Ceren&emrah aşk hikayemiz

Emsa87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
2.038
1.042
173
38
2005 TEMMUZ AYINDAYIZ.ÖSS SINAVI İÇİN TERCİHLER BAŞLAMIŞTI.BENDE ARKADAŞIM HATICE İLE TERCİHLERİ İNCELEMEK İÇİN TERCİH KİTAPÇIKLARIMIZI ALARAK EVIMIZIN ARKASINDAKI PARKA GITTIK.ÇİMLERE OTURDUK VE INCELEMELERIMIZE BASLADIK.O SIRADA ARKADASIM HATICENIN TELEFONU CALDI.ANKARADAN ARKADASININ GELDIGINI IZMIRDE OLDUGUNU BULUSMAK ISTEDIGINI ÖĞRENDIK.HATICEDE EMRAHI (EŞİMİ YANİİ) BIZIM BULUNDUGUMUZ PARKA CAGIRDI.EMRAH YANIMIZA GELDI TANISTIK.İŞTE HANGI UNIVERSITEYI YAZICAGIMI SORDU KENDISININDE SINAVA GIRDIGINI FAKAT KESINLIKLE ANKARA DISINI YAZMAYACAGINI ILETTI.BENDE IZMIR CEVRESINI USAK VE AFYONU YAZACAGIMI SOYLEDIM KENDISINE.NEYSE AKSAM OLDU HERKES EVINE DAGILDI.3 GUN SONRA HATICE BIZE GELDI EMRAHIN BENDEN HOSLANDIGINI ILETTI.BENIMDE O ZAMANA KADAR ERKEK ARKADASIM OLMAMISTI.BIRAZ HEVESLENMISTIM AMA BIRDEN HAYIR OLMAZ KESINLIKLE DEDIM.ONUMDE OKULUM VAR UGRASAMAM KIMSEYLE DEDIM.NEYSE HATICE BIRDEN LAFI DEGISTIRDI TERCIHLERI NEREYI YAZDIN DIYE SORDU BENDE TEK TEK ANLATTIM BANA DEDIKI BUTUN TERCIHLERIN FARKLI FARKLI ILLERI KAPSIYO OYLE BIR TERCIH YAPALIMKI IKIMIZDE AYNI SEHIRE DUSELIM DEDI.BENDE NASIL OLCAK O IS DEDIM.BUTUN TERCIHLERE TEK SEHIR YAZMAYA NE DERSIN DEDI.OK DEDIM.ANKARAYI TEKLIF ETTI BANA BENDE KIZDIM SENIN NIYETIN FARKLI BENI EMRAHIN YANINA YOLLAMAK ISTIYORSUN DEEGILMI DEDIM O DA TAMAM O ZAMAN SEN SEC BIR SEHIR DEDI BENDE ICIMDEN USAK GECIYORDU HEM IZMIRE YAKIN HEMDE GUVENLI YER DIYE.UŞAK DEDIM OK DEDI.IKIMIZDE BUTUN TERCIHLERI USAKTA OLAN BOLUMLERE YAPTIK(BIZIMKIDE BIRAZ DELILIK) BIZIM HATICE CADISI SEN GIT EMRAHA HEMEN USAKTAKI BOLUMLERI TERCIH EDIYOSUN 2 YIL 4 YIL FARKETMEZ CEREN ORALARI YAZDI DEMIS.EMRAHTA AYNI BENIM YAPTIGIM GIBI YAPIO TERCIHLERI.NEYSE GEL ZAMAN GIT ZAMAN TERCIHLER ACIKLANIO VE 8. TERCIHIM USAK İŞLETME 4 YILLIK TUTUYOR.HATICEDE USAK HEMSIRELIK TUTTURUYOR.AMA BEN EMRAHI UNUTTUM AKLIMDA BILE DEGIL.26 EYLULDE OKUL ACILMISTI.OKULA GITTIM NE GOREYIM EMRAH KARSIMDA SOK OLDUM.NE İŞİN VAR HATICEYIMI GORMEYE GELDIN DIYORUM HAYIR BEN BURDA OKUYORUM DEMEZMI.ELIM AYAGIM BUZ KESILDI BIRDEN.SENIN NE ISIN VAR DEDI BANA SANKI BILMIOMUS GIBI BENDE OYLE GEZMEYE GELDIM DEDIM DALGA GECEREK.İÇİMDENDE DUA EDIYORUM NE OLUR AYNI BOLUMDE OLMAYALIM DIYE.SORDUM BEYEFENDIYE HANGI BOLUMDE OKUYOSUN DIE İKTİSATTA OKUDUGUNU SOLEDI BIRAZ OLSUN ICIME SU SERPILDI.BEN NEREYE GITSEM PEŞİMDEYDİ.ARKAMDAN SUREKLI CEREN CEREN CEREN DIYE BAGIRIP BAGIRIP DURUYORDU HATTA ARADA BI UYUZ OLUYORDUM BENDE ARKAMI DONUP NE BAGIRIYOSUN ADIMIMI EZBERLIOSUN DIE KIZIYODUM.AMA BENİMDE HOSUMA GITMEYE BASLAMISTI ARTIK.İLK DEFA BIRINE KARSI BIRSEYLER HISSETMEYE BASLAMISTIM.12.10.2005 GUNU
(Hasretle acan bır gul gıbı bır ınsanın ozlemlerı olmalı, ozlemle acan gul gıbı bır ınsanın bırtanesı olmalı, benım bırtanem olurmusun?) SOZUNU SOYLEDIGINDE BENDEN EVET CEVABINI ALDI VE O GUNDEN BUGUNE KADAR HIC Ayrılmadık ıyıkı tanımısım hayatımın askını IYI Kİ EMRAHLA CEREN OLMUSUZ.07.08.09 TARIHINDE EWLENDIK VE SUANDA 1.5 YILLIK EWLIYIZ COK MUTLUYUZ ALLAH HERKESE SEKER TADINDA MUTLULUKLAR VE ASKLAR NASIP ETSIN................
AŞK HERŞEYE DEĞER............................................. .......................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay çok duygulandım yaa Çok süper gerçekten.. İnşallah canım hepimize böyle bi aşk hikayesi nasip olur.. Benim askımla önümde daha 4-5 senem var dua et sende ayrılmayız inş. Bizimkide uzun bi aşk hikayesi olarak mutlu sonla biter :)

Son düzenleme:

inşallah canım allah hep gonlunuzdekı guzellıkllerı versın sıze hep mutlu olun ınsallah

super :)
mutluluklar diliyorum size.
darisi basima diyorum bir de

Tanışma hikayeniz gerçekten güzelmişş...
ALLAH ayırmasınn , darısı benim başımaa

Çok güzel bir daha inandım nasibinde kim varsa ne olursa olsun o seni buluyor Allah nasibimize hayırlısını yazsın sizinde mutluluğunuz daim olsun

Seven erkek peşinden koşar işte böyle insanın.

Ne kadar güzel yaa...

Allah mutluluğunuzu daim etsin.çok güzelmiş gerçekten hikayeniz.bende evlencem sonbaharda Allah nasip ederse.. günler çabuk geçsinde kavuşayım kocama yuvamıza artık:93:

canım ya maşalah size hep böyle mutlu olun tabi darısı başıma.umarım sizinki gbi biter bizim hikayemizde

böyle güzel şeyler duyunca insanın umutları artıyo maşallah Allah sizi ömür boyu mutlu kılsın...

öncelikle allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
hiç ayrılmayın

canım çok güzel anlatmışsın aşkınızı şimdi aşkınızın meyveleride geliyor allah bir ömür daim etsin mutluluğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…