• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

03.01.2016.... oğlum, can içim... seni kaybettiğim gün, bugün.. tam 1 yıl oldu. . .

Seni çok özledim. ......

03.01.2018...

Seneleri sayıyorum oğlum,
sen gideli ne kadar sene geçmiş..
Yüreğim hala inanmıyor, sanki bir yerlerde varsın, yaşıyosun hissi..
içimden hiç gitmiyor.
Yaşam sen yaşamadan devam ediyor.
Bir kuşun kanat çırpması kadar hızlı geçiyor bazı anlar,
bazı anlar ve günler ise hiç geçmiyor..
Senin gittiğin gün mesela, -yaşamıyor gibiydim..
Hayattan koptum , ağladım haykırdım

yoktun...

Yoktun cennet kuşum,
annen baban olarak sana dualar ediyoruz,
seni rüyalarımızda sevip sarıyoruz..

Kokunu cennet kokusu biliyoruz..
Yuvan cennette...
Sen oralara yakıştın benim güzel oğlum..
Rabbim seni oralara layık gördü..

Vuslatımızın son bulacağı zaman
sana doyasıya sarılacağım, "benim can oğlum" diyeceğim..
Kara gözlerinden kara saçlarından öpeceğim..

Biliyorum annem, kavuşacağız, biliyorum bu hasret son bulacak..
Yalan dünyada sevemeden öpemeden kaybettiğim sen..
Orada SONSUZ SEVGİM olarak kalacaksın...

Benim can oğlum,
Seni çok seviyorum...

Son düzenleme:
RABBIM sıze dayanma gucu versin
Şefeatlerıne naıl eylesın
6. Kaybımı yasadım bende karnımda kımısı ıkı aylık kımısı 3 aylık bana da sefeat ederlermı dersınız veren de O alan da O hiç isyan etmedim vardır elbet Rabbımın bildigi ne guzel olurdu 6 sı bırden cennettın kapısında benı beklese anne hoşgeldın deseler
Rabbım umudumu kaybetmedım sana kayık kul olmayı nasıp etkı Cennette yavrularımı göreyım

Canım kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı? Pıhtılaşma olabilir sende...

03.01.2018...

içimden hiç gitmiyor.

yoktun...

Yoktun cennet kuşum,

Yuvan cennette...

Benim can oğlum,
Seni çok seviyorum...

Ah be arkadaşım... Yaktın yine içimi... Göz yaşlarım sel misali akıp gitti yazdıklarını okudukça... Rabbim tez zamanda İbrahim'inin kardeşini yollasın sana. Doya doya öpüp koklayacağın, onu her öptüğünde bir de İbrahim'in için de öpeceğin hayırlı, sağlıklı bir evlat yollasın sana bu mübarek Cuma gününün hatırına...

24.jpg

duali6.jpg

B BlackandBlack

Amin Allah razı olsun arkadaşım..
Ne güzeldi duan..
İbrahim.. Adını bile söylemeye kıyamadığım..
Can içim o benim.. Onun yeri ayrı, kardeşleri de
inşallah gelir , yakın zamanda..
Rabbim nasip etsin. .

03.01.2018...

içimden hiç gitmiyor.

yoktun...

Yoktun cennet kuşum,

Yuvan cennette...

Benim can oğlum,
Seni çok seviyorum...
Secilmistiler secildikleri yerlere gittiler cennet kuslarimiz bize de sabretmek dustu bu dunyada , gercek dunyada kucagimizda olacaklar ebedii... degmez mi bu aciya ...
Bir gun vuslatimiz olacak yavrularimizla hic ayrilmamacasina...

