- 13 Ekim 2016
- 3.680
- 6.546
- 158
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Bizde olay başında sizdeki gibiydi tam aynen. Sonra vazgeçtim birşey saklamadığına aldtmdığına eminim tabi.. benim tlfn un şifresini bilirdi o bende aldım değiştirdim ve söylemedim bi kaç kez istedi onun bana şifresini söylediği gün bende söylerim dedim. Tabi öyle abartılacak birşey değildi öyle ne o benim şifremi bilir ne ben onun istemeyiz de. Ama olurda tlfnlarımuz birbirimize lazm olsa şifreyi de açar tlfnu eline veririz yani öyle
Sizde şifre koyun.
Eşimin telini de tüm sosyal medya hesaplarını, tüm online bankacılık şifreleri, mail adresleri dahil herseyi ikimizde biliriz.
Gün içinde de bazen bakarız birbirimizin teline. Ama hiç acaba aldatılınca muyum, ya da bir açığını yakalar miyim diye yapmıyoruz bunu. Bir birlikteyiz, herseyimiz bir.. onun da gizlisi saklasın olmadığı için hiç telefonu kaçırma ya da şifre ile koruma gibi bir çabası olmadı.
Başlarda değildim zoruma giderdi hatta kaç kez küstüm ama eşim bi şekilde boşvermeye ikna etti ne bileyim erkek muhabbeti dönüyor yada belki Ablam birşey der gibi gibi bende ikna oldum ve boşverdim takmıyorum ArtkBöyle oluyor mu yani siz memnun musunuz bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?