• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Kıslar allah sabrınızı versin inş dayanılacak acı değil yaşadıklarınız ben okurken bile bu derece ağlıyorsam kim bilir yaşayan ne acı çekiyor allahım sabrınızı versin onları unutturmaz ama yinede sizi avtacak bir başka evlatlar versin rabbim sizlere bende bebk istiyorum 3 aydır olmuyor o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam lütfen yanlış anlamayın beni benimde başıma bunlar gelecekse geç olsun diyorum artık rabbin hayırlı saman da göndersin yavrumu bana onu kaybetmek kadar onu beklemek te çok zor sizler için rabbime dua edeceğim sabır vermesi için

sagol canım guzel sozlerın ıcın yuregın derınlıklerınden geldıgı bellı allah ısteyen herkese versın

öncellikle hepinizin başı sağ olsun. birer birer hepinizin mektubunu okudum ve sanki aynı acı içimde alevlendi...eşim anlamasın diye dişlerimi sıktım göz yaşlarımı içime akıttım. okudukca annem geldi aklıma...annecim seni çok özlüyorum, biliyorum sende beni özlüyorsun! sevdiğim için seni bıraktım, pişmanmıyım bilmiyorum ama senden ayrılmak için hazır değilmişim ben daha. dediğin gibi daha büyümemişim ben. seni çok çok özlüyorum ama az kaldı yakında kısa bi süreliğine bile olsa kavuşacağız!

Allah bütün ayrılık acısı çeken arkadaşlarıma sabır versin! ve ayrılık acısını yaşatmasın! vatana millete hayırlı namuslu arlı şerefli yavrular nasi eylesin! Amin,amin,amin,...
Melekleriniz sizi cennete bekliyor, eminim annelerini güçlü gördükçe gurur duyuyorlardır!

tekrardan BAŞINIZ SAĞOLSUN!!!
:çok üzgünüm:

öncellikle hepinizin başı sağ olsun. birer birer hepinizin mektubunu okudum ve sanki aynı acı içimde alevlendi...eşim anlamasın diye dişlerimi sıktım göz yaşlarımı içime akıttım. okudukca annem geldi aklıma...annecim seni çok özlüyorum, biliyorum sende beni özlüyorsun! sevdiğim için seni bıraktım, pişmanmıyım bilmiyorum ama senden ayrılmak için hazır değilmişim ben daha. dediğin gibi daha büyümemişim ben. seni çok çok özlüyorum ama az kaldı yakında kısa bi süreliğine bile olsa kavuşacağız!

Allah bütün ayrılık acısı çeken arkadaşlarıma sabır versin! ve ayrılık acısını yaşatmasın! vatana millete hayırlı namuslu arlı şerefli yavrular nasi eylesin! Amin,amin,amin,...
Melekleriniz sizi cennete bekliyor, eminim annelerini güçlü gördükçe gurur duyuyorlardır!

tekrardan BAŞINIZ SAĞOLSUN!!!
:çok üzgünüm:

sagolasın canım allahım dusmanıma bıle yasatmasın cok zor mevlam sabrımızı versın

kızlar öncelikler meleklerini kaybeden bütün arkadaşlara allah sabır versin allah kimseyi evlat acısıla sınamasın ve yaşatmasın çok zor sizlerin hikayelerini okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

'Ölüm anında çocuklarınıza cennetin göz kamaştıran güzellikleri gösterilir, onlarda seyrederken kendilerinden geçerler ve hiç acı hissetmezler' bu söz beni biraz rahatlatmıştı çünkü bizimki kaza olduğu için acaba çok canı yandı mı, acıları hissetti mi gibi sorular beni mahvediyordu. yavrum kucağımda gitti inşallah hiç birşey hissetmemiştir

'Şefkatli yaratıcı çocuklarınızı 'Cennet Çocuğu' olarak seçti ve cennetine layık gördü. Şimdi cennetin yamaçlarında meleklerle ve diğer cennet çocuklarıyla beraber koşup oynuyor'
ÇOCUK TAZİYENEMESİ- SAİD-İ NURSİ
sabır sabır sabır...........senağlamasenağlama

