• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Çokk teşekkür ederim . Benim meleğim ilk bebeğimdi :KK43: inşallah herbirimize en tez vakitte hayırla sağlıklı sıhhatli büyütebileceğimiz evlatlarımız olur :KK43: o kadar zor ki evlattan başka hiçbişey merhem olmaz bu acıya. İnsanı koşulsuz seven tek insan anne annenin evlat. Benim ikisi de yok. Kim bi anne gibi sarılabilir ki.. annem olsaydı bambaşka olabilirdi herşey.. benim annem ben 18 yaşındayken vefat etti o dönemleri de çokk zor atlattım ki ben nerdeyse 18 yaşına kadar annesiyle uyuyan bi çocuktum.. hep dedim ki annem bi evladım olsun benim yüzümü o güldürecek benim eksik yanımı o tamamlayacak derdim şimdi yavrumun eksikliği ?? Hayat çok zor ve acımasız allah elbetteki beterinden korusun herbirimizi. Çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol..
Çok üzüldüm inan hayat adil değil maalesef ve yaşadığımız hiç bir acı bir hatanın karşılığı değil insan kendini suçluyor ne yaptım ben böyle oldu diye. .. ama bir sebep yok iste hepimiz faniyiz. Annen seni mutlaka görüyor canım anneyle evlat arasındaki bağ ölüm olsa da kopmaz. Sen anneni ve bebeğini hücrelerinde taşıyorsun onlardan sana miras kalan hücreleri var bunu bil canım senin bedeninde her ikisinin de izleri var tıpkı ruhunda olduğu gibi... Sağlam durmaya çalış bir dahaki gebeliğinin daha iyi geçmesi icin moral ve psikoloji çok önemli. İnsallah rabbim çektiğin acıları mükafatıni bu dünyada verir hepimizin insallah mucizeleri gelsin sağlıkla biran evvel.

Çok üzüldüm inan hayat adil değil maalesef ve yaşadığımız hiç bir acı bir hatanın karşılığı değil insan kendini suçluyor ne yaptım ben böyle oldu diye. .. ama bir sebep yok iste hepimiz faniyiz. Annen seni mutlaka görüyor canım anneyle evlat arasındaki bağ ölüm olsa da kopmaz. Sen anneni ve bebeğini hücrelerinde taşıyorsun onlardan sana miras kalan hücreleri var bunu bil canım senin bedeninde her ikisinin de izleri var tıpkı ruhunda olduğu gibi... Sağlam durmaya çalış bir dahaki gebeliğinin daha iyi geçmesi icin moral ve psikoloji çok önemli. İnsallah rabbim çektiğin acıları mükafatıni bu dünyada verir hepimizin insallah mucizeleri gelsin sağlıkla biran evvel.
hamzam06 hamzam06
Aminn canım herbirimiz için inşallah. Tabiki de isyan etmiyorum bu acılar bi şeyin cezası değil biliyorum eminim. Bizim göremediğimiz Bir çok hayır ve mükafatda var bunu da biliyorum. Ama işte insanız sonuçta yaşanmamışlıklar eksik yRım kalan duygular hisler üzüyor insanı. Şüküürlerr olsun kii acılar ilkgünki gibi kalmıyor kim ne derse desin kalmıyor unutulur mu asla ama alışılıyor işte..Olsun napalım bizede bu kader uygun görülmüş yaşayacağız..

