• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Mihrabım..
Biliyorum çok mutlusun huzurlusun acidan sizidan uzak en guvenilir yerdesin...
Annem ne kadar tuhaf biliyor musun canindan can doguyor ve sen onu kendi ellerinle topraga koyuyorsun.. 1 ay sonra tam tamina 1 sene oluyor Sen benden gideli.. Gozlerini yumaliii...
Oyle ozledimki seni haddi hesabi yok dogum gununde oyle mutluydum ki cunku sen dogdun iyiki dogmustun en guzel hediyem olmustun..
Mihrab !
Kardesinde yaninda mi beraber misiniz onu birakmiyorsun degil mi sen cunku ablasin onu korumalisin.. ellerinden hep tutup Annem gelecek kardesim demelisin sen ondan buyuksun o daha minnacik bi lokmaydi..
Zaman cok cabuk geliyor Kızım ve anlamiyorsun sadece aciyi cekiyorsun gerisi bos geliyor insAna cunku sen yoksun siz yoksunuz. Ne kdar zor bilmez yasamayan herkes unut kapat o defteri diyor ben seni unutur muyum kapatirmiyim hic senli olan gunlerimi..
Melegim benim guzel gozlum canimin cani herseyim Annen seni cooook seviyor her anda artiyor ozlemin.. kendine de kardesine de dikkat et... sizi seviyorum Meleklerim bulusacagimiz gunr kadar Rabbime Emanetsiniz Yawrularim.....
Şuan hamile olmana çok sevindim senin adına benim Bebeğimin hasretini bi nebze olsun dindirecegim bi bebeğim yok henüz daha çok yeni Acım

Şuan hamile olmana çok sevindim senin adına benim Bebeğimin hasretini bi nebze olsun dindirecegim bi bebeğim yok henüz daha çok yeni Acım
Inan ki gecirmiyor hala Kizimi ozluyorum onu unutamiyorum yatiyorum kalkiyorum beynimde hep o var 2. Bebegime hamile kalinca cok sacmaladim psikolojim iyi degildi ki hala oyle. Ben bunu sevemem Kizimi isterim bunu istemiyorum dedim 2.5 aylikken kalbi durdu. Simdi buna sadece seni de seviyorum diyorum o kadar aklima bile getirmiyorum hamile oldugumu. Cunku hic bisey Kizimi bana geri getirmiyor ki Melegimin kokusu yok ki siz neden kaybettiniz ne zaman

Inan ki gecirmiyor hala Kizimi ozluyorum onu unutamiyorum yatiyorum kalkiyorum beynimde hep o var 2. Bebegime hamile kalinca cok sacmaladim psikolojim iyi degildi ki hala oyle. Ben bunu sevemem Kizimi isterim bunu istemiyorum dedim 2.5 aylikken kalbi durdu. Simdi buna sadece seni de seviyorum diyorum o kadar aklima bile getirmiyorum hamile oldugumu. Cunku hic bisey Kizimi bana geri getirmiyor ki Melegimin kokusu yok ki siz neden kaybettiniz ne zaman
Ben 5 aylıkken karnımda kalbi durdu bebeğimin...ultrasonda öğrendim...yarim saatligine gittiğim hastaneden suni sancı ile ölü doğum yaparak ayrıldım. Eve döndüm elim boş Karnım boş...2 gün hastanede yan odamdaki bebek sesleri ile yattım. Allah kimseye göstermesin.Senin acın daha büyük mutlaka. Rabbim bizden daha çok sevmiş. Bak sen bu bebeği sağlıkla büyütceksin buna inan diceksin burda bebeğim var orada meleğim.

Ahhh bilmem mi ben odada bebeklerle Allahim.yawrum yukarida ama yanima alamiyorum nasil bi imtihan dedim yandim.kavruldum 41 gun yasadi Kuzum ama sonra veda etti Anasina... Rabbim bizlere sabir versin hic kolay degil hic... Rabbime biraktim bu kez bu bebege hic bisey yapmiyorum daha gecen sali ilkkez gittim hastaneye Kizimda her ay hep gittim her testi yaptim hersey iyi guzelken bi ansa kalp problemi cikti o yuzden hic hastaneye guvenim kalmadi...

