Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk && Çeşit Çeşit Peruklar &&

azelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
7.058
22
0
41
Samsun
Kızlar bilindik bir alışveriş sitesinde bu peruklar satılıyor..
Fiyatları 60-150 TL arasında değişiyor, kullanan var mı? Gerçek saç değiller ama görünümleri gerçek saç gibi. Gündüz olmasa bile gece kullanılabilir gibi geldi ne dersiniz bilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar ben sipariş etmiştim. Gerçekten beklediğimden doğal duruyor. Doğallığıyla ilgili bir sıkıntı yok ama yüzünüzün kakülü kaldıran bir şekli olmalı. Yoksa gerçekten çok kötü duruyor. Bana kakül yakışmadığından tüm yüzümü kapadı. Oysa yumuşacık ve çok güzeldi. Rengi de açık kahve olduğundan doğal duruyor ve gündüz de takılabilir. Ama dediğim gibi zaten iddialı bir perçeme alışıksanız güzel durur. yoksa tüm yüzü kapatıyor.

Teşekkür ederim canım bilgi için..Ben bir yakınımın düğününde kullanmak istiyorum yani 1 gece..Bilmiyorum belki hoşuma giderse kullanırım fisfisfis

canım o bilindik siteden bu peruklardan almıştım. gerçekten de inanılmaz doğal duruyorlar fakat saçları kısa olanlar için uygun çünkü saçları dürüp büküp içine saklamaya çalışınca ki benim saçlarım sırt hizasında, kafa olduğundan büyük duruyor. o zaman da peruk olduğu belli oluyor... ama denemeye değer... ben aldım ama kocakafa görünmemek için yine aynı siteden sattım.... 30 lira zarar ettim ama olsun. denemeye değdi...

Gerçekten bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, doğallık konusunda tereddütlerim vardı sayende tereddütüm kalmadı delikafaduldena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…