Cesarete ve fikre ihtiyacim var...

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Iyi aksamlar. Bugun esim tartistik
Sebebi ise araba... evlendigimiz ilk hafta esimin israri ile altinlarimizi bozup( yarisindan fazlasi guya kayinbabamin dugunde taktigi ama benim hala borvunu odedigim.. digerleri de dugunde akrabalarin taktigi ) araba aldik. Bir yildir kullaniyoruz. Arabaya en cok esimin ihtiyaci var is yerim evime cok yakin yuruyerek hidip geliyorum. Bu yuzden araba hep esimde. Isi diainda cok gereksiz kullandigini ve sirf araba var diye olmadik yerlere gittigini dusunuyorum. ( yeterki kafasina essin 500 km lik yolu bir saat kalmak icin gidip gelmisligi var) Bu yuzden demin tartistik. Gitmesini istemedigim bir yere gitti.
Bu yuzden tartistik ve ben artik arabayi ona birakmamaya karar verdim. Yarin sabah evden cikarken aranayi alip oyle cikacagim. Ama isin kotu yani ben hic tek basima trafige cikmadim. Hep yanimda esim oldu. Simdi yakin yol ama is yerimin etrafi yogun trafik, arabayla gitsem ogle arasi arkadasim var cok iyi kullanmayi bilen( kendi arabasi var) onunla xiksam her gun hergun ogrensem. Ne dersiniz... bir anlik fevri mi davraniyorum.
Bu arada esimde dolmus ile gitmek zorunda kalacak....
Fikir verin bana lutfen.. dogru mu yapiyorum. Arabayi kullanmayi ogrenmek istiyorum. Esim.okulda diye cogu zaman dolmusa biniyorum...

Off basit meselelerden adami dolmuslarda surundurme cocuk mi egitiyosun elinden oyuncagini alip cezalandiracaksin? Yetiskin gibi konusup anlasin

Off basit meselelerden adami dolmuslarda surundurme cocuk mi egitiyosun elinden oyuncagini alip cezalandiracaksin? Yetiskin gibi konusup anlasin
Ben o arabayi kullanmayi ogrenmek istiyorum. Defalarca konustuk. Yakit parasinin butcemizi nasil sarstigini anlattim. Hep haklisin haklisin ama sonuc yine ayni. Ne yapacagimi bilmiyorum...

Yani adam sırf bir yerlere gitmesin diye yürüme mesafesindeki is yerinize arabayla gidip onu dolmuşa atacaksınız o da ses etmeyecek? Iyi işmiş. Adamın yerinde ben olsam koparirdim yaygarayı.

Düzgünce anlaşmayı deneseniz?

Ben o arabayi kullanmayi ogrenmek istiyorum. Defalarca konustuk. Yakit parasinin butcemizi nasil sarstigini anlattim. Hep haklisin haklisin ama sonuc yine ayni. Ne yapacagimi bilmiyorum...
Haftasonlari pratik yapabilirsin, haftaici kocanin is saati dolmuslarla yipratmasini niye istiyosun ki? Butcemiz derken kocan da para kazaniyor, birak yakita gitsin, kari kiz kumar alkol bar pavyon degil ya ayol

Eşinize arabayı kullanmayı öğretmiyorsan sende bende kullanmicaz diyin kapının önünde yatsın araba veya bende artık öğrenmek istiyorum işyeri yakın benim için iyi olucak bundan sonra ben kullanıcam diyin

Ben araba sürme sevdanızdan ziyade

eşinize kısıtlamanıza takıldım. .

