- 25 Nisan 2015
- 835
- 549
- 103
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
bu nasıl bir örnekttir .su içince sizin Allahınız var benim yokmu demek isteniyor
neler aklınıza geliyor inanamıyorum
o benim inancım. kimseyi ilgilendirmez.Oruç Allah'ın emri ve tutmayıp karşı çıkıyorsan Allah ı yok sayıyorsun demektir.
inan ben ne demek istediğini anlayamıyorum.
Oruç Allah'ın emri ve tutmayıp karşı çıkıyorsan Allah ı yok sayıyorsun demektir.
Hayir dikkat etmek gerekmiyor. Oruc tutmayan dikkat etmek isterse kendi insiyatifinde. Zira oruc tutmayanlarin sokaklarda yiyip icmesinin bize bir zararı yok. Tersine sevap kazaniyoruz kizzz
Ya aslına bakarsanız bunu yapanlar 3-5 densizi geçmiyor. Dışarıda herkes yiyip içiyor, kimse kimseye saldırmıyor buralarda. Bir kaç kişi yüzüneen genelleme yapmak doğru değil.
kesinkile,rahatlık batıyor bizim ülkedekilere yada gündem olsun,1000 tl asgari ücret alan hep nefsinden kısıyorki,ben nefsimi terbiye ettim darısı başınızaartı,ramazanda şeytan zincirlenir derler,sabır ve hoşgörü ayı derler.
hele trafikteyken iftara geç kalsın da görün hoş görüyü sabrı...
hep çelişki hep
vallahi orta birdeydik sanıyorum,kardeşlerime sofra hazırlamıştım kendimede,annem rahmetli kurma falan dememişti,babam evden attı bizi o zamanYa aslına bakarsanız bunu yapanlar 3-5 densizi geçmiyor. Dışarıda herkes yiyip içiyor, kimse kimseye saldırmıyor buralarda. Bir kaç kişi yüzüneen genelleme yapmak doğru değil.
karşılıklı suç var her iki tarafında suçu var.ha toplu taşıma gibi yerlerde su içiceksen iç ama kalkıpta laf çarpma toplu olan yerde lafın kadar laf gelir
her koyun kendi bacağından asılır,nice allah diyenlerin yaptıkları yolsuzluklarıda duyduk burada,kimin ne olduğunu allah bilirOruç Allah'ın emri ve tutmayıp karşı çıkıyorsan Allah ı yok sayıyorsun demektir.
ortadoğuda beş yaşıdaki çocuklardan bebeklere kafaları kesildi,kadınların ırzına geçildi,bizim ülkede zaten dar gelirli aç, kalkmışlar oruç saygı git işine demek lazım aslındaBu haberlerin guzel ramazanımıza bakış açılarını kotu entegre etme amaçlı olduğunu duşunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?