'

şimdiye kadar duyduğum en avutucu söz...

ben evlendiğimin ilk ayı hamile kalmıştım. eşime söylediğimde inanmamıştı.. herkes kısa çaplıbir şoktaydı. günler geçiyordu karnımda ne çabuk büyümüştü..
hep dua ediyordum rabbim sana layık kullarından et diye..
4 aylık olana dek hep kustum.. yaramaz bir bebekti benim yavrum. anne hastanede serumla durabiliyordu..
benimkide nasıl bünyeymiş bir bebeği kabullenemedi diyordum. 18 haftalıktı ve hala kımıldayışını hissetmiyordum. ilk bebeğimdiya hissedemem daha diyordum. bir haftadır acayıp ayaklarım ve kollarım kaşınıyordu.
sabah kanamayla uyandığımda ertesi gün doktor kontrolüne gidecektim.. hastanede ultsarona girdiğimde doktor şaşırdı.. ölüydü bebek . nasıl olur dedi herşey normaldi. adam bile şaşırmıştı.. ama kuzumun vadesi okadardı yiyecek ekmeği yoktu. dedi almamız lazım. çünkü bu kanamay düşmesi gerekti rahime yapışmış.. kuzum öleli 10 gün kadar olmuş... burda almamı ister misin dedi. yok dedim dayanamam uyutun.. burda olmaz dedi.. doğumhaneden çıkınca eşime sarılıp ağladım.. ölmüş diyebildim sadece..
muayenehanesine gittik. giderken ufak bir trafikkazası.. başka arabayla biri götürdü..
amca nın biri dediki ağlama kızım ufakbi kaza.. niye ağladığımı bilmiyordu ki..
doktoru beklerken artan ağrılarım yere yıktı.. neden diye ağlıyordum neden....
sonra beni uyuttular.. kürtajla aldı bebeğimi. göstermediler..
en doğrusuydu benim için. kız veya erkek olduğunu söylemedi doktorum.. ilerde "bir kızım ve ya oğlum vardı öldü demesin" demiş.. ne kadar haklıydı.. görümcem vardı o zaman zarfında.. herşeyini gördüm dedi.. anlattı herkese ... dinleyemedim tabi..
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin..demekki hakkımızda hayırlısı buymuş...
demekki yavrum için hayırlısı buymuş. doğsaydı belki başına çok şey gelecekti. rabbim onun için ve bizim için bunu hayırlı görmüş..
şimdi bu yazıyı yazarken "annem"şarkısı çalıyor. gökhan tepenin. ağlıyorum bende...
şimdi bir kızım var dünyalar tatlısı.. eşime yalvardım onu yapana kadar. o ise iyileşmen lazım diyordu, sana zarar... sen diyordum beni anlamıyorsun... anlayamazsın beni. benimhissettiklerimi hissedemezsin..
rabbim bi sene sonra ilk bebeğime hamile kaldığım ayda tekrar bi bebek nasip etti bana.. çokşükür sağlıklı ve kollarımda..
rabbim tüm isteyenlerin kucağınıboş koymasın inşallah...
kızım unutturdu acımı.. unutamam diyodum ama unuttum.. ama yine aklıma gelir kuzum... hele birgün sitede kürtaj ileilgili bir video izleyince dayanamamıştım..
çünkü kuzumuda öyle almıştı doktor...
kızımla avunuyorum... Rabbim ona hayırlı,sağlıklı ömür nasip etsin...
bütün hepimize Allah sabır versin... dayanma gücü versin..
daha hareketlerini hissetmediğim, yüzünü görmediğim için belki daha çabuk topladım, kızıma sarıldım...
herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