Nereye gitti de bu ceza ?

konu eger araba kullanma yeteneginizi ilerletmek ise, elbette arabayi alin ve kullanin.
ancak konu eger sadece "bu araba benim altinimla alindi, sen bir de aile butcemizden calip geziyorsun" niyeti ise... orada durun. bu tavir sizi ileriye goturmeyecegi gibi, iliskinizi de baya bir geriye atar. Y Yasam111

Konu sahibi haklı da olsan çözümün tuhaf
Yürüme mesafesindeyse yerin, yürü
Hem hamilesin ne kendini ne bebeği riske atma, havalarda güzel yürümek iyi gelir
Uzaksa o gitsin araçla
Ama iş dışındaki yerlere sende git
Arabayı alan tek başına kararlar veriyo, anahtar bende deyip arabayı kaçırıyo gibi
Alemsiniz

Ben araba sürme sevdanızdan ziyade

eşinize kısıtlamanıza takıldım. .

Nereye gitti de bu ceza ?
Bir kac yere gitti.. sehir icinde de sakiz almak istese sehrin bir ucuna gider. Ordaki daha guzel diye.. Tras olacagim der baska uca gider.. bilmiyorum belkide bufun kizginim diye boyle gozume batiyor..

Bir kac yere gitti.. sehir icinde de sakiz almak istese sehrin bir ucuna gider. Ordaki daha guzel diye.. Tras olacagim der baska uca gider.. bilmiyorum belkide bufun kizginim diye boyle gozume batiyor..

Berberi o dur hep ona gidiyordur . .
Hep aynı yerden alışveriş yapıyordur . .
Olamaz mı . .
Siz gergin geldiniz bana . .

Cogunlukla ikinci nedenden... seytan durtukluyor sinir oluyorum... ne yapabilir bana fikir verin..

Bence şuan biraz hırslanmış durumdasınız.Sağlıklı düşünemiyosunuz bence.Trafik çok kötü diyorsunuz ama siz şuan hamilesiniz bi anda heyecana kapılıpta bencilce davranmayın derim karnınızda bir can taşıyorsunuz ve Allah korusun en kötüsünü düşünerek hareket etmenizi öneririm.Sizin şuanki gayeniz arabaya el koymak öğrenmek falan değil gibi geldi bana.Bence eşinizin direktifliğinde hafta sonları bol bol pratik yapın hem güvenli hemde eşinizin oraya buraya arabayı kullanmasından alıkoyar

Cogunlukla ikinci nedenden... seytan durtukluyor sinir oluyorum... ne yapabilir bana fikir verin..
gaflete dusmeyin.
arabanin da, ona yuklenen benzinin de ortak sahipliginiz oldugunu fark edin.
olur da esiniz bir gun size araba yahut para ile ilgili bir konuda kisit koyarsa tirnaklarinizi cikarin. su kosulda degil.
ofkeyle kalkan zararla oturur, unutmayin.

Tesekkur ederim... inanin kullanmasina lafim yok... abartiyor cogu zamann ona kiziyorum. Tkr tesekkur ederim. Biraz sakinlemeye ihtiyacim var.

Tesekkur ederim... inanin kullanmasina lafim yok... abartiyor cogu zamann ona kiziyorum. Tkr tesekkur ederim. Biraz sakinlemeye ihtiyacim var.
bireylerin icinde ukte kalmis seyler olabilir. esiniz de belki de "gidesim var" duygusunu ukte yapti icinde. hani nasil ki kizmarin "evlenince evimde x yapacagim" gibi ukteleri var... o hesap.
anlayisli olun. muhakkak duracagi, varacagi bir menzil var

bence yarın bigün bebeğin aşısı olur
daralır bunalırım bebeğimi gezdirmem lazım bahanesi ile araba kullanmayı öğrenin
tatlı bir şekilde arababızı sizinde kullanabileceğiniz düzene alın
haftada bir iki gün sizde kalsın en azından

Sizi dusunmeye davet ediyorum.
Canim hakli olabilirsin aranızda nasil bir iliski var onuda bilmiyorum ama bence bu bir insana terbiyesizlik olur.
Yani boyle elinden arabagi kacirman hos olmaz.
Yine dedigim gibi aranızdaki iliskiyi bilmiyorum ama ben boyle hareketler gormedigim bilmedigim icin bama yanlis geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…