Cesur ve Güzeller

Son düzenleme:
evet bizde bu zor zamanlardan geçmek zorundayız sanırm :kedi:

zemuszemus sositososito hihoyyyt

zemuszemus zemuszemus sositososito :dance:

bende mi :gitme:

geldim stellam Şeniz
bak zemuszemussositosositohihoyyytbu silileler yakışıyor demişdin sana
:lepi::lepi::lepi::lepi:

günaydın canımŞeniz
günaydın kızlar

çitosum gelmiş
hoşgeldin canımŞeniz
nasılsınŞenizŞeniz

Günaydın herkeseee :hulya:
a.s.a.s.

Çokkk sevindimmmmm :asigim: pasaklım Şeniz
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sositosositosositosositosositosositosositososito
:dance::dance::dance::dance:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

turkbayragi :hooray::hooray:

günaydın kızlar

Günaydın çitos dün yazılarını okudum inan ki çok üzüldüm senağlama
Allah sana sabır versin :teselli: umarım tekrar hamile kalıp bebişini sağlıkla kucağına alırsınn :teselli: :teselli:

off bak gene sinirlendım haa

çarşıdakı şifremı değiştrmış yaa:mymeka: uyuz ınsan
bıgun gıremezsem kk daki şifremıde değiştrcek
delı edıyo benı yaa deli:mymeka:

cıtosum h geldın balım nassın

duygusall okuudm ama bısı anlamadım:bbo:

Kimmm :uhm:

fisfisfisfisfisfis

günaydın bambikŞeniz

neen değiştiyor şifrenikötükedihüso

benım uşak kim olcakk
valla daraldım haaa
msn yok face yok çarşida yokk
yenı msn alsam mı acep onuda öğrenırse canıma okur
eve gelınce msn konusmalarına bakıyy nasıl ettıyse kaydetmış:bbo:
zaten uzun süredır msn gıremıyom
hattımı bu ay değişcem sıkıldım bu ne nan off:mymeka:

hanı ben ona süprıs etmek ıcın kapson polar sapka atkı falan sıparıs etmıştım ya ee sımdık arkdaslarıma nasıl ulaşcam ancak telden artık

ayy bıde aklıma bişi takıldı
bız kuzenı ıle cteıs gezdık
kuzenın kız arkadası ank okuyo kız geldı 4 kişi gezıyok neyse evde resımlere bakarken
yengem kız guzelmış dedı benımkı hemen
o daha bakımsız hali yoldan geldı yorgundu daha guzel aslında dedı:cok ağladım o lafa gece
hıc aklımdan cıkmıyo
dedımkı ne yanı ben güzel deıl mıyım
yok hemen kendıne cekme dedı ama cok kırıldım

