- 16 Haziran 2020
- 4.683
- 10.554
- 158
- 28
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Hep bu kadar alıngan mısınızdır? O ifadeler niye var sizce? Yorum yapmak istemediğimizde ifade ile tepki vermemiz için. Davranışınızı beğenmemişler ki beğenmedim ifadesi bırakıyorlar. Ben ifade bırakmak yerine yorum yazdım mesela. Yorum yazmak istemesem beğenmedime basar geçerdim.Aynı fikirde olmayanları anlıyorum gerçekten ama neden konuma beğenmedim ifadesi konuluyor bunu anlamadım :) herkes fikirlerinde özgür değil mi, ben zaten sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım bu konuyu.
e tamam dusunceleri merak etmissiniz, onlar da begenmedim atmis yani sizin gibi dusunmuyorlar. cok basit bir cevap aslinda.Aynı fikirde olmayanları anlıyorum gerçekten ama neden konuma beğenmedim ifadesi konuluyor bunu anlamadım :) herkes fikirlerinde özgür değil mi, ben zaten sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım bu konuyu.
Yani şöyle onun soayal medya hesapları zaten telde açık ben de sürekli bakarım arkadaşlarına neler paylaşılmış falan. O da benim intaya bakarSosyal medya hesaplarını da bilmiyorum hatta kendisi de bilmiyormuş otomatik şifrelerden alıyor, not defterine not almış birkaç kez denk geldim yani gerçekten mantıklı şifreler değil, otomatik alınmış belli. Öyle olunca değiştirdiği zaman da bilemiyorum. Kaldı ki ben kendi telefonumdan açınca o ayarlardan görebiliyor hangi cihazdan girilmiş....
Hep bu kadar alıngan mısınızdır? O ifadeler niye var sizce? Yorum yapmak istemediğimizde ifade ile tepki vermemiz için. Davranışınızı beğenmemişler ki beğenmedim ifadesi bırakıyorlar. Ben ifade bırakmak yerine yorum yazdım mesela. Yorum yazmak istemesem beğenmedime basar geçerdim.
Ben bilmiyorumTelefon şifresi bilinmeyen eş mi olur ya
Oldu herkes size neden beğenmediğini açıklasın bi deBeğenmeyince neden beğenilmediğini açıklanmasını isterim şahsen çünkü bir soru soruyorum fikir alış verişi yapmak istiyorum. İnsanların her tepkisini alınganlıkla itham eden bir üsluba gerek yoktu.
Oldu herkes size neden beğenmediğini açıklasın bi de
Hatta site yönetimine önerin bunu ifade bırakanlara mesaj yazma zorunluluğu getirsinler
Çok zor bir insan gibi göründünüz benim gözüme valla.
Abartıyorsunuz.Ben de benden daha özel birşeyin olamaz diyorum.
Abartıyor muyum?
Aktif üyesiniz 5 yıldır, ilk kez mi konu açtınız? Forumun mantığını bu kadar anlamayan bir üyeyle ilk kez karşılaşıyorum.O zaman boşuna konu açıyoruz burda :) beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin öyle saçma bişey olsun.
Oldu herkes size neden beğenmediğini açıklasın bi de
Hatta site yönetimine önerin bunu ifade bırakanlara mesaj yazma zorunluluğu getirsinler
Çok zor bir insan gibi göründünüz benim gözüme valla.
Bana hep beğenmedimlerin hesabını soruyorlar. Keşke komikleri sorsalarBen bir üyenin yorumuna "komik" emoji birakmistim. Özel mesaj atip "cok mu komik mesajim gulmussun vs" şeklinde hesap sormuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?