- 24 Haziran 2011
- 23.452
- 48.865
- 798
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Benim günlük kıyafetim kot, tshirt veya gömlek, spor ayakkabı.
Bir yere gidersek diye bir kaç elbisem var o kadar. Hiç de rahatsız olmadım. TArzım spor olduğu için genelde kıyafet bulamam zaten çünkü her şey şıkır şıkır
Ben çeşit çeşit giyinmiyorum, üstelik cooook az kıyafetim var.
Her mevsim geçişinde mutlaka 6 aydir giyinmedigim kıyafetleri bir valize koyup bağişliyorum,isterse hiç giyilmemis olsun. 'alti aydır giymediysem yokluğunu hissetmem' deyip gönderiyorum
Bence en iyisini yapıyorum çünkü bir süre sonra kıyafet kadınları esir alıyor. Aldığı butun parayı kıyafete harcıyorlar, ne giyinecegim diye gereksiz bir telaş içine düşüyorlar...
Ben mesela birkac ulkeyi kapsayan bir tatile çıkarken bile yanıma bir elbise, bir pantolon, bir şort , bir etek, birkaç tane de tsort götürdüm.
Sabah bulduğumu giyindim çıktım, kafa rahat.
Ama yazın bir haftalık tatile bir valizle gitmiştim her gün şunu mu giysem, bunu mu giysem, bunun altına şunu mu giyeyim? Puff olmadı falan. Bir ton dert :) şimdiki aklım olsa bir şort bir etek / sırt çantasıyla giderdim.
Gerçekten çok kıyafet insanı yoran birşey.
İş yerinde de Kot üstü tsortben her halimle guzelim
Konuyla alakasız olacak ama yine de söyleyeceğim. Diğer konuyu da fazlaca takip etmiştim. O kadar cok avakado lafı döndü ki merak ettim gidip marketten avakado aldımilk defa yemis oldum sayenizde. 5 liraydı bu arada
Boyum 160 kilom 56-58 civari 36 beden aldim oldu. Sonra 2 tane daha aldim onun da biri cok guzel oldu digeri cok dar oldu geri gonderdim. Ekleyebilirsem guzellerin resmini ekleyeyim. Ben de hep trendyol milla dan aliyorum kiyafetlerimi pantolona ilk defa cesaret ettim. Arkadasim da gri pantolon aldi 2 tane onlarda guzel oldu.
Çok detaya girmeyelim ama kendisine çeşitli markaların her sezon ürün numuneleri gönderiliyor, bedeni ona uymadığı için hemen hepsini bana veriyor.
G greengirll mavi ve siyah guzel oldu, taba acayip dar
Şu stiletto topuklu giyenlere çok özeniyorum
Ben hiç giyemiyorum çalışırken zor oluyor çok yoruluyorum bide topuklu giysem ölürüm herhalde
Gezmeye çıkınca olmuyor yürüyoruz
Avm de zaten topuklu işlence
Nerde giyiyorsunuz ben tek düğünde giyebiliyorum ayaklarım kopuyor o zaman da
sanırım meslekten mesleğe de değişiyor.. ben yazılımcıyım, ofis ortamında çalışırken kot-tunik-nike üçlüsüyle takıla takıla topuklu giymeyi unutmuştum.. bir arkadaşımın düğününde topuklu giyip merdivenlerden yuvarlanmışlığım bile varkıyafete yatırım yapmayı sevmem ama trendyol, morhipo gibi yerleri her gün gezer, uygun fiyata beğendiğimi alırım.. ihtiyacım olduğunda bulmak hoşuma gidiyor, tavsiye ederim
kredi kartı kullanıyorum bnde bu kadarı buluyor internetten alışveriş yaparım bnde kredi kartı olması daha tehlikeli aslında:) eşim söyleniyor o paraya insanlar geçiniyor haklı da ama bnde kendim gibi birini görünce sevindim:)Hayır ben de neredeyse bu kadar ayırıyorum daBenim gibi biri daha var diye sevindim açıkçası...Tüm harcamalarımı kredi kartından yaparım, giyim kozmetik market vs toplam 1500 ü buluyor ortalama...