27 Haftalıkken doğdu oğlum, yaşama ihtimalinin düşük olduğunun farkındaydık ama Rabbimin mucizesi mi yok, günler geçtikçe umutlanmaktan da alamadık kendimizi. En ümitsizliğe düştüğümüz an, gülümsemesiyle teselli ettiğinde, tamam dedik savaşmaya devam edecek, tanıdık tanımadık bir sürü teyzesinin dualarındaydı, Allah'ım önce sana hayırlı kul, sonra bize hayırlı evlat olsun diye ettik hep dualarımızı, melekten daha hayırlı kul olur mu? Rabbim duamızın karşılığı olarak 27. gün aldı kuzumuzu.
Sabah namazından sonra durumu kötüleşti gelin diye çağırdılar, açıklama yapılırken dinlemiyorduk bile, içimizde hala bir umut bebeğimize doğru gittiğimizde gözleri açık bizi bekliyordu, hemşiresi kucağıma bırakana kadar gerçek gelmiyordu bana, hep ölümün soğuk olduğu anlatılırlardı ya, sıcacıktı oğlum, ilk kucağıma alışım öldüğünde nasip oldu, Ruhum çekiliyordu sanki, bu acıyı tarif edecek cümle yok, ne söylesek hafif kalır yanında, biri beni teselli etmek için empati kurmaya çalıştığında sakın diye atlıyorum, öyle bir can acısı ki kimse benim gibi yanmasın diye düşünüyorsun, başkasının içinin seninle aynı şekilde yanma ihtimaline bile yanmaya başlıyorsun.
Bizim yangınımızı hafifleten tek şey bebeklerimizin, milyarlarca inananın gitmek için yıllarca ibadet ettiği cennete, dünyanın hiçbir pisliğini, kötülüğünü öğrenmeden gitmiş olması, artık tek duam inşallah Rabbim evlat acısıyla yanan her anne babayı, öldükten sonra evladına kavuşturur, hayalini kurduğu şekilde büyütmesini nasip eder.
Bugece ansızın aklıma dustun, ahmetimizin ilk dogum haberını paylastıgın an ve sonrası ile.. umarım iyisindir hersey umarım istediğin gibi gidiyordur canım aglattın beni bu mesajınla :(

Yine sensiz bi gün daha bebeğim ,yine yağmur , yine hüzün ben ısınmak için kat be kat giyinirken sen toprak oldun bebeğim bak kaçıncı yağmur ,kaçıncı kar ,bu kaçıncı kış bebeğim. Sana kavuşmak için can atmıyorum eskisi gibi kardeşin için birinize annelik yapamadım en azından kardeşine yapım can oğlum affet beni bebeğim yerinde ,hasretinde ,özleminde bende bebeğim sen benim kanayan yaramsın en çok sevdiğim, en çok beklediğim, en çok hasretimsin sen benim en büyük oğlum büyümeyen tek oğlumsun yüreğimin eksik yanı keşke bi görebilseydim yüzünü siyah saçlı oğlum benim

04.09.2016. SONSUZLUĞUMMMMMMMM

B BlackandBlack bende yarın kardeşime aratıp isteticem epikrizi o hafta içinde yavruma gen testi yapılacaktı ama kısmet olmadı :KK43: canım benim 23. Haftada herşey belliydi ben 21. Haftada suyumun azaldığını öğrenince (1 hafta Edirne tıpta yattım ) orda suyumun geldiğini söylediler imza atıp çıktım ben emindim suyum hiç gelmemişti ilk hamileliğimdi tamam tecrübesizdim ama insan hiç anlamaz mı neyse kadın doğumcumun ısrarıyla aynı hastanenin perintoloji uzmanı Prof a gittik özel ine o da böbreklerle ilgili teşhis koydu inanmak istemedim İst da atıl Yüksel e gittik oda aynı teşhisi kesin bi şekilde koydu susuzluktan ölür dedi doğsa bile diyaliz görür dedi ama biz herşeyi göze aldık kıyamadım kuzuma çok araştırdım böyle doğup yaşayan 2 Bebek'le karşılaştım birini burda kk de ama ne yazık ki ulaşamadım, ama benim yavrumun böbrekleri çok çok kötüymüş ve idrar çıkışı 43 günde birkaç kez oldu biraz idrar çıkışı olsaydı 1 yaşına kadar diyaliz görücekti 1 yaşında da ben veya babası böbreğimizi verecektik hatta ailede herkes gönüllüydü kimin ki uyarsa verecekti ama nasip değilmiş yavrumun ömrü yetmedi. Benim etrafımda bu sene kızımla beraber toplamda 11 Bebek doğdu/ doğacak arkadaşlarım güle oynaya büyütüyorlar fb bakamıyorum artık :KK43: Bizim sitede de park var tam kayınvalidem in karşısında ben de hamileyken hep hayalini kurardım kuzumu parka çıkarıcam diye görümcemin 2 kızı var biri 4 olacak biri 2 olacak haziranda onun doğum gününde giyeceği kıyafete kadar hayalini kurmuştum 3 kız kuzen beraber büyüyecek o parkta dedeleri 3 ünü birden gezdirecekti 3.5 yaşındaki bana soruyor Ayşe Nehir nerde hala hastanede mi gitti melek oldu diyor eşim bana sen niye onunla gitmedin diyor o bile annenin bebeğinin yanında olması gerektiğinin farkında eşim el salla o yukarda diyor el sallıyor gökyüzüne küçük olan daha yeni konuşmaya başladı meleğimin resmini gördüğünde Ayşe neyin diyor annesine gösteriyor anne bak çok tatlı diyor öpüyor içim gidiyor çok zor çok Allah kimseye yaşatmasın hele bizim gibi tecrübe edenlere yardım etsin sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin :KK43:
Rabbim sabır versin

