- 19 Mart 2023
- 598
- 1.140
- 33
- 26
Genelde ilişkilerimde erkekler istekli görünüyor en başta neyse başlıyor ilişki bir süre sonra cepte görülmeye başlıyorum. Mesela en son ilişkimde çocuk yurt dışında yaşıyordu arkadaşına atacağı küfürlü bir mesajı bana atmış. Yanlışlıkla sana attım öfkeliydim dedi. Sakın çeviriye yazma dedi. Ben de yazdım ve küfürlü bir konuşma. Bu küfür mü diye sordum diye 3 gün boyunca 24 saat görüldü yedikten sonra cevap verdi mesajlarıma. Neden geç yazdın dedim çalışıyorum dedi. Arayacağım dediği saatten 5 saat bekletti. Yarın konuşalım geç oldu dedim konuşurken de ona daha önceden söylediğim zayıf bir noktamdan (ailemle ilgili) vurarak beni üzecek birkaç cümle konuştu.Ama sanki başka biri hakkındaymış gibi. Oysa ki bariz biliyor üzüleceğimi. Bunun üzerine ayrılmak istediğimi söyledim ve şok olduğunu söyledi. Asla ayrılmak istemedi. Burada gerçekten akıllı kadınlar var ve bir konuda yazmışsınız erkeklerin sizin ters bir durumda gideceğinizi hissetmesi lazım. Eger eş gidemez derse gevşer diye. Bunu ben de biliyorum ama sanırım bir eksiğim var uygulamada yapamıyorum sanırım. Evlilik hayatınızdan somut örneklerle gerizekalıya anlatır gibi anlatır mısınız nasıl bu kadın ters bir durumda gidebilir diye hissettirdiğinizi?