Cerrahpaşada doğum yapan ya da orada doğum yapmiş olanlardan tecrübelerini dinleyen v

B_SABBATH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
27
1
86
46
İstanbul
38 haftalık hamileyim yani doğuma sayılı günler kaldı.gebelik süresince cerrahpaşadan bir doktorun özel muayenehanesine gittim.normal doğum istiyorum.doğum da cerrahpaşada gerçekleşecek.doktorum büyük bir aksilik olmazsa doğuma gelecek.
dolayısıyla cerrahpaşada doğum yapmış annelerin tecrübelerini dinlemek istiyorum.doğum sonrası bakımın iyi olduğunu,her türlü acil müdahale açısından çok iyi olduğunu hep duyuyoruz ama hastaya tavır nasıl,onu tam bilemiyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

tabii şimdiden belli olmaz doğum şekli.ben ne kadar normal doğum istiyorum desem de her şey o gün belli olacak.
aslında normal doğum sırasında ebelerin tavrı da çok önemli.işin o yönünün de merak ediyorum.
bir de doğum ramazan ayına denk geliyor,bu da beni endişelendiriyor aslında:1rolleyes:
oruç tutan ve bu yüzden sinirleri tepesinde olan bir ebeye rastlarsam,yanmışım demektir:1rolleyes:

hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım...

bende cerrahpaşada sezeryan oldum ve çok memnun kaldım..benim doktor prof.rıza madazlı idi senin doktorun adı nedir? ben özel oda da kaldım diğer odalar çok kalabalık tavsiye ederim özel odayı fiyatıda uygundu..

arkadaşım doğumunu orada yaptı ..normal doğumdu ve o gün tesadüfmü bilemem ama yaklaşık 10 tane stajer doğumu izlemişti..açılmalara bakmak içinde sırayla giriyorlardı..yani doğum güzel geçmişti ama aklımda kalan bu sahneleri unutamıyorum açıkçası..
allah sizede kolaylık versin ..kolay doğum nasip etsin..

merhabalar ben 22 hafatalık hamileyim ve henüz nerede doğum yapacağımı netleştiremedim..cerrahpaşa da yapmayı düşünüyorum ama nasıl bir ortam olduğunu bilmiyorum siz orada mı yaptınız doğumu nasıl dı tavsiye edermisiniz

canım ben bır kere gıttım oraya guzel sıstemlerı var muayneyı fılan guzel yapıyorlar ılgıde guzel ama ben suanda capaya gıdıyorum cunu bı sorun olunca oraya sevk edıyorlar o yuzden ıkısı yakın bence capaya gıt nasılsa ıkısınde de saatlerce beklıyosun ama cerrahpasada kı ılgı capada yok
gercek olan bırde su var en ıyı doktorlar capada ben de bugun gıttım sabah 9 den 3 ucuga kadar beklıyosn cok kalabalık oluyor ama baska hastanede kabul etmıyor bır rısk olusunca
kazasız dogum yaparsın ınsallah

Kızlar ben de Cerrahpaşada doğum yapacam kızmetse. Ama özel oda istiyorum. Aradaki fiyat farkı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bir de illa ki ziyaretçi saatleri mi varmış?

kızlar bende riskli gebelik yaşıyorum 1 ölü doğum ve 2 düşük yaşadım ve bunun nedeni sırf devlet hastanesi korkumdan dolayı özeli tercih etmemdi kobay olarak kullanıldım artık araştırmaya gitmek istiyorum ve 5 haftalık hamileyim tavsiye edebileceğiniz doktor varmı ben leventte oturuyorum bana çapa biraz daha yakın ...

bende cerrahpasada dogum yapmayı dusunuyorum ama rahat edermiyim temizlik sartları nasıldır gibi korkularım var

kızlar merhaba çapaya giden arkadaş doktorunun adını verebilirmisin özel muayene ücreti ne kadar özel hastanelerde en olumsuz durumlarda capa ve cerrahpaşaya sevk ediyolar araştırma hastanesi en güzeli bence

ben cerrahpaşada dogum yapmak istiyordum ama ameliyathaneleri eylul sonuna kadar tadilata almıslar

kızlar yokmu çapadaki doktorların özel muayenesine gidip sona çapada doğum yapan hadiii yorumlarınızı doktor adlarınızı bekliyorum internetten araştırıyorum ama bulamdım özel muayenesini sitiyorum

derin derencim sana özel mesaj atamıyorum ama tekrar girebilceni ümit ettiğimden yazıyroum canım ben suan hamile değilim düşünüyoruz bebk suan ablam öğretmen oda altan beyin özel muayenesi gitti ve sezeryanla altan bey girdi ameliyata ben öncelikle normal doğumdan yanayım o yüzden normal doğum için önce muayenesine igdim çünkü altan bey gelmiyor normal doğuma diye biliyorum ben bağkurluyum hani o şekilde ne kadara mal olur özel sağlık sigortası yapdırıcakdım vazgeçdim ç.apa daha mantıklı geliyor özel hastahaneler çözemedkleri sorunlarda çapaya cerahpaşaya sevk ediyor

canım ınsallah gonlundekı olur
ben altan beyye hıc para odemedım benım gıttıgım ozel hastaneın doktorunun hocasıymıs dırek ona gonderdı o yuzden oyle oldu
pahalı bı doktor dııye bılıyorum atıl beyde cok ıyı ama randevu cok zor alınıyormus durumun varsa hıc dusunme ınan herseye deger
ben normal olur dıye dusunmuyordum ama devletteler normla dogum dıye zorluyorlar
cok zor oluyor ama sonrası cok rahat hıc dogum yapmamıs gıbı oluyorsun benı goren kımse ınanmıyor dogum yaptıgıma hamıle kaldıgım kıloya dondum 4 ay da gobek fılan kalmıyr super oluyır yanı
darısı basına ınsallah
altan beyın ınternet sıtesınde numarası var dıye bılıyorum

çok teşekkür ederim ilgi ve alakana altay beyin muayenesi sanırım bahçelievlerde demi
gene sorum olursa sana yazarım canım çok saol

Arkadaşlar cerrahpasaşa haluk hoca var ona gideceğim özel oda fiyatı 40 TL imiş çok çok uygun

ben bütün kontrollerimi ve normal doğumu mu cerrahpaşa da yaptım özel hastanelere hijyen ilgi alaka konusunda bin basar 2011 mart ta yaptım özel oda ayarlayın ama ben cok memnun kaldım

ben bütün kontrollerimi ve normal doğumu mu cerrahpaşa da yaptım özel hastanelere hijyen ilgi alaka konusunda bin basar 2011 mart ta yaptım özel oda ayarlayın ama ben cok memnun kaldım

canım doktorun kimdi özel oda falanmı tuttun bilgi verirsen sevinirim bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…