Cep Telefonunuzun Kalitesini öğrenmek ister misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba öyle oluyor canım baksana anlamadım ben

benimkisi de 00 .ama telefonum bence berbat. çünkü ne aradığında ses veriyor, ne oyunları düzgün çalışıyor. telefonu açıp kapattığında bile sati deişmiyor. yani 10 gün sonra aç yine aynı saat, aynı tarih. yani demek ki motorolanın orjinali bile kötüymüş

benim ki 00 çıktı en kalitesinden almış aşkım bana bravo onaaa kaydirigubbakcemile2

01 çıktı eşim 1500,00 TL ye almıştı...
kaç yazar
geri..z ..lı telle mesaj çekemiyorum..pehhh yerim o 01'i ben
10 tl olsun adam gibi kullanışlı olsun hepsi zararlı sonuçta bunların

00 sevindim valla belliydi zaten çünkü oğlum 4.kattan balkondan attı yaptırdım hala kullanıyorum teşekkürler nokıa

01 çıktı..Maşallah telefonuma 3 senedir taş gibi maşallah

00 ve 01 ler radyasyon yaymıyomuymuş yani firmaların çıkardığı bişiy bence benimde 03 afyon çıktı ne olucak şimdi katagoride bilem yok :)

ay benimki 02 cikti,birlesik arap emirlikleri,,ama cok sasirmadim internetten cok ucuza almistim,ucuzdur vardir bi illeti pahalidir vardir bi hikmeti diye bosuna dememislerr:))))))))))

Anam benimki 02 çıktı... Hemde iyi bir teknoloji marketinden almıştım. Bir şikayetim yok. layıkıyla yerine getiriyor görevini...

benimki bu

Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 01 veya 10 ise demek sizin cep telefonunuz Finlandiya'da bir fabrikada uretilmis (cok iyi )

benimde 03 ne demek şimdi yardımcı olursanız sevinirim.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…