- 21 Nisan 2015
- 28
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi narciicegi
-
Arkadaşlar ben çerkesleri merak ediyorum. Genel olarak nasıl insanlar. Her yerin iyiside var kotusude ama merak iste.
Kadına değer veriyorlar mi
Kişilik olarak nasıl insanlar.
Caliskan temizler mi
Nasillar bildiklerinizi paylasirsaniz.
Şimdiden teşekkürler.
ben çok severim ama bir türlü yapmayı beceremiyorum kıvamı tutmuyor:)çerkes tavuğu yiyen var mı nasıl bişey bende onu merak ediyorum
çerkes tavuğu yiyen var mı nasıl bişey bende onu merak ediyorum
adını hep duyduğum ama yeme imkanı bulamadığım bi yemek çerkes tavuğu.Herkes iyi yapamaz sanırım.Kötüsüne denk gelme ihtimalim olabilir gibi...Annem çok güzel yapar.
şıpsıpaste daha güzel ama çerkez tavuğu adından alıp götürüyor yoksa Çerkeslerin en meşhur yemeği şıpsıpatedir
Bize bekleriimm
Evet ismarliycam tövbe tövbeDert bunun neresinde?
Ve anlatılanları beğenirseniz bir çerkes damat mı ısmarlayacaksınız?
Yoo yanlış anlaşılmasına katagorize degil. Benim çevrede hic olmadığı için merak ettim sadece. Tabiki de onlarda bizim gibiler ama örf adet gelenek görenek anlamında yani. Hemen başka tarafa cekiyorsunuz sanki ırkçılık yapıyoruz :) allah yaratmis. Onlarda allahin bir kuluonlarda insan. sizin bizim gibi. iki göz iki kulak bir ağız. sanki farklı bir türü inceliyor gibi yaklaşmayın. toplu olarak pis olma yada toplu olarak kadına değer vermeme ihtimalleri var mı. bu bahsettikleriniz kişiden kişiye, genel değişen şeyler. kategorize etmeyin insanları.
Tesekkur ederim
adını hep duyduğum ama yeme imkanı bulamadığım bi yemek çerkes tavuğu.Herkes iyi yapamaz sanırım.Kötüsüne denk gelme ihtimalim olabilir gibi...
nazik davetin için tşekkür ederim yemiş kadar oldum
Evet ismarliycam tövbe tövbe
Yoo yanlış anlaşılmasına katagorize degil. Benim çevrede hic olmadığı için merak ettim sadece. Tabiki de onlarda bizim gibiler ama örf adet gelenek görenek anlamında yani. Hemen başka tarafa cekiyorsunuz sanki ırkçılık yapıyoruz :) allah yaratmis. Onlarda allahin bir kulu
Sayın popüler üye dikkatini çekerim yeni uyeyim.arkadaşım
gelip BDV bölümüne anket vari bir konu açıyorsun
sonra önüne gelene verip veriştiriyorsun
nerede olduğunu mu karıştırdın?
Annem çok güzel yapar.
şıpsıpaste daha güzel ama çerkez tavuğu adından alıp götürüyor yoksa Çerkeslerin en meşhur yemeği şıpsıpatedir
Bize bekleriimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?