Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı arkadaşların bepanten krem kullandıklarını burdan da okudum, duydum da. Hatta epilasyon sonrası kullanan bile varmış. Bepanteni ben bebeklerimin pişikleri için kullanıyorum, neden yüzünüze sürüyorsunuz, onu anlamadım. Kullananlara soruyorum, size kim tavsiye etti? Pişikleri çabuk iyileştiriyor bunu biliyorum da cildi de mi yeniliyor.
Bepanthene hekimlerin dermetit ve pişiklerde, cilt kuruluğunda sıkça kullandıği bir kremdir.
Dekspantenol topikal epitelizan¹ ve sikatrizan² özelliklere sahiptir.
( ¹epitelizan: Epitel oluşmasına, hasarlı bölgede epitel tabakasının yeniden gelişmesine yardım eden madde ya da ilaç. )
( ²sikatrizan: Doku ve organlardaki yaraların onarımını sağlayan kompleks yenilenme / kendini onarma olayına yol açan ya da kolaylaştıran madde. )
merhaba ceradolin kremi kullanıyorum çok ta memnunum ki denemediğim krem kalmamıştır.
Onca ürün arasindan en iyi 3 ceradolin bepanten clinique
cerradolin kremi ve şampuanı bana da doktor verdi. bugün aldım ama daha kullanmadım. okuduğum yroumlar itibariyle baya beğenen var. benim cildim şuanda pulpul ve kızarık lekeler oluştu biranda olduğu için doktora gittim. gelişmeleri yazarım
Bu kremi kullananlarda son durum nedir memnuniyet devam ediyormu?