Ben bir halt yedim ki sormayın. Şimdi burada anlatmak ne kadar güvenli bilmiyorum ama yine de birşeyler yazmak zorundayım içim içimi yiyor. Eski bi msn adresim vardı lise yıllarında kullandığım. Geçenlerde o adresi açtım baktım biri eklemiş tanımıyorum kabul ettim kim acaba diye merak ettim. Baktım o ekleyen lise yıllarında başıma bela olmuş eski erkek arkadaşım. Çok olaylar yaşadık yani şöyle anlatayım adam tam bi psikopat. Onu bırakmıştım yapamıyordum peşimi bırakmadı hayatıma başka bi insan girdi zindan etti yaşamayı bize. Tam bi takıntı olmuşum onda. Polisler bile girdi devreye suç duyurusunda bulunmuştuk. Ondan sonraki erkek arkadaşımı sıkıştırdı dövdü zor canını kurtarmıştı çocuk.. Tabi bunların hepsi gençlik dönemindeydi. Hiç birine karşı doğru düzgün hislerim yoktu. Baktım olacak gibi değil arkadaşımın başına gelmeyen yok peşimizi bırakmıyor bu psikopat ayrılalım dedim. Çok üzüldü perişan oldu ama sonunda ayrıldık. Neyse aradan yıllar geçti ben ara ara o manyaktan haberler alıyordum. Ortak arkadaşlarımızla haber yolluyordu. Hayatına kimse giremez falan. Bende herkesle arkadaşlığımı bitirdim sırf onun hakkında tek kelime duymayayım diye. Sonra Ersinle başladık. Tabii onun bunlardan hiç haberi yok. Ve ben gerçekten çok sevdim. Aramız bozulur diye bu yaşananların a sından bile bahsetmedim ona.
Diyorum ya aptalım diye eklemiş msnye bundan 3 yada 4 gün önce açıktı adres. Kimsin yazdım kendini tanıttı o manyakmış meğerse.. Niye beni ekliyorsun dedim. Kötü bir niyetim yok sadece nasıl olduğunu bilmek istiyorum falan filan dedi. Beni rahatsız etme dedim. Seninle konuşacak hiç birşeyim yok dedim. Ama o kadar sakin konuştu ki. Sadece beni dinle dedi. Bende söyle bakalım neler diyeceksin dedim. Başladı anlatmaya; bugüne kadar yaptığım herşeyden pişmanım. Sana yaşattığım üzüntüler için kendimi asla affedemiyorum dedi. Ben çok değiştim artık eskisi gibi düşünmüyorum hiç birşey hakkında. Senden tek istediğim bana sırtını çevirme. Selamını eksik etme. Hiç bir beklentim yok sadece seninle kötü olmak istemiyorum dedi. Bende o ara ersinle kötüydüm biliyorsunuz belkide boş bulundum neden böyle birşey yaptım bilmiyorum. Konuştum onunla. Ama yanlış anlamayın havadan sudan. Okulunu bitirdiğini çalıştığını işte neler yaptığını falan anlattı. Bende hayatımın aynı şekilde devam ettiğini söyledim. Ama söyleyemediğim tek birşey vardı ersin mafoldumben
Nasıl tepki vereceğini bilmiyordum. Sözlendim desem başıma yine iş açacağından korktum diyemedim. Gayet seviyeli bir şekilde konuştuk sonra ben msnden çıktım. Ama içim içimi yedi. Pişman oldum binlerce kez pişman oldum. Ben bu adamla konuştum bir kere bu benden hep bunu bekleyecek belkide daha fazlasını... Bunun hesabını yapamadım o an. Günlerce kendimi kötü hissettim. Kimseye anlatamadım. En son dün dayanamadım yine girdim adrese. Seninle konuşmam hataydı bu adresi iptal ediyorum sakın bir daha bana ulaşma dedim. Adam bana ne dese beğenirsiniz...
Vur kaç yapıyorsun önce konuşuyorsun sonra hiç birşey olmamış gibi istemiyorum diyorsun kesip atıyorsun. Bu güne kadar hep senin istediklerin oldu konuşma dedin konuşmadım. Arama dedin aramadım ama artık yeter dedi. Bırakmıyorum konuşacaksın benle dedi. Saçmalama dedim sana ne yaptım ne dedim sana ü-mit mi verdim iki arkadaş gibi konuştuk niye böyle yapıyorsun dedim. Kapatalım konuları hiç aramızda muhabbet geçmemiş farzedelim dedim. Sana söz veriyorum bu burda bitmeyecek dedi mafoldumben
Ne istiyorsun benden dedim son bir kere görüşmek istiyorum dedi. Gözümün içine bakarak seni görmek istemiyorum de sana yemin ederim bir daha karşına çıkmayacağım dedi. Ya ben ne yapacağım şimdi peşimi bırakmıyor Ersin duyarsa mahvolurum. Ben onu kaybetmek istemiyorum. Şu hayatta en değerlim o. Ya duyarsa ya bu manyak yine peşimi bırakmazsa
Konuşmamalıydım konuşmamalıydım mafoldumben

poh mu vardı öle dedi :mymeka:
çok gereksiz bi kere :1closedeyes:

günaydın kızlar

çitosum hoşgeldinnn Şeniz Şeniz Şeniz

hmm taaaam anladım
ne biliyim ya insan üzgün olunca saçma sapan şeyler düşünüyo :gitme:

günaydın canımŞeniz

çitosum gelmiş
hoşgeldin canımŞeniz
nasılsınŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canımŞeniz

çitosum gelmiş
hoşgeldin canımŞeniz
nasılsınŞenizŞeniz

:çok üzgünüm:hoşbuldum kızlar sağolun iyi diyem iyi olsun yatıyom kalkıyom evin içinde dolaşıyom düşünüyom hayata bu şekil alışmaya çalışıyom bu gece rüyamda tekrar hamile kaldımı görmüşüm kocik devamlı beni hastaneye getirip götürüyor dktra muayene olucakmışım bir türlü dktra ulaşamıyorum rüyamda bile kendimi yorgun hissediyom halsizim böyle uyandımda ağladım içim bi tuhaftımafoldumbenkocikim sarıldı ağlama aşkım ne olur yine bebeğimiz olucak merak etme bu sefer hiç ihmal etmiycem ikinizide dedi halbuki hiç ihmal etmedi beni ilk günden bu yana hep üstüme düştü anladımki oda kendisini suçluyor senağlamaben arkadaşlarımla ağlıyom burda sizlere içimi döküyom kocikim içine atıyor şimdide ona üzülüyom

konuşmamalıydın :1no2:
ersine anlatsan şimdi geçmiş geçmiştir bişey demeye hakkı yok
ama şimdikine çok kızar

canımsın yaaa Şeniz siz benim içn bu kadar dua etmeseydiniz olmazdı :Saruboceq: Şeniz Şeniz

alla alllaaa kk şifrenden onlara ne yaaa :mymeka:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
eşine ne kadar destek olmaya çalışsan sana hep iyi olduğunu söyleyecektir :çok üzgünüm: üzülme diye senağlama
kaynanan nerde defolup gitti mi

seni kıskandırmak için sölemiş olmasın olafı
Çok üzgünüm çoook:mymeka:

çitosum hoşgeldinnn Şeniz Şeniz Şeniz

hmm taaaam anladım
ne biliyim ya insan üzgün olunca saçma sapan şeyler düşünüyo :gitme:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şeniz

mafoldumbensenağlama:gitme:
canım :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…