hamzam06 hamzam06
Aminn canım herbirimiz için inşallah. Tabiki de isyan etmiyorum bu acılar bi şeyin cezası değil biliyorum eminim. Bizim göremediğimiz Bir çok hayır ve mükafatda var bunu da biliyorum. Ama işte insanız sonuçta yaşanmamışlıklar eksik yRım kalan duygular hisler üzüyor insanı. Şüküürlerr olsun kii acılar ilkgünki gibi kalmıyor kim ne derse desin kalmıyor unutulur mu asla ama alışılıyor işte..Olsun napalım bizede bu kader uygun görülmüş yaşayacağız..
Bize disardan kendi yasadiklarimiz zor baskalarinin hayatlari kolay gibi gelse de en dertsiz bir insanin bile bir sinavi vardir bu dunyada...
rabbim bizleri unutmuyor demektir dertler arkadaslar sabir ve metanet edecegiz insallah bu dunya bu hayatlar gecici bir gun bitecek iste o gun aglayan bizlerin kucaginda sadece vildanlarimiz cennet kuslarimiz olacak bunun icin burada aci cekmeye degmez mi ben acimi sonuna dek burnumun diregi sizlaya sizlaya cekecegim rabbime sukur ede ede ...

Benim en yakın arkadaşımla aramda sadece 1 gün vardı :KK43: Onun bebeğini göremiyorum hala. Uzaklaştım resmen arkadaşımdan ama o beni anlıyor. Tam onun kadar olacaktı oğlum. Sosyal medyada bebeğinin resmini bile paylaşmıyor ben kötü olurum diye duyarlı arkadaşım... Hepimizin var işte bir hikayesi ve hepimizin yaşadığı acı aynı maalesef :KK43: Bizim de sınavımız buymuş, elden ne gelir. Rabbim böyle yazmış yazımızı... İnşallah kardeşleri saracak yaralarımızı.

Ben bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye kontrolüm olmamasına rağmen Dr.a gitmiştim. NST'ye soktu Dr., ultrasonla baktı her şey normal, son haftalarda hareketleri azalır bu da normal dedi gönderdi beni. Ben ısrarla her yerim çok şiş Dr. Hanım özellikle ellerim ve ayaklarım balon gibi bu normal mi ve bebeğim önceden çok hareketliydi bu kadar hareketsizleşmesi normal mi dememe rağmen evet normal hepsi deyip gönderdi. Bazen diyorum o gün bana idrar testi yapsaydı gebelik zehirlenmesi geçirdiğimi fark edecek ve hemen oğlumu alacaktı sezaryenle. Ben kucağıma alacaktım, sıcak tenini öpüp koklayacaktım, emzirecektim ve o gün geldiğinde kaybedecektim belkide... Öylesi benim için daha iyi mi olurdu yoksa daha kötü mü olurdu bilemiyorum ama çok içimde kaldı oğlumla göz göze bakışamamak, onun minik ellerini tutamamak, sesini duyamamak... Sadece soğuk bedenini sarılıp, öptüm kokladım... o da 2 dk bile değil. Uzun süre sevmeme izin vermedi ailem kötü oluyorum diye :KK43:

Çok zor dayanması bu acıya. Rabbim hepimize sabır versin. Ben bu olaydan sonra yaşadığım şeyler üzüntü değilmiş dedim. Yaşadığım en büyük acı evlat acısı. Rabbim beterinden ve tekrarından korusun...
Sanki kendi yasadiklarimi anlatmissiniz rabbim yardimcimiz olsun ;(

tam 17 gun bitmis oglum benden kopup gideli ... aglaya aglaya okudum burayi baktim ki ne cok arkadasi kardesi varmis gokyuzunde onunla beraber,bir de gecen sene kaybettigim ablasi var tabii
Kavusmak yakin mi bilmem ama elele bekliyorlardir beni onu biliyorum aci tarifsiz aci cok buyuk kader arkadaslarim kizkardeslerim iyi ki varsiniz iyi ki burasi biraz olsun yalnizligimi acimi hafifletiyor Rabbim buyuk ona siginmaktan baska caremiz yok

En yakin arkadaslarimin ogullari oldu hepimizin ayni yasta ogullarimiz en yakin arkadas olcaklardi simdi her sey nasilda aci hic birini gormeye gidemiyorum yapamiyorum her disari ciktigimda aglama kriziyle geri geliyorum eve hamile gordugumde bebek gordugumde basliyorum aglamaya nasi gecicek bu aci cok perisanim

