- Konu Sahibi CaglayanCicek
ay ne kadan sevındım anlatamam caglayanım ne demısler temızlık irandan gelir.:lepi:
Biz Nekadan da Mikemmelll Bir takımızzkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne kadan sevındım anlatamam caglayanım ne demısler temızlık irandan gelir.:lepi:
Biz Nekadan da Mikemmelll Bir takımızzkaydirigubbakcemile3
ayyyyy ivettt caglayanımm cok mikemmeliz çünkü yalancının mumu yansıyana kadan yanarmış ünlü filozof abiye kuzulülülülülülü
Ekspressolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetelim rahat edelim cerenim çünkü :roflol: gayet misafirparkır bi aileyiz
Biz de Boğaziçi'nde okurken “boyfirenkimiz” vardı
bızım topıgı okuyanlarda manyamış bunlar dıyeceklerrkafamçokkarıştı
çaglayanım ben cıkıyorum tatlım planı hazırlayayım ordanda eve gecerım artık.yarın gorusuruz dilek eger gelırsen gunluk menunu gormek ısterız hadı gorusuruz tatlım
Günaydın sevgili topikim,Günaydın cerenim
ayyyy ne kadan mikemmel bir gün
Dünkü Menüm
Kahvaltı Öncesi
1 bardak greyfurt suyu,1kase çilek
Kahvaltı
Yarım dl tam buğday ekmeği,kk peynir,salatalık
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran
Ara
4kayısı,10 kiraz
Akşam
Kuru fasulye,yoğurt,salata,3 ceviz
Su:3-3.5lt - 3 kupa yeşil çay
Spor :25dk yürüyüş tempolu,
5 dk twister,20 dakika spor egzersizleri(bacak hareketleri-125mekik)
27.05.2010 tarıhlı menum ayyyy ne kadan da cıddı olduzemuszemus
6 adet çilek
2 adet kayısı
sabah :2 adet peksimet,3 adet cerı domates,salatalık,peynır
ara:yesılcay,kayısı
öğle :taze fazulye,az bulgur p,ilavı,yoğurt
ara:yeşilçay
akşam :ızgara kofte,salata
yatmadan once 5 adet cılek
150 adet mekık,1 saat aerobık 2,5 lıtre su
bu menü karşısında Bütün kelimeler kıyafetsiz kalıyo.kaydirigubbakcemile3:lepi:
supermıs yaa bak bunu duymamıstım canımmopuyorumnanaktan
bunu şimdi buldum çok komik yaaa.... kaydirigubbakcemile3Az önce gıravata kravat dedin de..Ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya..
20.mirenyuma girdigimiz şu yılda kendini biraz geliştir Sivall.:roflol::roflol:
:roflol::roflol: cok guzel vallasırnaşık şeyİstemek başarmanın karısıdırhihoyyyt
ne demişler intikam soğuk emilen inektir ,hani inekten sütü emiyorlar ya elle o sırada inek soğuksa sütte otomatikman soğuk oluyor yani kolay kolay bozulmuyor ee bizde sütleri ellerimizle buzdolabında tutmuyormuyuz zaten :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5Erman: Yurtdışından biyerden geliyordur Ben geziyom, ben biliyom ya Ben vatansever bir insanım abiye kusura kalma Kocanı tanımadıysan tanı yani Kayın baban da vatansever bi insandı Kayınbabanı da tanımadıysan tanı Benim babam demokrat partiliydi Bizzat kendisi Süleyman Ecevit ile çay içti, ben biliyom ya Hem ne demişler yerli malı yurdun malı, herkes bunu kullanmalı
yalnız SÜLEYMAN ECEVIT E bittimmmdelikafadulden
:roflol: yeter ya karnım ağrıdı artık gülmekten bizimkiler bana bakıyor bu niye gülüyor diye kaydirigubbakcemile3
Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış