:sinifsinif: öküz işte
yengem olmasa bıdene çakcaktım :mymeka:
kıızn resmını eklıycem aksama
:çok üzgünüm:hoşbuldum kızlar sağolun iyi diyem iyi olsun yatıyom kalkıyom evin içinde dolaşıyom düşünüyom hayata bu şekil alışmaya çalışıyom bu gece rüyamda tekrar hamile kaldımı görmüşüm kocik devamlı beni hastaneye getirip götürüyor dktra muayene olucakmışım bir türlü dktra ulaşamıyorum rüyamda bile kendimi yorgun hissediyom halsizim böyle uyandımda ağladım içim bi tuhaftımafoldumbenkocikim sarıldı ağlama aşkım ne olur yine bebeğimiz olucak merak etme bu sefer hiç ihmal etmiycem ikinizide dedi halbuki hiç ihmal etmedi beni ilk günden bu yana hep üstüme düştü anladımki oda kendisini suçluyor senağlamaben arkadaşlarımla ağlıyom burda sizlere içimi döküyom kocikim içine atıyor şimdide ona üzülüyom
evimi biliyor iş yerimi biliyor. Çok tedirginim. Ama görüşmeyeceğim ne olursa olsun görüşmeyeceğim. Ersine bunu yapamam yapamam mafoldumben
İnşallah bu sefer ucuz kurtulurum. Bir daha asla asla böyle birşey yapmam. Ama tek istediğim ersin bunları duymasın.Adamın güveni sarsılır. Kötü birşey yapmadım sadece iki arkadaş gibi konuştuk ama olmamalıydı o benim arkadaşım değildi ki mafoldumben
İnşallah bu sefer ucuz kurtulurum. Bir daha asla asla böyle birşey yapmam. Ama tek istediğim ersin bunları duymasın.Adamın güveni sarsılır. Kötü birşey yapmadım sadece iki arkadaş gibi konuştuk ama olmamalıydı o benim arkadaşım değildi ki mafoldumben
Ersinle şuan aram çok iyi. Heşey yolunda hemde uzun zamandır olmadığı kadar bilmiyorum çok korkuyorum. Bildiğiniz gibi değil. Şimdi onunla görüşmeyeceğim diye yoluma çıkar. Sözlüyüm dersem niye bana söylemedin der. Ya çok karışık bir durum ya... Allahım ben nasıl yaptım böyle bir salaklık ya nefret ediyorum şuan kendimden mafoldumben
senağlamaewet doğru onunda içi yanıyor ama benim halimi gördükçe güçlü olmaya çalışıyor:gitme:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
eşine ne kadar destek olmaya çalışsan sana hep iyi olduğunu söyleyecektir :çok üzgünüm: üzülme diye senağlama
kaynanan nerde defolup gitti mi
Duygusalcım bence geçmişte yaşadığını sözlüne anlatmalısın ama msn konuşmanızı anlatmasan daha iyi olur gibi fisfisfis ama geçmişi anlatma konusunda da çok detaya girip girmeyeceğini sözlününün vereceği tepkiyi ölçerek karar vermelisin..
birde bi daha o msn adresine girme :teselli: tam psikopatmış hea :mymeka:
gübaydın kızlar mirmirmirmir
senağlamaewet doğru onunda içi yanıyor ama benim halimi gördükçe güçlü olmaya çalışıyor:gitmekadını yakın zamanda görmek vede adını duymak istemiyom eve geldiğim gün dedim yüzüne sen olmasaydın ben bu durumda olmuycaktım diye tepemde dın dın öttü sinirden stresten şekerim çıktı :mymeka::mymeka:kocikte yolladı onu şimdi kuzenlerim yanımda onlar ilgileniyorlar benimlemafoldumbenkeşke baştan beri gelmeseydi hep keşke keşke off off kızlar yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?