Bugün tam bir ay oldu seni kaybedeli. Gecen ay tamda bugün öğrendim minik kalbinin artık atmadığını. Dünya başıma yıkıldı "kalbi atmıyor" lafından sonra hiçbirşey duymadım anlamadım nekadar kolay söyledi o doktor bunu?! Oysa biz tedavi için saat sayıyorduk babanla. sen iyileşecektin ama olmadı.. Nasip kader kısmet herneyse olmadı. Rabbim böyle uygun gördü sen melek oldun canım oğlum. Mis kokulu. Doğum için aşağı in dediler tüm hamileler gule oynaya yatış yaptırırken ben ağlamaktan mahv olmuş yüzüm gözüm şiş bir şekilde bu işkencenin bitmesini bekliyordum. Ne hayallerimiz vardı senle 3ay sonra seni bende gule oynaya doğuracağımı beklerken ansızın kaybetmiştim. İçimde ölü bedenin vardı ama psikolojim bana oyun oynuyordu sanki kıpırdıyordun. Yattım hastaneye suni sancılarla saatleri geçirdim. Seni kaybetmenin acısı öyle fazlaydıkı sancıların agrısı umurumda değildi. Keske mucize olsa diye dua ederken sancıdan fazla senin için aglarken kaydı gitti minik bedenin benden. Nekadarda güzeldin. Yaşasaydın kilo alsaydın nekadar tatlı nekadar güzel bir bebek olacaktın belkide.. Minik oğlum kerem'im. Herkes bebeğiyle çıkarken ben senin cansız bedeninle çıktım o lanet hastaneden. İyi olacaksın derken soguk bedenini sarıp verdiler bize. Günlerce mezarında oturdum kabullenemiyorum hala. Sanki kabus görüyorum ve uyanacağım gibi. Günler geçiyor ama acım hala aynı hic azalmadı. Kimseleri özlemedim seni özlediğim kadar. Hala takvimde haftamızı hesaplıyorum. Sadece inancım tutuyor beni ayakta birgün cenette seninle kavuşacagımızı düşünerek rahatlıyorum. Sacma sapan tesellilere kapattım kendimi "gençsin yine olur, belkide sakat kalacaktı ömrün ona bakarak geçecekti, evde evlatların var niye ağlıyorsun,daha bukadar küçükken kendini mahvettin doğup yaşasaydı oyle ölseydi napardın" gibi sacma sapan laflar. Dönüp cevap bile veremiyorum. Kim ne derse desin guzel melegim benim ben senin annen olmaktan gurur duyuyorum. İyiki geldin bana. Kavuşmak bu dünyada nasip olmasada onca özleme acıya gözyaşına rağmen ben senin annen olmaktan hiç pişman olmadım kerem'im. İnanıyorumki cennetinde kavuşturacak bizi Rabbim. Hep dualarımdasın oğlum, bayram yaklaştı bak geleceğiz yine mezarına daha bayramlaşacagız seninle. Sende bize orda dua et olurmu bebeğim burda yarım kalan sevincimiz hayalleriniz cennette tamamlansın diye..

