Cep Telefonunuzun Kalitesini öğrenmek ister misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmde 01 çıktı çok iyiymiş zaten benm kocam telefoncuu istedgm zamn degiştryorum

iki telefonumada baktım ikiside 01

Ben bu olayı telefoncuya söyledim adam resmen dalga geçti benimle bunca zaman telefoncuyum böyle saçma şey duymadım dedi beni sinir etti....ve ve ben salak ben ayyyy sinir oluyorum kendime sinirrrrrrrrrrrrrrr bu yazıyı okudum bilerek not aldım ki dikkat edeyim numaralara o kadar da baktım sen git 02 yi al salak kafam yaaaaaaaaaa of of moralim çok bozuk...............

benimki 00 çıktıdelikafadulden
zaten ilk telefonum ekranı bozuldu,onu telpa 2 kez tamir etti,3de eskisinı alıp yurdışından sıfır olanı getirdiler,türkçe diline çiviri yapıp teslim ettiler banaturkbayragi

Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 01 veya 10 ise demek sizin cep telefonunuz Finlandiya'da bir fabrikada uretilmis (cok iyi )

bu çıktı benimki U600 modelinizde yazın bari de millet kiminki ne bilmiş olsunkaydirigubbakcemile5

02 çıktı zaten aldığım günden beri zırt pırt bozuluyor nalet olsun nokıa ya:mymeka:

çok değişik bi bilgi yaw evdeki telleri hep denedim şükür hepsi 00 çıktı kiii

benimki de 01 çıktı. çok şükür .:Saruboceq: orjinal olmasını isterdim tabi ama yine de daha kötü olabiirdi

bkz. Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 13 ise cep telefonunuz Azerbaycan 'da bir fabrikada uretilmistir. Verdiginiz paraya yazik olmus. (asiri kotu ve ayrica sagliginiza cok zararli)CADIARZU

Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 01 veya 10 ise demek sizin cep telefonunuz Finlandiya'da bir fabrikada uretilmis (cok iyi )
şükür 01 çıktı be.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…