cesaretim kırıldı......korkuyorum....

kızlar tranferime 3 gün kalldı.....:18:
nefes alamıyorum bogulacak gibi oluyorum kendime moral vermeye çalışıyorum..ama olmuyo...:18::18: sadece aglamak istiyorum sebep yok sadece aklımdan çıkaramıyorum...:14::14::14:
yine transfer olacak ve düşecek bebegim veya da tutunmayacak diye kendimi yiyip bitiriyorum....:25::25::25::25:

allahım sen yardım et hepimize ......
allahım yüzümüzü kara çıkırma .......
yavrumuzu kucagımıza almayı nasip et.........yarabbim sen yardım meleklerini bize yolla....
elimizi boş çıkarma.....kucagımızı doldur...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin amin amin

Canım seni takip ediyorum biliyorsun. ne olur bu kadar stres yapma. sonucu ne kadar etkilediğini biliyorsun değil mi

rabbim gönlünüze göre versin. bize güzel haberlerle gel ne olur. benimde ve burdaki bi çok kişinin de ihtiyacı var buna

yanındayız:16:

Canım seni takip ediyorum biliyorsun. ne olur bu kadar stres yapma. sonucu ne kadar etkilediğini biliyorsun değil mi

rabbim gönlünüze göre versin. bize güzel haberlerle gel ne olur. benimde ve burdaki bi çok kişinin de ihtiyacı var buna

yanındayız:16:

teşekkür edrim ama inan elimde degil :18:aklımdan çıkaramıyorum kötü hissiyatları kiseyle paylaşamıyorum:14::14: iyiki sizler ve burası var....:kkk::kkk::kkk::kkk::18:

teşekkür edrim ama inan elimdeyil :18:hiç kimseyle konuşamıyorum iyiki burası var iyiki sizler varsınız:2::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X