Cennet kuşum,
Sen benden gideli sekiz ay 16 gun oldu
dile kolay bebeksiz bir anneye cok zor...
zorlar hep bizi buldu oglum
ama rabbime asla isyanim yok
sabirla koruk bile üzüm oluyor yani tatli bir meyveye dönüşüyor
sabir acı meyvesi tatliymiş kuşum...
zor bir yaşantim oldu hep..
Senden öncesi zor gelirmis gözüme
senden sonrasi daha da bir zor kuşum...
sekiz sene bekledik seni hamile kalamadim tam da artik olmaz dedigimiz anda senin varliginla dokuz ay havalarda uctuk hepimiz...
allah ne verirse kabul ettik kabulümüz dedik , sen melek oldun uctun bu da kabulümüz cünkü en başından sonuna dek hep öyle demiştik peygamberimin ümmeti olup ta bizden giden gül oglum...
ondandir ki baban seni kaybedince şükür namazı kıldı cünkü sen buralardan dunyamizdan kücük bir insan olarak gittin...
cok üzülüyorum gitmene rabbime dualar ediyorum bir kez sadece bir kez ruyamda goreyim diye
ölünü dahi sakladiklari o asagilik hastanede goremedigimi rabbim dün ruyamda gosterdi bana
hastaydin kuvezdeydin gozlerin yaraliydi... rabbim seni bana boyle gosterdi kuşum . Ne demek istediniz bana ben hastaydim anne canli olsaydim bile yasamayacaktim ben cennet diyarlarinin kuşuyum mu demek istedin bana kuzum...
42 yasimda hic bir tedavisiz bana cennetten bir mujdeymissin sen kuşum..
evim sensiz besigin bos gozum yaş ölünü seven baban perişan on sekiz senedir kardes hasreti ceken abin sus pus... biz ıssız ...
sabrediyorum oglum...
seni kaybedeli dokuz ay olacak neredeyse bir gram kilo veremedigim gibi ustune on kilo daha aldim
dokuz aylik hamile gibi geziyorum ortalarda insanlar hamile sanip yer veriyor metroda otobuste
Hic bir psikolog iyi gelmedi
ise basladim her iki gune bir is cikisi kosa kosa mezarina gidiyorum
gecen hafta sana gittigim saat dokuzdu hava kararmis tek yasayan varlik bendim koca mezarlikta...
her gun yalvariyorum rabbime nolur yavrumu geri ver bana ben onsuz yasayamam diye...
doksan dokuz kiloyum yasim kirk üç hala kardesini istiyorum ...
oturdum gecen gun dusundum yavrunun kardesini istiyorsun bu kilo ile nasil doguracaksin onu birak nasil hamile kalacaksin...
isim cok zor oglum...
senden sonrasi daha bir zor....
sirf seni bu dunyada kardesinle dahi olsa gorebilmek icin spora basladim
azmettim bu dunyada seni goremedim rabbim insallah bana senin kardesini gosterir bu yasima ragmen
umudum ve sabrim var oglum
ya kardesine kavusup seni koklar gibi onu koklayacagim ya da alsin rabbim bu dunyadan beni de yatalim koyun koyuna mezarinda... baska yere gomme ded babana beni, hakka yurudugum zaman baban koyun koyuna yatiracak bizi insallah cennetin kuşu...

