Cep telefonunuzun modeli ne ve memnunmusunuz?

Telefonunuzun markası ne?

• Nokia

OY: 90 41,9%
  • Apple (iphone)

OY: 23 10,7%
  • Blackberry

OY: 9 4,2%
  • Samsung

OY: 64 29,8%
  • LG

OY: 10 4,7%
  • Sony Ericsson

OY: 8 3,7%
  • BenQ Siemens

OY: 3 1,4%
  • Motorola

OY: 1 0,5%
  • General Mobile

OY: 5 2,3%
  • Made in china :)

OY: 3 1,4%
  • Diğer

OY: 7 3,3%

• Ankete Katılan
    215
eniştemin e71,rengi haricinde görüntüsünde fark yok.kamera farkı var sanırım.bide gps var onda.bence kesinlikle tutarzemuszemus fazladan 300 lira vermeye değmez bence

eniştemin e71,rengi haricinde görüntüsünde fark yok.kamera farkı var sanırım.bide gps var onda.bence kesinlikle tutarzemuszemus fazladan 300 lira vermeye değmez bence

tşkkr ederim cnm ben bi düşünim en iisi kaydirigubbakcemile5 hoş şuan paramda yok mecbur beklicem kaydirigubbakcemile3

ben daha yeni aldım telefonumu samung star ama hala alışamadım çözemedim telefonu ama çok şık ve güzel

Nokia 6500 Classic

Cok memnunum acikcasi; zarif, sik ve kullanisli.
Suyun icine dusurdum, binlerce defa yere dustu hala calisiyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

evt o teLfn çk qsL bnde aLmayı dşünüorm nokıa 6500 cLassic opuyorumnanaktan

samsung e740 çok seviyorum telefonumu...
istediğim tüm özellikleri barındırıyor bünyesinde :)
değiştirmeyide hiç düşünmüyorum :)

samsung e950... dogum günü hediyesi olarak geldi.tavsiye etmem ama kamera çözünürlügü 3.2 olmasına ragmen güzel çekim yapamıyor ve video kaiteside cok düşük.. ama dokunmatik ekranına hiç bişi olmuo o yönden iyi...

bu da benim yeni telefonum 1 ay olmadı sanırım alalı..
dokunmatiklere alışmak pek kolay olmadı ama çok güzel özellikleri var..

nokia n73
bu kadar yavaş çalışan bir telefon olamaz
tuş kilidi de problemli
memnun değilim

n73 bnde kullandım inanılmaz ağır bir telefon,devamlı kitleniyor,tuş takımı da ayrı bir uyuz.
şuanda 6210 kullanıyorum memnunumm

Ben de Nokia N73 kullanıyorum. Telefon gerçekten çok yavaş, ilk çıktığında hevesle almıştım ama şuan fotoğraf çekmekten başka hiç bir şey yapmayı sevmiyorum bu telefonla..

bende n 73 kullanıyorum hemde 2.5 yıldır, ilk cıktıgı zaman kendi capımda bir servet ödeyerek aldım telefon büyük fln ama ben cok seviyorum yalnız cok takılıyor, üst üste cok fazla foto cekince telefon kilitlenebiliyor ve acıp kapamak zorunda kalabiliyorsun, aslında yavas olması işletim sisteminden kaynaklanıyor, bu aralar telefon kendine reset atmaya kendi kendini acıp kapamaya basladı, işletim sistemini yeniden yükleyecegim sanırım, fotograf kalitesi cok iyi makine tasımıyorum hic yanımda ama takılma derdi olmasa cook süper olacak, kendi adıma su acıp kapanma derdi ve takılma derdi biterse degistirmem ama yok devam ederse 2.5 yıl yeter deyip yeni bi telefon alacagım sanırım

1 sene önceye kadar aman nokia dan başka kullanmam diyodum ama ağırlığndan bıkmıştım en son N72 kullanıyodum bu kadar ağır bir telefon hayatımda görmdim.

1 senedir sony ericsson kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım 2 gb lık hafıza kartı taktım bana mısın demedi uçuyo uçuyo :) kesinlikle tavsiye ederim kullanımı nokiadan çok çok rahat.

şu anda k810i kullanıyorum

sıkıldım şiimdi gözüm G705 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…