Alışverişi de,giyinmeyi de çok severim.bekarlıktan beri böyleyim durduramıyorym kendimi.çalışırken sabahları işe başlamadan ilk iş trendyol,morhipo v.s.gibi sitelere bakar,mutlaka alacsk bişey bulurdum.alaturka wc'mi ayakkabılığa çevirdim,her renk ve modelde ayakkabım var ve çoğunu bu sitelerden sezon sonu indirimlerle aldım.önümüzdeki 10 yıl hiçbişey almadan giyinebilirim ama her yazlık kışlık dolap değiştiğinde bu durum eziyete dönüşüyor ve kafayı yiyorum.kreşe giden kızıma da servis annesi sizin dükkanınız mı var hep değişik giyiniyorsun diye sormuş.benimki sanırım hastalık oldu artık almayı seviyorum
Perwoll ve WooliteKızlar bir de sıvı deterjan tavsiyesi alabilir miyim?renklileri soldurmayan.
kredi kartı kullanıyorum bnde bu kadarı buluyor internetten alışveriş yaparım bnde kredi kartı olması daha tehlikeli aslında:) eşim söyleniyor o paraya insanlar geçiniyor haklı da ama bnde kendim gibi birini görünce sevindim:)
Aynen canım ben artık mağazalardan bişi almıyorum,zaten olmazsa ya da beğenmezsem iade yapılabiliyor.bi de indirim görünce dayanamıyorum.mesela ben kızımın kışlık bot ce kaban alışverişini 3'te 1 fiyatına şimdiden yaptım.120 tl'lik kaban 50,flo'da 90 tl lik bot 40 liraydı..sezonda alışveriş yapmadığım için daha fazla şey alabiliyorumBen de sizin gibiyim ve şimdi yazlık kışlık değişimi için strese giriyorum. Ben vakumlu torbalardan alıp onlara kışlıkları koymayı deneyeceğim çok daha az yer kaplıyor ve benim de alaturka wc m kiler olarak kullanılıyor oraya koysam mı dikey olarak bir şey olur mi diye kararsızlık içerisindeyim. Evin antresi dar diye kocaman dolabı söktürdüm zamanında şimdi paltolar vs yer kaplıyor tabi.
Ben de alışverişimin %95 ini ilgili sitelerden yapıyorum çok çeşit ürün uygun fiyat ve benim için en önemlisi de tertemiz gelmesi, mağazadaki gibi belki 100 kişinin elinden geçmiş, yakasına ruj izi bulaşmış vs değil. Hiç açılmamış şekilde geliyor tertemiz.
Aynen canım ben artık mağazalardan bişi almıyorum,zaten olmazsa ya da beğenmezsem iade yapılabiliyor.bi de indirim görünce dayanamıyorum.mesela ben kızımın kışlık bot ce kaban alışverişini 3'te 1 fiyatına şimdiden yaptım.120 tl'lik kaban 50,flo'da 90 tl lik bot 40 liraydı..sezonda alışveriş yapmadığım için daha fazla şey alabiliyorum
Digerleri iyi siyahtan kestirdim.Boyları nasıl geldi size peki ?
ben de her Gün değişik giyiniyorum, evliyim. gelirimiz iyi ama düşük bütçede alışveriş yapıyorum.Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
Akıllı alışveriş yapıyorsunuz, ama ben sizin yerinizde olsam ayakkabı ile çanta limitini yer değiştiririm :) Çünkü deri bir ayakkabı özellikle bot çizme vs ise zaten 150 tl den aşağı olmaz. Ama çantada illa deri olmasanız da olur.ben de her Gün değişik giyiniyorum, evliyim. gelirimiz iyi ama düşük bütçede alışveriş yapıyorum.
aylık 200tl gibi bir para ayırıyorum desem ortalama olur sanırım. ayakkabıyı trendyol gibi sitelerden uygun olanları alıyorum. çanta için lüks markaların indirimini takip ediyorum Boyner outlet gibi yerlerden alıyorum. kıyafet için butiklerin dükkan dışına astıklarını alıyorum, markalı ise tabi. pazarda da markalı ürün tezgahları oluyor, bir iki kusurunu dikkate almayacağım şeyleri alıyorum 20-30 liraya. ambar, koton gibi mağazalara da bakıyorum ama limitim var bir elbiseye maksimum 60 lira, bluz 30, pantolon 60, ayakkabı 70, çanta 150... gibi bir de yazlık alışverişi kışın, kışlığı yazın yapıyorum, dolabım dolu dolu.
burda ayakkabıdan kastım, işe giyilen renkli babet, topuklu tarzı olanlar. araçla gelip gittiğim için rahatlık ve kaliteye pek bakmıyorum, kışın da bot çizme vb giymiyorum, ortam klimalı, masabaşı çalışıyorum ama spor ayakkabı ve yürüme için limitim yok çünkü o konu sağlık konusu.Akıllı alışveriş yapıyorsunuz, ama ben sizin yerinizde olsam ayakkabı ile çanta limitini yer değiştiririm :) Çünkü deri bir ayakkabı özellikle bot çizme vs ise zaten 150 tl den aşağı olmaz. Ama çantada illa deri olmasanız da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?