Tam 2 yıl oldu kuzularım..
Kazara kalınan bir hamilelikti..
Ama sakın darılmayın bana emi..
Bir ablanız ve bir abiniz vardı hem maddi hem manevi zordu bu durum bizim için..
Başta kabullenemedim.
Ard arda testler yapmama rağmen ve o ikinci çizgi kıpkırmızı karşımda duruyorken"hormonlarım bozulmuştur" diye kendimi avuttum.
Doktora gittiğim gün ultrasonda da inanamadım.
Üçüzdünüz.
Kazayla üçüze hamile kalmak şans mı şanssızlık mı bilememiştim..
Yalan yok, aldırmak istedim sizi.
Ailevi problemlerimiz vardı.
Maddiyatımız kaldıramazdı.
Lakin babanız "ne olursa olsun ben bakarım doğacak çocuklar" dedi.
Ve tekrar doktor kontrolü..
Doktor "sen 2 sezaryen yaşamış bir kadınsın. Üstelik ikinci gebeliğinde plesanta previa ile mücadele ettin. Bebekleri doğurma tercihin sana zarar verceek. Seni kaybedebiliriz bile.." dedi..
Ancak karar verilmişti.. Garip bi durumdu. 5 çocuğum olacaktı.. Ancak Allah verdiyse vardır bi hikmeti dedik..
Doktor "keseler bozuk dedi. Benim tavsiyem alalım düşmeden." Hayır dedik bekleyeceğiz. Düzelecek. Bize 1 hafta mühlet verdi.. Ve çok sürmedi..
O gece.. Sanki adet oluyormuşum gibi bir sancı.. Ayağa kalktığım an boşalan, sanki idrar yapıyormuşum gibi bir kanama.. Başımın dönmesi.. Duvara tutunuşum.. Nasılsa hamileyim diye evde ped bulundurmayışımdan ötürü altıma havlu koyuşum.. O pembe acımasız kanama.. Doğum sancısı gibi beni delen geçen bir sancı.. Gece yarısı saat 4. Ve ben ambulansı arayıp hızlıca hem ağlayıp hem çantamı hazırladım kuzularım.. Gitmiştiniz benden.. Bazen diyorum acaba bu bir sınav mıydı.. Kürtajdan kalıp ağlama krizine girdiğimi hatırlıyorum yanımda kimse yok, almadılar.. Tabiri caizse anıra anıra ağladım.. Ne kadar zormuş meğer, meğer ben istesem de aldıramazmışım sizi.. Ben bir cana kıyamazmışım.. Hala ve hala bazen rüyalarıma giriyor.. Hatırladıkça ağlıyorum.. Bana kırılmadınız kızmadınız dimi? Kucağıma alamadım sizi.. Koklayamadım affedin.. Ahirette ilk dileğim sizi görmek olacak.. Doya doya koklamak.. O zamana dek sabrediyorum meleklerim.. O zamana dek..

Tam 2 yıl oldu kuzularım..
Kazara kalınan bir hamilelikti..
Ama sakın darılmayın bana emi..
Bir ablanız ve bir abiniz vardı hem maddi hem manevi zordu bu durum bizim için..
Başta kabullenemedim.
Ard arda testler yapmama rağmen ve o ikinci çizgi kıpkırmızı karşımda duruyorken"hormonlarım bozulmuştur" diye kendimi avuttum.
Doktora gittiğim gün ultrasonda da inanamadım.
Üçüzdünüz.
Kazayla üçüze hamile kalmak şans mı şanssızlık mı bilememiştim..
Yalan yok, aldırmak istedim sizi.
Ailevi problemlerimiz vardı.
Maddiyatımız kaldıramazdı.
Lakin babanız "ne olursa olsun ben bakarım doğacak çocuklar" dedi.
Ve tekrar doktor kontrolü..
Doktor "sen 2 sezaryen yaşamış bir kadınsın. Üstelik ikinci gebeliğinde plesanta previa ile mücadele ettin. Bebekleri doğurma tercihin sana zarar verceek. Seni kaybedebiliriz bile.." dedi..
Ancak karar verilmişti.. Garip bi durumdu. 5 çocuğum olacaktı.. Ancak Allah verdiyse vardır bi hikmeti dedik..
Doktor "keseler bozuk dedi. Benim tavsiyem alalım düşmeden." Hayır dedik bekleyeceğiz. Düzelecek. Bize 1 hafta mühlet verdi.. Ve çok sürmedi..
O gece.. Sanki adet oluyormuşum gibi bir sancı.. Ayağa kalktığım an boşalan, sanki idrar yapıyormuşum gibi bir kanama.. Başımın dönmesi.. Duvara tutunuşum.. Nasılsa hamileyim diye evde ped bulundurmayışımdan ötürü altıma havlu koyuşum.. O pembe acımasız kanama.. Doğum sancısı gibi beni delen geçen bir sancı.. Gece yarısı saat 4. Ve ben ambulansı arayıp hızlıca hem ağlayıp hem çantamı hazırladım kuzularım.. Gitmiştiniz benden.. Bazen diyorum acaba bu bir sınav mıydı.. Kürtajdan kalıp ağlama krizine girdiğimi hatırlıyorum yanımda kimse yok, almadılar.. Tabiri caizse anıra anıra ağladım.. Ne kadar zormuş meğer, meğer ben istesem de aldıramazmışım sizi.. Ben bir cana kıyamazmışım.. Hala ve hala bazen rüyalarıma giriyor.. Hatırladıkça ağlıyorum.. Bana kırılmadınız kızmadınız dimi? Kucağıma alamadım sizi.. Koklayamadım affedin.. Ahirette ilk dileğim sizi görmek olacak.. Doya doya koklamak.. O zamana dek sabrediyorum meleklerim.. O zamana dek..
Allah yardimciniz olsun cok uzuldum
bizim de durumumuz yoktu cok nasil bakicaz diye uykularim kacarken bebegim birakti gitti
simdi hic bir sey umrumda degil keske yavrum olsaydi da etegimin bezine sararak buyutseydim ama olsaydi keske ..

