Cesaretsizim korkağım fikir verin nolur.

O yarin sabah istanbula gdck sali gelcek. Hicbir aciklama yapmadan gitmek daha mantikli geliyor. Cunku onda oylr bir potansiyel var ki eger hakliysaniz dahi kendinizden suphe edecek duruma getiriyor sizi. Son laflari canimk acitmasin istiyorum

sen hadi doğru dürüst düşünemiyorsun yaşın küçük aşığım sanıyorsun cahilsin vs vs.
babana ne demeli acaba.. bir daha döversen aynısını yaparım diye boş bir lafla seni o eve nasıl geri gönderdi?

O yarin sabah istanbula gdck sali gelcek. Hicbir aciklama yapmadan gitmek daha mantikli geliyor. Cunku onda oylr bir potansiyel var ki eger hakliysaniz dahi kendinizden suphe edecek duruma getiriyor sizi. Son laflari canimk acitmasin istiyorum

Gülüm sen kendini saglama al ve onun evde olmadigi zaman evden git (aslinda onun gitmesi lazim da neyise). Siddet uygulayan zaten psikolojik siddeti de uygular. Uzak durun bir süre ondan. Kafanizi bulandirmasin.

sen dayağı haklı çıkaracak hiç bir sebep olmadığını bilmiyorsan tabi kendini haklı çıkarmayı başarır..
kendine saygı duysan o adam bozuntusunun haklı olma ihtimalinin olmadığını bilirdin.

sizin kendinize saygınız olmadığı sürece karşı tarafın size saygı duymasını beklemeyin.bilmem anlatabildim mi?

Bir derdim var yazicam okur musunuz diyen uye degil misin sen???

Canim orda sana yorumlar yazdim.
Burda bircok insan sana fikir verdi cesaret verdi.
Niye gitmiyorsun??
Bence sen de gitmek istemiyorsun ayrilmak istemiyorsun.
Sen uygulayip ayrilmayacaksan neden burda yorum yapalim soyler misin???

zaten açıklama yapmak zorunda değilsin.
babana gidince onu her yerden engelle. hiçbir şekilde muhatap olma.

Sizce hicbisey demeden ceki gitmek mi yoksa icinden geleni saydirmak mi. Birsey dersem o yine kendini hakli cikarir

Çok istiyorsan yaz bir kağıda. Ama onu muhattap alma çünkü seni kandırabiliyor demek ki.
Seni döven bir adamın kandırmasına izin vermemek için ona cevap hakkı tanımaman lazım bence. Eğer ona karşı dirençli değilsen :/

Bazen acı da verse uzun vadede bize yarar sağlayacak şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Gücünüzü toplayın, acı çekmekten korkmayın ve bu kısır döngüyü kırın. Eğer bir kez bunu başarabilirseniz devamı gelecektir. Mutlaka psikolojik destek alın.

şiddet ... çok üzücü gerçekten. geçmiş olsun öncelikle. yaşınız genç, mesleğiniz elinizde, aileniz net davranırsanız arkanızda olacağınızı söylemiş... kendinizi düşünerek karar verin. sebebi ne olursa olsun kimse şiddeti hak etmez.

bu Adam simdiden siddet uygulamaya basladiysa ya cocugun olursa ne yapacaksin ? ilerde hic kurtulamazsin bence bosan. degisir düzelirde deme adamin karakteri ortada. cok zor geliyor hersey ama gececek. kendine bunu layik görme. bende ayni sebeblerden dolayi ayrildim ve hayatimin en iyi karariydi.

8 aylık evliyken böyleyse ileriki zamanları düşünemiyorum. Mesleğin var çocuk yok ailen de destek çıkarsa boşan kurtul.

Bu açtığın kaçıncı konu? Bu adamdan sana koca olmaz anla artık bunu.Dertler derya olmuş , sen hala boşansam mı boşanmasam mı tereddüdündesin?

Adamın seni hastanelik etmesini bekliyorsun? Sert oldu farkındayım ama daha önceki konularında da dehşete düşmüştüm , seninle evlenmek için sana zorla sahip olması gibi bişey mi ne yazmıştın? Kendine gel , bu adamı bırak.Psikolojik destek al.

Kim ne dese boş...Karar sizin olacak.Göze alacak olan olacakların zorluğunuda hoşluğunuda yaşayacak olan sizsiniz.Evliliklerde ki hemen hemen hepsinde zorluklar anlaşmazlıklar,tartışmalar olabiliyor.Şiddet ise birçok şeyin üzerinde fiziksel şiddet görmek hiçbirşeyin karşılığı olamaz.Bunun için şundan dolayı bundan dolayı denmesi bile hoş değil.Boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama şiddeti haketmediğinizi bilin.Kararınız net olsun.Gitmeler gelmeler sizi kötü hisettirirken karşıdaki kişiye haklıyım hissi verebilir.

Kalarak kendine kotulugu yapiyorsun. Bir sene dolmadan anlasmali bosanamazsin. Is bul calismiyorsan. Kosullari ayarla, kendine bir ev tut ve elinde darp raporunla davani ac. Sonra yeni bir yasama basla. S
Ikiniz de normal davranmiyorsunuz. Adam siddet uyguluyor sonra ozur diliyor. Sen de kurbanin katiline asik olmasi gibi bagimliliktan kurtulamiyorsun. Bir kez aydinlanma yasarsan o gucu kendinde bulirsun ve ne yapacagina o zaman tam olarak karar verirsin. Kimseyi de dinlemezsin. Kangren olmus iliskinin duzelecegini bekliyorsan yanilorsin. O el bir kere kalkti mi bir daha inmez. Elleri kirilsin esinin..

O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ondan gizli ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum. 23 yasindayim meslegim var. Fakat bu insan bir saplanti olmus sanirim. Kangren olmus bu evlilik ya parmagı kesip atacam ya zehir yayilacak. Her kavgada boşanmaya sartlandim ve bir turlu gerceklestiremiyorum. En son kavgada babam birdaha döversen aynısını yaparim demisti. Bugun hicbisey yapmadilar aksine onun yaninda kizdi. Onlara bunu soyledigimde sen tam net olursan gerekeni yapariz diyorlar. Nasil yapayim?
Sen tam net ol ailen de gerekeni yapsın sana sahip çıksın arkanda olsun Allah yar ve yardımcın olsun

Çocugun olursa en cok ona yazik olur. Şuan da kendine acı. Dayak ileri gidip hayatindan olma şiddet surekliyse ileri kademeye gecmesi an meselesi. Allah yardimcin olsun

Baban net ol derken demek ki gidiyor ve evine geri dönüyorsun adam arada kalmamak için sana net ol diyor. Net ol derken de ya kal yada bidaha gelme demek istemiş. Bunda kötü birşey yok. Bence psikolojik destek al öncelikle,sonrası zaten gelir. Cesaret de gelir özgüven de gelir.

Back
X