Ben 5 aylıkken karnımda kalbi durdu bebeğimin...ultrasonda öğrendim...yarim saatligine gittiğim hastaneden suni sancı ile ölü doğum yaparak ayrıldım. Eve döndüm elim boş Karnım boş...2 gün hastanede yan odamdaki bebek sesleri ile yattım. Allah kimseye göstermesin.Senin acın daha büyük mutlaka. Rabbim bizden daha çok sevmiş. Bak sen bu bebeği sağlıkla büyütceksin buna inan diceksin burda bebeğim var orada meleğim.

Rabbim sabırlar versin canım. Belli mi meleğini neden kaybettiğin. Eğer sebepsizse Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Kromozom analizi ve 6'lı Trombofili Panali, Protein S, Protein C, Homosistein gibi testleri iste Dr.dan canım. Sende de kan pıhtılaşması olabilir. Ben de yaklaşık bir yıl önce 36 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu meleğimin. Sebep olarak kan pıhtılaşması çıktı. Sen de bu testleri yaptır bence canım... Başın sağ olsun... Rabbim tekrarından korusun...

Rabbim sabırlar versin canım. Belli mi meleğini neden kaybettiğin. Eğer sebepsizse Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Kromozom analizi ve 6'lı Trombofili Panali, Protein S, Protein C, Homosistein gibi testleri iste Dr.dan canım. Sende de kan pıhtılaşması olabilir. Ben de yaklaşık bir yıl önce 36 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu meleğimin. Sebep olarak kan pıhtılaşması çıktı. Sen de bu testleri yaptır bence canım... Başın sağ olsun... Rabbim tekrarından korusun...
Amin canim.Genetik inceleme ve kan pıhtılaşma testini verdim bu hafta. Geç çıkıyormus sonuçlar bekliyoruz bakalım.

Ahhh bilmem mi ben odada bebeklerle Allahim.yawrum yukarida ama yanima alamiyorum nasil bi imtihan dedim yandim.kavruldum 41 gun yasadi Kuzum ama sonra veda etti Anasina... Rabbim bizlere sabir versin hic kolay degil hic... Rabbime biraktim bu kez bu bebege hic bisey yapmiyorum daha gecen sali ilkkez gittim hastaneye Kizimda her ay hep gittim her testi yaptim hersey iyi guzelken bi ansa kalp problemi cikti o yuzden hic hastaneye guvenim kalmadi...
Bende senin gibi düşünüyorum 2li tarama dahil ne bende ne bebeğim de problem yoktu. Şimdi düşününce ne önemi varki diyorum o taramalarin...Sen kendin iyi bak bebeğine bu kadar hissetirme ona.Bak ben diyorum keşke bi bebeğim olsa hasretini bi nebze onda dindirsem.

Bende senin gibi düşünüyorum 2li tarama dahil ne bende ne bebeğim de problem yoktu. Şimdi düşününce ne önemi varki diyorum o taramalarin...Sen kendin iyi bak bebeğine bu kadar hissetirme ona.Bak ben diyorum keşke bi bebeğim olsa hasretini bi nebze onda dindirsem.
O yuzden bunda hic bisey yaptirmak istemiyorum... olacak olacak Allahin izniyle ... ona daha cok sarilacaksin tutunacaksin herseyin olacak

08.09.2016 08:24

Bugün gün aymadı bana. Bugün en karalık günüm. Bugün seni kaybettiğim gün oğlum. Oysa ne kadar büyük bir sevinçle gitmiştim hastaneye seni göreceğim diye. Baban muayene için kayıt yaptırırken hemşireye “Artık sık görüşeceğiz 2-3 güne bir buradayız” diyordum. Nerden bilebilirdim o hastaneye bir daha ayak basmayacağı?

