Certain ve Bebetime Testleri - Emin olamadım, yardım edin :(

Nixy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
77
24
288
Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır burayı takip ediyordum ancak aktif değildim. Bu sabah ilk idrarla iki tane test yaptım, pozitif çıktı. Ancak testlerin birinin markası Certain diğeri de BebeTime... Araştırdığımda ikisinin de hatalı sonuç veren markalar olduğunu öğrendim. Çizgiler oldukça belirgin çıktı. Kafam çok karıştı, sizce hamile miyim? photo 1.webp photo 2.webp

Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır burayı takip ediyordum ancak aktif değildim. Bu sabah ilk idrarla iki tane test yaptım, pozitif çıktı. Ancak testlerin birinin markası Certain diğeri de BebeTime... Araştırdığımda ikisinin de hatalı sonuç veren markalar olduğunu öğrendim. Çizgiler oldukça belirgin çıktı. Kafam çok karıştı, sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 1617743 Eki Görüntüle 1617744
CNm gayet net Çizgiler bu kadar net çizgilerin yanlış oldugunu sanmıyorum bence hemen kan testi yaptır regl tarihin ne zamandı

Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır burayı takip ediyordum ancak aktif değildim. Bu sabah ilk idrarla iki tane test yaptım, pozitif çıktı. Ancak testlerin birinin markası Certain diğeri de BebeTime... Araştırdığımda ikisinin de hatalı sonuç veren markalar olduğunu öğrendim. Çizgiler oldukça belirgin çıktı. Kafam çok karıştı, sizce hamile miyim? Eki Görüntüle 1617743 Eki Görüntüle 1617744
tatlım kesinlikle hamilesin hayırlı olsun senin dediğin çok silik çizgilerde oluyor seninki çok bariz:KK66:

Back
X