38 haftalık hamileyim yani doğuma sayılı günler kaldı.gebelik süresince cerrahpaşadan bir doktorun özel muayenehanesine gittim.normal doğum istiyorum.doğum da cerrahpaşada gerçekleşecek.doktorum büyük bir aksilik olmazsa doğuma gelecek.
dolayısıyla cerrahpaşada doğum yapmış annelerin tecrübelerini dinlemek istiyorum.doğum sonrası bakımın iyi olduğunu,her türlü acil müdahale açısından çok iyi olduğunu hep duyuyoruz ama hastaya tavır nasıl,onu tam bilemiyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
merhabalar ben 22 hafatalık hamileyim ve henüz nerede doğum yapacağımı netleştiremedim..cerrahpaşa da yapmayı düşünüyorum ama nasıl bir ortam olduğunu bilmiyorum siz orada mı yaptınız doğumu nasıl dı tavsiye edermisiniz
derin derencim sana özel mesaj atamıyorum ama tekrar girebilceni ümit ettiğimden yazıyroum canım ben suan hamile değilim düşünüyoruz bebk suan ablam öğretmen oda altan beyin özel muayenesi gitti ve sezeryanla altan bey girdi ameliyata ben öncelikle normal doğumdan yanayım o yüzden normal doğum için önce muayenesine igdim çünkü altan bey gelmiyor normal doğuma diye biliyorum ben bağkurluyum hani o şekilde ne kadara mal olur özel sağlık sigortası yapdırıcakdım vazgeçdim ç.apa daha mantıklı geliyor özel hastahaneler çözemedkleri sorunlarda çapaya cerahpaşaya sevk ediyor
çok teşekkür ederim ilgi ve alakana altay beyin muayenesi sanırım bahçelievlerde demicanım ınsallah gonlundekı olur
ben altan beyye hıc para odemedım benım gıttıgım ozel hastaneın doktorunun hocasıymıs dırek ona gonderdı o yuzden oyle oldu
pahalı bı doktor dııye bılıyorum atıl beyde cok ıyı ama randevu cok zor alınıyormus durumun varsa hıc dusunme ınan herseye deger
ben normal olur dıye dusunmuyordum ama devletteler normla dogum dıye zorluyorlar
cok zor oluyor ama sonrası cok rahat hıc dogum yapmamıs gıbı oluyorsun benı goren kımse ınanmıyor dogum yaptıgıma hamıle kaldıgım kıloya dondum 4 ay da gobek fılan kalmıyr super oluyır yanı
darısı basına ınsallah
altan beyın ınternet sıtesınde numarası var dıye bılıyorum
ben bütün kontrollerimi ve normal doğumu mu cerrahpaşa da yaptım özel hastanelere hijyen ilgi alaka konusunda bin basar 2011 mart ta yaptım özel oda ayarlayın ama ben cok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?