NST için kayıt yaptırdık, hemşireyi bekliyoruz. Bense senin o minik ama güçlü kalp atışlarını duyacağım için heyecanlıyım. Hemşire geldi probları bağlamak için yok bir türlü kalp atışlarını alamadı. Ben telaşlanmadım çünkü biliyordum o NST problemli olan NST idi. Daha önce NST’ye girdiğimizde o NST’de başka bir bebeğin kalp atışlarını bulmakta zorlanmışlardı. Uzun uğraşlardan sonra ancak bulabilmişlerdi bebeğin kalp atışlarını. Bunu hemşireye söyledim, dedim bu NST arızalı zaten, diğer NST nerede? Doğumhanede olduğunu söyledi, biz apar topar babanla doğumhaneye gittik. Baban endişelendi bir şey olduğunu düşündü ben onu sakinleştiriyorum o NST bozuk diye. Kontrollere gittiğimiz DR da doğumhanedeymiş, o gece nöbetçiymiş. Diğer NST ile kalp atışlarını bulmaya çalıştılar, yok… Kalbin atmıyordu… Dr. Hemen ultrasonu istedi, ultrasonla bakmak için. Yok orada da kalp atışların yoktu. O minik kalbinin atmadığını ben de görmüştüm. Bağırdım kalbi atmıyor, kalbi atmıyor diye… Feryatla ağlamaya başladım. Detaylı USG ile bakalım, kesin emin olalım dedi. Baban dışarıda bizi bekliyor her şeyden habersiz. Ben ağlayarak çıkınca anladı, ne oldu dedi? Oğlumuzun kalbi durmuş, atmıyor dedim. Detaylı USG’ye gönderdi Dr. Dedim.

Sonucun değişmeyeceğini bile bile girdim USG’ye. Dr. Kalbi durmuş yaklaşık 12 saat önce dedi. Ben anneydim, nasıl anlamadım oğlum? Nasıl anlamadım senin sıkıntıda olduğunu? Anlamadım, anlayamadım L Beni affet oğlum. Sen benim ilkimdin. Annen bilmiyor ki neyin normal, neyin anormal olduğunu? Dr.a soruyorum her şey normal. Hareketleri çok azaldı diyorum, Normal yeri dar. Tekme bile atmıyor artık, sadece dönüyor diyorum, normal artık çok büyüdü. Her yerim çok şiş diyorum, normal yaz gebesisin… Her şey normal, normal, normal…

Sonuç: Seni KAYBETTİM :( Seni ilk göz ağrımı, evladımı, cennet kokulumu kaybettim.

Oysa sen benim minik yaramazım olacaktın, sen benim minik bal böceğim… Bal böceğim diye severdim seni. Seni kaybettikten sonra tesadüf mü bilmiyorum oğlum uzun bir süre bir arı pencereden hep aynı saatlerde evimize giriyor, evi şöyle bir dolanıp çıkıyordu. Sen miydin acaba diye çok düşündüm. Ne saçma sapan düşünce değil mi? Ama biliyorum oğlum, sen hep benim yanımdasın. Annenin koruyucu meleğisin. Hatta şu an bile ağladığım için belki de sen de üzülüyorsun. Gözyaşlarımı silmeye çalışıyorsun belki de Annecim ağlama diye… Ama olmuyor kuzum. Sabahtan beri annen gözyaşlarına engel olamıyor… Olmuyor, tutamıyorum gözyaşlarımı… İstemsizce gözlerimden akıyorlar…

Bekle beni annem, bekle… Annenin sana kavuşmayı beklediği gibi sen de bekle. Bu dünya yalan, bu dünya geçici. Sonsuz dünyada birlikte olacağız Cennet Kuşum… Birlikte çoook mutlu olacağız. Hayal edip de yapamadığımız her şeyi yapacağız orada… Sadece sabredeceğiz oğlum. Sadece sabredeceğiz…

Annen seni içine ilk düştüğün andan itibaren çok sevdi ve her zaman da çok sevecek. Sen benim en sevdiğimsin Mustafam…

CgvtmLpWIAAaZ5H.jpg

Can oğlum...

Sana yazacağım satırlar bitmeyecek,
sana olan cümleler hep sonsuzlukta kalacak..
Sen oralara yakıştın benim güzel oğlum..
Dün yine ultrason resimlerine baktım..
Telefonumda iki tane kalmış silmemişim...
Kıyamamışım..
Başka bir fotoğrafın yok ki elimde..
Doğumda sana ait olan bütün ultrason
kağıtlarını kaybettim, bir dosya oluşturmuştum.
Hepsi içindeydi, acımızdan oradan almak aklımıza gelmedi...
Doğumda bebeğini kaybeden annenin en son aklına gelecek şey
o fotoğraflar olurdu zaten...
Senin yaşaman için ettiğim dualar aklımda..
bir nefes için...

