cep telefonu alan sevgili

En basitinden canı öyle istemiştir.
Bunun nedeni mi olur?

Telefonun bozuktur bir yerinde hata vardır seninle rahatça konuşabilmek için alıyordur

Telefonun çok eski ise almış olabilir, bazı uygulamaları beraber kullanabilesiniz diye

Her seyde bi sey aramasak.Bi de konuyu detayli anlatsan.Yeni mi sevgilisiniz,telin mi bozuktu,senin durumun mu kotu,dogum gununde mi aldi,cinsel olrak yaklasmaya calistigi icin mi suphelendin,cok mu pahali bir teldi

Sen ne düşündüğünü düşünüyorsun peki
Bana sanki kullanman için almıştır gibime geldi :)))
Yani başka türlüsünü hayal edemedim ki tatlım

Vitrine koy diye almıştır cep telefonu başka ne yapılırki yada cebinde taşı diyedir başka amacı olamaz bence

Telefonumun kulaklığı bozulmuştu. Ertesi günüde sevgilimle buluşacaktık. Dışarı çıkmış kendi telefoncuya gidip kulaklık alacaktım. Bunu biliyordu. Ertesi günü buluştuk bir baktım elinde bir paket. Açtım baktım altı üstü bir kulaklık alacaktım ben ama sevgilim bana cep telefonu almış hediye olarak. Şu an kendisi eşim olur... demem o ki sana değer verdiği ve seni sevdiği için almış olabilir mi.

Sevgililerin birbirlerine büyük hediye almalarını tasvip etmiyorum. Ben kabul etmezdim.
Demekki telefonun falan bozukmuş almış ya da ego tatmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…