Allah yardimciniz olsun cok uzuldum
bizim de durumumuz yoktu cok nasil bakicaz diye uykularim kacarken bebegim birakti gitti
simdi hic bir sey umrumda degil keske yavrum olsaydi da etegimin bezine sararak buyutseydim ama olsaydi keske ..
;(
Cok uzuldum...
Keske...
Ama Allah bana yavrularimdan birjni gosterdi ruyamda biliyor musun?
Bembeyaz guvercinler dizili.
Birini elime aliyorum ki bebege donusuveriyor..
Bebek de bembeyaz kundakli guzel yuzlu bir kiz.
Nasil gulumsuyir bana gogsumu kokluyor..
Aglayarak uyanmistim.
10 tane cocugun da olsa hepsinin yeri ayriymis..
Cennette bizi bekliyorlar..
Oyle avunuyorum..

;(
Cok uzuldum...
Keske...
Ama Allah bana yavrularimdan birjni gosterdi ruyamda biliyor musun?
Bembeyaz guvercinler dizili.
Birini elime aliyorum ki bebege donusuveriyor..
Bebek de bembeyaz kundakli guzel yuzlu bir kiz.
Nasil gulumsuyir bana gogsumu kokluyor..
Aglayarak uyanmistim.
10 tane cocugun da olsa hepsinin yeri ayriymis..
Cennette bizi bekliyorlar..
Oyle avunuyorum..
Aynen oyle cok zor rabbim kimseye vermesin bu durumu
bir dusuk bile zor oyka ki ölüm :(
Allah tez zamanda cennet kuslarimizin kardeslerini gondersin insallah hic bir melek annesinin kucagi bos kalmasin insallah...
Rabbim beterinden korusun insirah ferahligi versin kardesim

Aynen oyle cok zor rabbim kimseye vermesin bu durumu
bir dusuk bile zor oyka ki ölüm :KK43:
Allah tez zamanda cennet kuslarimizin kardeslerini gondersin insallah hic bir melek annesinin kucagi bos kalmasin insallah...
Rabbim beterinden korusun insirah ferahligi versin kardesim
Aminnn aminnn canim guzel dualarin icin cok tesekkur ederim.
Iki tane evladim var ama o olaydan sonra yine istiyorum. Yasim gecmeden lakin esimi razi etmek zor..

Aminnn aminnn canim guzel dualarin icin cok tesekkur ederim.
Iki tane evladim var ama o olaydan sonra yine istiyorum. Yasim gecmeden lakin esimi razi etmek zor..
Evlatlarinizi rabbim size bagislasin insallah
esiniz de mutlaka istiyordur ama istedigi kadar korkuyordur da yine aynisi olacak diye cunku bende bir evladim olsun iki kere seveyim diyorum ama bir yandan da cok korkuyorum rabbim ol desin olur kardesim yas gercekten onemli yasi gecirmeyin benim de yasim ileri ve bu saatte isteyince olmuyor iste ;(
Rabbim yeterki istesin ol desin olur siz yureginizi ferah tutun sizi cok iyi anliyorum bu kayiptan sonra insan daha cok bebek istiyor
esinize tek diyeceginiz su olsun beni hayatta tutacak olan evladimin yerine de sarabilecegim bir kardesi olsun
sanmiyorum ki buna kimse hayir diyebilsin ;(

