitanem ay ne mutlu sana bundan sonra çok fazka üzülmek yok minnakin üzülmesin.Dualarimdasin inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın. 41 kere maşallah ayyyy çok sevindim.
Korkularinin olduğu için heyecan yok galina canim Rabbim büyüktür inşallah bu sefer saglicakla alacaksin kucagina yavrunu inanıyorum. Darisi bizlerinde başına olsun.Sabrinin sonunda selamati olacak yavrun imtihandaydin Rabbimin izniyle gectin canım :)Aminnn aminnn Allah razi olsun insallah darisi isteyen herkese insallah Rabbimnboyle hepimizin sevincini paylasmayi nasip etsin uzulmek yok yokta bi heyecanda yok Kizimda ki gibi kipir kipir degilim tuhafim sadece dusunuyorum icimde bi can var
Hamdolsun cok sukur Kizimin kardesi o diger yarim benim... Inanin ki sana hepinize her an dilim kalbim dua ediyor aslanda vazgecmem dua etmekden taa ki sizde mujdeli haber verene kadar sonra da saglik diliyorum hepimize.. Allah razi olsun send3n insallah hem bu sizinde cocugunuz ben sizlerle derdimi paylastim sizle hafifletip agladim sizinde yawrunuz benim canimdaki can bunu icten soyluyorumKorkularinin olduğu için heyecan yok galina canim Rabbim büyüktür inşallah bu sefer saglicakla alacaksin kucagina yavrunu inanıyorum. Darisi bizlerinde başına olsun.Sabrinin sonunda selamati olacak yavrun imtihandaydin Rabbimin izniyle gectin canım :)
Allah razi olsun aminnn aminn insallah senelerimiz gonlumuzce saglikla gecsij insallahhhÇoook sevindim çok..Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı, koklamayı,bir ömür boyu sevinçleriyle güçlenip kederleriyle baş etmeyi torunlarımızla yaşlanmayı nasip etsin..bitiyor bu sene..yeni yıl yepyeni umutlarla gelsin..Allaha emanet olun bal anneler..
hayırlı olsun cnm çok sevindimm RABBİM bu yavrunu sana bağışlasın uzun ömürler versin inşallahhhhhAllah razi olsun aminnn aminn insallah senelerimiz gonlumuzce saglikla gecsij insallahhh