Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

Lacivert yerine taba ya da nude renklerde bir ayakkabı tercih edin bence. Laciverti her şeyle giyemezsiniz ama söylediğim renkler her şeyin altına uyum sağlar. Çantaların da çoğunun bir köşesinde taba detay oluyor zaten. Bu şekilde daha rahat kombinlersiniz.

Benim o. 3 ay kışlık 3 ay yazlık geri kalan 6 ayı da geçiş mevsimi gibi düşünürsek bu 3 dönem için giydiğim kıyafetler farklı. Dönem içinde de genelde bir kombini 1 kez giyiyorum. İndirimden alıyorum kıyafetleri. 500 tl vereyim 1 tane alayım diyen de var ben daha çok 100 er lira vereyim 5 tane alıp değişik giyeyim diyenlerdenim. Kardeşleri var mı? Kızkardeşler bedenler aynıysa x 2 gardrop oluyor.

Kusura bakmayın ama görümcenizin mesleğinden dolayı sizin nasıl çok kıyafetiniz oluyor orayı anlamadım..

Ben de sizin kafadayım. Gidip sezondan indirimde en az yarı fiyatına düşecek şeyleri ihtiyacım var deyip alıp tüm sezon aynı kıyafetle gezmek bana göre değil...Eskiden sadece yaz ve kış indirimi vardı şimdi her zaman indirim var artık, internette zaten bir çok şeyi çok uyguna yakalayabiliyorsunuz.

%100 yün kumaştan aşırı pahalı bir markaya ait eteği 25 tl ye aldım bu kış...Diğer ürünlere yetişemeden tükenmişti zaten:) 30 tl ye aldığım ipek gömleğim de var, 1 hafta önce 80 tl ye kışlık deri bot aldım çok bilindik kaliteli bir markadan ve deri.

Ama kimisi uğraşmayı sevmez, gider bir kaç parça alır çıkar hep onları giyinir, tercih meselesi. Ben giyinmeyi seviyorum kendim için giyiniyorum öncelikle, özgüvenli hissediyorum iyi göründüğüm zaman, insanlar da size farklı gözle bakıyor.

Ben insan içinde çalıştığım bir işteyim, belki daha farklı bir işte olsam bu kadar dikkat etmezdim ya da serbest giyim olsaydı da her gün topukluyla gezmezdim.

ben trendyoldan alıyorum, çok ta uyguna çok güzel şeyler var ve çeşit çeşit giyiniyorum, dükkanlarda daha pahalı oluyor ve aradığımı bulamıyorum çoğu zaman

Zara ve grubu Temmuzdan önce asla indirime girmez ki...Ocak ve temmuz fikstir.

Ben 1 hafta önce Mango nun trençkotunu 100 tl ye aldım mercan rengi %100 pamuk ve çok kaliteli bir ürün. İlla dediğiniz tutarlara gerek yok kaliteli olması için.

Canım benim ah ah diyorum başka bişey demiyorum. Evimde alaturka wc kullanmıyorum. Ayakkabılarımla dolu, kıyafetimlerim de var.
Bana sor giyiyormusun die.
İnan bak giyinmiyorum.
İki spor ayakkabımı giyiyorum.
Nedeni biliyormusun, Allah varya Allah Allah sağlık versin. Paramızı kendimize harcamayı nasip etsin.
Düştüm kendi dertlerime bir sürü sağlık sorunu, ameliyatlar hayattan zevk almaz oldum.
Bu evlat sahibi olmak icin neler neler yapiyoruz.
Hayatım alt üst oldu.
Bırak kıyafetin olmasın. Rabbim sana ne güzel evlat nasip etmiş.
İnşallah bana da nasip eder.
Kıyafetim varda ne oluyor söylermisin, icimden giyinmek gelmiyor.
Allah var yukarda eşimde alır eder.
Düştüm bir evlat peşine.
Belki sen çok kıyafeti olana özeniyorsun ama ben de bir evladım olsun die Allah'a yalvarıyorum.
Bak hayatına boşver, kıyafet felan ufak detay bunlar.

üzüldüğün şeye bak yada merak ettiğiniz şeye bakın..az eşya...az insan....huzurlu ,mutlu yaşam
o kadar kıyafet o kadar ayakkabı ne oluyor ki..eşyanın hamanlığından başka,,
3 tane kotum var kaç senedir yikayıp yikayıp giyiniyorum....diğer giyimlerinde çok az ..mis gibi vallahi.

7 yıldır çalışıyorum çok fazla para geçti bazen elime ama almadığıma çok pişmanım
kardeşim evlendi
evlenmeden önce öncelikle kıyafet alırdı kalan parasını idareli kullanırdı
bazen iş değiştirmek istiyorum sırf bu kıyafet derdi yüzünden vazgeçiyorum
ciddi kilo aldım birde sürekli kıyafetlerim çöp oluyor dar gelenleri ilk 1 yıl atmıyorum da hani kilo veririm diye ama maalesef
ve iş hayatımda anladığım en önemli şey kıyafet önemli

Bence gayet yeterli kıyafet miktarınız. Ara sıra takviye de ediyorsanız farklı şekillerde kombinleyip giyebilirsiniz.

Yaşantı olarak minimalizm yanlısıyım. Yani fazla olan hiçbir şeyi sevmem.

Ev eşyam azdır, mutfak eşyam herşeyden bir takım, beğenip birşey alırsam elimde olanı mutlaka ihtiyaç sahibi birine veririm.

Kıyafetlerim de aynı şekilde, yeni birşey aldıysam elimdekilerden bir parçayı elden çıkarırım. Var olan kıyafetlerimi farklı kombinleyip giyerim.

Çok eşyanın da çok insanın da derdi büyük olur :) herşeyi azda tutmak en güzeli bence.

He imreniyorum demişsiniz. O zaman bütçeniz yettiğince yeni birşeyler alabilirsiniz kendinize. Bu ay ayakkabı diğer ay çanta gibi.

Emin olun farklı kombinlerseniz ilk defa kullanıyormuşsunuz gibi olur zaten.

O hanımların ya eşleri maddi olarak iyi durumdadır yada çocukları yoktur bence :)

Allahım sana da bana da ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah. Bir topiğimiz var hamile kalmaya çalışan arkadaşlar var çok samimi, gelmek ister misin?

al benden de o kadar vermeden önce saydım 30 dan fazla ayakkabım birr sürü etiketi üstünde kıyafetim bir o kadar çantam vardı hala da var bir yığın ama giydiklerim bir elin parmaklarını geçmez Allah can sağlığı versinde varsın az kıyafetiniz olsun bende ameliyatlar tüp bebek tedavileri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…