Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

Biz de Boğaziçi'nde okurken “boyfirenkimiz” vardı
bızım topıgı okuyanlarda manyamış bunlar dıyeceklerrkafamçokkarıştı

çaglayanım ben cıkıyorum tatlım planı hazırlayayım ordanda eve gecerım artık.yarın gorusuruz dilek eger gelırsen gunluk menunu gormek ısterız hadı gorusuruz tatlım

Günaydın sevgili topikim,Günaydın cerenim
ayyyy ne kadan mikemmel bir gün

Dünkü Menüm

Kahvaltı Öncesi
1 bardak greyfurt suyu,1kase çilek

Kahvaltı
Yarım dl tam buğday ekmeği,kk peynir,salatalık

Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran

Ara
4kayısı,10 kiraz

Akşam
Kuru fasulye,yoğurt,salata,3 ceviz

Su:3-3.5lt - 3 kupa yeşil çay
Spor :25dk yürüyüş tempolu,
5 dk twister,20 dakika spor egzersizleri(bacak hareketleri-125mekik)

Günaydın sevgili topikim,Günaydın cerenim
ayyyy ne kadan mikemmel bir gün

Dünkü Menüm

Kahvaltı Öncesi
1 bardak greyfurt suyu,1kase çilek

Kahvaltı
Yarım dl tam buğday ekmeği,kk peynir,salatalık

Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran

Ara
4kayısı,10 kiraz

Akşam
Kuru fasulye,yoğurt,salata,3 ceviz

Su:3-3.5lt - 3 kupa yeşil çay
Spor :25dk yürüyüş tempolu,
5 dk twister,20 dakika spor egzersizleri(bacak hareketleri-125mekik)

aynen canım arkadasım super bır gun senın de menun ne kadan mikemmel yaaaaopuyorumnanaktan

27.05.2010 tarıhlı menum ayyyy ne kadan da cıddı olduzemuszemus
6 adet çilek
2 adet kayısı

sabah :2 adet peksimet,3 adet cerı domates,salatalık,peynır

ara:yesılcay,kayısı

öğle :taze fazulye,az bulgur p,ilavı,yoğurt

ara:yeşilçay

akşam :ızgara kofte,salata
yatmadan once 5 adet cılek
150 adet mekık,1 saat aerobık 2,5 lıtre su

27.05.2010 tarıhlı menum ayyyy ne kadan da cıddı olduzemuszemus
6 adet çilek
2 adet kayısı

sabah :2 adet peksimet,3 adet cerı domates,salatalık,peynır

ara:yesılcay,kayısı

öğle :taze fazulye,az bulgur p,ilavı,yoğurt

ara:yeşilçay

akşam :ızgara kofte,salata
yatmadan once 5 adet cılek
150 adet mekık,1 saat aerobık 2,5 lıtre su

bu menü karşısında Bütün kelimeler kıyafetsiz kalıyo.kaydirigubbakcemile3:lepi:

bunu şimdi buldum çok komik yaaa.... kaydirigubbakcemile3Az önce gıravata kravat dedin de..Ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya..
20.mirenyuma girdigimiz şu yılda kendini biraz geliştir Sivall.:roflol::roflol:

:roflol::roflol: cok guzel vallasırnaşık şeyİstemek başarmanın karısıdırhihoyyyt

:roflol::roflol: cok guzel vallasırnaşık şeyİstemek başarmanın karısıdırhihoyyyt

ne demişler intikam soğuk emilen inektir ,hani inekten sütü emiyorlar ya elle o sırada inek soğuksa sütte otomatikman soğuk oluyor yani kolay kolay bozulmuyor ee bizde sütleri ellerimizle buzdolabında tutmuyormuyuz zaten :roflol::roflol::roflol:

ne demişler intikam soğuk emilen inektir ,hani inekten sütü emiyorlar ya elle o sırada inek soğuksa sütte otomatikman soğuk oluyor yani kolay kolay bozulmuyor ee bizde sütleri ellerimizle buzdolabında tutmuyormuyuz zaten :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5Erman: Yurtdışından biyerden geliyordur Ben geziyom, ben biliyom ya Ben vatansever bir insanım abiye kusura kalma Kocanı tanımadıysan tanı yani Kayın baban da vatansever bi insandı Kayınbabanı da tanımadıysan tanı Benim babam demokrat partiliydi Bizzat kendisi Süleyman Ecevit ile çay içti, ben biliyom ya Hem ne demişler yerli malı yurdun malı, herkes bunu kullanmalı

yalnız SÜLEYMAN ECEVIT E bittimmmdelikafadulden

kaydirigubbakcemile5Erman: Yurtdışından biyerden geliyordur Ben geziyom, ben biliyom ya Ben vatansever bir insanım abiye kusura kalma Kocanı tanımadıysan tanı yani Kayın baban da vatansever bi insandı Kayınbabanı da tanımadıysan tanı Benim babam demokrat partiliydi Bizzat kendisi Süleyman Ecevit ile çay içti, ben biliyom ya Hem ne demişler yerli malı yurdun malı, herkes bunu kullanmalı

yalnız SÜLEYMAN ECEVIT E bittimmmdelikafadulden

:roflol: yeter ya karnım ağrıdı artık gülmekten bizimkiler bana bakıyor bu niye gülüyor diye kaydirigubbakcemile3

Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış

:roflol: yeter ya karnım ağrıdı artık gülmekten bizimkiler bana bakıyor bu niye gülüyor diye kaydirigubbakcemile3

Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış

Tavuklu Sazan Salatası ne kadan da güzel yaaaalaelaelaelaelae

Back
X