Cep telefonunuzun modeli ne ve memnunmusunuz?

Telefonunuzun markası ne?

• Nokia

OY: 90 41,9%
  • Apple (iphone)

OY: 23 10,7%
  • Blackberry

OY: 9 4,2%
  • Samsung

OY: 64 29,8%
  • LG

OY: 10 4,7%
  • Sony Ericsson

OY: 8 3,7%
  • BenQ Siemens

OY: 3 1,4%
  • Motorola

OY: 1 0,5%
  • General Mobile

OY: 5 2,3%
  • Made in china :)

OY: 3 1,4%
  • Diğer

OY: 7 3,3%

• Ankete Katılan
    215
samsung d900 kullanıyorum hic memnun değilim surekli bozuluyor tavsiye etmem

nokia 3100 kullanıyorum 4 yıl babm kullandı 2 yıldırda ben kulklanıyorum bir sorun çıkarmadı maşallah çok memnunum ama skldım artık samsung c3510 genoa alcam 1 kaç aya inş:d

nokia e66 kullaniyorum bir bucuk yil oldu sanirim gayet memnunum ....wifi li telefonlar tercihim zaten..
ayrica iphone 3g s alsam mi diye dusunurken bu telefonun cabuk bozuldugunu soylediler...kullanan arkadaslar nasil dusunuyor, tavsiye edermisiniz?

nokia 5800 memnundum taki bir aya kadar çünkü donuyor özelliklede foto çekerken :umursamaz:

ben nokia dan vazgeçmeyenlerdenim. bu 4. telefonum. en sonuncusu 3230 du çok memnundum yaklaşık 6 senedir kullanıyordum taki wcye düşürene dek :))) şimdi ise nokia 5230 aldım. dokunmatik gayette rahat şimdilik inşallah sorun yaşamam.

Bende samsung GT5233 A kullanıyorum dokunmatik...buzmana kadar hep nokia kullanırdım çok memnundum ekimden beridir bunu kulanıyorum bundanda memnunum hor bişeklde kullanmama rağmer bi yavaşlama bi kasılma görmedim telefonda sadece samsungların btn hepsinin bi eksiğimidir nedir bilmiyorum ama Şarjıı da-yan-mı-yooorr...

telefonum tuvalete düştükten sonra evde kenarda olan LG ye hattımı taktım hiçbir özelliği yok foto çekme falan sadece alo diyorum ve msj çekiyorum birde radyosu var satsan 20 tl eder ama okadar memnunumki ipone a bile değişmem sempatiksalakcinni
ne tramvalar atlattı nerelerden düştü metrobüs köprüsünden bile sempatiksalakcinni daha 1 kere arıza çıkardını bilmem onun için değiştirmiyorum telefonu..onun yerine digital foto makinası ve ipod aldım

LG Prada kaçırılan telefonum
kavuştuk birbirimize, çok memnunum telefonumdanopuyorumnanaktan

Samsung jet 8003 memnunmuyum hayır değilim nerdeyse milyarlık telefon gel görki beni en acil durumlarda zor durumda bırakıyor aniden donuyor ne arama yapabiliyorum ne msj atabiliyorum tek güzelligi görünüsü olsa gerek

nokia.genel olarak memnunum ama daha önce samsung kullanıyordum.kulaklığı taktıgımda ses kalitesi ve yüksekliği gayet iyiydi.nokiada ses çok az geliyor.yüksege alışıkın olunca düşük sesi sevmedim :umursamaz:

son 2 telefonumda samsung ve ben acayip derecede memnunum e840 kullandım 3 yıl hala bataryası 2 gun gidiyordu simdide wave kullanıyorum yine cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…