- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
duygucum bence şimdilik ersine bişi söleme
o çocuklada hiç bir şekilde iletişime geçme
yoluna çıkarsa yolunu değiştir eğer üzülmek istemiyorsan sakın sakın bulaşma
anlamadım yengen de mi abine öküz diyo :1ninca:
duyguşşş Şeniz Şeniz
ben iyiyim :lepi:
Haklısınız kızlar. Dinlediğiniz için çok sağolun. Adaşım dediğini yapacağım. Ersine anlatmayacağım ama bir daha o çocukla hiç birşekilde bağlantı kurmayacağım. Herşey olacağına varır. Yaptım bir aptallık artık sonucu neyi getiriyorsa çekeceğim. İnşallah kötü şeyler olmaz
aman ıyı ol kuşumŞeniz
adasım............işallah hiç bir sorunla karşılaşmassın ve herşey duzene girer canımŞeniz
ey allam ya :bbo:yyok nan lady ben ıkısıınde bırden dıoom
abımde odunun tekidır haa
h sonları arkadaslarıyla gezıyo gel senıde göturm hanım demıyo
h sonu göturemde gezdırem
dedım sevındı
kadıkoye gtcez
Haklısınız kızlar. Dinlediğiniz için çok sağolun. Adaşım dediğini yapacağım. Ersine anlatmayacağım ama bir daha o çocukla hiç birşekilde bağlantı kurmayacağım. Herşey olacağına varır. Yaptım bir aptallık artık sonucu neyi getiriyorsa çekeceğim. İnşallah kötü şeyler olmaz
Ay tam hayatımı yoluna koyma aşamasındayım ne kötü oldu anlatamam... Allahın cezası hortladı gene ya... Ama yok bulaştırmayacağım. Elimden ne geliyosa yapacağımey allam ya :bbo:
neyse gezdir sevinsin :hulya:
zaten nişanlıyken bu tip saçmalıklar ortaya çıkar :mymeka:
lisede sevdiğim sandığım bi çocuk vardı nişanlandıktan 1 ay sonra beni arkadasıma sordu :mymeka: :1closedeyes:
evliliğime 1 ay kala benim msn mi buldu :1shok: :mymeka: :1closedeyes:
kabul etmeden engelledim sildim
elim ayağım dolandı yeminle Allahın belası Çok üzgünüm çoook
şimdi de facelerde dolaşıyo :1ninca:
Allah karsılaştırmasın gamyoncuiremsu
Ay tam hayatımı yoluna koyma aşamasındayım ne kötü oldu anlatamam... Allahın cezası hortladı gene ya... Ama yok bulaştırmayacağım. Elimden ne geliyosa yapacağım
Adamin azgin bir horozu varmis.Her sabah kendi tavuklarinin isini bitirdikten sonra yan komsunun tavuklarina sira geliyormus.Onlarin da isini bitirdikten sonra diger komsunin tavuklarina geciyormus.Adam sonunda horozunu uyarmaya karar verip ona
-"Horozum kendini cok yorma sonra hastalanip olup gidersin" demis.Ama yine horozu ona dinlemeyip bildigi yoldan sasmamis.Bir sabah adam bakmis horozu coplukte uzanmis yatiyor.
Adam uzulerek horozunun yanina gidip,
Horozum cilli horozum ben sana dememismiydim cok yapma oleceksin diye.Bunun uzerine horoz sahibine donerek,
-"Susss,yukardaki akbabalarin yere inmesini bekliyorum demis!!
Adamin azgin bir horozu varmis.Her sabah kendi tavuklarinin isini bitirdikten sonra yan komsunun tavuklarina sira geliyormus.Onlarin da isini bitirdikten sonra diger komsunin tavuklarina geciyormus.Adam sonunda horozunu uyarmaya karar verip ona
-"Horozum kendini cok yorma sonra hastalanip olup gidersin" demis.Ama yine horozu ona dinlemeyip bildigi yoldan sasmamis.Bir sabah adam bakmis horozu coplukte uzanmis yatiyor.
Horozum cilli horozum ben sana dememismiydim cok yapma oleceksin diye.Bunun uzerine horoz sahibine donerek,
hera özledim nan seni :gitme:
batuhan nasıl :asigim:
sıla nerde nan
kılot sureklı ders calısıy herhal
hera h geldın yawru ceylanım
:roflol::roflol::roflol:
horoz aşmış tavuklar kesmiyo artık :roflol::roflol:
hoşbuldum opuyorumnanaktan
bende sizi özledim yavrular mafoldumben batuhan iyi aynen devam faaliyetlere
haftasonu bodrumdaydık :ecrin_bebek: ordan dönüşte tam izmire varmak üzereyken telefon geldi eşimin anneannesi ölmüş onun haberini aldık mafoldumben dünde cenaze için denizliye gittik geldik çok yorgunum valla -tatlicadiarzu- ev dandini bi yandan iş yapmaya çalışıyorum durumum vahim kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum opuyorumnanaktan
bende sizi özledim yavrular mafoldumben batuhan iyi aynen devam faaliyetlere
haftasonu bodrumdaydık :ecrin_bebek: ordan dönüşte tam izmire varmak üzereyken telefon geldi eşimin anneannesi ölmüş onun haberini aldık mafoldumben dünde cenaze için denizliye gittik geldik çok yorgunum valla -tatlicadiarzu- ev dandini bi yandan iş yapmaya çalışıyorum durumum vahim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?