Hep denirdi, duyardım bir yerlerden..
Kah televizyondan, kah eşden dosttan..
"Evlat acısı çok zor!" diye..

Şimdi düşünüyorum da bu cümleyi ben kuruyorum.
Bu bayram biraz değişiklik olsun bize de iyi gelsin diye
babanla memlekete gittik yavrum..
Babanın köyünde bir şehit anası vardı,
ona baş sağlığına gittim bayram da...
O kadar zordu ki o anlar boğazım düğüm düğüm
çıktım evlerinden, hatta bazı yerlerde tutamadım
kendimi, ağladım.. Sessiz gözyaşlarım döküldü gözlerimden...

Seni çok özlüyorum.

Sensiz bir anım yok..
Ah ibrahim,....

Yaşasaydın seninle birlikte giderdik memlekete..
Herkes seni sordu, nasıl oldu neden kaybettin diye...
9 ay oldu yavrum, 9 aydır sensizim..

Can içim...

Hep benimlesin sen..
Koynumdasın..
Sen ölmedin içimde yaşıyosun...

SENİ ÇOK SEVİYORUM...
CAN OĞLUM. . .

Son düzenleme:

Can parem...

ljlyhty.webp

Sana yazmak bir kaç gündür aklımdaydı, rüyalarımda konuşuyorum..
Ama yetmiyor yavrum, dün seni sevdim yine içimden..
Ne dedim biliyo musun,

"bir kere bile kucaklayamadan toprağa gömdüğüm yavrum"

Bir an içimden geldi,
sonra düşündükçe içimi daha çok yaktı bu cümle..

Kardeşin hala gelmedi biricik oğlum.
Bugün yine negatif haberi geldi, 10 ay oldu sen benden gideli..
Düşünüyorum o zamanları hatırlamaya çabalıyorum,
babana soruyorum,
"ben oğluma hamileyken" diye başlayan cümleler kuruyorum.
Baban, "hatırlamak istemiyorum" diyo,
sanırım konusu açıldıkça üzüldüğümü fark ettiği için...
Sen bizim mucizemizdin, sen bizim herşeyimizdin...
Rabbim seni oralara layık gördü, buna dayanmak bize düşen.
Sensiz hayata alışmak...
Babanın ve benim beyaz saçlarımız çoğaldı senden sonra..
İçimize kapandık, seni bir gün bile unutmadık!

Biliyorum kavuşacağız,
kızım olursa bir gün adını "sare" koyacağım..
Senin adın "İbrahim" onun adı "sare" olsun...
Bak yine dayanamadım, yine son satırlara gelince
ağlamaya başladım...
Ama sen üzülme oğlum, annen bekliyor
annen sabrediyor.
Bir gün sana kavuşma umuduyla yaşıyor...

Son düzenleme:
Can parem...

Eki Görüntüle 1897158

Ne dedim biliyo musun,

Bir an içimden geldi,

babana soruyorum,
Sensiz hayata alışmak...

Biliyorum kavuşacağız,
ağlamaya başladım...
annen sabrediyor.

Enyam canım evlat acısı zor bilirim hemde ne zor içim kavrulurda diyemem. ama biliyorum ve inanıyorum ibrahime kardeşler gelecek üzülme demiyorum diyemiyorum çünkü elde değil ama dua et kardeşim bol dua ve sabır diliyorum tüm melek annelerine ve kendime

Can parem...

Eki Görüntüle 1897158

Ne dedim biliyo musun,

Bir an içimden geldi,

babana soruyorum,
Sensiz hayata alışmak...

Biliyorum kavuşacağız,
ağlamaya başladım...
annen sabrediyor.

Canım arkadaşım, yaktın yine içimi. Ciğer yangını geçmez ki, hiç bir zaman da geçmeyecek zaten. Yeni umutlarımız olacak elbet. Ama yangınımız hiç sönmeyecek. Rabbim sana ve tüm melek annelerine en tez ve hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Bir ay kaldı doğumuma kısmetse. Doğuma girerken sana ayrıca dua edeceğim canım. Rabbim çok büyük senin de yüzünü güldürecek elbet canım arkadaşım, kaderdaşım...