rahat uyu kızım,acıyı ben çekeyim..gözlerini açma hiç..ben gelene kadar bekle..ben özlemle o günü bekliyorum çünkü,ellerini avcumun içine koyacağım günü;hasretle....
yoklugun kolay degil..hergün bir düğüm hem de kocaman boğazımda..
koyamam ben senin yerine kimseyi sen bunu bil,sabahları sana günaydın dediğimi duy,rüyalarıma hep gel bana büyüdüğünü göster başka bişey istemem senden..nasip değilmiş kızım.biz elele gezemiyecekmişiz,birlikte büyüyemicekmişiz..
rahat uyu meleğim.gözyaşlarım sadece seni özlediğimden..kavuşmaya az kaldı..gün sayıyorum...ama yaşıyorum:(

melegım kayram annecıgım bugun bızım bulusma gunumuz olcak sevıncten cılgına doncektım dogum gunu olarak bugun verılmıstı bızde cok sevınmıstık sevgılıler gununde yanımızda olcagından sımdı ıse cok mutsuzum senı cok ozledım yavrum

hepinizin yazdiklarini tek tek okudum ve tutamadim kendimi,bogazim dügüm dügüm...henüz bebegim yok..rabbim nasip ederse bir gün olur insallah..bunun icin cabaliyorum aylardir..ama anladim ki öncelikle hayirlisini dilemek gerekiyormus...ben melegimi daha icimde hissetmedim belki,ama inanin tüm kalbimle acinizi paylasiyorum...Rabbim hepinize sabirlar versin...insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizin...ve böyle acilar yasamayiz...

hepinizin yazdiklarini tek tek okudum ve tutamadim kendimi,bogazim dügüm dügüm...henüz bebegim yok..rabbim nasip ederse bir gün olur insallah..bunun icin cabaliyorum aylardir..ama anladim ki öncelikle hayirlisini dilemek gerekiyormus...ben melegimi daha icimde hissetmedim belki,ama inanin tüm kalbimle acinizi paylasiyorum...Rabbim hepinize sabirlar versin...insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizin...ve böyle acilar yasamayiz...
çok sagol canım Allah sana yaşatması böyle bir acı:1no2:

okuyunca içim acıdı arkadaşlar .....
rabbim evlat acısıyla sınamasın ciğer acısı hiçbirşeye benzemez annem 7 yaşındayken kaybetmiş 30 sene olmuş halen unutamıyor allah sizlere sabır versin ben 9 haftalıkken kaybettim çok üzüldüm ki sizler daha zor şeyler yaşamışsınız allah sabır versin

kızlar ya kalkın hadı ayaga bılıyorum canımızda can gıttı gıderlerken bıızde alıp goturduler benım 4 melegımde zaman ne zamn dolar bılmeme benı beklıyo olacaklar onlar bıze rabbımızın gonderdıgı emenetlerdı rabbım bu kadar omur bıcmıs bırbırımıze dua etmekten baska bısey gelmez elımızden zamn zamn dısarıya cıkmak bıle ıstemıyorum cocuk kıyafetlerıne ve cocuklara takılıyo gozum yıklıyorum ama ne yapsakta hayat devam edıyo ınsallah rabbım tez zamnda yuzumuzu guldurur onlarla oynama onlara kıyafet almayıda nasıp eder mevlam ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhhh rabbım kaldıramayacagımız yukler yuklemesın bıze....AMİN.....

kızlar ya kalkın hadı ayaga bılıyorum canımızda can gıttı gıderlerken bıızde alıp goturduler benım 4 melegımde zaman ne zamn dolar bılmeme benı beklıyo olacaklar onlar bıze rabbımızın gonderdıgı emenetlerdı rabbım bu kadar omur bıcmıs bırbırımıze dua etmekten baska bısey gelmez elımızden zamn zamn dısarıya cıkmak bıle ıstemıyorum cocuk kıyafetlerıne ve cocuklara takılıyo gozum yıklıyorum ama ne yapsakta hayat devam edıyo ınsallah rabbım tez zamnda yuzumuzu guldurur onlarla oynama onlara kıyafet almayıda nasıp eder mevlam ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhhh rabbım kaldıramayacagımız yukler yuklemesın bıze....AMİN.....

