cervantes ve yardım

Maripositaa

Siz dans eder misiniz Bay Darcy?
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.148
1.728
333
merhabalar..

uzun zamandır kafamda dönüp duran bi durum var. okuyup yorumlayarak bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

normalde öğretmenim ama dershanede. Bebeğim olduktan sonra 1 sene ara verdim bu 2. senem bu sene de çalışmak istemiyorum.

Bi yandan meksikalı bi arkadaşımdan ispanyolca dersi alıyorum haftada 1 saat. Ama yetmiyor tabiki. Benim istediğim ispanyolca öğretmeni olmak. Derslerle çok yavaş ilerliyorum. Cervantese gidip hem de bu işi resmiyete dökmek istiyorum.

Benimle cervantes arasında 1,5 saat var. bebeğimi bırakacak yerim de yok. Babasının çalışma saatleri her zaman uymuyor.Bu arada her kur 2 ay falan sürüyor. ben 3 kur falan alacağım.

Benim göremediğim ya da düşünemediğim bir yol yöntem var mı? Aklıma bir çıkar yol gelmiyor.. düşüncenizi paylaşır mısınız?

Yakınınızda güvenebileceğiniz birileri var ise çocuğunuzu ona emanet edebilirsiniz bir süre için gerekirse ücret karşılığında veya güvendiğiniz çevrenizde bakıcı olarak iş yapan yada arkadaşlarınız var ise onların çocuklarına bakan birileri varsa onlar çevreden yardımcı olabilirler belki :26:

Bebeğimi hiç bırakmadım daha babası haricinde. Güvenemem açıkçası.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende güvenemem ama yakınınız vardır eş dost akraba ev hanımıdır o anlamda

Var ama yok gibi. 5 saat sürecek gidip gelmem kurs dahil. 5 saat yabancı biri oyalayamaz zannedersem. Teşekkür ederim yine de yorumunuz için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…