Canim oğlum birtanem bugün seni kaybedeli tam 2 yıl oldu.Özlemin içimi her gecen gün yakiyor birtanem öyle yada böyle yaşıyorum.Acimla yaşamayı öğretti hayatt nefes almak almasina aliyorum ama seni içimden kalbimden yüreğimden her bir hücremden cikaramiyorum cikarmakta istemiyorum Oglummm karakuzumm benim senii çok özledim.Bugundu seni beyazlar içinde kucağıma aldigimm sıcaklığını değil buz gibi soğukluğunu kokunu içime cektigim hala ellerim buz koynumda bir ateş burnunda ise unutmadığım o ilaçların kokusu yüreğim sizliyor minigim herşeyim beni bırakıp gittiginden beri yarımım yarim kaldim kuzum sensiz kaldim.Buz gibi bir Eskişehir sabahinda alev alev yaniyorum.Hala kokun içimde sen bendesin Yiğit Atam kara kuzum alışırsın zamanla diyorlar gecmez be kuzumm geçmez bu aci ne zaman sana kavuşursam o zaman dinecek sancim seni seviyorum meleğim her nefes aldigimda her zaman ilelebet son nefesimde bile seni sevecegim.Böyle bir kara sevda kara toprakta biter ....
Bekle beni, bekle beni
Bekle beni, geleceğim
Bütün gücünle bekle
Karlar tozarken bekle
Ortalık ağırırken
Kimseler beklemezken
Soğuk sıkıntılarla ağırlaşan
Yağmurlar içinde
Tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan
Saçma da olsa bekleyişin
Yalnız sen olsan bile
Bekleyen beni
Bekle yine, bekle, bekle beni
Bekle beni, bekle beni
Bekle beni, geleceğim...

Hani en sevdiğini kaybettiğinde
İçim yanar yanar yanar yanar yanar ya...
Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi

İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah
Canım yanar yanar yanar yanar yanar ah

Ben senin hasretine alışamadım
İçimdeki kavgamla barışamadım
Uçup gitti mutluluk kavuşamadım

İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah
Canım yanar yanar yanar yanar yanar ah

Canim oğlum birtanem bugün seni kaybedeli tam 2 yıl oldu.Özlemin içimi her gecen gün yakiyor birtanem öyle yada böyle yaşıyorum.Acimla yaşamayı öğretti hayatt nefes almak almasina aliyorum ama seni içimden kalbimden yüreğimden her bir hücremden cikaramiyorum cikarmakta istemiyorum Oglummm karakuzumm benim senii çok özledim.Bugundu seni beyazlar içinde kucağıma aldigimm sıcaklığını değil buz gibi soğukluğunu kokunu içime cektigim hala ellerim buz koynumda bir ateş burnunda ise unutmadığım o ilaçların kokusu yüreğim sizliyor minigim herşeyim beni bırakıp gittiginden beri yarımım yarim kaldim kuzum sensiz kaldim.Buz gibi bir Eskişehir sabahinda alev alev yaniyorum.Hala kokun içimde sen bendesin Yiğit Atam kara kuzum alışırsın zamanla diyorlar gecmez be kuzumm geçmez bu aci ne zaman sana kavuşursam o zaman dinecek sancim seni seviyorum meleğim her nefes aldigimda her zaman ilelebet son nefesimde bile seni sevecegim.Böyle bir kara sevda kara toprakta biter ....
Bekle beni, bekle beni
Bekle beni, geleceğim
Bütün gücünle bekle
Karlar tozarken bekle
Ortalık ağırırken
Kimseler beklemezken
Soğuk sıkıntılarla ağırlaşan
Yağmurlar içinde
Tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan
Saçma da olsa bekleyişin
Yalnız sen olsan bile
Bekleyen beni
Bekle yine, bekle, bekle beni
Bekle beni, bekle beni
Bekle beni, geleceğim...
Çok üzüldüm . Nesi vardı

Zamansız erken doğmuştu canım 3 gün yaşadı ve malesef kaybettim :KK43:
Allah sabır versin bir daha yasatmasın bende ayın 15 inde oglumu kaybedeni bir yıl olucak sabırla zorla elde edilen bir hamilelik sonrasıda kayıp cok iyi anlıyorum acını asla gecmeyen bir acı Rabbim bir daha kimseye yasatmasın

Back
X