Bize disardan kendi yasadiklarimiz zor baskalarinin hayatlari kolay gibi gelse de en dertsiz bir insanin bile bir sinavi vardir bu dunyada...
rabbim bizleri unutmuyor demektir dertler arkadaslar sabir ve metanet edecegiz insallah bu dunya bu hayatlar gecici bir gun bitecek iste o gun aglayan bizlerin kucaginda sadece vildanlarimiz cennet kuslarimiz olacak bunun icin burada aci cekmeye degmez mi ben acimi sonuna dek burnumun diregi sizlaya sizlaya cekecegim rabbime sukur ede ede ...
Asla isyan etmiyorum. Yıllarca çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken, tamda umudumu kesmişken bir mucize yaratıp kuzumu bize veren yaradana şükrederken, geri aldığı zaman isyan etmek anlamsız. vardır bir hayır diyorum aslında ne hayır olduğunuda biliyorum. Çünkü kızım bizim için cennet kapılarını açmaya gitti, ona kavuşmak için namazımı kılıyorum Kuran okuyorum. yani kızım bizim kurtarıcımız oldu. Ama ya içim deki yangın nasıl söner bilemiyorum. Her şey eksik hayat anlamsız bayram geliyor o olmadan bayramın tadımı olur. ona bayramlık almak yerine ne dağıtsam, kendi elimle yapsam daha çok hoşuna gider diye düşünüp kendimi öyle avutuyorum. doğum günü geliyor, bu yıl ana sınıfa başlayacaktı... off of kuzum ya nerdesin sen...
özledim annem seni çok özledim kuzum.

Asla isyan etmiyorum. Yıllarca çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken, tamda umudumu kesmişken bir mucize yaratıp kuzumu bize veren yaradana şükrederken, geri aldığı zaman isyan etmek anlamsız. vardır bir hayır diyorum aslında ne hayır olduğunuda biliyorum. Çünkü kızım bizim için cennet kapılarını açmaya gitti, ona kavuşmak için namazımı kılıyorum Kuran okuyorum. yani kızım bizim kurtarıcımız oldu. Ama ya içim deki yangın nasıl söner bilemiyorum. Her şey eksik hayat anlamsız bayram geliyor o olmadan bayramın tadımı olur. ona bayramlık almak yerine ne dağıtsam, kendi elimle yapsam daha çok hoşuna gider diye düşünüp kendimi öyle avutuyorum. doğum günü geliyor, bu yıl ana sınıfa başlayacaktı... off of kuzum ya nerdesin sen...
özledim annem seni çok özledim kuzum.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim
bu acinin buyugu kucugu yok evlat adı ustunde her turlusu cok zor
Bayramlar bana da cok zor geliyor kardesim o gunler daha bir huzun oluyor ilk isim hic kimseyle bayramlasmadan kosuyorum mezarina yavrumun...
metanetinizi ve sabrinizi kutluyorum kardesim tam musluman bir anaya da bunlar yakisirdi
rabbim evladiniza benzer bir yavruyla kucaginizi doldursun insaĺlah rabbim bir daha yasatmasin beterinden muhafaza eylesin
yureginize inşirah ferahligi versin...
biz ve yavrularimiz secilmisiz kardesim ne mutlu bize herkese nasip olmayacak aci ve guzellikte bir keder yasatiyor rabbim insallah mukafatida olur bizler icin...

Anne ölünce çocuk
Bahçenin en yalnız köşesinde
Elinde bir siyah çubuk
Ağzında küçük bir leke

Çocuk öldü mü güneş
Simsiyah görünür gözüne
Elinde bir ip nereye
Bilmez bağlayacağını anne

Kaçar herkesten
Durmaz bir yerde
Anne ölünce çocuk
Çocuk ölünce anne