Cesur ve Güzeller

duygucumm evet hata yapmışsın sende farkındasın bunun bırak daha girme o hesaba bakma cevap yazma
adresini telefonunu biliyor mu o msnden başka sana ulaşabileceği bir yol var mı

baharım ağlama ne olur artık senin sağlığın çok önemli şu anda
doktorun dediği gibi kilolarını verirsin inşallah
bak altı ay süren varmış, ondan sonra da Rabbim tekrar bir melek sahibi olmanızı nasip edecek inşallah size :Saruboceq:

duygusall gercekten konuşmamalıydın yanı ama olan oldu
engelle sıl ve o adrese bıdaha gırme senı bulamaz
dıyelımkı buldu ben sözlendım pesımı bırak de
ben sana yüz vermedım de
ersınede bısey deme
bıdahada böle bı hata yapma

evimi biliyor iş yerimi biliyor. Çok tedirginim. Ama görüşmeyeceğim ne olursa olsun görüşmeyeceğim. Ersine bunu yapamam yapamam mafoldumben

cıtosum senı tesellı etcek laf bıle bulamıyorm
erkekler hep içine atarlar esın öle mı bılmıyorum ama keske bırılerı ıle konuşsa dertleşse
ınanıyorum bu zorluğuda atlacksınız sız :teselli:

ersine şu an bişi söleme
ama için içini yicek huzursuz olucaksın :bbo:
engelle sil başkada ulaşamaz zaten sana

evimi biliyor iş yerimi biliyor. Çok tedirginim. Ama görüşmeyeceğim ne olursa olsun görüşmeyeceğim. Ersine bunu yapamam yapamam mafoldumben

biliyo mu :1shok: :1shok: :1shok:

ersin de olsun bi başkası da olsun kimse haketmez

sen ersine söylerden nasıl olur :uhm:

ınşallah bu sefer ucuz kurtulurum. Bir daha asla asla böyle birşey yapmam. Ama tek istediğim ersin bunları duymasın.Adamın güveni sarsılır. Kötü birşey yapmadım sadece iki arkadaş gibi konuştuk ama olmamalıydı o benim arkadaşım değildi ki mafoldumben

pasaklım şifrelerı değiştıren benımkı :mymeka:

nuran kardesım kıskandrmak ıcn demedı emınım ya o an bı tane patlatmak geldı içimden
kzı ılk defa göruyo tanımıyo etmıyo nıe savunmaya gecıyo
artı kzın yüzünde makyaj vardı bende yoktu
artı kızın saclarıda cok dağınııktı örmüş sureklı uyduğu ıcın hep cıkmış dağılmış
guzel dedığıne bak ya benım yanıma bunu dedıya helal olsun ona

lady cok kırıldım ya bellı etmedım ama böle bısey yaptıya ınanamıyorum ona

söylemessen duymaz merak etme
sen sildin mi msn den engelledin mi
karsılaşıyo musunuz bi yererde evin işyerinin oralara geliyo mu

Duygusalcım bence geçmişte yaşadığını sözlüne anlatmalısın ama msn konuşmanızı anlatmasan daha iyi olur gibi fisfisfis ama geçmişi anlatma konusunda da çok detaya girip girmeyeceğini sözlününün vereceği tepkiyi ölçerek karar vermelisin..
birde bi daha o msn adresine girme :teselli: tam psikopatmış hea :mymeka:

ersıne bısey deme işyerıne falanda gelırse senınle sevıyelı bı arkdas gıbı konuştum cunku ben nışanlıyım pesımı bırak de olsun bıtsın
bak oda dedığıne göre ben eskısı gıbı deılım dıo zaten
sana takılacağını sanmıyorum
uzme kendını
hee bu arada senınkı ıle hala konuşmuyon mu

Ersinle şuan aram çok iyi. Heşey yolunda hemde uzun zamandır olmadığı kadar bilmiyorum çok korkuyorum. Bildiğiniz gibi değil. Şimdi onunla görüşmeyeceğim diye yoluma çıkar. Sözlüyüm dersem niye bana söylemedin der. Ya çok karışık bir durum ya... Allahım ben nasıl yaptım böyle bir salaklık ya nefret ediyorum şuan kendimden mafoldumben

hayrola noluyooo

senağlamaewet doğru onunda içi yanıyor ama benim halimi gördükçe güçlü olmaya çalışıyor:gitme kadını yakın zamanda görmek vede adını duymak istemiyomeve geldiğim gün dedim yüzüne sen olmasaydın ben bu durumda olmuycaktım diye tepemde dın dın öttü sinirden stresten şekerim çıktı :mymeka::mymeka:kocikte yolladı onu şimdi kuzenlerim yanımda onlar ilgileniyorlar benimlemafoldumbenkeşke baştan beri gelmeseydi hep keşke keşke off off kızlar yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın senağlama

neden şimdi anlattın diyecek
nedir bu yeri ve zamanı ersinin kafasını karıstırabilir :bbo:
gübaydın kızlar mirmirmirmir

gübaydın -tatlicadiarzu-
öğlen oldu lan :mymeka:

çitosum merhaba Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…