cesaretim yokk

Tavim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
77
79
3
Iki hafta oldu. Eşimin git demesi üzerine babamın evine geldim . Çok mutsuzum biraz düşünüp öyle mi gelseydim.havaalanina gelip beni durdurmak istedi" Hayır bitti "dedim . Sırf ben bittim ben battım hersey bitti sende git seni istemiyorum demesiyle geldim memleketime. Ve beni aradı sen gelmezsen ben evi oraya getrecem istersen o zamnda gelme dedi ve ben ona hicbirsekil dönmuyorum. Belki yanlız yaşamak evliligimimizi kurtarır .sorun şu ki o kadar dönmek istiyorum ki ona hiç birşey yapmıyorum arayıp affettim diyecem hep kendimi oyalayıp yarın mesaj çekecem yarın konuşacam diyorum ve bir turlu yapamıyorum .

Ya saçmalama .. Arayıp affettim deme sakın.. Madem adam sürünüyor bırak sürünsün iyice gelsin alsın seni ailenin evinden çicek alsın gönlünü almak için çıkarsın yemeğe seni dön karıcığım desin sonra git madem ipler senin elinde kullan hayretbişi yaaa :))

Esin sonucta erkek arkasn degil sen bilirsin

Çok da abartma. İyice pişman olduğuna kanaat getirince şiddet aldatma falan yoksa ver bir şans daha. Ama hemen de geri dönersen git demeyi alışkanlık eder.

Neolduki buraya nasıl geldiniz

keşke hiç gitmeseydin konunu hatırlıyorum.adam senin kocan ve seviyorsun sakın boş gurur yapıp mutluluğunu geciktirme...

Konunu hatırlıyorum. Ben olsam asla gitmezdim.

eşin ne yaparak ben bıttım mahvoldum demıstı..ınsan tıcaret yapar batar kefil olur batar kumar oynar batar bunlardan hangısını yapıp battı ki önemli olan bu

Arkadaşım eski konunu da okudum yine anlamadım. Yani Ada'm sana buhran anında herşey bitti battı sende git dedi ve sende bu sözü uygulayıp gittin öyle mi. Bana çok saçma geldi kusura bakma. Yani insan bi anlık bunalımda söyler böyle bişey hakaret etmemiş şiddet yok bence acayip abartmışsın. Ama fazla naz aşık usandırır eğer niyetin peşinden koşmasıysa fazla uzatma Sonra bi bakmışsın Ada'm onu bırakmayan birini bulmuş

eski konularına baktım yine anlamadım
ben de mi sorun var acaba?

Barışcağınızı bile bile artislik yapıyor gibi geldiniz bana.fazla naz aşık usandırır ben çok büyük bi probleminiz var gibi hissetmedim.hamilelik hormonlarıda sizi etliliyor olabiliri.bence uzatmayın evinize dönün madem ikinizde istiyosunuz barışmayı

Eskı knularını hatrlıyrum bence babanın evıne gtmen bıle hata olmus yarını bekleme sımdı ara ...

Eski konunuzu yanlış hatırlamıyorsam eşiniz iş konusunda büyük bi kayıp yaşamıştı ,Herşey battı bitti sen de git gibi sözler sarf etmişti.
İşin garip tarafı eşinizi o bunalımdayken nasıl yalnız bırakıp gidebildiniz. ya kendine bi zarar verseydi.
O nasıl bir çalışma eşitlik anıdır nasıl bir psikolojidir biliyor musunuz .
Daha fazla üzmeyin lütfen eşinizi.

Bişey anladıysam Arap olayim yani eşin git dedi sende gittin mi Bana tam anlatmadın gibi geldi ewlilik dediğin hastalıkta sağlıkta olduğu gibi bollukta darlıktada beraber olmak değilmidir? Başka bişey yoksa hata yapmışsınız. Walla eşinizin yerinde bi başkası olsa ben bu durumdayken gittin diye olay daha çok uzardı bence. Allahtan uzatmamış umarım dönmüşsünüzdür Sıkıntılarınızı çözersiniz İnş

Evet öyle git demesi üzerine geldim başka birşey yok küfür yok dayak yok bilmiyorum niye bu kadar kırıldım . Düzelmesi için sadece arıyor başka birşey yapmıyor bende aramalarina dönmuyorum galiba ben de düzelmesi için birsey yapmiyorum

eşin ne yaparak ben bıttım mahvoldum demıstı..ınsan tıcaret yapar batar kefil olur batar kumar oynar batar bunlardan hangısını yapıp battı ki önemli olan bu
Canm birine yüklü miktarda borç vermiş borç edip ayrıca bankaya falanda borcu var bilmiyorum ne yaptı insan gözü kapalı bir arkadaşı için borç edip borç verirmi ben battım ben bittim diyor adamı daha aramadan benden uzaklaşmak için yaptı diye düşünüyorum belki inansaydim gelmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…