senağlamaewet doğru onunda içi yanıyor ama benim halimi gördükçe güçlü olmaya çalışıyor:gitmekadını yakın zamanda görmek vede adını duymak istemiyom eve geldiğim gün dedim yüzüne sen olmasaydın ben bu durumda olmuycaktım diye tepemde dın dın öttü sinirden stresten şekerim çıktı :mymeka::mymeka:kocikte yolladı onu şimdi kuzenlerim yanımda onlar ilgileniyorlar benimlemafoldumbenkeşke baştan beri gelmeseydi hep keşke keşke off off kızlar yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın senağlama
neden şimdi anlattın diyecek
nedir bu yeri ve zamanı ersinin kafasını karıstırabilir :bbo:
gübaydın -tatlicadiarzu-
öğlen oldu lan :mymeka:
senağlamaewet doğru onunda içi yanıyor ama benim halimi gördükçe güçlü olmaya çalışıyor:gitmekadını yakın zamanda görmek vede adını duymak istemiyom eve geldiğim gün dedim yüzüne sen olmasaydın ben bu durumda olmuycaktım diye tepemde dın dın öttü sinirden stresten şekerim çıktı :mymeka::mymeka:kocikte yolladı onu şimdi kuzenlerim yanımda onlar ilgileniyorlar benimlemafoldumbenkeşke baştan beri gelmeseydi hep keşke keşke off off kızlar yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın senağlama
doğru ladyim ama kendimi hiçç iii hissetmiyomm grip gibiyim halim yok :sinifsinif:
:Saruboceq:inşallah bitanem inşalllahhh:Saruboceq:baharım ağlama ne olur artık senin sağlığın çok önemli şu anda
doktorun dediği gibi kilolarını verirsin inşallah
bak altı ay süren varmış, ondan sonra da Rabbim tekrar bir melek sahibi olmanızı nasip edecek inşallah size :Saruboceq:
mafoldumbenmafoldumbencıtosum senı tesellı etcek laf bıle bulamıyorm
erkekler hep içine atarlar esın öle mı bılmıyorum ama keske bırılerı ıle konuşsa dertleşse
ınanıyorum bu zorluğuda atlacksınız sız :teselli:
mafoldumbenmerhaba şekerim hoşgeldinçitosum merhaba Şeniz
c vitamini al hemen iyileş
daha kış gelmedi çok hasta olucaz -tatlicadiarzu-
annen çare olur mu :1ninca:ersine başta anlatmalıydım. Şimdi ne diyeceğim işler bu raddeye gelmişken kafası karışır. Ben onu çok seviyorum kaybetmeyi düşünemiyorum bile. Olmadı annemle konuşacağım bir şekilde bir yol bulacağım. Bu belayı başımdan savacağım. Ama ersin hiç birşey bilmemeli
uyy geçmiş olsun beni öpme bugunilaç alıyorum az önce mandalina yedim zar zor evdekilerde hasta salgın var heralde
sağolun kızlar hepinizden allahım razı olsun hepinizi çok seviyom Şeniz
biizm gelin rejımde
bı hafta süreklı acıktıkca lahana corbası ettı onu ıccek bı dolu tencere akannehir
dedım sen asla dayanamazsın
yok yok görcen sende dedı
pazar günü basladı
bızımle bı güzel kahvaltı ettı
aksaşam corba ıctı
dün aksam gıttım
bız barbunya pılav corba ıctık
dayanamadı yedı:roflol:
sonra sbh kahvaltı ettı bı güzel ee dedım hanı rejım
kahvaltı serbest
akşam yemeklerıde serbest dımekkı dedım
sende bu boğaz olduğu sürece bırak zayflamayı gram veremezsın
abımde öküz gıbı yıyon dedı:roflol:
En azından bana bir yol gösterir lady. Daha önce de çocukla konuştu peşimi öyle bırakmıştı. Olmazsa arasın anlatsın kızımla hiçbir şekilde görüşmeni konuşmanı istemiyorum başı bağlandı desin birşeyler desin. Ama ben diyemem bundan sonra tek kelime edemem onunla.
anlamadım yengen de mi abine öküz diyo :1ninca:abimde öküz der :mymeka:
valla hıc umursamıyom
aksam dedım aazcık eve meyve alın
para yok dedıler ayy paramda yokkı dolduram eve
ben alırsam ohh yıyoolar yoksa hayatta almazlar
annemler gelsın artıkkkkkk
annem cok ı bakar bana yaa
bu öküzlerde aksama kadr bırbırını yesın:roflol:
duyguşşş Şeniz Şenizkızlar ben geldım herkesler nasıl........
umarım iyisinizdir........
HEPİNİZİ ÖZLEDIM.......CESURLARIM GÜZELLERİM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?