YUSUF TALHAMMM;
YÜREK SIZIM CANIM OĞLUMMMM BUGÜN CENNETE UÇALI TAM 4 SENE BİTMİŞ, OYSA DAHA DÜN GİBÜ ZAMAN NE KADAR ACIMASIZ DİMİ YAVRUM... SEN CENNETTE KARDEŞLERİNLE VE DİĞER MELEK ARKADAŞLARINLA ÇOK MUTLUSUN BİLİYORUM AMA GELDE BUNU BANA ANLAT... RABBİMİN EMRİNE ŞÜKÜRLER OLSUN KARDEŞİN BNMLE SENİ UNUTTURMUYOR AMA TESELLİ EDİYOR RABBİM SİZİN ÖMRÜNÜZÜ İNŞALLAH KARDEŞİNİZE VERİR. ANNECİM SEN BİZE GELEMEYECEKSİN AMA BİZ SANA GELİCEZ BİLİYORMUSUN, HERGÜN BİRAZ DAHA YAKLAŞIYORUZ SANA. RABBİM CENNETTE BULUŞMAYI NASİP EDER İNŞALLAH. BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ HEP ANIYORUZ, SENDE BİZİ UNUTMA OLURMU YAVRUM... BUGÜN YANINA GELEMİYCEM AMA BİKAÇ GÜNE GELİCEM, KARDEŞİNİDE GETİRCEM İNŞALLAH. SENİ VE KARDEŞLERİNİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM YUSUFUMMM....
Rabbim sabır versin

Başıniz sagolsun cok uzuldum rabbim sabirlar versin
evlatlarimizin bu dunyada yiyecek icecek gunleri yokmus kardesim oyle dusunmemiz gerek her şer gibi gorunende hayirlar vardir mutlak kardesim oyle dusunelim...
Dr vs desek te bende cok diyorum cunku sonucta her sey bir vesile kardesim rabbim verdi ve aldı sonucta kendi emanetini aldı ... bir anne icin cok zor ama daha cok duaya ihtiyacimiz var kardesim..
Rabbim mukafatinizi versin insallah yavrunuz en guzel yerlerde cennette tipki benim kuşum gibi...
Rabbim sabır versin

Ben de bebeğim i Kaybettim..nasıl dayanıyor sunuz.. yardımcı olun.ne bı söz nede hiçbir şey ağlama engel olmuyor.. bir an bile çıkmıyor.cok özledim cennet kokulu mu
Basiniz sagolsun neden kaybettiniz
Aci yeni iken hepimiz bu duygulari yasadik ama gecen zamanla hic unutmadik ancak daha sustuk daha teslim olduk orada mutlu olduguna bir gun kavusacagimiza olan inanclarimiz bize huzur verdi dayanma gucu verdi ve veriyor...
Bir bebegin ölümünde hepimiz bir imtihan arayarak teslim olarak bu gunlere geldik ...
Yuz yil da gecse anne unutamaz en sevilen hep ozlenen olarak yerlerini aldilar onlar...
Bin yil da gecse ille de hamzam tek hamza'm...
Secilmistiler baska bir berzaha aittiler secildikleri yerlere gittiler...
Bize de uzulup sadece teslim olabilmeyi sabri en cok ta hatira biraktilar ...
Dunyanin en buyuk acısı ciger acısıymıs...

Ben de bebeğim i Kaybettim..nasıl dayanıyor sunuz.. yardımcı olun.ne bı söz nede hiçbir şey ağlama engel olmuyor.. bir an bile çıkmıyor.cok özledim cennet kokulu mu

Başın sağ olsun canım, Rabbim sabırlar versin. Kaybetme sebebin nedir bebeğini? Anlatır mısın? Ona göre yönlendirme yapabiliriz sana yeni gebeliğin için...

Evlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
Ne kadar güzel yazmışsın kardeşim

Ben de kızımı kaybettim ve kendimi toparlayamiyorum.. ama konuşunca paylaşınca biraz huzur buluyor m kardeşlerim

Başınız sağolsun
ben doğumda kaybettim. ..

Erkekti.. Sizin nasıl oldu
anlatmak isterseniz ..?

Back
X