senağlama senağlama senağlamamafoldumbenewet canım siz benim ilk hamilelik günlerimi bilmiyorsunuz ben sizinle son 3 ay kala tanıştım ilk 6 ayım riskliydi dktr heran düşük olabilir dedi ben tedavi olurken hamile kaldım hiç beklemiyorduk çünkü 20 kg fazlam vardı vermeden kalma demişti dktr bende 10 kg vermiştim 1,5 ayda verir vermez kaldım sonra dedi çok dikkat etmelisin fazla kg almamalısın dedi ilk aylar çok dikkat ettim yediklerime sadece bebeğim için beslendim dktr 6. ayı tamamlayınca düşük riskin yok artık dedi bizde rahatladık ama fazla rahatlamışız :1no2:birde bende şeker vardı hep ilaç kulandım ilk günden bu yana glokofen arada yükselip iniyordu şekerim cumartesi yine yükselmiş hiç anlamadım o gün mirayada dedim sık sık çişim geliyor diye o demişti sakın suyun geliyor olmasın :gitmean acilen gitseydik hastaneyebelki serdoşum yaşıyor olcekti cumartesi akşam hiç tepik atmadı serdoşum senağlamaben daha öncede böyle hareket etmemişti gitmiştik gaz birikmiş o yüzden sıkışmış bişi yok dedi dktr yine öyledir herhalde diye kıllanmadım pazar günüde hareket etmeyince korktuk :1no2:ertesi gün acilen gittik ultrasonla baktı dktr kalbi atmıyor dedi senağlamave ameliyata aldılar mafoldumbenherşey için geç kalınmış senağlama
hayatta çok mal insanlar var ya
sinirlenmeye bile değmeyecek insanlar
karsındakini kudurttuğunu sanıp iyice küçülen insanlar
Allah yardım etsin onlara mirmirmirmir
yazmıcam ama ne olduğunu
h geldınız özlem seker stella cemre bambıkkk lady
dün beni görmeliydiniz ya
mafoldumbenewet canım siz benim ilk hamilelik günlerimi bilmiyorsunuz ben sizinle son 3 ay kala tanıştım ilk 6 ayım riskliydi dktr heran düşük olabilir dedi ben tedavi olurken hamile kaldım hiç beklemiyorduk çünkü 20 kg fazlam vardı vermeden kalma demişti dktr bende 10 kg vermiştim 1,5 ayda verir vermez kaldım sonra dedi çok dikkat etmelisin fazla kg almamalısın dedi ilk aylar çok dikkat ettim yediklerime sadece bebeğim için beslendim dktr 6. ayı tamamlayınca düşük riskin yok artık dedi bizde rahatladık ama fazla rahatlamışız :1no2:birde bende şeker vardı hep ilaç kulandım ilk günden bu yana glokofen arada yükselip iniyordu şekerim cumartesi yine yükselmiş hiç anlamadım o gün mirayada dedim sık sık çişim geliyor diye o demişti sakın suyun geliyor olmasın :gitmean acilen gitseydik hastaneyebelki serdoşum yaşıyor olcekti cumartesi akşam hiç tepik atmadı serdoşum senağlamaben daha öncede böyle hareket etmemişti gitmiştik gaz birikmiş o yüzden sıkışmış bişi yok dedi dktr yine öyledir herhalde diye kıllanmadım pazar günüde hareket etmeyince korktuk :1no2:ertesi gün acilen gittik ultrasonla baktı dktr kalbi atmıyor dedi senağlamave ameliyata aldılar mafoldumbenherşey için geç kalınmış senağlama
KK'nın en güzelleri en cesurları ve en tatlıları günaydınnn opuyorumnanaktan
Citos bebeğini mi kaybetti :1no2: neden ve nasıl olmuş geri gittim ama bulamadım biri bana özet geçebiilrmi :1no2: en son konuştuğumuzda dua etmiştim sağlıkla bebeğini kucağına alması için :1no2: amaa :çok üzgünüm:
Çok haklısın bazen çıkıyo böööle insanlarlmaz: amaaa
Niye çatlatıyosun ki bizi :umursamaz:
hadi söyle kimden bahsediyon kayınpederden mi :1ninca:
Böcekkk hoşbuldumm opuyorumnanaktan
Noldu kii CADIARZU
kızlar bu ctesi buluşma sanırım olmayacak
ben bugun itibariyle kursa başlıyorum 1 ay sürücek
işten çıkıp oraya yetişicem ve saat 22:00 de çıkıcam kocemi bile göremicem laelaelaelaelae
h sonu da dinlenmem için bi fırsat olur benneyaptımki evimle ilgilenirim temizliğimi yaparım felan
yukarda detaylı açıkladı kuzum :çok üzgünüm:
arkadaşlar benim ps bozuldu
ne doğru okuyabiliyorum
nede yaza biliyorum kusura bakmayın
bunu yazmak yarım saatimi aldı inanın
bir şey bile okuyamadım cevap veremezsem affedin
dün kaynımın nikahına yemeğine gittik te
kimden mi bahsediyom yeğenlerinden :hulya:
kayınpederde rezildi dün :roflol:
yanımda komşu var uzaktan el sallıyo bize doğru
adem de komsuya babam sizi çağırıyor dedi yolladı oraya
herkesin içinde onlarla konusucam bişi belli etmicem sandı heralde :roflol:
sositososito
oh oh canima degsin sositososito
manyak lan bu :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?