• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaret edemiyorum yardımmm

Onun bize bıraktığı maddiyatla babamlarda kalarak geçimimizi sağladık yazılan cevaplara bakiyorum da ne kadar zalimce burda akıl yönünden yol gosterilmesini beklerken daha çok aşşalandim belki biraz cesaret ve yön veren olur dedim yazık gerçekten empati yapamayip benim hem anneligimi hem kadınlığımı hem sabrımı yargilayanlara
Peki boşanırsan baban senle çocuklara bakar mı? Tavsiyem boşan ailen çocuklara baksın sen de helalinden güzel bir işte geliş ve çalış.

Yüreğim zerre inanmadı. Bu gibi konular dalga malzemesi olmamalı

Dört yıl içerde olan kocayla pembe odada bile olmayan bebeler çıkınca bir giriş çıkışta oluyor.

Yeni konu eklerken bu hususa dikkat edip eklersiniz artık
Size kalmış bir şey inanmitirsaniz neden cevap yazıyorsunuz sizi inandırmak zorunda değilim benim gibi zor evlilik geçirip yolunu ayıranlar dan cevap bekliyorum sizden değil

Merhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
Zaten cezaevindeymis, bosansaniz neyden korkuyorsunuz

İnsan okuyunca biri yine dalga geçiyor diye düşünüyor.Aksi halde bu yazılanlar gerçek olamaz
Çok ayip ediyorsunuz burda bu şekilde alay konusu olacağımi bilseydim yardım istemezdim belki benim gibi zor bir evlilik süreci geçiren biri derdimi anlar diye yazdım ama pişman ettiniz umarım yargiladiginiz şeylerle imtihan olmazsiniz

Çok ayip ediyorsunuz burda bu şekilde alay konusu olacağımi bilseydim yardım istemezdim belki benim gibi zor bir evlilik süreci geçiren biri derdimi anlar diye yazdım ama pişman ettiniz umarım yargiladiginiz şeylerle imtihan olmazsiniz
Valla senin ettiğin bedduayla yaşadıklarını yaşayacak değilim çünkü rabbim beyin vermiş ve ben iki kez ceza evine girmiş birinden iki kez hamile kalacak kadar aldatılmaya ses çıkarmayıp ben ondan ayrılamıyorum diyecek kadar aklımı yitirmedim çok şükür 🙏

Ben sana ciddi ciddi yazcam neden alay konusu oldun biliyor musun çünkü seninki imtihan değil seçim
Olabilir bugün evlenirim yarın kocam cezaevine girer bu benim hatam değil koşa koşa boşarım hazır cezaevinde ailem de kucak açar bak kurtuldum bitti

Bugün evlendim yarın şiddet gördüm olabilir şiddet görmek benim suçum değil karşımdakinin hayvanlığı korktum karşılık veremedim e illaki bu hayvan evden çıkar koşa koşa darp raporu alır yine aileme giderim

ama bunları yaşayıp yaşayıp adamın hapis yolunu gözleyip üstüne de adamın koynuna giriyosam bu imtihan falan değil hiç kimse de bununla imtihan olmaz bi şekilde düzelir şu bu diyip katlandınız düzelir diye çocuk yaptınız ya d ailene karşı geldin gittin dönemedin iyice kaldın kandırma kendini ya bunun tek yolu boşanmak bu kadar oturup hala hapisteki adamın yolunu asker yolu gibi beklersen tabii ki dalga geçeriz ne bekliyorsun

Valla senin ettiğin bedduayla yaşadıklarını yaşayacak değilim çünkü rabbim beyin vermiş ve ben iki kez ceza evine girmiş birinden iki kez hamile kalacak kadar aldatılmaya ses çıkarmayıp ben ondan ayrılamıyorum diyecek kadar aklımı yitirmedim çok şükür 🙏
Çok şükür canım beddua etmedim zaten de yinede tamam diyorum umarım yaşamazsin zaten Allah aklını senden almasin

Sevgili hanımlar cesaretsizligim gelecek kaygısından bende annesiz ve babasız büyüdüm 12 yaşına kadar belki geçmişte yaşadığım travmalardan bilmiyorum
Başında sürekli suç işleyen anneni döven aldatan bi baban olsa daha mı mutlu olcaktın ??? Cidden bu kadar da mı basmıyo kafa ?