oyle canım ama uzulmemek elde degıl senınde bıldıgın gıbı benımde dogumda hep mevlama dua ettıgım buydu allahım bana bundan buyuk acı gosterme dıye sonucta
ınsanın basına hersey gelır hersey bızler ıcın ama bu baska seymıs yasamadan anlasılmaz
senağlama

arkadaşlar okudum ağladım okudum ağladım allah hepimize sabır versin yarabbim.allahım kaldıramıyacak acılar vermesin.evet onlar bizim meleklerimiz bende bebeğimi kaybettim 7 aylıkken evet tam dedim tam az kaldı kucağıma alacam ama olmadı doktor kalp atışı durmuş bebeğinizin dedi mahvoldum dünya başıma yıkıldı .sanki diyorum allahım bu bir ruya olsa diyorum.ama olmuyor istemediğimiz gerçekler ama güçlü olmaya çalışıyorum inşallah allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. çok zor başına gelmeyen bilemez allah hepimizin sabrını versin arkadaşlar birdaha böyle acı yaşamayız inşllh.

melegım canımın ıcı bugun annen ve baban senın yanındaydı gordunmu canım hava soguk ve karlıydı gozlerımden suzulen yaslar bıle yuzumu donduruyordu pekı sen nasıl yatıyordun osogukta toprakların altında....bu ay sen evımıze nese getırcektın ve hayatımın anlamı sen olcaktın burdakı arkadasların senle aynı haftalarda olanlar hepsı bırer bırer gozlerını dunyaya actı bense okudukca benım oglusumda dıyorum ve aglamaya baslıyorum hıc dayanamıyorum annecıgım hala benlesın ıcımdesın melegım annen senı cook ozledı bugun bunu bıkere daha anladım...ama senın sımdı bu dunyada deılde ahırette okadar cok arkadasın varkı bugun tek tek gezdım 7 yasından tutkı senınle aynı kaderı paylasana dek ıkadar tuhafkı hepınız yanyanasınız ve ıcımden soyle dedım tek ben deılım ve benden daha cok acı ceken anneler var allahım ne guzel bır duygu ahırette bır sefaatcımızın olucagı dıyorum bazen yarın senden cok ama cok uzaklara gıdıyorum ama kalbım senınle sevgılı annen......

çok sevmiştik seni anneciğim çok.. içimde pır pır atan kalbin benim kalbim olmuştu yavrukuşum.. bebek mağazalrına girip sana ciciler almak istiyordum ama nedense bir türlü elim gitmiyordu.. meğer gidicekmişsin ondan kısmet olmuyormuş... iyikide almamışım o küçük tulumu sana ,yoksa şimdi sanki sana giydirmişimde kokun üstünde kalmışçasına koklar bağrıma basar dururdum onu... 11 haftalıkken terkettin ama sanki 11 aydır içimdeydin yavrum.. o minik kalbin dayanamadı anneciğim kurban olurum ben senin minik kalbine diye hep severdim seni.. yine kurban olurum ben sana bebeğim.. şimdi sen bir melek oldun her gece sana sesleniyorum.. melek yavrum Allahımıza dua et annene babana bir kardeş göndersin sağlıkla ve sende kardeşinin koruyucu meleği ol diye.. ben senin yolunu daha babanla evlenmeden hatta babanı tanımadan gözlüyordum meleğim.. bebeğim cennette bir gün annesine gelecek diyordum daha rahmime bile düşmeden seni nasıl seviyordum bir bilsen.. ama cennetten geldin fazla kalmadın yine cennete gittin bebem.. sen şimdi cennette meleklerle oyunlar oynuyorsun belkide sütünü içiyorsun bebeğim.. mutlu olduğunu biliyorum ya o bana yeter yavrum.. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

inanın çok etkilendim bütün mektupları tek tek okudum allahım hepinize sabır versin tekrar evlat acısı yaşatmasın

Back
X