Ben o arabayi kullanmayi ogrenmek istiyorum. Defalarca konustuk. Yakit parasinin butcemizi nasil sarstigini anlattim. Hep haklisin haklisin ama sonuc yine ayni. Ne yapacagimi bilmiyorum...Off basit meselelerden adami dolmuslarda surundurme cocuk mi egitiyosun elinden oyuncagini alip cezalandiracaksin? Yetiskin gibi konusup anlasin
Haftasonlari pratik yapabilirsin, haftaici kocanin is saati dolmuslarla yipratmasini niye istiyosun ki? Butcemiz derken kocan da para kazaniyor, birak yakita gitsin, kari kiz kumar alkol bar pavyon degil ya ayolBen o arabayi kullanmayi ogrenmek istiyorum. Defalarca konustuk. Yakit parasinin butcemizi nasil sarstigini anlattim. Hep haklisin haklisin ama sonuc yine ayni. Ne yapacagimi bilmiyorum...
Bir kac yere gitti.. sehir icinde de sakiz almak istese sehrin bir ucuna gider. Ordaki daha guzel diye.. Tras olacagim der baska uca gider.. bilmiyorum belkide bufun kizginim diye boyle gozume batiyor..Ben araba sürme sevdanızdan ziyade
eşinize kısıtlamanıza takıldım. .
Nereye gitti de bu ceza ?
Bir kac yere gitti.. sehir icinde de sakiz almak istese sehrin bir ucuna gider. Ordaki daha guzel diye.. Tras olacagim der baska uca gider.. bilmiyorum belkide bufun kizginim diye boyle gozume batiyor..
Cogunlukla ikinci nedenden... seytan durtukluyor sinir oluyorum... ne yapabilir bana fikir verin..konu eger araba kullanma yeteneginizi ilerletmek ise, elbette arabayi alin ve kullanin.
ancak konu eger sadece "bu araba benim altinimla alindi, sen bir de aile butcemizden calip geziyorsun" niyeti ise... orada durun. bu tavir sizi ileriye goturmeyecegi gibi, iliskinizi de baya bir geriye atar. Y Yasam111
Bence şuan biraz hırslanmış durumdasınız.Sağlıklı düşünemiyosunuz bence.Trafik çok kötü diyorsunuz ama siz şuan hamilesiniz bi anda heyecana kapılıpta bencilce davranmayın derim karnınızda bir can taşıyorsunuz ve Allah korusun en kötüsünü düşünerek hareket etmenizi öneririm.Sizin şuanki gayeniz arabaya el koymak öğrenmek falan değil gibi geldi bana.Bence eşinizin direktifliğinde hafta sonları bol bol pratik yapın hem güvenli hemde eşinizin oraya buraya arabayı kullanmasından alıkoyarBen o arabayi kullanmayi ogrenmek istiyorum. Defalarca konustuk. Yakit parasinin butcemizi nasil sarstigini anlattim. Hep haklisin haklisin ama sonuc yine ayni. Ne yapacagimi bilmiyorum...
gaflete dusmeyin.Cogunlukla ikinci nedenden... seytan durtukluyor sinir oluyorum... ne yapabilir bana fikir verin..
Tesekkur ederim... inanin kullanmasina lafim yok... abartiyor cogu zamann ona kiziyorum. Tkr tesekkur ederim. Biraz sakinlemeye ihtiyacim var.gaflete dusmeyin.
arabanin da, ona yuklenen benzinin de ortak sahipliginiz oldugunu fark edin.
olur da esiniz bir gun size araba yahut para ile ilgili bir konuda kisit koyarsa tirnaklarinizi cikarin. su kosulda degil.
ofkeyle kalkan zararla oturur, unutmayin.
bireylerin icinde ukte kalmis seyler olabilir. esiniz de belki de "gidesim var" duygusunu ukte yapti icinde. hani nasil ki kizmarin "evlenince evimde x yapacagim" gibi ukteleri var... o hesap.Tesekkur ederim... inanin kullanmasina lafim yok... abartiyor cogu zamann ona kiziyorum. Tkr tesekkur ederim. Biraz sakinlemeye ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?