Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yarin sabah istanbula gdck sali gelcek. Hicbir aciklama yapmadan gitmek daha mantikli geliyor. Cunku onda oylr bir potansiyel var ki eger hakliysaniz dahi kendinizden suphe edecek duruma getiriyor sizi. Son laflari canimk acitmasin istiyorum
O yarin sabah istanbula gdck sali gelcek. Hicbir aciklama yapmadan gitmek daha mantikli geliyor. Cunku onda oylr bir potansiyel var ki eger hakliysaniz dahi kendinizden suphe edecek duruma getiriyor sizi. Son laflari canimk acitmasin istiyorum
zaten açıklama yapmak zorunda değilsin.O yarin sabah istanbula gdck sali gelcek. Hicbir aciklama yapmadan gitmek daha mantikli geliyor. Cunku onda oylr bir potansiyel var ki eger hakliysaniz dahi kendinizden suphe edecek duruma getiriyor sizi. Son laflari canimk acitmasin istiyorum
Sizce hicbisey demeden ceki gitmek mi yoksa icinden geleni saydirmak mi. Birsey dersem o yine kendini hakli cikarir
Sen tam net ol ailen de gerekeni yapsın sana sahip çıksın arkanda olsun Allah yar ve yardımcın olsunO cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ondan gizli ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum. 23 yasindayim meslegim var. Fakat bu insan bir saplanti olmus sanirim. Kangren olmus bu evlilik ya parmagı kesip atacam ya zehir yayilacak. Her kavgada boşanmaya sartlandim ve bir turlu gerceklestiremiyorum. En son kavgada babam birdaha döversen aynısını yaparim demisti. Bugun hicbisey yapmadilar aksine onun yaninda kizdi. Onlara bunu soyledigimde sen tam net olursan gerekeni yapariz diyorlar. Nasil yapayim?