Ben sana ciddi ciddi yazcam neden alay konusu oldun biliyor musun çünkü seninki imtihan değil seçim
Olabilir bugün evlenirim yarın kocam cezaevine girer bu benim hatam değil koşa koşa boşarım hazır cezaevinde ailem de kucak açar bak kurtuldum bitti
Bugün evlendim yarın şiddet gördüm olabilir şiddet görmek benim suçum değil karşımdakinin hayvanlığı korktum karşılık veremedim e illaki bu hayvan evden çıkar koşa koşa darp raporu alır yine aileme giderim ama bunları yaşayıp yaşayıp adamın hapis yolunu gözleyip üstüne de adamın koynuna giriyosam bu imtihan falan değil hiç kimse de bununla imtihan olmaz bi şekilde düzelir şu bu diyip katlandınız düzelir diye çocuk yaptınız ya d ailene karşı geldin gittin dönemedin iyice kaldın kandırma kendini ya bunun tek yolu boşanmak bu kadar oturup hala hapisteki adamın yolunu asker yolu gibi beklersen tabii ki dalga geçeriz ne bekliyorsun
Haklısın dürüstçe yüzüme vurduğun için öncelikle ilk evliligim bitince ikinci evliligimi bitirmemek için mücadele ettim doğru insan hata yapar belki düzelir diye aldatıldıgimi ogrendigimde bosanmaya karar verdim ama tehdit edildim aileme kadar sustum ikinci hamileliğim isteyerek olmadı zaten hastanelerde yattım hep bu süreçte şimdi tekrar cezaevine girmesine sevindim zaten fakat hiç bir yaşadığımı istyerek planlayarak yaşamadım evet aptal oldum sustum cesaret edemedim ama ne olur bunun üstüne birde burda beni alt üst etmeyin sadece sizden akıl Birliği istedim

Haklısın dürüstçe yüzüme vurduğun için öncelikle ilk evliligim bitince ikinci evliligimi bitirmemek için mücadele ettim doğru insan hata yapar belki düzelir diye aldatıldıgimi ogrendigimde bosanmaya karar verdim ama tehdit edildim aileme kadar sustum ikinci hamileliğim isteyerek olmadı zaten hastanelerde yattım hep bu süreçte şimdi tekrar cezaevine girmesine sevindim zaten fakat hiç bir yaşadığımı istyerek planlayarak yaşamadım evet aptal oldum sustum cesaret edemedim ama ne olur bunun üstüne birde burda beni alt üst etmeyin sadece sizden akıl Birliği istedim
Tek akıl tek yol var ne olduğunu sende çok iyi biliyorsun beklemekle adam düzelseydi ilk eşin düzelirdi

Sana da yazık ki anlama kapasiten zayıf anlamadığın konulara cevap verme ben çocuklarıma her kosulda annelik yaptım
Hanımefendi sen zevk yapacaksın diye o cocuklar ziyan olmus.
Şiddet gördüğün adama bir çocuk verdin ikinciyi neden yapıyorsun?
Doğum kontrol diye bişey var haberin yok heralde.
Annelik öyle yaptım demekle olmaz sabıkalı sorunlu adamdan cocuk yaparak analık olmaz.
Anneysen o cocukların sağlığını geleceğini düşünüp yapmayacaktın.
Sana siddet uygularken nerde o cocuklsr? Aynı şiddete maruz kalmıyorlar mı?bu nasıl her kosulda annelik?

Onun bize bıraktığı maddiyatla babamlarda kalarak geçimimizi sağladık yazılan cevaplara bakiyorum da ne kadar zalimce burda akıl yönünden yol gosterilmesini beklerken daha çok aşşalandim belki biraz cesaret ve yön veren olur dedim yazık gerçekten empati yapamayip benim hem anneligimi hem kadınlığımı hem sabrımı yargilayanlara
Adam 4 yıl içeride kalmış. Nasıl bir maddiyat bırakabilir 4 yıl boyunca çalışmadan geçinebileceğiniz kadar? Ayrıca neyden dolayı hüküm giydi?

Back
X