Cep Telefonunuzun Kalitesini öğrenmek ister misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa 7. ve 8. rakam 03 çıktı

ama en son rakamalr 01
daha dün aldım -tatlicadiarzu-

00 ise demek sizin cep telefonunuz Orjinal fabrikasinda uretilmistir.( Harika. Tercih edilen)
Taş gibi telefonum maşallah, zamanında çok para vermiştim ama değmiş çok şükür.

2005 den bu yana kullanıyorum tık demedi

00 vallahi çok sevindim üç yıldır kulanıyorum zavallı telefon az çilemi çekmedi ammma orjinalmiş hiçbişi olmadı zemuszemus

02 cikti...ben Azerbaycanda yasiyorum.benimkinin burda uretilmesi daha mantikli.ama burda oyle bir fabrika oldugunu duymadim ve zannetmiyorum.sahtedir herhalde.kacak kacak.:))

esimin telefonunda 08 cikti.ama esim onu Cin-den aldi.tipik cin mali yani...anlamadim:)))

01 cıktı ama hiç memnun diilim telefonumdan:roflol:

Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 02 veya 20 ise demek sizin cep telefonunuz Birlesik Arap Emirligi'nde bir fabrikada uretilmis. (cok kotu )
olamas..

03 ne oluyo arkadaşlar?

Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 13 ise cep telefonunuz Azerbaycan 'da bir fabrikada uretilmistir. Verdiginiz paraya yazik olmus. (asiri kotu ve ayrica sagliginiza cok zararli)
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 02 veya 20 ise demek sizin cep telefonunuz Birlesik Arap Emirligi'nde bir fabrikada uretilmis. (cok kotu )
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 08 veya 80 ise, telefonunuz Almanya'da bir fabrikada uretildi (iyi)
Eger yedinci ve sekizinci rakamlar 01 veya 10 ise demek sizin cep telefonunuz Finlandiya'da bir fabrikada uretilmis (cok iyi )
Sayet yedici ve sekizinci rakamlar 00 ise demek sizin cep telefonunuz Orjinal fabrikasinda uretilmistir.( Harika. Tercih edilen)

Sadece bu rakamlar sen eminmisin 03 olduguna kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…